Ksantipa007 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 O, švestr Kero boš zbila? Paz da ga spet kej ne serješ Ne jezi me da ne bom še tebe! Jaz ga vedno! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Ne jezi me da ne bom še tebe! Jaz ga vedno! No, no, ne duvaj se, da nou pol jok! Ajd, morm zviznt zaj, bay! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 škoda da ti ne morem več verjet ful si želim da bi bilo to kar govoriš resnica in tisto kar čutim samo strah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 No, no, ne duvaj se, da nou pol jok! Ajd, morm zviznt zaj, bay! Že bežiš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 fak ju :xx!: pa vsi ostali okol tebe itak je to tvoja igra Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 mava midve dons podobno a? sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Vrhunska beseda. Jo tud sam rad uporabljam. lalala Midva bi se itak mogla ožent. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 mava midve dons podobno a? sej bo če bi lahko bi nekomu vrat zavila...........pravijo, da se mi bo vrnilo ne bo se, kar moj namen je dober Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 Danes bom napisala vse kar imam za povedati.... , potem pa bo lunin mrk......od mene... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 nej tlele not ostane tale moja današnja tečnoba in čudne misli in bluz... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 29. avgust 2006 Prijavi Deli 29. avgust 2006 pogrešala te bom, ko boš spet šla **** ja, pa tebe tudi pogrešam, pišek mali Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Hm....le kaj te muči spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Upam, da se zavedaš, da sem šla čisto preko sebe... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 sam ne nardit spet isto, kot si enkrat že ................... v bistvu pa ......... ne boš, ker tokrat ne bom tega dovolila Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Kako že pravi brat Posle jebanja, nema kajanja! Pa še zlo drži! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Midva bi se itak mogla ožent. Nemogoče. Oženim se lohka sam jst, ti pa se lohka omožiš. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Nemogoče. Oženim se lohka sam jst, ti pa se lohka omožiš. lalalaPustmo malenkosti. Kdaj maš cajt? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Nemogoče. Oženim se lohka sam jst, ti pa se lohka omožiš. lalala Mislim, da bo treba PP najprej prevert...pol lohk govorimo o tem kdo se bo oženil, kdo pa omožil Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Mislim, da bo treba PP najprej prevert...pol lohk govorimo o tem kdo se bo oženil, kdo pa omožil Sva se že preverla, a ne nosko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Pustmo malenkosti. Kdaj maš cajt? Na vod sm čutu, da boš pokomentirala, da se izgubljam v detajlih, ali kaj podobnega.A tok enostavno je to zate. Hm, zame ni. Ko sem se pred veliko leti enkrat že ženil, sem na lastno poroko zamudil. Situacija: S pričo vlivava dvojne špricarje v Janezu na Miklošičevi in se sprašujeva - A čva sploh iti? No pol sva le šla, a zamudila ... lalala Sva se že preverla, a ne nosko? Hm. A tisto je blo preverjanje? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Na vod sm čutu, da boš pokomentirala, da se izgubljam v detajlih, ali kaj podobnega.A tok enostavno je to zate. Hm, zame ni. Ko sem se pred veliko leti enkrat že ženil, sem na lastno poroko zamudil. Situacija: S pričo vlivava dvojne špricarje v Janezu na Miklošičevi in se sprašujeva - A čva sploh iti? No pol sva le šla, a zamudila ... lalalaHm. A tisto je blo preverjanje?Ja ne vem...neki s me stisku, jst sm ti grozila s tepežom...a ni tko ponavad v zakonu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 ...predvidevam, da si ločen Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 HOČEM TE MET Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ja ne vem...neki s me stisku, jst sm ti grozila s tepežom...a ni tko ponavad v zakonu? Velikrat, sam to mi ni glih kaj prida všeč. ...predvidevam, da si ločen Valjda. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Kva s tok zategnen dons? Madona...a b rad, da dam vrat nazaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.