Antoninus 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 Najbolj podle igre so tiste, pri katerih samo eden od akterjev ve, da gre za igro. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 V zadnji številki Misterijev je reklama za lunin net. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 kaki cepec na fitnesu. bajs stokilski gorenjski, v špegel se poglej. malo manj klobas in zelja. hja, če bi bilo enkrat. drugič me je pa res razkurilo! in če bi ti sebe videl, hehe. nimaš pojma, pa boš drugim klobasal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 saj ne bo več. naj bo kar pameten. pa naj kar dviguje tiste svoje uteži prepotenten. trebušnjake pa obvladam jaz. zato mi ne bo en gujdi, ki se še ogreje ne in že vleče zajle in si lomi križ, pametoval, kako je edini pravilni način. ziher ga ma pa njegova punca rada ... ko ji pametuje in jo sili, naj še malo dviguje ... njej pa na obrazu piše, da ji ni. ampak ziher ga ma rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 ja ja, polna lunca je dns in mrk in .... te luna še trka? jaz sem prav mirna. očitno mi tale kombinacija ustreza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 Tale polna luna, pa še mrk po vrhu je pri nas minil v takem prijetnem vzdušju. Za razliko od minulega mlaja in mrka. Takrat je imel naš "gospodin" res srečo, da mu nisem odšraufala glave Je bil takooooo neznosno tečen..., ko sto Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 Za spremembo je tale luna res prav blagodejno uplivala na razpoloženje.Prav nobenega težaka ni bilo, al pa ga nisem hotela srečat, opazit,,,,, Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 je sam hotel pomagat... ..recimo pol bi meni rekel, kaj delam narobe, ne pa nekomu drugemu polglasno like i'm stupid in ne bom slišala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 Zahtevala bom keš nazaj. Baba. Še vedno nič?No, tudi jaz bi ga na tvojem mestu... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 uf, kake sanje bedne imela.nek deformiran otrok me napadal pa že itak slabo spim zadnje čase, pol pa še take sanje. Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 uf, kake sanje bedne imela.nek deformiran otrok me napadal pa že itak slabo spim zadnje čase, pol pa še take sanje.čak moje: sm v sanjah delala ene kemične poizkuse in sm zmešala v epruveti ene hude spojine, tko da je ratal kislinski ognjemet in valda sm se s to kislino pošpricala po sp.delu D noge - mi je takoj razžrlo trenerko in valda fašem kislinske opekline (koža se je kr lupit začela preč). Pa pride en raziskovalec v beli halji mim in pravi, oh, tole sm pa tut jst meu, veste gopsa, tole je treba kr preč olupt in mi tip en dva tri olupi vso kožo z noge kt pomaranči Sm se zavesno odločila, da se zbudim in sm še 5 min šlatala nogo, če mam vso kožo gor, al jo je un vso preč odlupil jst tut slabo spim, že ene dva tedna; najprej ne morm zaspat celo večnost (a utrujena na smrt) pol se mi cela noč vleče kt smrkelj, stalno mam neke nočne more, ko pa budilka zazvoni, ratam pa v momentu tok zaspana, da z muko vstajam :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 mrka, 2 zapored. tud. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 ja, sej tle vmes ja ponoči blazno (zame), podnevi pa za (mojo) okolico pretiravam sam nočni del je pa resničen Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 jst tut slabo spim, že ene dva tedna; najprej ne morm zaspat celo večnost (a utrujena na smrt) pol se mi cela noč vleče... Očitno to ni samo moj problem. Celo noč budna, dopoldan bi pa spala. Kadar imam zjutraj opravke pa spim lahko dve tri urce, pa moram vstat. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 Jaz tud ne morem normalno spat že kar nekaj časa. Ko povožena kura se počutim. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 se pravi, da nas ima kar nekaj težave s spanjem upam, da bo to čimprej minilo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 V zadnji številki Misterijev je reklama za lunin net. Hvala za opazko. (jp, v enih parih sm ga zasledila, k mi jih je frenda za to pogledat prsparala, zal gre za en star oglas , clo za Lunin sms - ki ga ne furava vec, tko da bi ga blo treba zamenjat - ce mas na broju te Misterije zadnje, se ti ljubi pogledat, ali je v teh prav tako oglas za LN SMS? Ker sem ze javila, pa mogoce je spremenjen) ~ ja, js tud cist zgazhena, vse me boli, k bi me en tepel. Fizicno sam oz. predvsem, spim pa kr kul (glih zato k umrta padem dol ).Ja, kmal bo boljs, se prevec nas bo razganjal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 ja, js tud cist zgazhena, vse me boli, k bi me en tepel. Fizicno sam oz. predvsem, spim pa kr kul (glih zato k umrta padem dol ).Ja, kmal bo boljs, se prevec nas bo razganjal. ojoj, a res? jaz več od tega ne bom zdržala. saj me bo še kappp. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 a te cist razmetava al kaj? ja no, pol pa bo pr teb obratn - pa bos pol cist down. (*sej ne mroe se kr stopnjevat oz. slej ko prej gre tud *dol*, ce gre *gor* ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 a te cist razmetava al kaj? ja no, pol pa bo pr teb obratn - pa bos pol cist down. (*sej ne mroe se kr stopnjevat oz. slej ko prej gre tud *dol*, ce gre *gor* )jaja, prav neverjetno je. ma ne no... tega pa ne bi. samo kaj več od tega ne bi zmogla. saj potem se nekak kar samo od sebe umiri. to je pa res. sem že zaznala ta vzorec. hehe, me nisi citirala, pa lahko še zbrišem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 koji bre burek...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 enga mesnega, prosim... http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bf/Burek_trokut_3.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Špinačni je boljši.Ali krompirjev (tako imenovana krompiruša). Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 Tečna sm, neprespana, zmatrana na smrt, netolerantna, pravi popizdljivka, ne, ne morm nič (več) pomagat, zginte mi vsi okol mene, da vas ne vidm :xx!: ne rabm nobenga triggerja, ker mi je lajf sam trigger za popizdit ponoč ne morm spat, čez dan sm zajedljiva, cinična, ni mi za smejat, tut zarad lepšga ne x!x briga me za vse, a grem lohk spppaaatttt, aja, sej ne morm zaspat, če pa že, mam nočne mooorrreee prokleto sranje tečno :xx!: Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. februar 2009 Prijavi Deli 11. februar 2009 bemtiš in forume....itak je lnf najboljši..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.