Antoninus 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Sicer pa, nesreče se dogajajo vsak dan :OO!: Tole je pa srhljivo. Upam, da se ti kdaj ne zamerim. Pa še nekomu, ki ga tu ni, bi rad nekaj povedal: Če ima nekdo zlato srce, lahko to pomeni, da se to nanaša na trdoto. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Ne vem kaj bi,..., ne vem kaj bi... stvar je v tem, da je prvi avto katerega sem vidla in se zaljubila vanj na prvi pogled bil ford focus... http://static.avtocenter.si/Ford/Focus/Ford_Focus_4777f6cd7a900a1b84915ee5778cfd9a30.jpg tko, da me zdaj čaka parkiran v saLONU.. in čakaaa... in ponoči se ga lepo vidi... ker je osvetljen v izložbi... ne vem, če bi ga šla spet gledat... mi je škoda benzina... gre za quality choice, ... ker se ne morem več sramotit.... po mestu... jaks, sicer pa šparam in tko, ne vem če nisem prav preštela... ma mislim, da sem nekam založila 20 eur, kar mi je totalno pokvarlo že tako betežn dan. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 2. april 2009 Prijavi Deli 2. april 2009 Lep Focus,Sam po tanovem ne smeš met več zatemnjenih šip Foušija ni lepa stvar......to sami dobro veste.Najprej pred svojim pragom pomest,al kako že.....shit-headz I'm gonna get you sucka! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 jez bi pa rad nekej kukiju powedou...če si ti do sebe samo mal tko zahtewna pa dosledna, kolker to prčakuješ in zahtewaš od drugih...pol si res, res, res, eno krasno bitjece .ob takih zmeri dobim komplekse, ker jes pa nism lih tko popoln to je samoumevno. To je zame fer odnos (do sebe in do drugih). sicer pa smo že razčistl kok zatežena, cold hearted bitch sm in res ne vem, zakaj bi to župo pogreval stvar percepcije, bi jst rekla :OO!: Tole je pa srhljivo. Upam, da se ti kdaj ne zamerim. Pa še nekomu, ki ga tu ni, bi rad nekaj povedal: Če ima nekdo zlato srce, lahko to pomeni, da se to nanaša na trdoto. joj Ante pa ti vidš strah tam, kjer ga še jaz ne vidim. TV se lah pokvari tut sam od sebe, nde Marsa Lep Focus,Sam po tanovem ne smeš met več zatemnjenih šip ..A res? Zakaj pa ne? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 ta focus je v akciji, in če skleneš zavarovanje imaš še dodaten popust, na leasing, pa na obroke za 7 let.. prodaš starega in imaš! sem jedla morske sadeže in mi tolče ven... zatemnjene šipe sosamo zadaj, ne me jebat... to je da ne bo kužkom sonce tolklo v oči. me je pa osramotila prodajalka- sicer ful nežna ženska, se je drla na ves glas po salonu, da mam lahko masažno miiizo ipd, vem da je provizija njen motiva, ma sem vsaj vztrajna. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 TV se lah pokvari tut sam od sebe, nde Marsa Itak. antoninus, ni najbolj posrecena primerjava, zlato je namrec ful mehko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 antoninus, ni najbolj posrecena primerjava, zlato je namrec ful mehko. Imaš prav, mišljeno je bilo: zlato, le nekoliko trše. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 Imaš prav, mišljeno je bilo: zlato, le nekoliko trše. potem pa lohk pesnisko reces diamantno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomas de Torquemada 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 Pesniško lahko rečeš, trden ,kot volja inkvizitorja po odrešitvi pogubljenih duš. Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 No comment, jaz bi te najraj zbenala. by killa, oz. povej kaj o sebi, se mi zdi da si faca. papa Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 Res no coment nad nekaterimi Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 :8se učim. swinsk... jeeee... :xx!: :xx!: Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 :8se učim. swinsk... jeeee... :xx!: :xx!: a pa mislš da j uredn?zato nauš nč lepša, pa nč shujšala, pa nč bl srečna pa...nč bl pametna nauš škripnla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 hmmmm, si mogoče pomislil, da je to pot do diplome? in da nima tole veze z željo po lepoti, sreči, pameti ... oz. na nek način tudi ma. mislim, punca se uči, pusti jo pri miru! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 hmmmm, si mogoče pomislil, da je to pot do diplome? in da nima tole veze z željo po lepoti, sreči, pameti ... oz. na nek način tudi ma. mislim, punca se uči, pusti jo pri miru! ti le veš, da mam prou in cvikaš, da bo to pogruntala tut ona in bo lepša od tebe Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 ne štekam? kot prvo, meni ne gre nič boljše kot tebi. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 ne štekam? kot prvo, meni ne gre nič boljše kot tebi. pol se pa res rajš pejd učit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 hahaha, ...sej se učim. ma me malo blokera, tko da sem jezna:D b lokira me, ker sem sama v stanovanju. tko je. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 hahaha, ...sej se učim. ma me malo blokera, tko da sem jezna:D b lokira me, ker sem sama v stanovanju. tko je. to pa je za popizdit a?ja... a tut banane nimaš nobene? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 http://www.saiorg.si/static/images/baba.jpg zdaj? imam kečap, ipd Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 http://www.saiorg.si/static/images/baba.jpg zdaj? imam kečap ...je rekla pomfrijčica pomfrijčku, k je hotu sexat... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 njam, njamček... slinček... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 šem še štušerala Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 jes morm pa jutr zobarju powedat, da mi je dons plomba wn padla, pa da bo mogu nardit nowo, k sm ta staro zgubu nek Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 swašta... (hvala, strelka) Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.