Mitra 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 Raje kleklam. xyesx Kvačka zleti iz rok kadar ima priliko. xscratchx Sem vesela da mi tud kostimov ni potrebno kupovat, ker jih ne rabim nosit. Za ostale cunje pa po potrebi kupujem. Zadnji strošek so bile kopalke prejšnji mesec Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 odklapljam... jaz bom šla na morje samo občasno... buahh, ... če ne se bom šla samo sončat v kaka reka... po sloveniji džada... đabe... v incognito, na odklop... vse štiri v zrak in glavo na stran.... verjetno se bom šla cvret v Ita, shopping in v nudije... ful pogrešam, si želim... en OFF, da zbežim od svojih možganov... ka mam za delat in mam kužke same doma (poleg tega nočejo jesti, kar sem jim skuhala... polenta, omleta s čebulico in korenjem) in konzerva) poleg tega si predstavljam vse zdaj na off, na plaži jaz pa sedim v kupu računov. me prijetno žuli, kaj bo prinesel dan, rada pa bi šla čimprej k svojim kužkom, pucat rončota od kljopov... žpmd Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 stanovanje z atrijem pri nas---140 000 EUR! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 1. maj 2009 Prijavi Deli 1. maj 2009 http://www.youtube.com/watch?v=yNIQZ-fjW0A...feature=related Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. maj 2009 Prijavi Deli 6. maj 2009 Kdo? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. maj 2009 Prijavi Deli 6. maj 2009 Imaš kakšen poseben razlog? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. maj 2009 Prijavi Deli 6. maj 2009 x:Dx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. maj 2009 Prijavi Deli 6. maj 2009 Na forum se je prijavil mož od Erike pssssst ne nobenmu povedat. Pismu, jaz sem pa srčno upal, da je Erika še frej To je nick, ki se mu ne morem upreti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 7. maj 2009 Prijavi Deli 7. maj 2009 hihihihi HIIIIIIIIIIIIIII! jaz sem sovražnica prstanov, a sem si naročila en e 3, zato ker.... če vsi nosijo to sranje, se bom tudi jaz okitila... srebrni... its a start, ka mam že dolge nohte in vse... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 7. maj 2009 Prijavi Deli 7. maj 2009 ... sem zadrnjohala s tijico in loliko, ... in pol pet min ... hoplA! evo me... vmes je klical en iz zavetišča za živali, sem rekla, da napačna številka. he he Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 7. maj 2009 Prijavi Deli 7. maj 2009 http://www.odpmz-drustvo.si/o_meni/m516_m.jpg Sem Pit! Posebna sorta kužka, ... za zaljubljene pasjerejce... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 7. maj 2009 Prijavi Deli 7. maj 2009 ajaaa http://cache.jezebel.com/assets/resources/2007/11/evasmugmarried111907.jpg tuki pa jaz z mamo Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 7. maj 2009 Prijavi Deli 7. maj 2009 Kaj zdej Pit al Runo? Eva ''razočarana gospodinja''Longoria in Tony ''wannabe-rapper'' Parker.Kdo je mama? Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 mamuvam programersko http://www.simplymoms.com/forum/images/smilies/aggressive.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 mamuvam programersko http://www.simplymoms.com/forum/images/smilies/aggressive.gifTako malokrat se oglasiš, pa še takrat pihaš od jeze?????Tako gre to - Da so drugi potem lahko - od zavisti Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 8. maj 2009 Prijavi Deli 8. maj 2009 Joooooojjjjj madona pismu grr kok sm si jst spet eno štalo zakuhala?!! Pa prav nič me ne izuči?! Mislim seveda tudi ne nič??! :vragec: Jooooooj kera mona!!! :xx!: :xx!: In potem se na koncu še čudim "kako le?!" :!!: Kako naj se elegantno iz tega šmorna odpletem mi pa seveda tud (spet) ni jasno?! Mamiiiiiii AAaa aaa AAaaa direkt za premlatit sem! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 http://www.mysmiley.net/imgs/smile/fighting/fighting0056.gif ---me prav zanima, kako bi blo. ej da bi mela jst jajca... (ok zdej to se da tolmačit tud na način, da me zanima, kako je met jajca (una, ki jih majo tipi). no, ne gre se za to ) Mačky, ma ti si lumpa! x:Dx Kr ... sej si direkt zaslužim ... ...sicer sem - mona - danes že kar malo pozabila, kaj sem zakuhala in mi spet gredo neumnosti po glavi ...... Jooooj, ja, res za premlatit! ....Me prav zanima, kaj si bom še napletla?! ...jooooj, zakaj smo eni taki kreteni, da nas prav NIČ ne izuči?!!... potem, ko bo prepozno, bo pa itak samo jok Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 Aeval... ne sekiraj se... Saj te bo izučilo. Po lastnih izkušnjah ti povem, da te izuči... čeprav zna biti kar "jaka" lekcija. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 :C ... ne grem na pasulj in zeleno solato, .... JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE mam masažo ob 6 za 20 eur, im so hapi Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 Aeval... ne sekiraj se... Saj te bo izučilo. Po lastnih izkušnjah ti povem, da te izuči... čeprav zna biti kar "jaka" lekcija.Jah, jaz sem kot kaže ona varjanta ... osel gre večkrat na led Al pa sem že malo mazohista ... ... prav vedno naredim isto pi**arijo ...(ki se enkrat malo bolje, drugič zelo slabo konča) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 zaenkrat še nič zarade... šle prvič z obema kužkama na kratek sprehod na obrobje mesta... in vse kul... nista bili lačni, jaz pa... tudi nee... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 9. maj 2009 Prijavi Deli 9. maj 2009 zadnje dni mam "kao" vnetje jajčnikov, tako boli, da jemljem lekadol brezveze. zdej mam še pretegnjeno neko kito na desni stani??? boli ob globljem vdihu, če ne bo pasalo grem k zdravnici. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. maj 2009 Prijavi Deli 11. maj 2009 iskreno si želim, da ne bi imela cimre. mesec dni je ni bilo in zdaj kuham mulo in se nočem pogovarjati. zmotila je moj mir in sproščenost. no, saj menda plačuje sobo. sam naj se navadi, da sem eter in ni družbe tuki, če mi ni. pa vidi člowk, da se učiš, pa vseeno brblja. zdj sem že taka brezobzirnica, da samo zamomljam brzeveze, da se čimprej rešim al sem celo čisto tiho. danes sem čudna, ni čudno, 14 dni skupaj nisem bla nikjer daleč od civilizacije, bo treba it kmalu spet. Mercator sux. :xx!: pijanci prostaški. :xx!: lišp in hrup. :xx!: bye bye. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Zakaj mora imeti moja prijateljica tako idiotskega tipa? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 12. maj 2009 Prijavi Deli 12. maj 2009 Zakaj mora imeti moja prijateljica tako idiotskega tipa?Očitno še nisi prebrala knjige Diskretni šarm idiotizma No ja, tudi jaz je še nisem, ker še ni napisana...Sem pa ziher, da bi bila prava uspešnica, če bi bila, ker naslov korenini v realnosti - Blagor ubogim n duši, kajti oni nasledijo Zemljo (al nekaj takega...) Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.