Guest VilaSonca 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 Včasih mi pride do živega tisti neznosni občutek izključenosti: iz družbe, skupnosti, življenja. Ko te postavijo na nekakšen stranski tir, pa lahko samo opazuješ ostale, ko živijo, ti pa vegetiraš. Najhuje pri tem je da ti enostavno ne dovolijo, da bi se jim pridružil. Kot, da si gobavec, neprilagojen, debilen...pa še ne poznajo me...to najbolj boli. Ampak samo včasih, ko imam čas zase in premišljujem o vsem tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolypop 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 Upam, da se nihče drug ne bo našel v tem. Zaradi vas samih. Sicer pa me je že minilo. Citiraj Take it easy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 Sicer pa me je že minilo.No, vidiš, kako fajn!!Saj gre! ... drugače pa je en od receptov kurative - družbo zamenjat.Ni nujno povsem, ampak vsaj na momente zamenjat okolje, tam poiskat drug folk, z istimi ali podobnimi interesi,ki ga/te neobremenjeno sprejema,ki ne sodi po predhodnih in po vseh možnih nepreverjenih vetrovih prinešenih bedarijah ......čimvečkrat se do trebušnih krčev nasmejat ... ...in človek se počuti kot prerojen. On sam, nenarejen, neobremenjen ... ...in potem lahko prideš celo nazaj med teiste gumpcein se imaš vseeno fino! Fajn bodi Lolypop! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. marec 2009 Prijavi Deli 14. marec 2009 Aeval Tako kot se pa z zgornjim komentarjem strinjam, se pa težko s kom bolj.Samo tisto na koncu, da se vrneš med stare glumce, tu se ne strinjam. Kasneje jih ne potrebuješ več in si zadovoljen tako kot je. Nekaj časa traja da te pozabijo, samo je pa zasigurno najboljša varianta da se jih rešiš in zaživiš tako kot si in ne tako kot drugi hočejo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 14. marec 2009 Prijavi Deli 14. marec 2009 Aeval Tako kot se pa z zgornjim komentarjem strinjam, se pa težko s kom bolj.Samo tisto na koncu, da se vrneš med stare glumce, tu se ne strinjam. Kasneje jih ne potrebuješ več in si zadovoljen tako kot je. Nekaj časa traja da te pozabijo, samo je pa zasigurno najboljša varianta da se jih rešiš in zaživiš tako kot si in ne tako kot drugi hočejo.Fajn! ...sem pa zato napisala, da - lahko -(...lahko prideš celo nazaj...) - če hočeš!- ali če moraš....mislim, da ni vedno tako, da lahko kar greš, ubežiš, živiš po svojih načelih ... npr. če živiš v istem, po ("najboljši") možnosti majhnem kraju ...si vezan in odgovoren še za kaj/koga drugega, kot lastno rit ... ...se mi pa zdi, da se včasih lahko zgodi, da se ti neka skupina, skupnost ... na splošno zasmradi ...nimaš dobrega občutka, ko srečaš kogarkoli od njih ...(vem, posploševat ni fajn, ampak ljudje smo pač čustvena bitja in čustva ... saj vemo kako so )...potem pa npr. prideš po dolgem času, letih spet nazaj ...in če imaš srečo, ugotoviš, da je kdo od teh, vrženih v isti koš, "odrasel", dozdeva se ti, da je celo "normalen"in ker te ne "pozna" (ne osebno ne prek drugih), te sprejema tako, kot te ima sam možnost spoznati ...... in lahko se samo nasmehneš in razmišljaš zakaj je bilo treba prej vse to prenašat, tok trpet ... ...zato sem napisala - lahko ...ne vem, če je to zgoraj berljivo ...morda bi lahko premaknila v bluzim ... priporočam, da preskočte ta moj flanc grem počasi... na luft ...fajn se mejte! xrosex Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 14. marec 2009 Prijavi Deli 14. marec 2009 Aeval....super si napisala in je pisano tud na mojo kožo...hvala kako se stvari lahko čudežno obnejo v pozitivo...sama vidim vsak dan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. marec 2009 Prijavi Deli 14. marec 2009 Aveal Berljivo, nič bat.Poznam tudi to, ko se "ne moreš" izognit nekoga, ker je kraj, prostor prmajhen. Vse se da nekako uredit, samo če je želja. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. marec 2009 Prijavi Deli 16. marec 2009 Sej mogoče je pa super, samo tebi ne paše, ker si se navajena drugače. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. marec 2009 Prijavi Deli 16. marec 2009 Kdor namreč ni najprej užival ob pogledu na neko osebo, se tudi ne more vanjo zaljubiti, kdor pa uživa le ob pogledu, je s tem še ne ljubi.Aristotel Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 16. marec 2009 Prijavi Deli 16. marec 2009 . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 jes bi vam pa rad povedou, da če se klele nč ne irca, se tkole tut zgodi, da kukr vidm, skor dwe ure nobene objave. swašta.piko pikico pogrešam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Nenavadna so pota Gospodova. Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomas de Torquemada 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Sledimo Njega stopinje. Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 samogowor... ali monodrama? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomas de Torquemada 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Diskurs učenih mož, bi Mi, Torquemada, to poimenovali! Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Že večrat je bilo tlačanom in burkežem zabičano, naj molčijo v tihem spoštovanju ob globokoumnih pomenkih odličnikov eklezije. Izkustvo nas uči, da je njih nevedni jezik še kar opletal, dokler jim nismo tega zabičali ponovno. Tokrat s pravim bičem in to je pravi modus operandi v občevanju z neuko množico. Mundus senescit, metode bogoslužja pa ostajajo nespremenjene. Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Bi rada povedala, da ne prenesem nekih težkih debat. Če ima že ravno kdo kaj komu za povedat,..................... Sam......... kaj ko ima vsak svoj način izražanja in pisanja, pa tud če smeti n svinja po nepotrebnem :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: :vragec: Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brusnica 17. marec 2009 Prijavi Deli 17. marec 2009 Fajmašter oz. S&K ... ali nam lahko enkrat zaradi mene res samo enkrat poveš/sta svoje mnenje ki ne vključuje primere iz sv. ali pa kakršnega koli pisma... Ampak mnenje svojega in ne prebranega in preštudiranga ali "bogovega" razmišljanja...?? Citiraj Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.Nelson Mandela Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 Brusnica, to je "misija nemogoče" Ta/tadva imata oprane možgane z raznim pismi in podobnimi postavami... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomas de Torquemada 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 Fajmašter oz. S&K ... ali nam lahko enkrat zaradi mene res samo enkrat poveš/sta svoje mnenje ki ne vključuje primere iz sv. ali pa kakršnega koli pisma... Ampak mnenje svojega in ne prebranega in preštudiranga ali "bogovega" razmišljanja...?? Božje mnenje je naše mnenje. Bog skozi nas, poučuje vas nevedne ovčice. Naj vam napuh, ki v nedrje vam ga je privzgojila goljufiva kača zapeljivka, ne zaslepi oči, kajti znano je, da um premorejo samo potomci Adama. Odvržite grešnost, poltenost in mesenost, priklonite se Gospodu molite, Antikrist je že tu, zbira mogočno vojsko, harpij, salamandrov, baziliskov in ostale golaznine. Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 porkafix....kaj dela kloniranje.....sam imena so drugačna.......sej pravim, folku se rolaaaaaaaa....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 Fajmašter oz. S&K ... ali nam lahko enkrat zaradi mene res samo enkrat poveš/sta svoje mnenje ki ne vključuje primere iz sv. ali pa kakršnega koli pisma... Ampak mnenje svojega in ne prebranega in preštudiranga ali "bogovega" razmišljanja...?? Se tok strinjam, da se bolj ne morem Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 porkafix....kaj dela kloniranje.....sam imena so drugačna.......sej pravim, folku se rolaaaaaaaa.......aneda Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 mene pa to nc ne mot. nc bl kot ircanje, recimo, al isto kloniranje pa pol posiljevanje z blazotnimi sajzi fotk, linkov in ostale share....pac, kar ma kdo za povedat. ce rab trojno okrepitev, ce torej kot en sam ne zadosca oz. se tko pocut, pa nej si ubode pac teh par nikov. Sama vcas za hec cist rada preberem kaksen textek, ki je povezano napisan, osebno pac rajs kot: ja. a dej? Kdaj pa prides? hehe. Blabla. a res, blabla? skratka, zame je pa recimo to povsem nezanimivo, da se dva v enozloznicah pogovarjata. tko da, Mitrica moja draga, Jankec najdrazji, smo razlicni; eni mamo pa radi mal bl globok. Vcas se je cist fajn mal (po)hecat al pa poircat, a v splosnem praznega cvekanja ne maram prevec; ne tle, ne v zivo, postanem nemirna in se dolgocasim, mam rajs da je vsebina, da kdo zna povezano kej skup spacat, tud daljsega. Ker me zanima tudi mnenje folka (zato mam tud forum), ki ga objasni.... ne sam: ja. al pa ne. al kaj jaz vem, pac da ni nic 'za brat', ce pac berem.To je tko kot ce bi v RL sam onomatopoetske zvoke uporabljal al se pa sam smejckal, pa nikol nc povedal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 18. marec 2009 Prijavi Deli 18. marec 2009 jaz zdaj treniram za speh simbol, --- sem si privoščila- mlečno čokoladn rižmilch rice na cornflacksih, 4 palčke polnjene s čokolado oz wafleprej pa en doze cornflakes z jagodnim jogu7trtom. zdaj pa 2 uri stepkanja ob osmih bo čik pavza. zgubila sem osebno izkaznico, šla isti dan na obči8no ker se m drugače nelegitimna, če bom šla kam v tujino.. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.