janko 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 kreten, da mu ni para pa še hwalim se s tem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. maj 2009 Prijavi Deli 29. maj 2009 Kak dobr post! depr depr, mass depr... dobra stran- teče mi samo kri iz nosa. slaba stran-bo pršu en s hondo črno, oz črna hoonda z enim. samo toliko- tko kot uni moreno in ububise tko da bi padu z blejskega gradu, tko mam jst to babico, ki naj spoka-majke mi. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 pred 100 leti... sm ti hotla pomagat z nasvetom, ker si vstopila tako javno, ti lahko rčem le to... če ne rabiš komentarjev- lahko greš. dol s foruma. ker te imamo radi, ti skušamo nekaj dati, vsaj filing da te en bere. a ni to že nekaj?! poznam to finto. nisi nič boljša od nas, ker so itak vsi taki že popakirali lepo, saj nimajo tu kaj iskati. mi je žal sploh ker pišem to, za te, saj si naredila doktorat, kar cenimo- poleg debelih, severnih, medvjeda in lažnjivih primerkov ter žaljivih bednic. smo vse pregnali. Hvala bogu. za jaja. ... če bi ti hotla pomagat- kdo ti je kriv, za to, da se tako nosiš... in tako glupa da od bedaka zanosiš. no comment.Kyllah, ne razumem čisto vsega, kar si želela povedati in najbrž tudi ti nisi razumela vsega, kar sem prej rekla jaz, sicer ne bi tako ostro nastopila proti meni. Prvič: Nisem rekla oz. mislila, da ne rabim nobenih odgovorov, rekla sem, da ne rabim tega, da se kdo norčuje iz človeka, ki mu je hudo, kateregakoli človeka.Drugič: kdo je rekel, da sem kaj boljša od vas? Po pravici povedano se nimam za nič boljšo ali nič slabšo od kogarkoli drugega tukaj. Res je, da prihajam občasno, saj zdaj tam kjer sem, nimam dostopa do interneta. Zato od mene ni nobenega glasu. Tisti, ki me poznajo od prej vedo, da nisem obsedena samo s svojimi problemi, pač pa sem bila in sem še vedno pripravljena pomagati vsakomur, pa če je to samo poslušanje ali kakršnakoli druga pomoč. Tako, da kdo si ti, ki me zdaj tako arogantno podiš od tu? Glede na vse napisno si ti tista, ki se nosiš in se imaš za boljšo. Lahko je nekomu biti pameten in boljši, če mu ni treba na lastni koži izkusit čisto vsakega sranja, ki si ga človek lahko zamisli, a ne, Kyllah? Kar pa se doktorata tiče: očitno je, da si zelo površen človek, kar se kaže v tvojem branju mojih postov. Prvič, doktorat delam in ga še nisem naredila, in drugič ni bilo mišljeno kot hvala, ampak obramba. Ampak očitno si ti zase najboljši in najinteligentnejši in vsevedi osebek na svetu, vse veš, vse znaš, v vsem si superiorna in samo ti imaš prav, zato je tako ali tako nesmislno, da ti karkoli odgovarjam, ker itak ne boš razumela, a ne? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Englbengl, ni nas vseh tukaj opolnoči, ko si ti pisala, da bi se lahko javili. Jaz te ne poznam, ker si ena tistih, ki samo prideš na vsake kvatre povedat, kaj ti je že spet dobrega uspelo in kje si bila, nakar greš čao nazaj, od koder si prišla Ne razumem vsega tukaj, kaj ti je kdo točno hudega naredil, ampak karkoli že je, verjamem, da boš , brihta kakršna si, itak na koncu v vsakem primeru vse zrihtala v svoje najboljše dobro Mantis, sej sploh nisem pričakovala, da bi se mi kdorkoli sploh javil. Mislila sem, da je namen črne luknje to, da si olajšaš dušo, poveš tiso kar te teži in čao rozi. Res je, da sem ena tistih, ki pridem na vsake kvatre povedat, ne samo, kaj mi je spet uspelo in kje sem bila (ker že več kot 5 let nisem bila nikjer), pač pa tudi kaj počnem vmes, ko me ni na forumu in mislim, da ni vse samo hvala, kako mi je kaj uspelo, če smo čisto natančni. Zakaj samo občasno? Ker tam, kjer sem zdaj nimam dostopa do interneta, ker če verjameš ali ne, jih je kar nekaj, ki še vedno nimajo urejenih povezav in podobnega. Res pa je, da izkoristim priložnost, kadarkoli jo že lahko, in takrat vedno pridem pogledat tudi sem. Kar se pa tiče tega, kaj in kdo mi je kaj storil, je pa v tem trenutku očitno tako ali tako nepomembno. Seveda se bo na koncu vse uredilo, saj se vedno, in ne samo pri meni, pri vseh se. V čigavo dobro se bo, je vprašanje na katerega je v tem trentku nesmiselno odgovarjat, ker po mojem mnenju po vojni ni nobenih zmagovalcev... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Da ne bo pomote, to pismo je namenjeno meni.Soli na rane je bilo že dovolj, bi lahko napisala hujše in daljše pismo kot EnglBengl, pa se ne grem več tako. Pri spovedi?A z datumom in uro, ali je leto zadosti, mesec.............???????????????? Ne bom pa dovolila, da me negdo ponižuje s klečanjem na koruznih storžih.Raje ti jih skuham za kosilo, da okusiš trpek okus svojih izjav. Mitra, saj je vseeno, komu je bilo pismo namenjeno - mogoče sem res odreagirala preveč burno, čustveno, se mi pa vseeno zdi, da tudi če gre za šalo, ta šala ni na mestu, če se z njo norčuješ iz bolečine in čustev sočloveka. Očitno bom tudi jaz svoje tegobe morala zadržati za sebe (saj me določeni ljudje - n e vem s kakšno pravico - podijo), tako da... Vem, da nimam samo jaz težav in vem, da ni hudo samo meni in vem, da moji problemi niso največji problemi na svetu... Pravijo, da ti Bog naloži samo toliko, kolikor lahko preneseš... ali pa, tako kot so včasih rekli: "veliki ljudje veliki problemi, majhni ljudje majhni problemi". Pa vendar so majhnim majhni problemi lahko zelo zelo veliki. OK, tole sem zdej zakomplicirala, ampak hotela sem reči tole: ne glede, kako banalni se komu zdijo našni problemi, so za nas lahko zelo veliki. In ne glede na to, da vemo, da se bodo slej ko prej na tak ali drugačen način rešili ali vsaj uredili, nam je še vedno hudo. In to tega imamo vso pravico. Napake pa delami vsi - naj vrže kamen, tisti, ki je ni. Kar se pa koruze tiče: ti dam v vsem popolnoma prav. Škoda je le, da jaz včasih na vse to pozabim in grem skoraj res klečat... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 "Koruza & klečanje", to ti je sadomazo, doda se jih lahko še 10 z lopato čez rit. Zdaj pa vprašanje komu kdaj. -) Vsekakor se situacije na koncu uredijo kot se. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Praksa na kolenih zbistri um, umiri, uravnovesi "podstrešje". ...Polenta s projo je ok. Tut, če druzga ni. Dober tek. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 To pa je zelo zanimivo Ponavadi sicer to res drži za posamezne manjše težave ali ponavljajoče res tečne težave in zaplete. Ne more pa to veljat za hujše prelomnice, kot je razhod s partnerjem, smrt v držuni, izguba službe. Ga ni lovea, ki bi se prišel sem zlajat in bi mu bilo vseeno, če naleti na posluh ali ne Navsezadnje si sama to potrdila s stavkom Amis, da "njo pa si res pogrešala." In ker si se mi zdela v stiski, so me k mojemu odzivu nate in včerajšnji zaplet vodile te tvoje besede : Torej ne drži, da ti je vseeno, če se kdo odzove al ne. V kolikor pa boš zdaj trdila, da to drži, potem pa ne skrbi zase - jaz ti ne rečem ničesar več nikol, če je taka tvoja želja. Samo na hitr: Joooj, ne, sploh se nismo razumeli! Zvečer ko bom imela mal več časa in miru, bom skušala vse še enkrat razložiti tako, da ne bo sporazumov. Do takrat pa lep pozdrav. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Matr, pa dejte že mir tej punci englbengl Prišla je mal pojamrat, zdej pa jo secirate na koščke in klele pucate svoje lastne frustracije na njej in... ah, brez veze. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Zakaj ne poimenuješ, kdo je to bil, a ??Sej se prepoznaš sama, ne rabiš še moje pojasnitve. Kaj bi ti rad imel mogoče tudi sam kako frustracijo, a ?Tvojih ne. Hvala na ponudbi. glavno je meni, da jaz svoje povemTo pa itak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 hotela sem reči tole: ne glede, kako banalni se komu zdijo našni problemi, so za nas lahko zelo veliki.jp. to je to.za vsacga so njegovi problemi najvecji, in to je cist prav, ker ne rabimo se problemov drugih (mamo svojih dovolj in nam so najtezji).... saj vemo: "clovek z lahkoto prenasa le eno bolecino - bolecino drugih". Ne rabs se 0 opravicevat in se 5x utemeljevat, saj nisi nikomur 0 dolzna in ce te nekdo (ki se ga tvoje besede in misli ne ticejo in/ali niso namenjene njemu) ne razume, ni tvoja stvar in se manj problem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Poslušaj ti pametnjakovič....Punca, velik maš še za pospravt na svojem podstrešju. Resno bi ti predlagal, da si prebereš kako dobro psihološko knjigo, sploh področje projekcij, mask, frustracij. Mogoče ti bo koristilo, mogoče pa tud ne (ker kr mal dvomim, če boš sposobna dojet). Zdej pa zaključujem tale diskurz s tabo, ti pa lahko seveda v duhu svoje zablodele kvazi-pravičniške in kvazi-dobrotniške svete jeze pišeš naprej po mili volji, kakor ti paše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 RESNICA BOLIBoli, ne? Pa pa. PS: Ni ti treba kričat, te slišimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Za vse, ne samo za Mantis: Mantis je sicer rekla, da ne potrebuje pojasnil in pred tem me je opozorila tudi Marsa - in roko na srce, se tudi meni zdi trapasto, da moram skoraj opravičevati vsako stvar, ki jo zadnje čase naredim, zato bom rekla samo še tole: Če sem prav razumela, je črna luknja prostor, ki je namenjen temu, da vanj stresemo vse, kar nas teži. Mislim, da je celo zapisano, da ni nujno pričakovati odgovorov, zato sem šla s svojimi problemi naravnost sm notr jokat. Lia in Cookie, Amis in nekaj drugih duš mi je prijazno odgovorilo in me skušaklo potolažiti in to ne da bi jih prosila za komentar ali tolažbo, saj tega niti nisem pričakovala, zato pa sem jim neizmerno hvaležna in sem jim to na nek način tudi dala vedeti - nekaterim samo s pozdravi, drugim s komentarji. Tisti moj "briga me, kaj drugi pišejo o meni in da nisem pričakovala nobenih odgovorov" v bistvu drži. Res jih nisem in v končni fazi mi je vseeno, kaj si drugi mislijo o meni, še posebej, kadar gre za norčevanje, kakršno je sledilo mojemu pisanju in ki me je zelo razburilo. In ravno to sem imela v mislih, ko sem srekla, da mi je vseeno, ali mi kdo odgovori ali ne - če je odgovor očitno norčevanje iz človeka, ki mu je hudo, potem mislim, da takega odgovora nihče ne potrebuje. Samo to sem hotela reči - včasih je potrebno prebrati celoten kontekst, preden se odločimo "obsoditi" človeka, da samo išče pozornost, se rad hvali itd. To res ni bil moj namen, in za svojo krizo in slabo počutje se ne mislim opravičevati, ker ima vsak pravico, da se mu kdaj kaj zalomi in da kdaj pojoka ali pojamra. Tudi meni je žal, da ne morem pogosteje priti v vašo družbo (kar mi nekateri vztrajno mečete pod nos ali pa me nesramno podite stran), ampak stvari so takšne, kakršne so. Ta formum imam rada, ker sem na njem do sedaj našla veliko dobrih prijateljev in dobrih ljudi in ker mislim, da nekako sodim sem, pa čeprav samo občasno in po obrokih. Nikomur pa nisem storila nič žalega, nikomur nisem želela nič slabega in nikoli nikogar nisem obsojala, ne da bi za to imela trdne dokaze. V mojem podpisu je rek "živi in pusti živeti" in tega se stoodstotno držim. Nikoli se nisem in se ne bom (ker je proti miojim načelom, pa naj bodo še tako čudni) spuščala na tak nivo, da bi si dovolila na podlagi parih izjav presojati kakšen je človek, še manj pa obsojati nekoga, ki mu je hudo. Ne velja za vse, ampak tisti, na katere leti, pa razmislite malo o svojem obnašanju, ki je v nekaterih primerih skrajno neprimerno, neokusno in arogantno. Razumem in sprejemam hec, kritiko, celo aroganco, vendar le, če so umestne in izrečene na pravem mestu in ob pravem trenutku. S takim načinom, kot ste se (spet ne vsi, veste na koga leti) odločili "spucati" mene, boste pregnali marsikoga, ki si tega v resnici ne zasluži.om več ponovila. Upam, da smo se zdaj razumeli in da so se stvari razčistile. Niti v sanjah nisem želela kogarkoli prizadeti, užaliti ali karkoli takega. Hotela sem samo nekam odložiti del bremena, ki me vedno bolj duši. Očitno je bilo to, da sem prišla sem, napaka, ki je ne bom več ponovila. Lep pozdrav, EnglBengl Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Zakaj bi pa morala , kdo ti je to rekel? To si si sama izmislila Zame res nisi rabla, saj pravim. Tako da me lahko kar izpustiš tukaj Ampak ok, zdaj sem že "in". Jaz pa obratno naprošam, da če mi bo kaj resno hudo, da lahko kar rečete kakšno besedo, karkoli, ker meni pa je to za razliko od Englbengl všeč in mi pomaga, če me kdo potolaži in rada berem vaše poste, feedback in to Ni pa treba seveda, kadar kaj kolnem in tako Aha, na tem mestu se pa opravičujem, ker brezsramno hodim kukat po profilih, kje se kdo trenutno nahaja To navado pač imam, to nič ne pomeni. Zakaj bi bla v ta namen skrita, tako da me nihče pri tem opravilu ne bi videl. Raje priznam. Jah, Mantis, po svoje si pa vseeno pričakovala feedback, sicer mi ne odgocorila, kaj? Men je pa tko težko, kadar kdo nestrpno pričakuje odgovor (tudi, če si potem premisli)... No, to da si bla "in" se pač ne da več popravit, razen če zbrišem celoten post, ampak zdej je, kar je, a ne? Da pokomentiram še drugi del tvojega pisanja: lepo je, kadar te kdo potolaži - s tem se tudi jaz strinjam, ni pa lepo, če te kdo v tvoji žalosti zmerja in se norčuje - in takih postov - mislim, da se nas večina strinja - pač ne potrebujemo. Je pa s tolažbo in feedbackom tako: tudi to mora priti ob pravem trenutku, na pravi način od prave osebe in ti moraš biti pripravljen sprejeti feedback oz. pomoč, se ti ne zdi? Nekoč mi je ena oseba na lunci ponudila svojo pomoč v eni zadevi, ki se trenutno končuje v mojem življenju. Verjemi, ko bom pripravljena, jo bom sama prosila za pomoč, ker vem, da bo šele takrat, ko bom pripravljena na to, njena pomoč prišla do izraza. Večkrat se spomnim nanjo in večkrat mislim nanjo, ampak očitno še vedno nisem pripravljena. Ah, cela kolobocija je tole moje razmišljanje, in bojim se, da se spet ne bova čisto razumeli... Očitno ne znam dovolj jasno povedati tega, kar mi leži na duši... Ampak res nisem mislila nič slabega. Kar se pa zdanjega dela tvojega pisanja tiče - tuki pa nimam pojma o čem govoriš, je pa nekdo enkra rekel, da se ti za svoja dejanja ni treba opravičevati, ker prijatelji opravičil ne potrebujejo, sovražniki ti pa tako ali tako ne bodo verjeli. Ti kar mirno kukaj po profilih, imaš čisto vso pravico do tega. Lep pozdrav Mantis, brez zamere, pa čim manj težav. EnglBengl Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Letsa do ita. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Točno da imaš prav, tako je, ne ni zamere Sem radovedna, kaj imaš rojstni dan in uro rojstva itd. Seveda ni lepo zmerjati človeka v težavah, sram jih bodi prasce, ki take stvari delajo x!x A nisi najdla na osebni strani? Ti pošljem na na OS, če te res tko firbec matra hihi Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Pol pa daj, hvala. (če bo le pravi )Veš kaj?!? Zdej pa si mal packa... Bo pravi - a se lahko vsaj pri letnici zlažem? K zdej jih že nazaj štejem... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. maj 2009 Prijavi Deli 30. maj 2009 Prav, pa se zlaži . Kaj si pa po kitajskem? Ok, dobr ne bom se zlagala, ker po kitajskem bo prišel še keltski, pa pol indijski, pa indijanski pa .... bom povedala po resnic... obljubim, samo ti pa pol men obljubi, da mi pošlješ celotno analizo mojega osebnega horoskopa, karakterja in vsega, kar paše zraven, ja? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 Madona ste zakopal v to temo Sam en špikanje in zbadanje. Kok ste vročekrvni. Tud jest grem najraje v črno luknjo, spluvam vse debile.............Povem da mi je trenutno težko (naj bo še komu :devil: hecam se). Res pa je , da v večini prejmem povratno toplo, dobrodošlo informacijo.Skrajšana verzija je - saj bo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 ... počlo bo Tudi pri meni. Ura je skoraj 1, jutri imam toliko dela, da ne vem, kako bom sfolgala. Še posebej, ker bo moralo biti fertik do pol 12 pa sele jutri dobim vse dokumente. Torej bom spet vsa neprespana. Sita sem vsega pregovarjanja, butastih zahtev, previsokih pričakovanj od ljudi, kreganja... Nekateri bodo morali počasi dojeti, da ne bo moje življenje potekalo, tako kot so si oni zamislili.Ne morem več ugoditi vsem. Tak tempo ne bom mogla več. Pa ne službeni, ampak življenjski. Preveč me vse skrbi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 Delovne/ produktivne, strokovne, ubogljive izkoriščajo. Karierno usmerjeni lenuhi, pretkani neredko napredujejo. ...Oz. delajo/ naredijo manj. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Rojstvo in smrt gresta skup z roko v rokidetece se rodisvak umrev soboto zjutraj ob štirih se prekinilo življenje.samovoljno.spet se statistika samomorov moških nad štirideset let povečalatako sem jezna, da niti čutim prav ne.in za ziher...ga sestra najde. obešenega pod uto. včeraj zvčer sem prvič zajokala. kako škoda življenja, ne bi smel umret. evo. ne bi smel.bemti alkohol frdamani. (zdaj bosta uletela tomas torkumedski in sprengorv kramer, pa bosta rekla kakšno o zveličanju duš)ampak resnično sem prosila Boga naj se usmili njegove duše in vseh, ki so ostali za njim. Egoistično in podlo se mi tole dejanje zdi. nečakinja izgubila mleko. bojim se za sestro, nečak hodi naokoli, kot duh. sem prosila punco njegovo naj pazi nanj. (riba je ) mama je slaba.tako slaba, da niti pokonci ne zdrži več.bojim se.nočem je izgubiti Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 NatalyTako kot Mystica pravi. Nič ne moreš več. Samo trdno voljo in pomoč sestri. Tvoji mami pa vse pozitivne misli. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.