Cookie 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 ja, a ni zdej 40 dnevni post - do velke noči (od pepelnične srede, 25/2 do velike noči 12/4) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Ja, recimo, da je. Ni sicer zapovedan, tako kot na pepelnično sredo in velik petek, nič pa ni narobe, če se ga upošteva. Tako ali tako nas je večina prenatrpanih s hrano in vsem ostalim balastom, tak da kakšen dan postenja nam ne bo škodil. Pa naj bo postenje od česarkoli že... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 jsmam še zdej ene 5 čokolad od božiča..le ker jih bo jedel Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 še od božiča? pač pozabim, da mam kaj sladkega doma sploh čokolado rada pozabim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Pozabit pa res ni problem.Še bolje se pa spomnit na zalogo, ko cukr pade na nulo. Pridejo prav skrite zaloge. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 sam problem je, ko se ne spomnem na čokolado... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
buldog 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 na čokolado je nekak težko pozabit Na tisto, ki si jo zmazal, že, nikakor pa ne na tisto, ki še čaka v predalu, hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hugolina 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 ne razumem kaj sem naredila narobe. preživiva fullll lep večer , se pogovarjava za naprej kdaj se dobiva ko pa pride dan pa nič se ne javlja na moj sms. ne razumem zakaj???????? Citiraj Dokler imamo spomine, obstaja preteklost; dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost; dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 ne razumem kaj sem naredila narobe. preživiva fullll lep večer , se pogovarjava za naprej kdaj se dobiva ko pa pride dan pa nič se ne javlja na moj sms. ne razumem zakaj???????? ej, tud jst dostkrat ne razumem zakaj... pa se izkaže čez čas, da če ne veš zakaj, še ni nujno, da je tudi narobe to kar se dogaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončni mrk 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 Zakaj ne dobimo ob rojstvu povratne karte in zakaj nam noben ne pove kakšno je življenje?!Dejansko pomaga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 ne razumem kaj sem naredila narobe. preživiva fullll lep večer , se pogovarjava za naprej kdaj se dobiva ko pa pride dan pa nič se ne javlja na moj sms. ne razumem zakaj???????? nič ničesar nisi narobe...tudi njemu je "BAD" en tak je mene danes spraševal, kaj je to, tako si je želel z deklico na zmenek, zdaj pa ničesar več ne čuti....in mu je ful bad, pa ful si je želel biti z njo, ne razume, res, iskreno mi j e potožil, da se slabo počuti se zgodi, in ničesar nisi storila narobe, ti ne moreš drugemu reči kako se naj počuti ob tebi, on čuti kar čuti in če ni ničesar je bolje, da ga ni, kakor da ti daje lažno upanje Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 ne razumem kaj sem naredila narobe. preživiva fullll lep večer , se pogovarjava za naprej kdaj se dobiva ko pa pride dan pa nič se ne javlja na moj sms. ne razumem zakaj???????? nikoli ne veš, kaj človeku roji po glavi in kako se počuti ... kje boš pa danes to vedel, saj se nič ne menimo, mislim, do amena menimo. kakšen strah v ozadju ga stisne v kot. pa saj moški itak ostanejo brez besed, sploh ni problem, nič ne povejo, kako jim je.ni kaj kot da se zaposliš z nečim drugim, čeprav je težko ... lahko se ti oglasi in ti bo razložil, zakaj ... pa se bosta spet imela lepo ... če te bo pa vseeno konstantno puščal v negotovosti ... jebemu, to pa ni vredno živcev.mah, z marsikom se lahko maš fajn na tak al drugačen način. samo, če se vzbudi samo malček tesnobe, se mora prižgati alarm. enkrat že prerežemo, koliko solz je potrebnih do takrat ... očitno toliko, da zdržiš, da ujčkaš še tisto laž ... ma, pač treba pustiti bolečini, da izzveni. glavo gor, ponos (če treba) in dalje v življenje. drži se. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 ja, jebemtiš, če ni tako, da je včasih bolje kakšna čustva zamrzniti ... ko je pa komunikacija kripl, ni odziva, same nejasnosti ... kaj pomaga, če maš rad. včasih je čisto kul, da se od koga distanciraš zaradi lastnega dušnega miru ali ker te čustva do te osebe samo ovirajo, pa si tega ne moreš privoščiti (če samemu sebi kaj pomeniš). moških je pa še toliko in to fajnih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 pa saj moški itak ostanejo brez besed, sploh ni problem, nič ne povejo, kako jim je. razen dvojčki... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 2. marec 2009 Prijavi Deli 2. marec 2009 skratka, besed nam ne zmanjka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 skratka, besed nam ne zmanjka Res ne, pa če imajo smiev ali ne hi hi Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hugolina 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 nikoli ne veš, kaj človeku roji po glavi in kako se počuti ... kje boš pa danes to vedel, saj se nič ne menimo, mislim, do amena menimo. kakšen strah v ozadju ga stisne v kot. pa saj moški itak ostanejo brez besed, sploh ni problem, nič ne povejo, kako jim je.ni kaj kot da se zaposliš z nečim drugim, čeprav je težko ... lahko se ti oglasi in ti bo razložil, zakaj ... pa se bosta spet imela lepo ... če te bo pa vseeno konstantno puščal v negotovosti ... jebemu, to pa ni vredno živcev.mah, z marsikom se lahko maš fajn na tak al drugačen način. samo, če se vzbudi samo malček tesnobe, se mora prižgati alarm. enkrat že prerežemo, koliko solz je potrebnih do takrat ... očitno toliko, da zdržiš, da ujčkaš še tisto laž ... ma, pač treba pustiti bolečini, da izzveni. glavo gor, ponos (če treba) in dalje v življenje. drži se. kokr se je včeraj dan slabo končal pa je danes jutro toliko lepše hvala za lepe besede VSEM Citiraj Dokler imamo spomine, obstaja preteklost; dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost; dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Nism niti enga pojedla. Pridna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hugolina 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 ej, tud jst dostkrat ne razumem zakaj... pa se izkaže čez čas, da če ne veš zakaj, še ni nujno, da je tudi narobe to kar se dogaja vsaka stvar je za nekaj dobra mora biti tudi to Citiraj Dokler imamo spomine, obstaja preteklost; dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost; dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 kokr se je včeraj dan slabo končal pa je danes jutro toliko lepše hvala za lepe besede VSEM vidiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 marshmallow roza,modro rumeni ja hehe si probala v kavo tole dat? narediš kavico z mlekom ali brez in ene dva penkota vržeš not pa pečene na ognju? (tole so neke avstralske fore mensezdi, vsaj od tam so do mene prinesli...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Zakaj ne dobimo ob rojstvu povratne karte in zakaj nam noben ne pove kakšno je življenje?!Dejansko pomaga Saj dobimo povratno karto, samo obnašamo se, kot da je ne bi. Kaj je s čustvi narobe... Ni nič, ampak meni so pa prinesla sam shit. Izbira v svetu je skrajno bedna: srce je ali strto ali pa kamnito. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 enkrat že prerežemo, koliko solz je potrebnih do takrat ...a ne sodi to v temo o samomoru? ja, jebemtiš, če ni tako, da je včasih bolje kakšna čustva zamrzniti ... ko je pa komunikacija kripl, ni odziva, same nejasnosti ... kaj pomaga, če maš rad. včasih je čisto kul, da se od koga distanciraš zaradi lastnega dušnega miru ali ker te čustva do te osebe samo ovirajo, pa si tega ne moreš privoščiti (če samemu sebi kaj pomeniš). moških je pa še toliko in to fajnih. Bolš zamrznit? Potem ti pa nezavedno izstavi račun - simptome. Either way, you're screwed. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 oooooooooo ku dobro, sem bla na kolotu, en fajn giro, zvečer grem gnjavit Ljoškota, en giro... pa spat... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. marec 2009 Prijavi Deli 3. marec 2009 Še večina tistih, k ste sicer riti, ste kar fajn , če gledaš stvar nekak širše ......kar riti ne zmorete, sicer Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.