lia 3. februar 2009 Prijavi Deli 3. februar 2009 vam prinesem slamico ali jo boste kar iz glave potegnili? *** tak sem huda, da se tudi jezim več ne, res....pa si misli kar češ Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 mogoče kakšna težka škatla? katero ji je slon prevrnil na nogo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 hvala lepa za sočutje!prav nič nikogar ne briga moja noga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 ja, a nis rekla, da je obloga z zeljem pomagala Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 slon nima veze z mojo nogo. živi pa nad mano, žal. čakajte, dobim jaz nove zvočnike drugi teden, muahahaha. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 slon nima veze z mojo nogo. živi pa nad mano, žal. čakajte, dobim jaz nove zvočnike drugi teden, muahahaha. aha preglasen glasbenik (z violino?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 hm, nimam kam drugam napisat. ne bi pa speshl odpirala teme, k ni tok pomembno.skratka: mam ene tezave in mi ne odposlje mailov, ene par tud pomembnih morda...Tko da ce kdo ni dobil kakega maila (se): z moje strani so se poslali, vendar mi jih zavraca stalno in tko niso bili poslani (ceprav so bili poslani ).No sam to(k). Upam da cimprej se (mi) to uredi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 slon nima veze z mojo nogo. živi pa nad mano, žal. čakajte, dobim jaz nove zvočnike drugi teden, muahahaha. Hja, potem pa zvočnike obvezno obrnit' proti stropu pa kakšno opero, kjer pevka v višjih melodijah prodorno kriči, nažgat'...basi npr. v takih primerih niti niso tako efektivni, ker gre njih učinek bolj v tla...lahko pa sub-woofer postaviš k tisti steni, ki najbolj resonira. No ja... to bi bilo par taktičnih. Pred tem obvezno soseda še enkrat opozorit... saj veš... politika in to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 grrrrr pozabla vplačat loto sej ne bo izžreban lotko, relax, enjoy Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 da ne mečem keša skozi okno wou...ti ga kr mec! sam prej povej, pod katero okno se lahk postavim? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 Mogoče je pa le naša Mysti zadela loto Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 jaz sem se pa ze potihom veselila, k sm vidla, kje je bil...k to bi te ful razbremenilo. pismu si koza, zakaj nis sla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 xg:Dx No meeekica, upam da te je izucilo za drugic Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. februar 2009 Prijavi Deli 4. februar 2009 pol milijona pa v Pivko. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 nisem zadela 1000€ versus Neckermann... http://www.nejad.com/consumer/map/india1.gif X (to je pa N, ki plava) Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Nisem lotka dobila, sem pa 1.5€.Začetek je. Vsakič naj gre toliko gor, bom lahko kmalu miljonar (do penzije). xDDx Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 zgleda, da se tut jst motim bemule, čist vsakič, ampak res vsakič, k rečem da na lotu NE bo izžreban, pol je.Jst tut nism nič vplačala - sploh ne zastopim teh lotkov, astrov ipd. lotov; jst mam težave že z navadnim lotom (naskrivaj preštejem kok št. morm poiksat v posamezni koloni), pol sm pa zgruntala, da se da kupit že predizpolnjeno, sam sm nekak skeptična, no pa ipak, tole je glih za take, kt sm jst... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 pametovanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 ok sej ne bom več saj veš, da ti zmeraj nekako pogledam skoz prste. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Mam filing, da me bombardirajo z reklamami za aspirin+C in dost isto z lekadolom... ja, dejmo, namesto tic-tac bonbončkov, vsak dan ene tri aspirine Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 GRRRRRR NE TEZIM!!!To je moje delo. Če bi vi naredili vse po regelcih, tudi jaz ne bi "težila!"=)#(E"#'=E)'"#=)E'"#()=E'()="#'E)("#E'!"%&'W$!%&$"&%$"&%W$!"&%W$!&%"$#&%!"$%W$!" Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Spet , da mi "veleumni" pogovori sosedov ne požrejo vseh živcev. Joj, tečna sem ratala. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 mene pa obratno - živčno dela radio prižgan v pisarni.. vsako stvar 5x preverim, ko račune pišem, ker mi totalno jemlje koncentracijo.. sam nočem bit spet tečna in vse po moje delat... (prejšnji teden sem dokončno odstranla uno dišavo, ki enkrat na uro špricne oziroma, če se kdo mimo nje sprehodi.. kašljala, kihala ko zmešana od tega sranja.. pa umikala jo v kot dva mesca skup in vsak teden, ko sem prišla delat, je bla nazaj postavljena.. očitno sem zanč dost jasno se davla pol ure, da je zdaj ostala v kot obrnjena, da ne vidi in ne šprica ok, moram si naslednjič tako splanirat urnik, da bom sama v pisarni.. al pa čepke prinest, da bomo vsi zadovoljni.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Esmeralda z žalostnim koncem. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 5. februar 2009 Prijavi Deli 5. februar 2009 Na dano vpetost se lahko gleda/odziva s humorjem, ...se akumulira energijo, ko pride šansa se plava/izplava. Pridejo meseci, ko se lahko človek samo reži/ali pa "zaletava v steno ..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.