Guest VilaSonca 21. marec 2009 Prijavi Deli 21. marec 2009 pa pet dni nazaj je blo isto. in čez pet dni si rečeš, pa kaj res imamo tako od nekdaj, kaj je 5 dni nazaj bilo kaj drugače? ne, isto sranje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 no.e(mb)race. Janok: tocn to! Bravissimo!strah je opozit! Ljubezen je naj opcija. Plus, ne minus. Svetloba premaga temo, ljubezen premaga... ne-ljubezen Mislim, da smo tukaj na zemlji zato, da obvladamo vse pogoje, ki jih kot človeška bitja postavljamo pred ljubezen. Ken Pagesicer precej nerad kogarkoli citiram, ker noben ni bl pametn kukr jest, ampak če ma pa že slučajn kdo kej približn prou, pa ajde... pa se ob njega spotikejte Me pa mal pogleda in reče ..tetka veš kdo je frajer, tisti ki sam poskrbi zase, pa strah premaga. Kaj so tamali polni modrosti ..prav rada ga imam The time is Now...prav tako kot je bil to včeraj. jp. tut jutr ne moreš nobenga nekam poslat... ko bo jutr tist jutr, bo to jutr zdej. arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh lahk bi ubijala zdejle.... nism noben fan maščevanja, sam zate pa naredim eno krvavo izjemo The time is Now...prav tako kot je bil to včeraj. Da veš, da se s tabo strinjam v tem tu, Janko. glede na to, da mam seweda prou, ti je to še najlažje men pa je tut najlažje teb prou dat. sploh pa ker seweda maš prou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 Konec koncev pa je tudi čisto vseeno, če je prav ali ni prav... in kako in kaj in vse skup ... no no... sej si hotla rečt, da takle mamo a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 Takle si naredimo, če nam ne gre, pa drugi pomagajo Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. marec 2009 Prijavi Deli 22. marec 2009 Takle si naredimo, če nam ne gre, pa drugi pomagajo ne mej slabe vesti, da ti kdo kdaj kej pomaga...ker te u bistvu samo u svoj film uplete, ker ma načrte s tabo...pa fajn bi blo, če se zlo motim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 pa fajn bi blo, če se zlo motimPa še res je tako.Se trudim iz kakšnega scenarija uiti Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 redneck. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 Kolegi ranocelniki iz medicinske stroke so mi dovolili, da v splošno dobro z vami podelim nekaj blagodejnih substanc, katerih uživanje je lek za mnogotere nevšečnosti:- posušeni gad in lisičja pljuča zoper dihalne težave- olje iz mravelj ali iz volkov- surovo maslo, ki mora biti narejeno v mesecu maju- človeški urin in placenta- surova svila, pajkova mreža in morske gobe- slina človeka, ki se posti- odvržene kačje kože ter drevesne uši- postržki iz lobanje, zlasti lobanje kriminalca kaznovanega s smrtjo Vsako od naštetih alinej se lahko jemlje vsakodnevno za nedoločen čas, kar podaljša nam življenje ter požene sok po životu. Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 bubreg v loju, sem jaaz...- http://rachelhulin.com/blog/01_53-hair.jpg new life for me please there is nothing, nothing, nothing.... except food, foooooooooooooooooood, foood, I wanna die 66-67 kg - 10... zaenkrat Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 bubreg v loju, sem jaaz...- http://rachelhulin.com/blog/01_53-hair.jpg new life for me please there is nothing, nothing, nothing.... except food, foooooooooooooooooood, foood, I wanna die 66-67 kg - 10... zaenkrat sej ti nč ne manjka razn, da te je 3/4 preweč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 BODY MASSAGE 30 MINUTI 70,00 € BODY MASSAGE 60 MINUTI 100,00 € MASSAGGIO RELAX SU LETTINO 30 MINUTI 35,00 € MASSAGGIO RELAX SU LETTINO 60 MINUTI 50,00 € MASSAGGIO IN ACQUA ASSISTITO 30 MINUTI 100,00 € SENSUAL MASSAGE PER COPPIE CON MASSAGGIATRICE E MASSAGGIATORE PER LEI SU FUTON. 200.00 € ... ne razumem turščine ampak ves tale cenik ti jes nardim za pou cene Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 Sovražim te besedne vojne z EX. A je res treba tega pogrevat? xrolleyesx xrolleyesx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 ne razumem turščine ampak ves tale cenik ti jes nardim za pou cene AaaaammmmmPol nas bo pa hitro kaj več, za tako ceno?????????????' A je termin še kakšen prost? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. marec 2009 Prijavi Deli 23. marec 2009 Sovražim te besedne vojne z EX. A je res treba tega pogrevat? ja. res je treba. drgač ga boš še naprej s sabo nosila. in on tebe.uglavnem... je treba. mal pameti pa ne more škodwat pa kej cinizma preslišat, pa kej ga tut ne izrečt.sej sta se imela rada enkrat... noben si zdej ne zasluž sranja poslušat na swoj račun. sam fajn bi blo, če bi se tega oba zavedala...seweda pa ircam. AaaaammmmmPol nas bo pa hitro kaj več, za tako ceno?????????????' A je termin še kakšen prost? jp. na OS se prjav. tam enkrat sred druzga tedna v maju jeseni, bi pomoje še šlo. k si glih ti Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Praujo, da je konkurenca ok, za cenovno realnost.Klik na slikco [moški]http://tinyurl.com/dzod9pStikihttp://tinyurl.com/cluz6f Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 to je vse en in isti model, skromnih mer, najstniška postava, večina pali. :xx!: danes pa dieta... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 jp. na OS se prjav. tam enkrat sred druzga tedna v maju jeseni, bi pomoje še šlo. k si glih ti Pol je pa zmenen.Kar na koledar zapiši, da slučajno ne pozabiš, in se katra druga ne vrine v vrsto Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 ja. res je treba. drgač ga boš še naprej s sabo nosila. in on tebe.uglavnem... je treba. mal pameti pa ne more škodwat pa kej cinizma preslišat, pa kej ga tut ne izrečt.sej sta se imela rada enkrat... noben si zdej ne zasluž sranja poslušat na swoj račun. sam fajn bi blo, če bi se tega oba zavedala...seweda pa ircam.Ja res je, ampak greva čez iste stvari že desetič (ali več). Vse isto. Pa človek misli, da je razšiščeno, pa potem še enkrat... pa to ne gre za bistvene zadeve, ampak za trivialnosti, ki so se zgodile v zvezi... bistvenih kiksov v zvezi ni bilo...Rada... rada imam se zdaj... to ni bil nikol problem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Se nikamor ne pride s tem razglabljanjem...najboljš da se pusti in enostavno neha. Še posebi... ker si sedaj srečna v novi vezi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sensei. 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 vedno ti jst prvi pišem. moj ponos me že močno boli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 vedno ti jst prvi pišem. moj ponos me že močno boli. Najbolje da odnehaš, da ohraniš svoj ponos. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 kakšn krasn dan za mal ircat .še kofi, čikec, mal muske... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 pa saj ne morem verjeti, da kdo zmeče toliko hrane stran. spet sem pobrala polovico štruce iz vreče za smeti in narezala na majhne kose, da bom nesla racam. zraven so bile še mandarine. in tako si vsak teden privošči, govno, ki ni vredno niti, da sonce sije nanj, kaj šele hrane. meče stran. pač meče. saj ma zadosti tablet za žret. po pravici povedano, jaz bi take pezdače dala na lanec za teden dni in samo vodo. in to ti je fensič, ki zdravo živi, a se boji bakterij, ma prav fobijo ma, da bi mene vidla iz smeti pobirati, bi jo kap. v čem ti je smisel, da kao zdravo živiš, a se bojiš prijet kljuko, ker kaj, če se slučajno okužiš? aaah, otekli možgani, glava boli boliiii. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 pa saj ne morem verjeti, da kdo zmeče toliko hrane stran. spet sem pobrala polovico štruce iz vreče za smeti in narezala na majhne kose, da bom nesla racam. zraven so bile še mandarine. in tako si vsak teden privošči, govno, ki ni vredno niti, da sonce sije nanj, kaj šele hrane. meče stran. pač meče. saj ma zadosti tablet za žret. po pravici povedano, jaz bi take pezdače dala na lanec za teden dni in samo vodo. in to ti je fensič, ki zdravo živi, a se boji bakterij, ma prav fobijo ma, da bi mene vidla iz smeti pobirati, bi jo kap. v čem ti je smisel, da kao zdravo živiš, a se bojiš prijet kljuko, ker kaj, če se slučajno okužiš? aaah, otekli možgani, glava boli boliiii. ma ej... čista trapa. res...zihr ga tut u usta nese z rokavico Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. marec 2009 Prijavi Deli 25. marec 2009 .... in to ti je fensič, ki zdravo živi, a se boji bakterij, ma prav fobijo ma, da bi mene vidla iz smeti pobirati, bi jo kap. v čem ti je smisel, da kao zdravo živiš, a se bojiš prijet kljuko, ker kaj, če se slučajno okužiš? poznam take.... ena znanka od frende (no pravzaprav tud moja) je bla tak picajzl... in so sli nekam v ene arabske al kere dezele, skratka, vse je prekuhavala, nc jedla, skopz bla v nogavickah (se je blo treba v cerkvi recimo sezut in se ni hotla), clo v rokavickah skoz bla in taksno, skratka, ni da ni. aja preden so sli, se je cepila z vsemi 17-imi moznimi cepivi in se zgrazala, k ti moji frendi so se pa sam s tremi, recimo... skratka, vse mozne preventivne ukrepe je ubodla.No na konc je reva prav ona staknila eno jebo hudo, neko okuzbo al kaj. Itak ni zdravo to, bit v stotih ovojckih, odvisen od stotih stvari, shtala pa je, ce se nimas odnosa do nicesar in nikogar v svojem okolju, kot tudi ne odnosa do hrane. Zdaj se zdi to, kar so nas ucil, kot nekaksen bedast nasvet za neumne - da je namrec greh kruh stran metat.Zdaj pa ne sam da se kruh stran mece, se tud 'potico'. ... istocasno jamramo, hkrati pa prenazhrti od vsega... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.