janko 25. junij 2009 Prijavi Deli 25. junij 2009 sm mislu mal poircat, pa ni nbenga dost počenga awejlibl Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 in ko že mislim, da me ne morš več negativno presenetit...še ti dodatno pokažeš svoj pokvarjen obraz....in potem se ti sprašuješ, kaj si ti komu naredla, da ti na privat sceni vse nagaja.....in zakaj si tak bolana.... brezveze Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 in ko že mislim, da me ne morš več negativno presenetit...še ti dodatno pokažeš svoj pokvarjen obraz....in potem se ti sprašuješ, kaj si ti komu naredla, da ti na privat sceni vse nagaja.....in zakaj si tak bolana.... brezvezeA jaz? Najbrž ne, ker nisem bolana pa mi ne nagaja... Povej kdo! :irs: :irs: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 mene pa težko še kdo razočarana... zanimivo... lahko se ne strinjam, lahko sem presenečena nad njim, ampak razočara me pa težko kdo... vem pa da sem v zadnjem času jaz razočarala nekoga... žal... ker nisem več to kar sem bila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 mama je prifufljala enkrat čez dan, da... mi ima nekaj za pofedat... da imam noter 3 psa. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 se mi zdi, da sem ravnokar dojela, da ne obstaja nikakršen slovar sopomenk za naš ljubi, materni jezik... skoraj ne morem verjet... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 A jaz? Najbrž ne, ker nisem bolana pa mi ne nagaja... Povej kdo! mah, sodelavka :xx!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 pa SSKJ je zastarel, SP pomanjkljiv, frazeološkega sploh ni .......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 pol se pa pejd kvalitetno prevajanje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 pol se pa pejd kvalitetno prevajanje ja kuko pa pol loh sploh kdo oceni, če je prewod kwaliteten? mislm... kompliciraš, ko da ne weš, da neb blo treba... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 šumsko... smo že pohajali vsi trije, štirje... v en avto in na vogršček... sem malo zmatrana zdaj, se zgodi... kupit- kavč za pse oz. something, hrano zzzzzz......... rjuhe barvne zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz,,,,,,,, da se spomnem kateri dan je po vrsti.... plačat najemnino.... zzzzzz ZZZ Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 Bemtis sanje :xx!: :xx!: :xx!: , ze cel teden sranje na programu :xx!: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 27. junij 2009 Prijavi Deli 27. junij 2009 vem, da me pegla, v glavi mam žur, Jackson je mrtu, Pujsa grabi s čekani, Kila se z rjavim bavi, Mantis spet nekaj takega pravi. na koncu sploh ni važno, kdo je speglan kdo je vase šur. prej sem bla jezna ko prase. e sad nisam. Udarila sam po mizi. a soba još stoji cijela. ma jebiga. sobota pač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 no comnt, moja best frendka je že spet v LONDONU.... Fak moram vprašat kako si plača za vse to. hmmmm jaz bi tako šlaaaaaaaa ma jih mam 3 in 1 in vse skupi, kar ne gre skozi buhuuu Me zanima tut če ima tipa.... Lp, Čuj ti blondinka, jaz mantis ti prepovedujem kleti tukaj z bemtis iz kateregakoli razloga :xx!: Preklinjaj po slovensko ali pa po mehikansko, ne delaj skropucal, ki dajejo vtis, da kleješ mene. mantiii... ti bi že mogla pazit .,saj si napisala da pokiš s foruma in greš raje molst krave. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 V London priti je najmanjši problem. Če dosti prej rezerviraš, daš manj za letalsko karto kot za avtobusno karto iz Ljubljane do Kopra. Tudi za spat lahko dobiš poceni, če se ne preseravaš, poleg tega ima pa London ogromno zanimivosti, ki so zastonj. S hrano lahko poceni čez prideš, če se ne preseravaš. Ti pa itak nič ne ješ.Po drugi strani lahko pa čisto brez problema zagoniš 1000 funtov v enem vikendu (jaz bi lahko tak znesek v dveh minutah na Bruton Streetu, pa pač ne morem). Niso več ta potovanja tak big deal kot so bila včasih. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 Mantis, ti se poslavljaš tlele že odkar te jaz poznam pa ne it nooooo, te bomo pogrešali Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 Drugač Res grem ja. Čao vsem, prosim za izbris mojega računa, sicer se bom vedno vračala gledat, če mi je kdo pisal Dej mantis, ne seri! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 Sej mamo usi (večina), pa mamo vseen čas pobluzit tukaj. Kaj je resnično problem? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 Nazaj normalne sanje dobila , pase, po tem, ko sem se par dni bolj crknjena zbudila, kot zaspala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. junij 2009 Prijavi Deli 28. junij 2009 Morči!!!!!!!!!!!!! Fajn se mam!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 pri ta moji ta novi bajti so rekli, da lahko celo zaorjemo vrt! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zdravnik 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 (popravljeno) http://www.mc-saban.si/lovemoon/WNP-10-2T.jpgSedaj tudi v sloveniji!!! Love moon higijenski vložek. Več o tem Obišči mojo spletno stran Popravljeno 30. junij 2009 -> Zdravnik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 :xx!: ku doro, dela ena Iris (at harmonic zamenjava) na mobitelu, ne da ni... ampak, sem pršla po telefon, dali v popravilo, dobila nadomestnega, medtem hotla bit nevidna, upam da mi je uspelo. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 Buaaahaaa... gospa da je obljubla hišo enim delavcem.... če ne pa jaz. In teta, če pride konc leta, bi tudi rabla .... jojjoj joj Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 kaj pomeni po tarotu... odgovor, če bom dobila to hišo... king of pentacles reversed Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.