Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Po vsem kar je blo me pa še "varaj" :C: sej vem da nč več ne pomenim z messengerjem gor al pa dol :V:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Po vsem kar je blo me pa še "varaj" :C: sej vem da nč več ne pomenim z messengerjem gor al pa dol :V:

:sori: :flowers:

petra, ne bit žalostna. si taka pozitivna in srčna oseba xsrcx

si v mojih mislih, še vedno

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

xDDx vredu je! Je rekel da me ne bo - še neki časa, za zdej bo dobr :palec:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Nisi vreden da me iz maščevanja ali kvazi obžalovanja tako uničuješ, od tega trenutka naprej ti prepovedujem da me ubijaš v katerem koli aspektu najinega odnosa, ki ga ni več. Odnos bazira na zaupanju in moje zaupanje si izrabil, tvojega kot praviš nikoli nisem pridobila; zdaj vidim da si iz začetka vse gradil le v svojo korist. Upam da bo moj ego enkrat dovolj visok, da se ne bom več obrnila ko se boš oglasil, pravzaprav bom od danes naprej začela graditi na egu, ki bo moj telesni stražar in zaiskril meč vsakič znova ko se mi boš približal :huk:

Hvala, njet good at all, imaš vseeno prav mačona xrolleyesx imam dovolj ljubezni za 10x okoli sveta ane http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f050.gif

Nisi vreden da me iz maščevanja ali kvazi obžalovanja tako uničuješ, od tega trenutka naprej ti prepovedujem da me ubijaš v katerem koli aspektu najinega odnosa, ki ga ni več. Odnos bazira na zaupanju in moje zaupanje si izrabil, tvojega kot praviš nikoli nisem pridobila; zdaj vidim da si iz začetka vse gradil le v svojo korist. Upam da bo moj ego enkrat dovolj visok, da se ne bom več obrnila ko se boš oglasil, pravzaprav bom od danes naprej začela graditi na egu, ki bo moj telesni stražar in zaiskril meč vsakič znova ko se mi boš približal :huk:

Tole kar si tule napisala je ze v redu, samo to moras utupiti sebi, ne njemu. Ker samo tako ti lahko pomaga. Ce ne ljubis sebe, ne mores ljubiti nekoga drugega. Torej se nauci najprej, da si ti na prvem mestu in ne hlod, ki te ocitno ne spostuje. HEEEJJJ, si dobra oseba, ki ima pravico ljubiti in biti ljubljena!

Raje se obrni k ljudem, ki jim ni vseeno zate. Ne zavrni ponujene roke prijateljstva samo zato, ker upas, da se bo nekdo spremenil. Zakaj? Ker se ne bo, se manj, tebi na ljubo.

Dejalo ir, dejalo que se pierda! :palec: x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Ne morem se nagledat tvojih oci in tvojega obraza. Ne morem se te dotakniti, pa vendar lahko cutim pozitivno energijo, ki jo izzarevas. Zelim si te spoznati in resnicno upam, da bova nekega dne sedela drug nasproti drugega, pila kavico in mi bos na dosegu roke, pa vendar se te ne bom mogel dotakniti, dokler mi ne bos dovolila, da pobozam tvojo kozo... xsrcx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Liu xwizardx :flowers:

hvala scorpioGirl x:Xx

No zdej ti pa se jest nekej povem.... kar delas ti meni, to bo nekdo naredil tebi!!! In verjemi, bo te bolelo, cepraw mislis da si ti nezlomljiv. Tako kot sem jaz mislila za sebe, da sem nezlomljiva.... In boli full boli, ko ti nekdo zlomi ego in srce. Povem ti pa se to, ne delaj tega kar noces da nekdo drug dela tebi!

Zelim ti vse najboljse :palec:

Ampak v mojem xsrcx pa ni vec prostora za tebe.... Zamudil si vlak.... ki te je kar cakal in cakal, ampak sedaj je odpeeeeljaaaalllll :vragec: x:)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

vesela sem, da me poslušaš, razumeš ... da si mi prijatelj. xsrcx x:Xx imaš vso mojo podporo, želim ti, da bi bil res srečen. x:)x

zakaj mora to v črno luknjo :inocent: mislim, da imamo eno prijaznejšo temo ... Zašepetaj mi nekaj lepega ... oz. neki podobnega :inocent: , ki je pa zelo redkokdaj aktivna :inocent:

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Po možu skač, tega tipa pa pusti pri miru x:Dx Naslednja lekcija bo bolj ostra! Te bom narezala kot banano! x:px Kako mrzim take pičke! x:o)x

O, švestr x:Xx Kero boš zbila? x:Dx Paz da ga spet kej ne serješ :vragec: x;)x

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...