Cookie 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 GRRRRRR NE TEZIM!!!To je moje delo. Če bi vi naredili vse po regelcih, tudi jaz ne bi "težila!"=)#(E"#'=E)'"#=)E'"#()=E'()="#'E)("#E'!"%&'W$!%&$"&%$"&%W$!"&%W$!&%"$#&%!"$%W$!"te popolnoma razumem; jst takih personam povem, da nej me nehajo načrtno ovirati pri delu s svojim nedelom Na dano vpetost se lahko gleda/odziva s humorjem, ...se akumulira energijo, ko pride šansa se plava/izplava. Pridejo meseci, ko se lahko človek samo reži/ali pa "zaletava v steno ..."jp, to je pa čist res Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 Get a life! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 kt da sem tebe mislila Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 mislim, da prav mislis you know me... and i tell you everything... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. februar 2009 Prijavi Deli 6. februar 2009 gelirani nohti nikol več! Po 1 tednu še lepo zgleda po dveh pa že cel pogreb in mam zdej dela s tem piljenjem adijo pamet zares !!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 bilanca stanja stroški-benzin 20 eur-kratkoročni depilacija 6eur-stalni solarij 6 eur-manikura ???-kratkoročni revanesse 350 eur-chitosan 15 eur-galuoisses 2,5 eur-kava 3 eur---Variabilni stroški:40 eurStalni:352...amotrizacijanajemninakreditni obroknaročnina... hrana, pijača, oblekastroški bivanja... čistila, oprema stanovanja, parkirnina, ... makup, toaletni pripomočki, zvezki, pisala, ...večji stroški (barvni TV) Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Seznam je dolg in neskončen,a para nema. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 gelirani nohti nikol več! Po 1 tednu še lepo zgleda po dveh pa že cel pogreb in mam zdej dela s tem piljenjem adijo pamet zares !!!!!Saj ni toloko dela.Zrastejo pa, to je pa normalno.Pri vsem delu na kmetiji, pri vsem kar ima za počet vsak navaden državljan v stanovanju.............Se ne pritožujem nad piljenjem in nego nohtov.Res so najbolj praktični naravni, samo mi ne zdržijo pri drateni mrežici ob pomivanju posode ali kakšnem drugem grobem materjalu. Tisti stari rek: Za lepoto je treba potrpeti. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Prizadane me hladnost, če sem z nekom odkrita in resnično mislim samo v njeno/njegovo dobro.Pa kuhanje mule je tudi :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 Saj ni toloko dela.Zrastejo pa, to je pa normalno.Pri vsem delu na kmetiji, pri vsem kar ima za počet vsak navaden državljan v stanovanju.............Se ne pritožujem nad piljenjem in nego nohtov.Res so najbolj praktični naravni, samo mi ne zdržijo pri drateni mrežici ob pomivanju posode ali kakšnem drugem grobem materjalu. Tisti stari rek: Za lepoto je treba potrpeti. Pa je precej dela z geliranimi nohti, s poslikavo vred sem kdaj sedela tud dve uri ali več...Jaz imam po naravi izredno trdne nohte, zato sem lahko imela daljše.... Sedaj ko sem se šla ta cigumigu, so se mi pa čist stanjšal in bo trajalo ene 2 mesca da bodo spet ok. In meni gelirani nohti niso nič več zdržal pri gosp. opravilih kot naravni, kvečjemu zeloooo manj in so se kmalu nacufal ob robovih :xx!: In tist star rek, mi je bil od vedno neumen. Pač...me je matrala radovednost kaj je vse to (ena prijateljica se ukvarja s tem, tako da sem bla ja na udaru) in sem vidla, da je to čist brez veze. Naravni nohti so najlepši !!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. februar 2009 Prijavi Deli 7. februar 2009 mah... .... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 uaaa, ratalo mi je. kako je včasih kaj simpl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 nekaj napiše, ga citiraš, vmes pa spremeni svoje izjave. we know it. aja, mam pa jaz nekaj za povedat: povsod ti pa res ni treba flancati. you're quite annoying, yes you are. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 dej dej jeti, tantra ti je sam izgovor, da lahk nekaj bluziš sama s sabo Že dolg ni ... Pa je slabe volje. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 8. februar 2009 Prijavi Deli 8. februar 2009 ... jedla palačinke?Kaj ma spodnje s palačinkam? -)... nč bat, ga imam blizu sebe ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 kako so nekateri tule gor arogantni, polni sami sebe in svojega znanja. Ne vem če je to ravno Saturnovski značaj, da človek ne zna prisluhnit drugim... škoda, da se tudi v astrologiji bije bitka kdo bo koga... v duhovne teme že dolgo ne zahajam več... sicer pa kdo sem jst ane, če te nekaj moti - pač spoki ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 Ti kar pejd, v kolker Ti sede. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 luna je pa počasnela, tralala... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 A gre kakšna na post? x:Dx Je lih tko fajn dans... Mistič no..... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 Faking ritne luknje!!! Enough is enough. A zarad lune ta napetost? Se samo stopnjuje. :xx!: Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 kaj? V rit te mal brcam...mal... gospa KillME se je oglasila in rekla, da ni mela cajta odpisat mimogrede... na fb ma pa cas srat... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 Pa je precej dela z geliranimi nohti, s poslikavo vred sem kdaj sedela tud dve uri ali več...Jaz imam po naravi izredno trdne nohte, zato sem lahko imela daljše.... Sedaj ko sem se šla ta cigumigu, so se mi pa čist stanjšal in bo trajalo ene 2 mesca da bodo spet ok. In meni gelirani nohti niso nič več zdržal pri gosp. opravilih kot naravni, kvečjemu zeloooo manj in so se kmalu nacufal ob robovih :xx!: In tist star rek, mi je bil od vedno neumen. Pač...me je matrala radovednost kaj je vse to (ena prijateljica se ukvarja s tem, tako da sem bla ja na udaru) in sem vidla, da je to čist brez veze. Naravni nohti so najlepši !!!!Če imaš svoje dovolj trde in se ne krivijo ob vsakem dotiku, pol te čist razumem.Jaz te sreče nimam in sem bila ali sem še (kakor vzameš) navdušena nad gelom in plastiko.Kaj pao stane pod gelom ko ga odstraniš, to pa je pesmica ki te lahko spravi v jok.Nič kaj fajn. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 Pa je precej dela z geliranimi nohti, s poslikavo vred sem kdaj sedela tud dve uri ali več...Jaz imam po naravi izredno trdne nohte, zato sem lahko imela daljše.... Sedaj ko sem se šla ta cigumigu, so se mi pa čist stanjšal in bo trajalo ene 2 mesca da bodo spet ok. In meni gelirani nohti niso nič več zdržal pri gosp. opravilih kot naravni, kvečjemu zeloooo manj in so se kmalu nacufal ob robovih :xx!: In tist star rek, mi je bil od vedno neumen. Pač...me je matrala radovednost kaj je vse to (ena prijateljica se ukvarja s tem, tako da sem bla ja na udaru) in sem vidla, da je to čist brez veze. Naravni nohti so najlepši !!!!mhm; sm jst tut razmišljala o teh gelirnih nohtih; pa ker sm paranoik po defaultu, še zmer razmišljam; provzaprov sm se odločila: hvala, ampka ne, hvala prosojezakon.press ... to je perkmandeljc pička ti na nosu zrasla ... spet si brisu opa, Jeti se je "raz.izdla" Že dolg ni ... Pa je slabe volje. -) ja, seveda; problem univerzuma je, ker ni "že dovg fukal" pa ja, to bo spiralen zlom? Zlomljen noht? Izguba službe?Zakaj?Zakaj? Zakaj? Odg: Nisi dovg fukal Problem solved *******sicer pa: luna seka; se pozna :xx!: tut pr men Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 A gre kakšna na post? x:Dx Je lih tko fajn dans... Ja ti se kr smej, ja!Jaz naj bi se spravla.Že zadnjič skenslala ker je bil birthday, pa enkrat prej, ker smo šli smučat in bi se če ne od švohosti sesedla ...Zej sem pa skoraj pozabila, se veselo basala s sadjem ......tko da tnx ker si me spomnila! P.S.: Pismu, mene pa nič luna ne seka Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 A ne?! ...se pa zame ni za bat. Ta prvi krajec ki bo prišel, pa se mi bo že garant trgalo Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.