Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

sestra imela eno fino terapijo - se šla z duhovniikom dogovarjat za pogreb in nehote mu razkrila dušo in gorje - ki trajalo skoraj dve uri in duhovnik končno en - služil svojemu namenu. Nudil ji je res podporo, brez kakršnega koli obsojanja in jo bodril in tolažil, tak da pohvale tule temu človeku res.

in svakov brat se jako izkazal :vragec: prvo vprašanje bilo: kaj si delala z njim?? Ha??

mislim...ej..kar kap nas je hotla vse. mater huda naprej..

Sicer pa vsem res hvala za bodrilne misli in besede. Lepo vas je bilo vse prebrati in kakršni koli že smo sicer - rada vas imam.

(in to izrečem jaz, ki takele besede šparam za orng posebnosti)

Lepo da je sestra dobila oporo pri duhovniku.

Oni znajo z besedam in res potolažijo in so nepristranski.

(eno breme manj za tebe) xsrcx Že tako se vsa razdajaš po svojih najboljših močeh.

Tud jaz mam tebe rada, in drži se xsrcx

Svakov bratec ima pa sigurno več masla na glavi kot kdorkoli, ali pa si sam sebi ni dorasel in ga je treba poslati nazaj v vrtec, ker prvi razred je že prevelik zalogaj za takega nizkotneža :vragec: :vragec: :vragec:

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!
Deli na socialnih omrežjih

Taleje je pa globoka in udarna, močna

-------------------

Me veseli, da sem uspela z enim samim postom izrazit obžalovanje neznani osebi, ob izpovedani bolečini, (in ob kateri sem v tistem momentu do obisti občutila ogromno žalost in nemoč) in hkrati tebi dati povod, (pisoč mi blazno zanimivo opazko ob prebranem izreku sožalj), da se počutiš malenkost bolje. :xx!:

Mal sika na cajte, sej se potem umiri.

Ko je bilo nazadnje tako, sem jo kar konkretno jaz skasirala.

Kasneje pa lepo opravičilo.

Vsi imamo "fiksne" dni.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

Prišla sem da bi tud sama pojamrala...pa vidla kaj se je zgodilo v Natalyjini družini :sori: Drži se! Upam, da se mami kaj poboljša stanje. Bogi pes. Od našega soseda pes je umrl od žalovanja, je nehal jest, ko je sosed umrl.

Pa kako je preobremenjena Michell :sori: (probaj si naložit manj, ker sem vidla prejšnje leto npr. kako fino znajo v službi izkoriščat in potem šef, ko končaš ne reče niti hvala in te nadere: da je pa mislil, da bom naredila še več !? seveda, sem komaj čakala da se je iztekel tist določen čas...)

Meni se je pa že drugič v dveh mescih zgodilo, da so mi avto zanalašč podrajsal s ključem, tokrat kar očitno in na veliko. :xx!: Tako da sem morala it najprej prijavt na policijo in potem še na zavarovalnico. Dobro da imam kasko.

Ne vem kaj enim ljudem špila tam v glavi.

Mantis...sem brez besed. Kakšne imaš?! predlagaš psihiatrično zdravljenje in se greš enga stručkota, da že veš kaj je bolečina in obup, ko si delala na Onkološkem. Tud jaz sem. Pa na Travmatološkem...in še kje, videla vse kar se lahko človeku pripeti. Pa ne dajem takih izjav.

Najhuj je pa tisto, ko izdajaš informacije iz os-ov, že večkrat si jih.

Marsa,spet si tukaj, ...

.... Torej ti meni flancaš grdo, nazaj pa pričakuješ moje kimanje x:o)x

:D :D

lol

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest VilaSonca

pa faaaak no, life is beautiful, enmu se pa da tko v malenkosti picajzlasto spuščat in še in še vrtet se v krogu kot hrček, pa od kje mu gorivo??? x:Dx

jaz bi povedala samo, da sem pridna, glih 2 oceni danes dobila zaključeni, za en majski izpit sem tudi skoraj 100 %, da bo in se že učim za junijske - ful se je splačalo gradivo pripravljat čez celo šolsko leto. :2src:

xsrcx mi predlagal, da bi šla po izpitih nekam za en teden s šotorom in visečo mrežo. x:)x

včeraj sem delala nosečniški test. :O: kupil ga je on, jaz se sploh ne bi spomnila ... x:Dx x:Ix fajn fanta mam.

ooo u nou

...

jem omleto z jajci in ostanke pizze, dobila sem eno tudi zatonj, ker sem zbrala 10 kupo nov.

upam, da bo šlo...

sem imela depre dni, zaradi keša, a bo škoda od popraskanega avta verjetno nakazana na moj račun, jaz pa iz tega poplačala nekaj računov, za avto pa nabrala v nekaj mesecih in nakazala na njihov račun ter pobrala avto, ko porodam starega - ko odplačam preostanek leasinga.

tako, da me ne briga, tako se pa nisem zredila da ne bi mogla več. :eek:

Guest VilaSonca
Nataly, oprosti, da sem spregledala, kaj se ti/vam dogaja, ker niti ne spremljam zadnje čase foruma, a karkoli že je in kakorkoli, mislim, da boš zmogla in ti želim, da si pripraviš prijaznejši teren za najprej in čimmanj bremen iz okolice oz. čimboljše spopadanje z vsem, kar življenje vsak dan nosi na pot. včasih se res zdi kruto in neprijazno. in jasno reagiramo z jezo in solzami. prav je tako. za naprej ti pa želim moč in optimizem. saj si ja Strelka, punca! x:)x xsrcx

Guest VilaSonca
x:)x :palec:

Luna v Raku je v bistvu fajn, priznam. (sem mislila, da jo ma v Ribah, pol mi je pa povedal pravo letnico rojstva x:Dx )

pa faaaak no, life is beautiful, enmu se pa da tko v malenkosti picajzlasto spuščat in še in še vrtet se v krogu kot hrček, pa od kje mu gorivo??? x:Dx

jaz bi povedala samo, da sem pridna, glih 2 oceni danes dobila zaključeni, za en majski izpit sem tudi skoraj 100 %, da bo in se že učim za junijske - ful se je splačalo gradivo pripravljat čez celo šolsko leto. :2src:

xsrcx mi predlagal, da bi šla po izpitih nekam za en teden s šotorom in visečo mrežo. x:)x

včeraj sem delala nosečniški test. :O: kupil ga je on, jaz se sploh ne bi spomnila ... x:Dx x:Ix fajn fanta mam.

Bravo, Vila, pridna. In veliko sreče :palec:

živi in pusti živeti

Guest VilaSonca

tnx, sam bo treba letos več pameti in truda kot prej vložit in imet. pa ščepec sreče. x;)x

hvala. xDDx

tnx, sam bo treba letos več pameti in truda kot prej vložit in imet. pa ščepec sreče. x;)x

hvala. xDDx

Sej bo šlo. Ne bit prestroga do sebe, pa bo šlo - vem, ker govorim iz izkušenj x;)x . (Vem sicer, da smo po bitki vsi generali, ampak sej sem jest spet na istem - pa še skor vse me čaka, časa pa samo do septembra... Ampak bo že. Mora bit.) :palec:

živi in pusti živeti

so mi povedali lani na zavodu za zaposlovanje, to je prirojeno in nespremenljivo.

A to na zavodu povedo, da se ne da spremeniti, pa da je prirojeno? :eek: Kakšne nebuloze. IQ je že sam nebuloza, potem se pa kr na zavodu najdejo kvazi strokovnjaki, ki to elaborirajo?!

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

A to na zavodu povedo, da se ne da spremeniti, pa da je prirojeno? :eek: Kakšne nebuloze. IQ je že sam nebuloza, potem se pa kr na zavodu najdejo kvazi strokovnjaki, ki to elaborirajo?!

Saj, veš, dokler imajo ljudi, ki v te nebuloze verjamejo, bodo kvasili neumnosti še naprej.

Possible—but highly unlikely.

ker se čarovnice in ostali satanov bestiarij najbolj boje križa in oracij, jim bodemo zapeli m tole molitev. ki bo očistila tale forum, nekrščenih duš,

Credo in Deum Patrem omnipotentem, Creatorem caeli et terrae. Et in Iesum Christum, Filium eius unicum, Dominum nostrum, qui conceptus est de Spiritu Sancto, natus ex Maria Virgine, passus sub Pontio Pilato, crucifixus, mortuus, et sepultus, descendit ad infernos, tertia die resurrexit a mortuis, ascendit ad caelos, sedet ad dexteram Dei Patris omnipotentis, inde venturus est iudicare vivos et mortuos. Credo in Spiritum Sanctum, sanctam Ecclesiam catholicam, sanctorum communionem, remissionem peccatorum, carnis resurrectionem, vitam aeternam. Amen.

Mens sana in Inquisitio hispana

Gloria in excelsis Deo

Glória in excélsis Deo

Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis.

Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te,

Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam,

Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens.

Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe,

Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris:

Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis;

Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram,

Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis.

Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe,

Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen.

Jao xrolleyesx ej, Mantis, sam verjem, to če nima prostorske orientacije niti slučajno ne pomen, da ne moreš nardit izpita za tovornjak in vozit, če si to želiš delat v lajfu..

jao, jaz tud nimam prostorske orientacije ama nič.. ampak res. pa sem še zmer po celi Evropi z avtom prevozila.. včasih pač 3x prišla do istega križišča in ponovila vajo mal še v drugo smer, pa je na koncu vedno uspelo. Pa zdaj znam celo zemljevid čist super uporabljat, ker sem mal po svoje priredila kako se ga uporablja in mi zdaj dela. Ker se nikol nisem spraševala al mam orientacijo al ne, ampak sem bla pač postavljena v situacijo, ko sem se pač mogla naučit rabit zemljevid, drugač bi se zgubila, in sem se naučila. in čist nič ne dvomim, da bi se tud ti pa še kej druzga pa tud tovornjak bi lahk brez problema vozila, če ne bi ena glupa psihologinja enkrat te prepričala v nasprotno xrolleyesx

pa tud s teatrom se ukvarjam in me morjo na začetku 5x postavljat v pravilen položaj in kako stat in kako se premaknit, ker vedno pozabljam in se motim, ampak na koncu pa rata.

kr neki...

test ne laže, ampak je narejen in sestavljen za eno točno določeno ciljno skupino, kolk, ene 50 let nazaj, in verjem mi.. da so se vsi pogoji, za katere je bil test narjen, že zdavnaj spremenil, tko da ja.. je zdaj, danes, tukaj totalno neuporaben. sploh pa je neuporaben zato, da ti ljudje rečejo kaj lahko in kaj ne moreš nardit iz svojga lajfa...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

jao....

http://www.demotivateus.com/posters/drugs-make-us-dance-awesome-demotivational-poster.jpg

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

ja, od nečesa je treba umret x:Dx

glede na to, da še nkol nism, zgleda, da tut to ne znam x:Dx

zate me pa itaq boli kurac. kao. sej veš, da ne. mal samo se duwam. u bistwu sm fouš, k widim, da se tikaš z šnopcom in tobakom x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

ja, od nečesa je treba umret x:Dx

hoces rect, da si smrtonosnejsa od nikotina in alkohola? x:Dx

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Brezveze.

zdaj smo v fazi - predvsem nečak no - ko ugotavljamo kako zelo služijo pogrebna podjetja.in kaj vse se plača - od izposoja trave -8 eurov(ne vem zakaj), do navadne krste -200 eurov, polivinila -50 eurov - umivanja in oblačenja-40 eurov - žara -300 eurov -ne vem zakaj hudiča še rabijo polivinil poleg, če se bo sežgalo vse skup.

pravi nečak, da so že prišli na 3000 evrov, pa še človek pokopan ni.

sestra imela eno fino terapijo - se šla z duhovniikom dogovarjat za pogreb in nehote mu razkrila dušo in gorje - ki trajalo skoraj dve uri in duhovnik končno en - služil svojemu namenu. Nudil ji je res podporo, brez kakršnega koli obsojanja in jo bodril in tolažil, tak da pohvale tule temu človeku res.

in svakov brat se jako izkazal :vragec: prvo vprašanje bilo: kaj si delala z njim?? Ha??

mislim...ej..kar kap nas je hotla vse. mater huda naprej..

Sicer pa vsem res hvala za bodrilne misli in besede. Lepo vas je bilo vse prebrati in kakršni koli že smo sicer - rada vas imam.

(in to izrečem jaz, ki takele besede šparam za orng posebnosti)

Natalie, poznam to

tudi moj fant je naredil samomor in so prvo vsi name pokazali...in kaj kmalu se je pa pokazal pravi vzrok, oz. vzroki...

naj si nič ne očita

držim pesti za vas, smo močni bodite xsrcx

pri meni še eno leto ni, avgusta... :sori:

Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.

Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje.

JEAN ANOULIH

Blazno, kaj to folk sprašuje xrolleyesx

da bi ga najprej okol kepe usekal :vragec: mislijo, da si lah pa čist VSE dovolijo :xx!:

Marš, banda pokvarjena :xx!:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...