girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Mnja girly - ne sej nisem negativno nastrojena, mi dost pove če se mi nekdo ne javi dva dni kolk nej cenim moško vrsto joj, meni pa vsakodnevno javljanje gre hudo na živce. ali pa da tip vsak dan visi pri meni. z enim tipom sva bila enkrat na dejtu in me pokliče že NASLEDNJI DAN. mater se mi je zdel obupan. pokliče naj pač takrat, ko se hoče zmenit, kdaj se dobiva, pa fertik. pa še takrat lahko sms ali pa mejl pošlje. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 joj, meni pa vsakodnevno javljanje gre hudo na živce. ali pa da tip vsak dan visi pri meni. z enim tipom sva bila enkrat na dejtu in me pokliče že NASLEDNJI DAN. mater se mi je zdel obupan. pokliče naj pač takrat, ko se hoče zmenit, kdaj se dobiva, pa fertik. pa še takrat lahko sms ali pa mejl pošlje.So drugačne okoliščine, sicer se nebi sikirala, če bi bil kr en pa tut dva dni ni velik, če ni že en dan preveč pa da veš da je neki zadi Se mi je pa zgodil da me je tip po dejtu ko sva bla do 4h zjutri skup poklical okol 8h-9h ZJUTRI če lahko k men pride, pa še bolna sm bla takrat full in mi je že na dejtu težko blo bit, sam pač se je zavlekl. Sva bla že prej kolega pa sva se mela full za pomenit. Uglavnem men se je zdel tko bedno da sem rekla sam NI ŠANS in mislim da sva se enkrat še pol vidla pa adijo. Brrrr :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ja vem....vem da ni letelo name ampak sem :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Ajde!!!! Muv jor es! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 hehe.. sem se narežala ... boga si ... tip pa očitno idiot se morava zmenit, pa it po kakšne na obalo ... hehe ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Mnja, zdej že javno perilo perem, kar je nobody else's biznis sam očitno ga postavljam v vlogo everyone else's biznis. Se bom navkljub slabi volji in razočaranju vzdržala nadaljnih komentarjev ...ker sta zmeri dve plati kovanca in zmeri sem jst kriva Sicer na Primorce pa žal ne padam ampak spet nikoli ne veš kje te sreča čaka ane / Bo že držalo "neverovatno je, koliko brzo menjam mišljenje. U stvari, nije ..." Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Ajde!!!! Muv jor es! tole pa bo napor....glede na velikost zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 aakhut daj še nam kaj o svoji ljubezni povej .. vsaj en, ki je sveže zaljubljen ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 aakhut daj še nam kaj o svoji ljubezni povej .. vsaj en, ki je sveže zaljubljen ... ni kej chvekat zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 tole pa bo napor....glede na velikost zlomk...tralalaTo drgač ni na mojo rit letel ampak vseen hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 To drgač ni na mojo rit letel ampak vseen hvala. ni zakej...mislm...je...za VELIK Kej zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 kaj je že fertik? ja hitro sta to porihtala ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 kaj je že fertik? ja hitro sta to porihtala ... kurc pa debelorita in velikojoshka pichka k se noche kregat zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 kurc pa debelorita in velikojoshka pichka k se noche kregat zlomk....tralalaMa, če se mi pa ne da. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 jaz sem mislila ti in tvoja nova ljubav .. ki je očitno z našega konca. torej nekaj najboljšega, kar se ti je v življenju lahko zgodilo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Ma, če se mi pa ne da. mislm....hudich babji...lohk bi sde mal potrudla jaz sem mislila ti in tvoja nova ljubav .. ki je očitno z našega konca. torej nekaj najboljšega, kar se ti je v življenju lahko zgodilo. to bomo pa chez ene deset let vidl... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 jaz sem mislila ti in tvoja nova ljubav .. ki je očitno z našega konca. torej nekaj najboljšega, kar se ti je v življenju lahko zgodilo. če je pa blond, pa ni pošteku, pa še droga mu je tisti drobec možganov, ki jih ma, uničla. Žogica je na tvojem igrišču, čeprov ne oblubm, da bom vrnla....morš se fejst potrudt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 če je pa blond, pa ni pošteku, pa še droga mu je tisti drobec možganov, ki jih ma, uničla. Žogica je na tvojem igrišču, čeprov ne oblubm, da bom vrnla....morš se fejst potrudt. to de mash ti mozhgane v riti she ne pomen de sm jst blond...pa cheprou poshtrihanspljoh sm pa oranzhn zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Eh, to ni vse skp nč....poslabšu si se...sam, da te štajerka v roke dobi, pa sploh ne znaš več človeka pošten užalt. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Eh, to ni vse skp nč....poslabšu si se...sam, da te štajerka v roke dobi, pa sploh ne znaš več človeka pošten užalt. :xx!: za chloveka bi se she potrudupr teb se mi pa ne ljub zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 za chloveka bi se she potrudupr teb se mi pa ne ljub zlomk....tralala No, to je blo prbližn kul...a s to kje v kaki knjigi prebral? Ah, ne, moja napaka, sm pozabla, da ne znaš brat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 sm pozabla brat. ja....sestra zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ja, všeč mi je moja sestra zlomk...tralalaFuj, incest...bolan si. Milo za sapun. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Fuj, incest...bolan si. Milo za sapun. milo za kWA zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 milo za kWA zlomk...tralalažabar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.