Mitra 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 sej, ženske smo tečne ker:1. mamo pms2. ga nismo fasale še kaj? Za dece je vsak izgovor dober.Same pa že vemo da je krivda v njih samih Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 Ko je ženska dalj časa brez razloga zoprna, zatežena, jezikava, osorna, ...Notranje, sama v sebi slabe volje, nezadovoljna, arogantna ... ! In obratno, ko je moški dalj časa brez razloga zopren, zatežen, jezikav, osoren, ...Notranje, sam v sebi slabe volje, nezadovoljen, aroganten ... Ni pripravljen v zvezi s tem nič naredit/ozavestit, preobrazit ... Ko "ljubezni" ni več, ko ognja ni več. Ko skupnih točk ni več ... Je vsekakor čas za razmislek o razhodu, kar se partnerskega razmerja tiče.Da vse skupaj laufa zgolj iz "n - interesov", je bolj "mučenje" vse skupaj. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 Moški imajo svojo menopavzo, ko jim pada libido/testeron z leti[potenje, aritmija - občasna, ...].Postorgazmične/postejakulacijske depresije ... -)Ko jim živčni sistem, mental zapade v depresijo. Vitalne sile - "30%" pa gre za proizvodnjo testerona v testisih ...Ubogi moški. -) Banalen ljudski pregovor:"Tip ma jajca, upa si"[ima polne testise, je kot bik]. "Ta je pa brez jajc, nič si ne upa ..."[pri praznih jajcih druzga bit ne more, seveda so tu še drugi faktorji, ne samo testeron -)]. Z leti ženske začnejo nosit hlače, zmanjšuje se jim naravna produkcija estrogena [ženskosti].Ene ratajo možače prave ... Kapitanke "družinske barke" -) Dec se vsekakor ne sme zanemarit, ženska isto ne. -)[ne duševno, ne fizično]. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 Narobe ..moški PMS nimate..pozabil nisem o nasem govoril, ko ga pa nimamo kar lepo o zenskih pred in po fazah Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 dbk, filmčekhttp://www.genspot.com/video-100145/kako-s...zenske-jao.aspx Da včasih ni treba "kj podobnga izvest -)" se da sebi toleranco dvignit -)Za ene ni nihanja hormonov oz. minimalnohttp://blog.houseofsutekh.org/2004/01/vama...-kundalini.htmlhttp://rapidshare.com/files/85815428/Tao_Ljubezni.pdf Ko ni možnosti za dvig kakovosti [nezadovoljujočega trenutnega stanja] pa razhod. -) Ventil sprostitve -) [tut sodelavec je kdaj za ponucat -)]http://www.zgodbice.net/afera-s-sodelavcem/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 Pok. Rugelj bi rekel, da "hlače" dece motivirajo za "šank terapijo",da kj popijejo med gostilniškimi prijatelji zbranimi. -)[zdj mal manj, ko je recesija -)]. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 kaj je to takega, če se ti napihne trebuh, poveča tek, če se ti dojke napnejo in so boleče, če ti gre na jok ... del življenja! včasih sem skrivala in zanikala, da si ljudje ne bi mislili karkoli ... zdaj mi je vseeno. imenujte to magari sindrom, kot marsikaj imenujete še s kakimi senzacionalnimi poimenovanji ... lepo je živeti v lastnem telesu, če ga poslušaš, pa čeprav je kdaj kaj zoprno in boli ... o tečnobi in o posploševanju vzrokov za le-to pa ne bi. vsak lahko začne pri sebi raziskovati in ne rabi pri drugih iskat odgovore, tudi ne v knjigah ali kjerkoli že. nihče ne more biti pameten za drugega. mislim, bedasto je. lahko ti en do določene faze kaj svetuje, predlaga ... še šaman ne more opraviti celotnega dela ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 Tange niso higienične na dolgi rok.Za popestritev, mal več ognja, sprostitev oči so pa ok. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 Ko je ženska dalj časa brez razloga zoprna, zatežena, jezikava, osorna, ...Notranje, sama v sebi slabe volje, nezadovoljna, arogantna ... ! In obratno, ko je moški dalj časa brez razloga zopren, zatežen, jezikav, osoren, ...Notranje, sam v sebi slabe volje, nezadovoljen, aroganten ... Ni pripravljen v zvezi s tem nič naredit/ozavestit, preobrazit ... Ko "ljubezni" ni več, ko ognja ni več. Ko skupnih točk ni več ... Je vsekakor čas za razmislek o razhodu, kar se partnerskega razmerja tiče.Da vse skupaj laufa zgolj iz "n - interesov", je bolj "mučenje" vse skupaj. -) Hehe Nikoli ni brez razloga. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 Pri znanki je razlog cekin, da vztraja v zakonu.Mož ji kupi, kar hoče [vikend, avto po želji, ...].Ona je samo še mati otrok.Mož ima še drugo gospodinjstvo, sebi privlačno drugo partnerko.Žena se ločit noče, mož pa sploh ne, ker bi moral delit premoženje.Situacija zaenkrat odgovarja obema. Ženska pretirano depresivna ni za videt. Pa o kome ti to ..eto ti to o SeveriniNe, sploh ne. -)Je pa Seva nardila stilsko preobrazbo v zadnjem času ... Nova ljubezen pa to, novi zagon. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 Seva za koledar družbe Volkswagenhttp://www.zurnal24.si/Slekla-se-je-za-kol...gazin/vip/82111 Mimogrede;Stvar motivacije [za vse stvari v lajfu], če nekdo hoče, nekj od načrtovanega bo naredu sigurno, če tut glavni cilj ne bo uresničen ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 HBDJP x!x ...kr jst ne morem več. Totaln zaspan crk! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 Bili na informativnem dnevu z našim mulcem, celo ata vzeli dopust. Zanimivo, poučno, a so nas tako prešetali po šolskem centru Celje, da mi noge kar razpadajo od bolečin. Ja, zadnji maldič zapušča gnezdo... Bog mi pomagaj ga obdržati na približno pravi poti v naslednjem letu ali dveh. Izbral si je kar perspektiven program izobraževanja in upam, da bo delal tako kot bo potrebno. Drugače iz vsega skup ne bo veliko. Tak, sem se skašljala, kar se mi že celi dan plete po glavi... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 Danes crkotina na kvadrat. Pa vseeno bo treba še ene par resnih zadevc poštimat. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 14. februar 2009 Prijavi Deli 14. februar 2009 učeri sem imela možnost... se "osrečit", pa sem zaspala, ker sem imela seminar pri katerem sem ga zapufala (6-7*)... imela sem tudi rezervo, za pol... zdaj sem brez *... v pon pa spet. mogoče bo * nesu vrečo, http://imgserv.ya.com/galerias2.ya.com/img/3/31438bbcf132188di3.jpg tko, da ga lhko padem skup. ...fora je v tem, ker imam zdaj Challenger in Etiko- 2 seminarski, za... zbrisat. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. februar 2009 Prijavi Deli 14. februar 2009 MačkaA je ta model po možnosti bil sedaj pred kratkim na svetovnem al evropskem prvenstvu?Cela stran (mislim da ) v Nedeljskem dnevniku.Jih neguje, križa, hodi na tekmovanja, jih vzreja, boža, ljubčka, ima spolne odnose z njimi, jim daje vso psihično in fizično podporo, z njimi smuča............... beri pretirava. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 14. februar 2009 Prijavi Deli 14. februar 2009 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/25/Eugen_Gura_as_Hans_Sachs.gif Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 14. februar 2009 Prijavi Deli 14. februar 2009 da imaš nekoga rad bi lahko pomenilo tudi to, da si želiš ustvariti svet podoben njemu. vidiš drevo- je on, ona če nekoga ne maraš, je drevo grdo. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 whistleblowing. mam zadosti tihih morečih spremljevalcev, ki se pripopajo v tišini in sledijo vsaki misli s pretakanjem sline v ustih. only Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xyz 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 lej, preprosto NE obstajajo divji ptiči in ptiči za v kletke. pa če so velike ali majhne. ne; je pa res, da to razumeti je težko mah, sej nima veze. mam pač extremne poglede na vse skupaj haha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. februar 2009 Prijavi Deli 15. februar 2009 čau folk. lepo je blo z vami zakaj pa to? :C: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 16. februar 2009 Prijavi Deli 16. februar 2009 Ja... tako je življenje.... zmeraj je kje kak "nebodigatreba" Ta boljši pa odidejo... no se bo pa kakšen nov pojavil Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. februar 2009 Prijavi Deli 16. februar 2009 Men se zdi pa ful nesmiselno zapustit forum, da bi se tako rešili problema odvisnosti od LNF. Kar nekaj jih je tukaj tako naredilo,takih katere odsotnost je imela precejšnji vpliv na forumsko delovanje, ne vem npr. Pika Pikica, Mick..Ker sem sam na internetu tako ali drugače skor vsak dan bi mi bilo mal ne vem ako objasnit tole stanje vzvišeno, da ne bi vsaj pokukal na tole stran, četudi morda ne bio kej napisal.Tko pa, lahko rečem samo škoda, ker zgubljamo kvalitetne sogovornike, zaradi njih egocentrizma.Želite nas prikrajšati vaših prispevkov, sebični ste in nesramni. Evo, ob odhodu Pike Pikice je forum za en 30% izgubil na iskrivosti pronicljivosti in hitrosti debatiranja, po odhodu Micka še dodatnih 30% na globino diskusije.ob odhodu Naje smo izgubili 80% živaloljubstva..Zdej še Mantiske ni, pa mystice ne bo, jebemu... P:S. Tiste ki pa nihče ne bi pogrešal, e tiste se pa ne moreš rešit a da ji plačaš da se tole ne nanaša name sej vem da ne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. februar 2009 Prijavi Deli 16. februar 2009 ja, včasih so bile drugačne teme. ko sem prišla gor. takrat mi je forum bil dosti bolj všeč. zdaj, če sem iskrena, ni več to to. in ne vem, kaj razpravljati, s kom ... jasno pa pridem pokukat vsak dan. včasih so bile res zanimive teme. zdaj so, hmmm ... kakšen biser kje ... pa, večinoma skoz eno in isto. ampak smo "zrasli gor" s forumom in ne gre to tako, da kar rečeš, vse vas bom odpikal, izrezal iz življenja, (da se bom rešil odvisnosti ali pač kaj drugega).je pa ta forum kar zakladnica znanj, izkušenj in modrosti recimo. polno tega je. ah, ne morem si kaj, mislim, da je bilo večinoma že povedanega ... ali pa pač gledam iz svoje perspektive ... ker ne čutim potrebe po dolgih debatah ... ne vem ... folka ni več ... objav ni več toliko ... leta 2006 je bilo še precej živahno, 2007 še tudi, potem se je pa nekako začelo krčiti vse skupaj. ljudi ni več. energija foruma se je spremenila.verjetno se mi ni treba opravičevati, to so moja opažanja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 16. februar 2009 Prijavi Deli 16. februar 2009 Prou lep sonček je bil danes, še tist oblakec ki ga je za par sekund prekril, mu ni mogel do živega. Life is beautiful. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.