Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Guest VilaSonca
pa pet dni nazaj je blo isto. in čez pet dni si rečeš, pa kaj res imamo tako od nekdaj, kaj je 5 dni nazaj bilo kaj drugače? ne, isto sranje. x:Dx
Deli na socialnih omrežjih

no.

e(mb)race. x:)x :palec: xsrcx

Janok: tocn to! Bravissimo!

strah je opozit! xyesx

Ljubezen je naj opcija. xupx

Plus, ne minus. Svetloba premaga temo, ljubezen premaga... ne-ljubezen xupx

Mislim, da smo tukaj na zemlji zato, da obvladamo vse pogoje, ki jih kot človeška bitja postavljamo pred ljubezen. Ken Page

sicer precej nerad kogarkoli citiram, ker noben ni bl pametn kukr jest, ampak če ma pa že slučajn kdo kej približn prou, pa ajde... pa se ob njega spotikejte x:px

Me pa mal pogleda in reče ..tetka veš kdo je frajer, tisti ki sam poskrbi zase, pa strah premaga. xDDx

Kaj so tamali polni modrosti xDDx ..prav rada ga imam x;)x

xsrcx

The time is Now...prav tako kot je bil to včeraj. :o|o:

jp. tut jutr ne moreš nobenga nekam poslat... ko bo jutr tist jutr, bo to jutr zdej.

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh lahk bi ubijala zdejle.... nism noben fan maščevanja, sam zate pa naredim eno krvavo izjemo

The time is Now...prav tako kot je bil to včeraj. :o|o:

Da veš, da se s tabo strinjam v tem tu, Janko.

glede na to, da mam seweda prou, ti je to še najlažje x:Dx

men pa je tut najlažje teb prou dat. sploh pa ker seweda maš prou x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Takle si naredimo, če nam ne gre, pa drugi pomagajo :zoro:

ne mej slabe vesti, da ti kdo kdaj kej pomaga...

ker te u bistvu samo u svoj film uplete, ker ma načrte s tabo...

pa fajn bi blo, če se zlo motim

Kolegi ranocelniki iz medicinske stroke so mi dovolili, da v splošno dobro z vami podelim nekaj blagodejnih substanc, katerih uživanje je lek za mnogotere nevšečnosti:

- posušeni gad in lisičja pljuča zoper dihalne težave

- olje iz mravelj ali iz volkov

- surovo maslo, ki mora biti narejeno v mesecu maju

- človeški urin in placenta

- surova svila, pajkova mreža in morske gobe

- slina človeka, ki se posti

- odvržene kačje kože ter drevesne uši

- postržki iz lobanje, zlasti lobanje kriminalca kaznovanega s smrtjo

Vsako od naštetih alinej se lahko jemlje vsakodnevno za nedoločen čas, kar podaljša nam življenje ter požene sok po životu.

Verba vana aut risui apta non loqui.

Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura.

bubreg v loju, sem jaaz...-

http://rachelhulin.com/blog/01_53-hair.jpg

new life for me please xsrcx

there is nothing, nothing, nothing....

except food, foooooooooooooooooood, foood, I wanna die

66-67 kg x^x

:eek: - 10... zaenkrat x8Dx x8Dx

sej ti nč ne manjka :palec:

razn, da te je 3/4 preweč x:Dx

BODY MASSAGE 30 MINUTI 70,00 €

BODY MASSAGE 60 MINUTI 100,00 €

MASSAGGIO RELAX SU LETTINO 30 MINUTI 35,00 €

MASSAGGIO RELAX SU LETTINO 60 MINUTI 50,00 €

MASSAGGIO IN ACQUA ASSISTITO 30 MINUTI 100,00 €

SENSUAL MASSAGE PER COPPIE CON MASSAGGIATRICE E MASSAGGIATORE PER LEI SU FUTON.

200.00 €

...

ne razumem turščine :sori:

ampak ves tale cenik ti jes nardim za pou cene :palec:

ne razumem turščine :sori:

ampak ves tale cenik ti jes nardim za pou cene :palec:

Aaaaammmmm

Pol nas bo pa hitro kaj več, za tako ceno?????????????'

A je termin še kakšen prost?

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Sovražim te besedne vojne z EX. A je res treba tega pogrevat?

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

ja. res je treba. drgač ga boš še naprej s sabo nosila. in on tebe.

uglavnem... je treba.

mal pameti pa ne more škodwat pa kej cinizma preslišat, pa kej ga tut ne izrečt.

sej sta se imela rada enkrat... noben si zdej ne zasluž sranja poslušat na swoj račun. sam fajn bi blo, če bi se tega oba zavedala...

seweda pa ircam.

Aaaaammmmm

Pol nas bo pa hitro kaj več, za tako ceno?????????????'

A je termin še kakšen prost?

jp. na OS se prjav. tam enkrat sred druzga tedna v maju jeseni, bi pomoje še šlo. k si glih ti x;)x

jp. na OS se prjav. tam enkrat sred druzga tedna v maju jeseni, bi pomoje še šlo. k si glih ti x;)x

Pol je pa zmenen.

Kar na koledar zapiši, da slučajno ne pozabiš, in se katra druga ne vrine v vrsto :vragec:

ja. res je treba. drgač ga boš še naprej s sabo nosila. in on tebe.

uglavnem... je treba.

mal pameti pa ne more škodwat pa kej cinizma preslišat, pa kej ga tut ne izrečt.

sej sta se imela rada enkrat... noben si zdej ne zasluž sranja poslušat na swoj račun. sam fajn bi blo, če bi se tega oba zavedala...

seweda pa ircam.

Ja res je, ampak greva čez iste stvari že desetič (ali več). Vse isto. Pa človek misli, da je razšiščeno, pa potem še enkrat... pa to ne gre za bistvene zadeve, ampak za trivialnosti, ki so se zgodile v zvezi... bistvenih kiksov v zvezi ni bilo...

Rada... rada imam se zdaj... to ni bil nikol problem...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

vedno ti jst prvi pišem.

moj ponos me že močno boli.

x:px x:Dx x:Dx

Najbolje da odnehaš, da ohraniš svoj ponos.

Guest VilaSonca
pa saj ne morem verjeti, da kdo zmeče toliko hrane stran. xrolleyesx spet sem pobrala polovico štruce iz vreče za smeti in narezala na majhne kose, da bom nesla racam. zraven so bile še mandarine. in tako si vsak teden privošči, govno, ki ni vredno niti, da sonce sije nanj, kaj šele hrane. meče stran. pač meče. saj ma zadosti tablet za žret. po pravici povedano, jaz bi take pezdače dala na lanec za teden dni in samo vodo. :vragec: in to ti je fensič, ki zdravo živi, a se boji bakterij, ma prav fobijo ma, da bi mene vidla iz smeti pobirati, bi jo kap. :vragec: v čem ti je smisel, da kao zdravo živiš, a se bojiš prijet kljuko, ker kaj, če se slučajno okužiš? aaah, otekli možgani, glava boli boliiii. x:Dx

pa saj ne morem verjeti, da kdo zmeče toliko hrane stran. xrolleyesx spet sem pobrala polovico štruce iz vreče za smeti in narezala na majhne kose, da bom nesla racam. zraven so bile še mandarine. in tako si vsak teden privošči, govno, ki ni vredno niti, da sonce sije nanj, kaj šele hrane. meče stran. pač meče. saj ma zadosti tablet za žret. po pravici povedano, jaz bi take pezdače dala na lanec za teden dni in samo vodo. :vragec: in to ti je fensič, ki zdravo živi, a se boji bakterij, ma prav fobijo ma, da bi mene vidla iz smeti pobirati, bi jo kap. :vragec: v čem ti je smisel, da kao zdravo živiš, a se bojiš prijet kljuko, ker kaj, če se slučajno okužiš? aaah, otekli možgani, glava boli boliiii. x:Dx

ma ej... čista trapa. res...

zihr ga tut u usta nese z rokavico x:Dx

.... in to ti je fensič, ki zdravo živi, a se boji bakterij, ma prav fobijo ma, da bi mene vidla iz smeti pobirati, bi jo kap. :vragec: v čem ti je smisel, da kao zdravo živiš, a se bojiš prijet kljuko, ker kaj, če se slučajno okužiš?

x:o)x x:Dx

poznam take.... ena znanka od frende (no pravzaprav tud moja) je bla tak picajzl... in so sli nekam v ene arabske al kere dezele, skratka, vse je prekuhavala, nc jedla, skopz bla v nogavickah (se je blo treba v cerkvi recimo sezut in se ni hotla), clo v rokavickah skoz bla x:px in taksno, skratka, ni da ni. aja preden so sli, se je cepila z vsemi 17-imi moznimi cepivi in se zgrazala, k ti moji frendi so se pa sam s tremi, recimo... skratka, vse mozne preventivne ukrepe je ubodla.

No na konc je reva prav ona staknila eno jebo hudo, neko okuzbo al kaj. x:o)x

Itak ni zdravo to, bit v stotih ovojckih, odvisen od stotih stvari, shtala pa je, ce se nimas odnosa do nicesar in nikogar v svojem okolju, kot tudi ne odnosa do hrane.

Zdaj se zdi to, kar so nas ucil, kot nekaksen bedast nasvet za neumne - da je namrec greh kruh stran metat.

Zdaj pa ne sam da se kruh stran mece, se tud 'potico'. ... istocasno jamramo, hkrati pa prenazhrti od vsega... :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...