aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 žabar. bajsa... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Jebi ga. Tud đebele mormo obstajat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Jebi ga. Tud đebele mormo obstajat. s poudarkom na "Đ"... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 s poudarkom na "Đ"... zlomk...tralalaJa, čefurka sm tud, kaj češ...same sabe kombinacije v eni osebi...čudn, da se še nism fentala. Ja, lohk mi vozu na vrvi nardiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 Ja, čefurka sm tud, kaj češ...same sabe kombinacije v eni osebi...čudn, da se še nism fentala. Ja, lohk mi vozu na vrvi nardiš. namzanalsh zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 dej me vzem sabo, kamorkol ze gres.... i miss you so much!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. avgust 2006 Prijavi Deli 22. avgust 2006 ne toni preveč v obup, ker nekje sije sonce tudi zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ..dans pa grem po boschka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 .....nimaš jajc....idiot Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Se mi sploh ne da komentirat, škoda časa! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Un minuto despues. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 ni mi jasno, kako moreš napizditi mene, če nisem nič kriva. ta prava oseba pa vedno pride na izi skoz, jaz najebem. ma kaj se sploh trudim. bolj se trudiš, bolj te tlačijo v drek. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 23. avgust 2006 Prijavi Deli 23. avgust 2006 sovražim zid,,,je tako nesramen,,,tako močno kot jaz udarim z glavo vanj,,,tako močno udari nazaj,,,DA GA NI SRAM Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 ni mi jasno, kako moreš napizditi mene, če nisem nič kriva. ta prava oseba pa vedno pride na izi skoz, jaz najebem. ma kaj se sploh trudim. bolj se trudiš, bolj te tlačijo v drek. :xx!: Hja, v danasnjem svetu, se moras odlocit, a bos jeban, al bos ti tisti, ki jebe druge ...pa sploh ni nujno, da gre za jebanje, lahk gre tud za kako drugo pocetje... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 Hja, v danasnjem svetu, se moras odlocit, a bos jeban, al bos ti tisti, ki jebe druge ...pa sploh ni nujno, da gre za jebanje, lahk gre tud za kako drugo pocetje... nimam jajc, nimam srca. jaz ne morem biti taka, zato me prizadene, kadar so drugi taki do mene. ampak ... za vsako rit palca raste in v tej resnici je moje zadoščenje. več ne rabim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 24. avgust 2006 Prijavi Deli 24. avgust 2006 nimam jajc, nimam srca. jaz ne morem biti taka, zato me prizadene, kadar so drugi taki do mene. ampak ... za vsako rit palca raste in v tej resnici je moje zadoščenje. več ne rabim. le čevlje sodi naj mačona,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 nimam jajc, nimam srca. jaz ne morem biti taka, zato me prizadene, kadar so drugi taki do mene. ampak ... za vsako rit palca raste in v tej resnici je moje zadoščenje. več ne rabim. Zal mi je, ce si me vzela dobesedno... Razumljivo, da ne mores biti nekaj kar nisi. Zelel sem samo reci, da se moras odlociti, al se bos pustila, al se bos pa uprla in pokazala, da imas hrbtenico. Kar se pa palic in riti tice, imas pa se kako prav. V naravi je za vse poskrbljeno, ceprav vcasih ne zgleda tako in imamo obcutek, da se nam dogaja krivica, vendar pa ima narava za vse ravnovesje. Jin-Jan, ce hoces Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Kakšni kokodajsi so eni kokoko, ko pa je treba pa tema! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Kakšni kokodajsi so eni kokoko, ko pa je treba pa tema! ... , ce udejanjas tole, kar imas spodaj podpisano, obozevalci v vrsti stojijo... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ... , ce udejanjas tole, kar imas spodaj podpisano, obozevalci v vrsti stojijo... Imaš prav samo izbranci so redki! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Imaš prav samo izbranci so redki! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 dej no prooooosim te lepo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 ostaja enako..... sledi razocaranje za razocaranjem....... in jest se kar naivna to mi je ze prow smesn, sploh ni zalostn ampak za crknt od smeha smesn..... nej gre u ku*** vse skupej. K bom velika bo VSE drugac!!!!!!!!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 Računam, da nisi taka reva, da te jutr ne bi blo na piknik pa ne zarad mene Liu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.