natalie 25. avgust 2006 Prijavi Deli 25. avgust 2006 VES DA TI BOM VERJELA !! VEEEEEEEEEEEEES DA :xx!: KMETO SPEL SE Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 26. avgust 2006 Prijavi Deli 26. avgust 2006 kaj veš o ljubezni, razen to, da jo znaš črkovati? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Pismo, pa kje ste mene najdl????? Tolk vas mam doooost, da še sama ne morm verjet.... Aaaaaaaaaaaaaaa, tipi!!!!!!!!!!!!!!!1 Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Po vsem kar je blo me pa še "varaj" sej vem da nč več ne pomenim z messengerjem gor al pa dol Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Po vsem kar je blo me pa še "varaj" sej vem da nč več ne pomenim z messengerjem gor al pa dol petra, ne bit žalostna. si taka pozitivna in srčna oseba ****si v mojih mislih, še vedno Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 vredu je! Je rekel da me ne bo - še neki časa, za zdej bo dobr Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Nisi vreden da me iz maščevanja ali kvazi obžalovanja tako uničuješ, od tega trenutka naprej ti prepovedujem da me ubijaš v katerem koli aspektu najinega odnosa, ki ga ni več. Odnos bazira na zaupanju in moje zaupanje si izrabil, tvojega kot praviš nikoli nisem pridobila; zdaj vidim da si iz začetka vse gradil le v svojo korist. Upam da bo moj ego enkrat dovolj visok, da se ne bom več obrnila ko se boš oglasil, pravzaprav bom od danes naprej začela graditi na egu, ki bo moj telesni stražar in zaiskril meč vsakič znova ko se mi boš približal Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 5rca, tole njet good. http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/g045.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 Hvala, njet good at all, imaš vseeno prav mačona imam dovolj ljubezni za 10x okoli sveta ane http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/f050.gif Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. avgust 2006 Prijavi Deli 27. avgust 2006 tko kot sem ti napisala, samo v pravo smer moraš usmerjati, pa bo najbolš zate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 ne glede na vse, veliko mi pomeniš, še vedno...pogrešam te... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Ljubiti pomeni manj kot imeti rad! Kajti ljubiš le v določenih trenutkih življenja, nekoga pa lahko imaš rad celo življenje, zato ti rečem rada te imam!!! Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Nisi vreden da me iz maščevanja ali kvazi obžalovanja tako uničuješ, od tega trenutka naprej ti prepovedujem da me ubijaš v katerem koli aspektu najinega odnosa, ki ga ni več. Odnos bazira na zaupanju in moje zaupanje si izrabil, tvojega kot praviš nikoli nisem pridobila; zdaj vidim da si iz začetka vse gradil le v svojo korist. Upam da bo moj ego enkrat dovolj visok, da se ne bom več obrnila ko se boš oglasil, pravzaprav bom od danes naprej začela graditi na egu, ki bo moj telesni stražar in zaiskril meč vsakič znova ko se mi boš približal Tole kar si tule napisala je ze v redu, samo to moras utupiti sebi, ne njemu. Ker samo tako ti lahko pomaga. Ce ne ljubis sebe, ne mores ljubiti nekoga drugega. Torej se nauci najprej, da si ti na prvem mestu in ne hlod, ki te ocitno ne spostuje. HEEEJJJ, si dobra oseba, ki ima pravico ljubiti in biti ljubljena!Raje se obrni k ljudem, ki jim ni vseeno zate. Ne zavrni ponujene roke prijateljstva samo zato, ker upas, da se bo nekdo spremenil. Zakaj? Ker se ne bo, se manj, tebi na ljubo.Dejalo ir, dejalo que se pierda! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 morala se boš naučiti kaj je to posel in kaj privat lajf... ne mešaj draga moja... in ne, ni mi te treba prenašat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Ne morem se nagledat tvojih oci in tvojega obraza. Ne morem se te dotakniti, pa vendar lahko cutim pozitivno energijo, ki jo izzarevas. Zelim si te spoznati in resnicno upam, da bova nekega dne sedela drug nasproti drugega, pila kavico in mi bos na dosegu roke, pa vendar se te ne bom mogel dotakniti, dokler mi ne bos dovolila, da pobozam tvojo kozo... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Liu hvala scorpioGirl No zdej ti pa se jest nekej povem.... kar delas ti meni, to bo nekdo naredil tebi!!! In verjemi, bo te bolelo, cepraw mislis da si ti nezlomljiv. Tako kot sem jaz mislila za sebe, da sem nezlomljiva.... In boli full boli, ko ti nekdo zlomi ego in srce. Povem ti pa se to, ne delaj tega kar noces da nekdo drug dela tebi!Zelim ti vse najboljse Ampak v mojem pa ni vec prostora za tebe.... Zamudil si vlak.... ki te je kar cakal in cakal, ampak sedaj je odpeeeeljaaaalllll Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 Ja te imam rada, ni kej. Sam to ne pomen da bova spet skupaj.Zajebal si do konca. NE BOVA SKUPI VEC. Frenda ce ces. Pika. Love ya Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 vesela sem, da me poslušaš, razumeš ... da si mi prijatelj. imaš vso mojo podporo, želim ti, da bi bil res srečen. zakaj mora to v črno luknjo mislim, da imamo eno prijaznejšo temo ... Zašepetaj mi nekaj lepega ... oz. neki podobnega , ki je pa zelo redkokdaj aktivna Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. avgust 2006 Prijavi Deli 28. avgust 2006 hvala, Tanči. prav imaš, bom dala v tisto temo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Ksanti, daj prosim malo spremeni nastavitve....pliiiiissss. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Grrrrrrrrrrrrrr... a bi mi prosim, hudiča ,že enkrat spedenu tole z izpitom, k te že 1 mesc čakam???? Jebemti, si šlampast....popenla bom! Pa taka delavnost in doslednost! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Ma nemoj, da ti bo ratal? Al boš spet pozabu...uf, površnost...jutr bom popizditis dobila, če nov nč. Sama seb sm smešna, k tole dretje berem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 šlampast Vrhunska beseda. Jo tud sam rad uporabljam. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Po možu skač, tega tipa pa pusti pri miru Naslednja lekcija bo bolj ostra! Te bom narezala kot banano! Kako mrzim take pičke! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Po možu skač, tega tipa pa pusti pri miru Naslednja lekcija bo bolj ostra! Te bom narezala kot banano! Kako mrzim take pičke! O, švestr Kero boš zbila? Paz da ga spet kej ne serješ Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.