Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Ma dej.

Vse je itak zlagano.

Če bi se ljudje enkrat zavedal kdo je tisti, ki jim stoji ob strani in jim vedno bo... bi mal drugače ravnal.

Enlighten us. Kdo nam stoji ob strani?

~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~
Deli na socialnih omrežjih

Enlighten us. Kdo nam stoji ob strani?

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

A moram res napisat tako, da boš razumela? Ali boš pomislila?

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Uf, če bi napisala tule vse, kar si mislim o tebi- bi me, žal, cenzurirali :o|o: . Zato samo tole- hočem čutit tvoje spoštovanje xyiyax !

P.S.: Pa tudi če te bom mogla sunit nekam ali pa tudi, če ga boš moral hlinit na začetku- se boš že navadil :fiju:

Ojej Mystica, upam da nisi jezna na mene? :( x?x

a sm jst kje napisala, da si ti kadila oz. pila? x;)x

ti si rekla "pa en drug kolega je šel iz ganđe na trde droge, tk da se s tem tud ni za hecat..."

in to sem potem komentirala. zarad trave preprosto ne greš na druge droge. se zna pa vsak sam (no, recimo) odločit, a bo kadil, in kolk bo kadil. jst osebno niti ne pijem niti ne kadim (kar pa še zdaleč ne pomen, da zdravo živim, mam druge, morda slabše "droge", razvade), če pa že bi, bi raje travo, kot čike/alkohol. sploh alko mi je :xx!:

ne vem glih, kaj hočeš rečt s tem, da se ti še kaj hujšega lahko zgodi kot heroin. ajde en tip je bil na heroinu ipd, utekel od doma, oz. se je prikazal sam, da je lahko kaj ukradel in nato prodal, sicer pa niso vedeli, kje je. v glavnem, na konc se je obesil (star en tolk kot jaz), ampak ja, še dost hujših stvari je na svetu, kot to :vragec: vedno so.

zakaj bi se zastrupljal, bemu, ker je svet gnil, ker ti to, uno, tretje ne gre, ker... kaj ti vem, dost razlogov najdeš, če jih češ. lahk tud mal za zdravje, kak deci ipd x:px

Ja, saj vem - hotla sm sam povedat, da valjda je včasih alkohol pa tobak še hujši problem... :( :vragec:

je pa tak, da sm js tud včasih misnla, da je travca pa totalno neškodljiva, pa sm pol gledla en dokumentarec, kjer so rekli, da tud uničuje možganske celice.. tak da..? hm?

saj vem, da se vedno najde razlog za poskus eskejpa.. je pa tak, da se mi zdi bolš mal dobre muske al pa laufat ven.. al pa kaka dobra knjiga ali film.. to ti je tudi fini eskejp..

eni so močni in jim je to res čist za zraven, men pa v horosokopu piše, da se morm ahtat x:Dx

ker da lahk hitro zapadem pod vplive.. pa se zato nočem niti kofeta navadit x:Dx

pa kak veš na začetku (če ne verjameš v horoskope x:Dx), valjda vsak misli, da je 100% močen in mu ne more bit nič.. :( :eek: vsaj vsi s katerimi sm govorila so govoril, da oni pa že ne bojo..? :( x?x :eek: :vragec:

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

A moram res napisat tako, da boš razumela? Ali boš pomislila?

Sem. Pomislila.

Mislila sem si, ma wtf, why do you have to be so unkind, I mean, ko pa sem to jaz, pa to. Če pa si želiš, da bi ljudje bili boljši, zakaj pol nisi. Pa da si ti tista, ko boš uvidela, da iskreno ne vem, kdo je tisti. In zakaj si sploh tolk važna in freh. In prav to si najbrž ti mislila, ko si napisala, da maš dost. In po nekem kaj pa vem ključu, al kaj je potem to, če nič ni naključje, se je danes zjutraj v meni prebudila ena mislim da dolgoooo speča oseba. Jaz sem še spala. In zdaj mislim da sva dve. Ni mi še čist jasno what happened but something did... Tak da hvala potem tebi vseeno. To je to. Resnično resnično. Now I've seen, how it is, ko imam dovolj.. x:)x

(Hehe, zdaj sem pa skoraj kot tisti en smrtnik, ki je šel De Mellu tako na živce, ko je še poučeval; namreč nikakor ni dojel, in zato mu je vzbujal ta občutek... Pa mu je enkrat bilo dovolj, ga je nadrl, mu zmetal kaj si zares misli o njem, in tako bil osvobojen vloge učitelja. Kao. Ker model je drug dan cel hvaležen prišel nazaj, hahaha... Etc...)

Lep dan vam želim... xflowx

Pravzaprav nisem neprijazna.

To je pač črna luknja, taka tema, kjer lahko izrazimo svojo jezo in se izognemo pretepanju povštrov naprimer.

Zdi se mi neverjetno logično, da sem pri "ljudeh, ki ti stojijo ob strani" apelirala na določeno osebo. Včasih ljudje pač uporabimo drugačen način (slog, jezik, kaj jaz vem), pa je vseeno razumljivo, da ne govorimo celemu svetu. Oseba, za katero je bilo to, je sigurno dojela. Čisto očitno je, da nisem govorila tebi, ki te ne poznam, marjanci, markotu, janezu etc. Če pa že moraš najti v mojem "izpadu" neko sporočilo, si pa lahko zamisliš, da je veliko ljudi na tem svetu, ki ne opazijo tistega, ki jim stoji pred nosom in morajo resnično čez stisko, da vidijo, kdo je tisti, ki bo vedno ob njih. Samo nekako se mi zdi, da nimaš želje filozofirati o mojem stavku.

Imej fantastičen dan.

Ne razumem te najbolje. Vem, da nisi meni pisala in da je to črna luknja za takšne izjave. Jaz sem te pač iskreno vprašala, kdo je tisti, ki je skoz z nami in zarad tega tud dobila danes feedback. Sem pa resda v tvojem napisanem začutila en del sebe, ki mu pravijo ego. Mogoče tud zato ker maš tud Sonce v Ovnu. Od drugih pričakovati, da bodo videli, kdo jim je ob strani, če sami ne? Zato sem se oglasila. In vprašala. Predvidevala, da veš. Sem že dost pretrpela, ker nisem bila videna, pa vendar bila zravenb v spomin al potrditev kaj jaz vem koga ali česa. Mislim pa da itak vsi gredo tak al drugače skoz to. Ne moreš ceniti nekaj oz. nekoga zares, če nisi cenjen. Whatever, pač špegl. Nič no, bodi ok.

Danes itak nisem sposobna enega konkretnega razumljivega stavka napisat. Posledica šokov, nespanja, smiljenja sami sebi in tako dalje. Težki časi.

Nasplošno se pa strinjam.

http://images.paraorkut.com/img/emoticons/images/b/butterfly-205.gif

Saj bo... x:)x (Meni zadostuje, da sem se obrazložila n'mau)

http://images.paraorkut.com/img/emoticons/images/s/smiling_flower-206.gif

Hmm.. menda ta kandida tud lahk človeka zmedenga dela.. /baje/

tak da sladkor bi lahk bil tud v tej povezavi, al pa v kaki drugi..

proteini lahk tud pomagajo, če jih človeku manjka.. al pa kaka zelena solata (z magnezijem - spet če ga manjka) itd

Pa določene lokacije po feng shui-ju...?

Al je pa dans res en tak mal zmeden dan x:Dx

vreme pa to..?

Mystica, fajn, da nisi misnla na mene! :)

sm se že mal ustrašla :)

nočem nobenmu pamet solit, it's a free world, rada pa povem izkušnjo oz izkušnje meni bližnjih v premislek..

Vsem želim en prav lep dan, pa čeprav malo PRIKUPNO zmeden!! xrainbowx

xrosex

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...