Cookie 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 mislm, kaki jeduhi požrtni mene obkrožajo :xx!: z mojim podpisem nau nič, banda požrešna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 10. april 2009 Prijavi Deli 10. april 2009 fak, jaz mam fetiš na tipčke Ovne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 11. april 2009 Prijavi Deli 11. april 2009 fak, jaz mam fetiš na tipčke Ovne. To pa ni fak, je samo za speljat do konca. Saj niso slabi. Imajo muhe, muhice............. kot vsak človek. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2009 Prijavi Deli 17. april 2009 Fak kok SOVRAZIM!!! bit skoz brez vsega. Mislim da se mi bo glih zmesal. Sita sem vseh in vsega.Kaj me briga brad pit z milijonskimi bajtami, predvsem me zanima, da jaz crkavam.v glavnem, v kratkem se mi bo zmesal oz. se mi ze mesa, glava, srce in vse telo me boli od vsega.Se zbolet si ne upam, ne morem, nimam pravice oz. moznosti (ampak zal glih zbolevam, TELO (ce odpisemo duha) ne more funkcionirat, se upirat tolk cajta brez nc!). ogabn je bit brez vsega cist skoz! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2009 Prijavi Deli 17. april 2009 ... ja sej js sm tud tok hvalezna da mam mat (x!x ne vem kaj bi brez nje!.. sam po 2. strani pa je nocem obremenjevat, kot tud nikogar... pa tko nihce *ne ve*, v kaksni frki sem ).mam tud jaz par prjatlov (hvala Bogu zanje!), k cenijo in tud podpirajo moje dejavnosti in udejstvovanja, pa ceprav od teh ni noben/-a *lunatik* (pa vendar recejo: podpiram k podpiras in me tud materialno podpirajo)... sicer bi ze davno gagnila. v glavnem, nekaj mi ni dobro, tezko je bit skoz taf. in razumevajoc (in nezamerljiv in ostalo).npr. z 20€ si lohk kupis kruh (in clo jagode v Tusu, sem jih, 1/2 propadlo ), se ti pa s taksnim *kapljanjem* ne morejo iziti vse potrebnosti (pa se nisem niti pri obveznem zavarovanju, ker je manj nujno, kot da *jem* vsak dan ). tako da sem zelo zanic, ampak tako (materialno) sem vecino casa, tako da ni nc bl ven izstopajoce, razen, da/ker sem sicer ponavad Zdrava, zdaj pa komaj zivim. pa je potem vse temacnejse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. april 2009 Prijavi Deli 17. april 2009 jp ... samo še takšne in podobne novice so glavne, ko na cajtnge klikneš ... politike in gospodarstva ne šmirglam več ... edina tolažba mi je še lnf ... zver, kadar ne renči ... fotkič in potep s coprnico ... aja ... in kolesarstvo maš čisto prav. nam na faksu vztrajno težijo, ja kaj a nič ne spremljate dogajanja po svetu? se mi v glavi vedno poraja odgovor, da prosti čas raje izkoristim za šport in naredim karkoli zase. laži pa nočem brati, ker povrh so neumne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 17. april 2009 Prijavi Deli 17. april 2009 uh, sem ful lepo pospravila posteljo... cela v belem... v ponedeljek peljem mr. Bubi k novemu fotru.žal tako je, sem že tko poreveč obremenjena, da jih zlorabljam, oz njihovo svobodo. "hiška z vrtom"- cilj čez 5 let. Tako da maček, gre, kužki pa so preveč živahni za eno stanovanje, tko da grejo... idelano bi bilo, če bi ble pri meni, v vrtu in itak ... bi ble bolj socializirane kot doma. Jebo te, kaj bi dala, da bi odprlo že v enem letu... Hiška na kredit, oz leasing še boljše... 30% 30 000 nabrat... v enem letu... waaaaaaaa... ma kje... kjeeee? danes sta ta mali dve dobili pratele proti gljistam, in maček- ki zdaj borta- je ful zanimiw... ko sem mu dala tistih nekaj drubcev tablete (nobenga mučenja) v glbček... je reku "aaahobvlada že maaamaaa, kaakaaa.... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 men je tud mat uspela kej vcepit - ribici. ni izrazito verna, me ni nikol posiljevala z nicimer, so pa vse njene sestre in bratje verni.Moja mat je pa bl po svoje furala (ni j* niti cerkve niti partije, se ji je pa tud zdel, da je bl pomembno v tem duhu ZIVET in furat, kot pa met to sam hinavsk na jeziku - kot zlo velik folku, zarad cesar tud ni bla navdusena kristjanka v smislu v cerkev hodit in to). Dons sm mal boljs. pa se nisem niti naspala, ker bla zbujena zgodaj, zaspala pa sele okol 5h. ja, je, alergija je skoraj gotovo, sej sm ze kak mesec fuch, sam vcer sem bla pa prav *bolna*, tud telesno, ne sam okol nosa pa oci pa tega...Ja, pol si pa tkole ves down in bogi, pa prec bl temacn razmisljas.V bistvu mam sreco (tok tok tok) in je skor neverjetno: v takem stresu sem 3 leta, zgubila vse kar se je dal, ornk spremembe skratka, pa da sem ves cajt ohranjala zdravje, kolkr tolk. Carevsko v bistvu.Sej pol sm se pa ufurala (vcer), da mam ene 5 rakov, k se po men pasejo, in da 'jasno, enkrat mora privret na dan bolezen in nikogar ni, k v takih pogojih ne bi zbolel'... in taksno.Sm mela dost vsega resnicno.Psihicno ogromno presnesem, fizicno pa nisem tolk mocna oz. morm velik vec narest za to oz. sm pogosto cist izcrpana, pa ne zarad kakih tezkih fizicnih del, pac pa k um in stres ogromn energije vzameta. blablablaV glavnem jeti, hvala za support! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Fak kok SOVRAZIM!!! bit skoz brez vsega. Mislim da se mi bo glih zmesal. Sita sem vseh in vsega.Kaj me briga brad pit z milijonskimi bajtami, predvsem me zanima, da jaz crkavam.v glavnem, v kratkem se mi bo zmesal oz. se mi ze mesa, glava, srce in vse telo me boli od vsega.Se zbolet si ne upam, ne morem, nimam pravice oz. moznosti (ampak zal glih zbolevam, TELO (ce odpisemo duha) ne more funkcionirat, se upirat tolk cajta brez nc!). ogabn je bit brez vsega cist skoz! tako da sem zelo zanic, ampak tako (materialno) sem vecino casa, tako da ni nc bl ven izstopajoce, razen, da/ker sem sicer ponavad Zdrava, zdaj pa komaj zivim. pa je potem vse temacnejse.Marsa, če se ena stvar zelo dolg vleče... treba neki spremenit! V delovanju/delu in razmišljanju (vzorci). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 uh, thanx, sam neky casa ne bi nic spreminjala, sem ze prevec v zlo kratkem cajtu. sicer pa jasno, ja, tako je. sam sm iniciativna, kjer se da, sicer pa sem pristas *pasivnega delovanja* vcas. vcas iz lenobe, vcas pa iz vere in prepricanja, preprosto *pustim, da pridejo stvari k men*, pa vcas dolg rabjo, majo dolgo pot. sicer se strinjam s tem kot receno, se vec, to je moje vodilo (ce je vse isto, ne more bit drgac), sam v bistvu glih svojga bistva ne bi spreminjala oz. drugace: v bistvu sem rada taka kot sem, ker lazje zivim tako (da sm jaz brez casha), kot pa da bi (se) prodajala oz. delala proti sebi oz. ne skladno s sabo. Seveda pa je mozno tud, da se (se?) nocem spremenit in da tega ne vidim *prav*, ampak potem je tko prav, ker se nobene faze ne more preskocit (oz. se jo lohk, sam vedno jo je pol treba vseen se oddelat, tko al pa drugac, prej al pa slej). V bistvu me sam cash jebe.ker delam neprofitno, ker sem prostovoljc, je to dost logicno.V bistvu je *napacno* sam to, da jamram (glede na to da sem si sama izbrala).sam vcas clovek preprosto mora dat iz sebe. (v bistvu je problem bazicen, zacne se namrec pri stanovanjskem problemu, pa tako 1/2 casha oz. cash ki bi ga *mela*, *porabm* za najemnino, ker v slabih 20 letih podnajema ni sans blo nasparat se za flat oz. za nic... ce bi mela ta problem reshen, ce bi mel bajte oz. flate v druzini oz. kaj backgrounda, sploh ne bi gagala, ker sem zlo skromen clovek in dobesedno caram z *nic*) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 sicer se strinjam s tem kot receno, se vec, to je moje vodilo (ce je vse isto, ne more bit drgac), sam v bistvu glih svojga bistva ne bi spreminjala oz. drugace: v bistvu sem rada taka kot sem, ker lazje zivim tako (da sm jaz brez casha), kot pa da bi (se) prodajala oz. delala proti sebi oz. ne skladno s sabo.Mogoče je to tvoj vzorc - da lahko svoje "bistvo" izražaš samo na načine, ki ne delajo keša. Izza tega mogoče celo vzorc, da je keš neki slabega. Ali da iz nečesa, kar ti dost pomeni, delat keš, je neki slabega.Ampak to so samo vzorci. Ki pa so seveda lahko zelo globok zasidrani.Vsekakor pa je možen (in tud "legitimen") tud kontra-vzorc: delam svoje "poslanstvo" in to mi tud prinaša zadost keša za dostojen lajf in vse moje potrebe.Ne vem, mal poglej to pri seb. Mogoče kej pogruntaš. Seveda pa je mozno tud, da se (se?) nocem spremenit in da tega ne vidim *prav*,Ja, dostkrat so kake stvari precej globok zabetonirane. Pol probavamo, spreminjamo vse živo, ampak situacija ostaja enaka. Če pa najdemo pravi vzrok, pa se lahko stvari začnejo hitro obračat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Mogoče je to tvoj vzorc - da lahko svoje "bistvo" izražaš samo na načine, ki ne delajo keša. Izza tega mogoče celo vzorc, da je keš neki slabega. Ali da iz nečesa, kar ti dost pomeni, delat keš, je neki slabega.aha ves kaj je v bistvu. saj to vsakic znova postekam, pa nekak pozabim pol. finta je v tem, da sem (bla) tko vzgojena, da nic kar je mene zanimal in nic od tega, kar sem pocela, ni blo *pravo delo*.potem pa sem si to podzavestno vcepila, ja. (p.s. Hvala za skrb in ukvarjanje plus modre misli! ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Dostikrat drugi prej vidijo naš problem ali oviro na naši poti, kot mi sami , ko se z nosom zaletavamo vanjo, pa čeprav so nam poznani duhovni zakoni in kako deluje vse skup. Marsa pogumno , zmoreš dosti več kot se morda ta trenutek zavedaš. Ja, in prav imaš, da skašljaš tisto, kar se ti nabere na duši. Konec koncev saj je tudi zato tale forum, da se lahko olajšaš, saj je že samo zato breme lažje nosljivo, pa tudi rešitev se ponudi, ker se misli zluftajo... Pa če lahko jokcamo in stokcamo forumaši, zakaj nebi še ti... V slogi je moč... Včasih se skupaj smejemo, drugič pač skupaj jočemo in prav zato zmoremo iti naprej,kar je pa najpomembnejše, mar ne Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Dostikrat drugi prej vidijo naš problem ali oviro na naši poti, kot mi sami , ko se z nosom zaletavamo vanjo, pa čeprav so nam poznani duhovni zakoni in kako deluje vse skup.jp, res je. poleg tega sm zlo neizprosna do sebe, zahtevna, in ne maram *kozmeticnih popravkov*, tako da tud ce je ne sam v umu osvojeno (pac pa na skor vseh ravneh), se vedno ni to TO - ker sem tko naravnana, da mora osnova bit ze dobra/zdrava. Tako da pogosto ko mam ze na 12-ih nivojih popedenano, se na 13. nimam. Tako da ceprav mi je *vse jasno* (in mi tud recimo *je* - vsaj tko delujem, tud zunanje oz. *prav*), se vedno ni *zame cisto prav* - dokler pac ne pridem do *konca* (ce stekas). Marsa pogumno , zmoreš dosti več kot se morda ta trenutek zavedaš. Ja, in prav imaš, da skašljaš tisto, kar se ti nabere na duši. Konec koncev saj je tudi zato tale forum, da se lahko olajšaš, saj je že samo zato breme lažje nosljivo, pa tudi rešitev se ponudi, ker se misli zluftajo... Pa če lahko jokcamo in stokcamo forumaši, zakaj nebi še ti... V slogi je moč... Včasih se skupaj smejemo, drugič pač skupaj jočemo in prav zato zmoremo iti naprej,kar je pa najpomembnejše, mar ne ja, thanx, ravno tako mislim tud sama, zato si sem pa tja le *upam* mal pojamrat. sicer pa ne maram - ne tolk zarad ponosa (mal tud), pac pa predvsem, ker v vmesnih fazah rajs delujem kot pa se ukvarjam z njimi.Primer: ce bi me vrgli v vodo in bi morala preplavat blazoto, se tedaj ne bi ukvarjala s tem, kok je tezko, pac pa bi sam plavala, pa na konc reflektirala, po drugi strani pa se v vsem svojem prizadevanju in vsem vcas tako zaplezas kot tud zasmilis samemu sebi - kar je slabo in dobro.Slabo zato, ker se valjas v zrtveni sceni pol prehitr in pretirano, dobr pa zato, ker si priznas, se *zagledas* in se vzljubis (: "kok sem se namatrala", "v bistvu sem kul" ipd.). Nocem jamrat tud zato, k pac... ni profesioanlno, nenazadnje hocm bit nekaksen *zgled* (ne v smislu da bi se kdo zgledoval po meni, pac pa bl v smislu: pred svojim pragom najprej ) in ce nekaj cvekam, hocm da je to pristno. je pa vcas obremenjujoce, k ravno jaz ne morem pojamrat, ker 'se pricakuje' da sm taf (poleg tega pa se mi ne da poslusat nasvetov - kot nikomur ).pa se 1 moment je - ne maram manipuliranja, pa tko tud sama nocem, tud ce to slednje sploh ni (motiv). Je pa jeba, k 'po bitki' ti vsakdo rece - pa kaj nisi rekla?!vem pa, da ko 'recem', ni dobro vzeto ali pa se samo jaz pocutim mimo.In ranljivo.ker saj vemo: "vedno se najde osa, ki pici objokan obraz" (japonski pregovor).Pa tako svojim *sovraznikom* nocem dat materiala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 top novice: zbil kolesarko in jo posilil; 15-letnik ubil sosedo; zaradi suše že 1500 kmetov naredilo samomor; 10km nad tlemi skočil iz letala; s kom je zopet noseča angelina jolie? Ej, tudi jaz vedno pomislim, ko odprem stran 24ur, da imajo svojstven smisel za ravnotežje.Eno ob drugem, npr.: Truplo je bilo sesekljano na drobne koščke v pepelniku avtomobila; Cunami izbrisal polinezijski arhipelago z obličja Zemlje; Kako urediti pričesko vašemu psu to poletje in Vaginalno plahutanje navdušilo Slovence. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Menim, da zelo dobro balansiraš med vsem tem. Najdeš pravo razmerje med poslovno odgovornostjo in človeško noto. V bistvu je ta forum v celoti tako natavnan, predvsem ta človeška nota mi je posebej všeč. poleg tega sm zlo neizprosna do sebe, zahtevna, in ne maram *kozmeticnih popravkov*, tako da tud ce je ne sam v umu osvojeno (pac pa na skor vseh ravneh), se vedno ni to TO - ker sem tko naravnana, da mora osnova bit ze dobra/zdrava. Tako da pogosto ko mam ze na 12-ih nivojih popedenano, se na 13. nimam. Tako da ceprav mi je *vse jasno* (in mi tud recimo *je* - vsaj tko delujem, tud zunanje oz. *prav*), se vedno ni *zame cisto prav* - dokler pac ne pridem do *konca* (ce stekas). Popolnoma! Edino rekla bi, da do popolnosti pridemo le po korakih, stopničko za stopničko in nikakor nam ni dano postati popolni, v čemerkoli, v trenutku. Zato je prav in nujno, da si dovolimo se sprejeti tudi v vmesnih fazah brez očitkov in slabe vesti. Ker to smo mi, vredni svojega spoštovanja in ljubezni do samega sebe. Strinjam pa se, da je treba za rast in osebnostni razvoj delati in se truditi, da kozmetični popravki niso dovolj. Da je treba svoje napake in spodrsljaje sprejeti z razumevanjem in kot novo priložnost za učenje, ne pa kot dokaz naše nesposobnosti in ničvrednosti. Predvsem pa nikoli, ampak nikoli ne obupati. V še najbolj temni noči posveti majhna lučka, ki nam razsvetli še tako črno temo Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 ful hvala za razumevanje in cloveski in (zame) super komentar! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Deliti je zmeraj lepo Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Ko bi se fsaj vsi tisti, ki imajo (pre)vec kot drugi tega zavedali in tako obcutili. Svet bi postal better place. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Ta je lovska. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Ta je lovska. da neb še ti začela tkole ircat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Ko bi se fsaj vsi tisti, ki imajo (pre)vec kot drugi tega zavedali in tako obcutili. Svet bi postal better place. ja res je. Čeprav znajo bit premožnejši tud fajn in čist človeški ter radodarni (mam v sorodstvu) in tud potratni, grabežljivi da je joj, ne dat od sebe nič...(drugi bližnji) kdaj se bo vse izravnalo? ali je to sploh možno? (po moje ni) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Jaz? Nikoli. A veš koliko smo včasih ircali? Ene 4 leta nazaj! Smo še bolj živce paral!Pride, pa mine. Vsaj pri meni je tako. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Jaz? Nikoli. A veš koliko smo včasih ircali? Ene 4 leta nazaj! Smo še bolj živce paral!Pride, pa mine. Vsaj pri meni je tako. prosm, da se zbereš za moment, ker widm, da si zgubila stik z realnostjo oz. občutek za razliko med ircom in četom tistle gor je biu irc... ne lub se mi razlagat... upraš nimbusa. ti bo znou lepo... pa zlo rt ti bo razložu kr se pa četa tiče... piko pikico pogrešam. prmejduš da res pa girly tut ... tut prmejduš da res.kdo b si mislu pa tolk sta prfuknene Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 18. april 2009 Prijavi Deli 18. april 2009 Uf, Marsa, a so bli včeraj kaki fejst čudni aspekti v luftu? Js sm bla tud čist fertig, nekako--(pa še do 3h zjutraj smo poslušali 'razbijanje' iz neke kao žurke v bližini.. menda v šotoru..) Ata zjutri reku, 'bi pa šla zraven'..?!/Mogoče drugič res bolš, čeprav totalno ni bla 'moja' muska.../ No, meni si ful za vzgled in te res občudujem, da furaš vse tole... Kako pa stvari narediti bolj profitne & hkrati ljudem dostopne in koristne? Ja, to je pa tudi meni izziv in mogoče ena taka življenjska lekcija...?! Tisti, ki ste pri sebi to že poštimali, povejte, kako!! /Tista afirmacija se že dobr čuje! Še kaki konkretni nasveti?/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.