Antoninus 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 In ni vrag da te podpremo v tem.Saj rabiš modele za predstavitev izdelka?????????Akcija. Mislim povedat, da bi te podprli.Dodala sem naknadno, da ne popravljam.Potreboval bom prostovoljce, ki mi bodo v fotoshopu naredili prej/potem fotke. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Potreboval bom prostovoljce, ki mi bodo v fotoshopu naredili prej/potem fotke.evo, jaz se javim za model Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 pismo, sem se narežala danes na fitnesu. Strelka, mogoče je za to, da je tisti moj gorenjski "zeljeinklobasa" prijatelj tako hiperaktiven, krivo to, da vsak dan spije tri vitaminske tablete. pacek, me je vprašal, če bom efedrin. pa eno vajo smo popravili. bajsi asistiral. saj je čisto fajn, dolgčas ni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 evo, jaz se javim za model Grem z ramo ob rami Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 isn't that a some kind of new drug? ma podobno sestavo kot ekstazi, skratka te fajn naloada za en cajt. nop, kemija ne. samo zelenje. eventuelno bi shroomke, ampak čakam, da me same pokličejo, če me. ***Wikipedia says: Ephedrine (EPH) is a sympathomimetic amine commonly used as a stimulant, appetite suppressant, concentration aid, decongestant, and to treat hypotension associated with anaesthesia. Ephedrine is similar in structure to the synthetic derivatives amphetamine and methamphetamine. Chemically, it is an alkaloid derived from various plants in the genus Ephedra (family Ephedraceae). It is most usually marketed in the hydrochloride and sulfate forms. jap, bratec i-ja. saj zgleda pravi ravsač, ja, samo nimam več nobene granny. udarim par serij magičnih kretenj in ga s pogledom vržem na tla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 se ne splača glede na slabe učinke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 ECA hujsanje [efedrin & kofein & aspirin]Ansata posti [lastna izkušnja uporabnice]http://www.poljub.com/forum/viewtopic.php?...sc&start=60 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 kdo je rekel, da čokolada pomaga pri depresiji? nč ne pomaga jaz ti svetujem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 25. februar 2009 Prijavi Deli 25. februar 2009 potrp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 jaz ti svetujem Neca Falk ona je pa men ZAKON!!!Kaj se je z njo zgodilo, nič ni več slišat o njej, a sploh še kej nastopa Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Neca Falk ona je pa men ZAKON!!!Kaj se je z njo zgodilo, nič ni več slišat o njej, a sploh še kej nastopa tega tudi jaz ne vem. sem že nekaj gledala, pa nisem nič kaj zasledila. sicer sem pa tole rada prepevala/se drla, ko sem bila mala, baje. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Grrrrrr, dost vas mam! Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 crkni woohoo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 in pol foruma trepeta:"a mysti govori o meni?" x:o)x No, vsaj tisti, k so malo bolj xegox x:px Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 men pa tale tema tko hodi na živce, da bi jo, če bi imel vpliva pri šefici in administraciji, dal nemudoma ukiniti.Nikoli namreč ne vemo komu so namenjene vse te lepe in malo manj lepe želje. men je pa fajn en tak ventil... trenutno je vse ok z menoj, začela sem ponovno brat knjige, kar me zlo veseli. Celo na kratke nohte sem se nekako že privadla (vseeno upam, da kmalu zrastejo ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Mich!Pusti Mysti naj se ukvarja s tvojo karto in ne počni tega sama!!!Pusti Mysti naj se ukvarja s tvojo karto in ne počni tega sama!!!Pusti Mysti naj se ukvarja s tvojo karto in ne počni tega sama!!!Pusti Mysti naj se ukvarja s tvojo karto in ne počni tega sama!!!Pusti Mysti naj se ukvarja s tvojo karto in ne počni tega sama!!!Pusti Mysti naj se ukvarja s tvojo karto in ne počni tega sama!!!Pusti Mysti naj se ukvarja s tvojo karto in ne počni tega sama!!!Pusti Mysti naj se ukvarja s tvojo karto in ne počni tega sama!!!Pusti Mysti naj se ukvarja s tvojo karto in ne počni tega sama!!!KER NIMAŠ POJMA!!! Pa sprintat pa na steno.Spet sama sama sebe spravila v slabo voljo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 prou vredu oseba si, res fajn! like a ray of sunshine! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 hvala hvala, sej vem sej ti s tud fajn pohvale si pa kr hitr prilastiš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 ni potrebe po vračanju. od ene fajn osebe k drugi je blo to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Torej je namenjeno vsem nam???????? Malo po koščkih? xyesx Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 vsem, ki se najdejo v tem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 kdo je rekel, da čokolada pomaga pri depresiji? nč ne pomaga Kaj da ne, samo jesti jo moraš medtem, ko se smeješ kot nor. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 Tudi meni že internetno udejstvovanje že preklemansko škodi, škodi mojem živcem, razumu, škodi moji zvezi,odnosu s soljudmi.Enostavno mislim, da bi moral poiskati pomoč v kliniki kjer zdravijo internetne zasvojence.Tako da če bom odsoten za dalj časa, kot je to pri meni v navadi še nisem naredil samomora.prvi korak je že, da si priznal, da si najbrž zasvojen pa nikar ne bodi preveč dolgo odsoten, je dolgčas brez tebe aja, pa kaj je kaj v zraku. sam jedla bi. ko tole pišem, jem toast z evrokremom pa nisem edina, ki bi samo jedla. so se prijateljice tudi pritoževale nad požrešnostjo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
v13 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 prvi korak je že, da si priznal, da si najbrž zasvojen pa nikar ne bodi preveč dolgo odsoten, je dolgčas brez tebe aja, pa kaj je kaj v zraku. sam jedla bi. ko tole pišem, jem toast z evrokremom pa nisem edina, ki bi samo jedla. so se prijateljice tudi pritoževale nad požrešnostjo da niste vse noseče...??????????? Citiraj ni ga problema na tem svetu, ki ga dober šus na gobec ne bi mogel rešitihttp://img118.imageshack.us/img118/2594/antifajd7.gifhttp://img81.imageshack.us/img81/9158/anarchy02mw8.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 Ne!!!!Nisem noseča, sam žrem in ne jem. Bemo baba, vzem se v roke in NEHAJ se basat.Jota, krača, kislo zelje, štrudl, rolada, čips.............. jaooooooooooooooooooooo v13Sorj, samo tale maska na fotki je pa (moje mnenje) že mimo.Dej raje rožice ali pa slona. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.