Michelle 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Meni se tudi zdi.Po možnosti kakšen tip, ki navzven ne mara gejev in ima rad sterotipe...sicer se pa večkrat zasači sanjariti o sosedovem Mihatu. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
peder 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 jaz vas mam tut rad, eno po neno... čeprav sem peder, sem lahko srečen. http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/CRY.gif[/img]st='1055503216']Meni se tudi zdi.Po možnosti kakšen tip, ki navzven ne mara gejev in ima rad sterotipe...sicer se pa večkrat zasači sanjariti o sosedovem Mihatu. Če bi sosedov Miha rad me meu tako ota jaz njega... ? Bi oba bila pedra. Tako, da en ženska nima kaj imeti s mojim Miho? Ne. Ženska je. Ljubi lih tak kot sosedov Miha Jaz te mam tut rat tak kot ti meni. lol ti rabiš samo eno sexi coto, pa si že srečen zdaj Dragi mantis, cote me osrečuje jo, zato pa sem to kar sem Sosed me pa ma tako rad, da me sploh nima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Ne. Ženska je.Kera ženska pa? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Kdo je pa E? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 en mi je fgnu 50 eur... the fucking PEDER PRAŠIČ fuckin peder JURE to bi lahko šlo za moje kužke, kaj druzga sploh Kdo je pa E? da ni ikona od tebe, btw... im nee pomag prou neč . by, by... sem reklae da enih lezbaća ni SRAM kaj so uničle dojenčke bi raztrenčkale na koščke za se dokrajit! Vsem ki se me držijo, NAJ SE ME ODPOVEJO! DO KONČNO KO VAS JEBE.... BUTASTE KOT STER... EJ NEMA VAM ŠKOLE PRAVE... GO WAY! Samo to sem hotla povedat skru ju. poroč se butaro z unim is polja., vsaj neki.... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 ma kdo kaj za jest? hlače mi spet dol visijo. in grem sanjat o izobilju in ko bo denar, ne bom lačna ... si bom raje kupila prstan z luninim kamnom, plačala položnice, stroške, čike, kdo bi jedel ...... blaaaaaaah. Ich muss sowieso NOCH ein paar Kilo abnehmen, oder nicht? joke. samo navdih sem dobila, ko sem začela to temo brat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 vila, saj ti bo uni "xy" kaj skuhal, če ne pa neč... ker s foruma nuš dobila neč neč Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 itak... ja pač nima najljepih, pa šta... ko da jih imala. maybe se hmali porućim za jednoga koja živi u engleskoj, pa da zamenjava... ka jaz bi tko šla, bopokala moje pse in šlaaaa.... ma če ne bo za moje pse pa NIČ 6ka potpolna upam da zdej pride ljoško ak g zaradijo ajaa, koja ga đeba kad kad, jebo ga, bi mu viso Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 moje pse pa viso?fsmoje pse... my nono had dogs... failed. there is an reinkarnajšn its had and hat... its got hunting doggis who became puppies of their masters... myselfs and me.... zakaj? ker smo imele mečkalne uric, dneve, tedne.... od malega.... moje bejbs sta vajeni mene, da sem ta glauna pohajačka... vajeni vsega.... velikih bušijev, avtov, gozdov, stanovanj, ljubezni. moj edini cilj je garden za njih in freedom for my paps and my kind... so i have 3 pups, wanna garden for us ..brez prekopavanja, please.... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Da nisi raje ziher ti, Mačka? Ampak to ti ne gre preveč od rok, jaz mislim da je mogoče Englbengl, ker se nobena od bab tako sladko ne zna afnat Al pa je res en peder , ki mi tukaj pravi dragi mantis Pa še nekaj. Tisti Ububise se ni zajebaval, kasneje je ustanovil svoj forum za samomorilce. Danes ga menda ni več gor. Zato pa forum laufa sto na uro že skoraj 2 leti. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 vila, saj ti bo uni "xy" kaj skuhal, če ne pa neč... ker s foruma nuš dobila neč nečXYZ? neeeeeeee. ajaaaaaaa. pa no ja ... itk se trenutno hranim z virtualno energijo ... za jest se je neki našlo že prej .. hujšala bom pa jutri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 polna luna, najbrž Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 Jaz sem pa polna energije, jaz pa imam tak rada dež meni danes tudi tak fajn, ker dežuje. prav sprošča me pijem čaj, mal berem, mal na netu visim. pa tak mir morda bom šla kasneje še na sprehod pa še en fajni komad http://www.youtube.com/watch?v=p7QL46cK7B8...feature=related Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 sam to mi še manjka.....jao Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 to je skrivnost, povem samo v črni luknji, .. pol km od doma me ob 3 ponoči ustavi policija, ko sem iskala trgovino kjer prodajajo cigaret, ne morem pojasnjevat, zakaj so včasih tako nesramni, včasih pa ne... odvisno od tega kolk si jim "priskut"... ko sem šla iskat vozniško danes, vse zastekljene šipe, se ne vidi v pisarne... iščem kakega policaja... od nekej pa NAZAJ! A? gledam okoli... NAZAJ SEM REKU! buhuhuuh, kot dida sem najslabši krimilalac s tiralico....bo treba oddat za dohodnino. stupida v bilanci nisem izkazovala stroškov, oz v poslovnega izida... ma nisem MUNJENA vsaj vem kaj je to... mi ni treba narekovat, hvala... ko je treba vas ni nikjer. hvala. hvala, za vse.. vse Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 lepi ste kot moja pizza.... ki noče niti skozi aja- kdo te je kaj vprašu hvala za info nimaš babo za fukat zdej al ti pošlkjem pizzo n a dom skupaj z mojo strijurino in črto od ust lahko bi tudi kake šive vam servirala direkt na bahamo v guzicu. al da vas nastrgam na preostanek od moje spodnjice. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 O sidus clarum puellarum, o porta clausa, fons hortorum, cella custos unguentorum, cella pigmentaria! Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 O sidus clarum puellarum, o porta clausa, fons hortorum, cella custos unguentorum, cella pigmentaria! ej stari... kwa se čudiš? takle mamo, pa da ga jebeš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 če ti pa to rata v ćist vseh temah.... pol pa prec v nezavest pa na ohcet ti kr. obilo sreče ti želim kr pa se mene tiče, se ne dobi nč tko močnga za kadit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 itak da ne, če ti je pa mama dala volilni listič. Morš bit polnoleten. A veš. Tko to gre. Pa ne se zdaj o smislu spraševat. Ker ga ni. hm... pol tist okol ohceti ni blo mišlen za prmej, a ne, da ne? js brez mame ne znam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 fuck off Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Češnje pa domače jagode, ... so cool. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 A kdo ve, kje bi dobila seme za ganjo? Lahko na OS. Kr odpri temo! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Mystica, bio banane ti popravijo razpoloženje. -)http://www.hofer-slovenija.si/si/html/prod...e/3966_8114.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.