Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

DURS Nova Gorica

Žiža Žukić

prvomajske 5

9049845 Dobrava

Davčna št.: 4794587r

ZADEVA: pojasnilo glede oddaje obrazcev za akontacijo dohodnine od dohodka in napovedi za odmero dohodnine 2008

Žiža Žukić rojena 24.09.1983 izjavljam, da sem imela težavi pri pridobitvi digitalnega ključa za oddajo obračuna akontacije dohodnine od dohodka, saj na mojem računalniku ni bilo naloženih funkcij, ki bi mi omogočale naložitev le-tega (Ubuntu).

Prav tako sem po prejemu obvestila, da moram oddati obračun inela premalo časa za naročilo ključa, saj sem želela čim prej oddati napoved. Nisem pa imela možnosvti, da bi jo poslala s tujega računalnika.

NAPOVED ZA ODMERO DOHODNINE in DAVČNI OBRAČUN AKONTACIJE DOH. OD DEJAVNOSTI sem oddala nekaj dni po prejemu obvestila v pisni obliki na DURS v Novi Gorici in sicer v veliki beli pisemski ovojnici z naslovom prejemnika in pošiljatelja, ter opisom vsebine v poštni nabiralnik (izven uradnih ur). Domnevam, da se je ovojnica izgubila.

Zaradi zapleta se opravičujem, saj sem obrazce oddajala prvič v življenju.

Žiža Žukić

Deli na socialnih omrežjih

Kyllah, če boš ograjo delala z žeblji, se ti bo slejkoprej razmajala (ko berem, da imaš bolj razigrane pesjančke). Vijaki (dovolj dolgi, jasno), jo držijo bolje skup.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

je za razmislit... :palec: x:)x :palec: z vijake rabim sveder.

ne, ne rabiš. Sam križni izvijač rabiš. :vio:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

RAbiš Baterijsko vrtalko pa 3,4 centi dolge vijake za les.Les pa dobiš pri kakšnemu mizarju,v teh BAuhausih je dražji.In seveda barvo.Tessarol al pa Sadolin.

Ograja je pa lahko različno skupej sestavljena.V bistvu je najenostavneje,da maš pokončne široke in jih ''vežeš'' z dolgimi močnejšimi.

Če hočeš pa lepš nardiš pa v X.

Darling,stand by me

:eek: ok... gre za to, da sem nekoč hotla ogradit vrt. uporabila sem širok lepilni trak in kole.... pa se je vse podrlo...in ker gre osel samo enkrat na led, sem ti jaz skeptična do tega, da mi bo uspelo.... tudi dimenzije po filingu in ostalo, ker je dejansko boljše, da ti kljub emancipacijskim vidikom to naredi en ki obvlada. :inocent:

poročam... :vio:

Kylah, mislim, da je about time, da ABCja na pivo povabiš x;)x

a pol si dobila hiško? že preseljena? :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ABCja je bil že povabljen fulkrat, tudi na špagete... pa nima cajta.

:vio:

hiška je še skrivnost... :inocent:

ograjo sem slikcala v obiju... je raztegljiva, ne vem kako poštukat vrata zraven....

če bi abc free pršu poštimat ograjo s tem, da jaz ne bom tam... pustim pa vse skupaj tam... pol mu nakažem špagete na OS.

hm x:Ix

ograja se raztegne, tako da gre v avto, zgoraj so okrogli koli s špico.

ABCja je bil že povabljen fulkrat, tudi na špagete... pa nima cajta.

:vio:

hiška je še skrivnost... :inocent:

ograjo sem slikcala v obiju... je raztegljiva, ne vem kako poštukat vrata zraven....

če bi abc free pršu poštimat ograjo s tem, da jaz ne bom tam... pustim pa vse skupaj tam... pol mu nakažem špagete na OS.

hm x:Ix

ograja se raztegne, tako da gre v avto, zgoraj so okrogli koli s špico.

Krasna ograja Kyllah

Tole si pa dala tko mamljivo ponudbo ABC-ju, da ziher ne bo mogu rečt ne. Špageti na OS...mmm, njami.

:palec: :vio:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

kaj lahko naredim za to, da ne bom več obsedena od luninega foruma? :lol:

rahko en nardi en škandal na forumu? :vio: :vio:

nprhttp://humanballooncd2005.tripod.com/Huge-pregnant-belly-1.jpg

http://www.stopsmokingsteps.com/wp-content/uploads/2008/07/pregnant-smoker.jpg

este kaj semi je spet zgodilo, en je hotu denar nazaj :lol:

Uff, sprašujem se, kaj se je ponoči dogajalo. Tlačila mora, sanje so bile prepojene s krvjo, živali hodile druga po drugi ... Svašta. :sori: :sori: Pred spanjem pa gledala tenis. :eek:

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

To leto je res zelo težko....vsega je ogromno na mojem hrbtu. Služba, šola, služba+int.usposabljnje, družina, pa še doma zidamo....uffffff...

pa nekateri še mislijo, da ko prideš domov s službe, si spočit za nove akcije, kljub temu, da so že obveznosti do otroka, žene, šole....Ženini starši imajo včasih res neverjetna pričakovanja....ufffff......

lp

Prisluhnimo Naravi, saj smo del Nje.

To leto je res zelo težko....vsega je ogromno na mojem hrbtu. Služba, šola, služba+int.usposabljnje, družina, pa še doma zidamo....uffffff...

pa nekateri še mislijo, da ko prideš domov s službe, si spočit za nove akcije, kljub temu, da so že obveznosti do otroka, žene, šole....Ženini starši imajo včasih res neverjetna pričakovanja....ufffff......

lp

a če ti rečem, da je boh dau usakmu samo tolk velik križ, kolker ga lahko nese... a prou, da ne boš mislu, da te zajebawam x:Ix

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

drži se, ženine starše pa čimprej dt na starski tir... x:)x

stranski,... ups, šit

otroke v vrtec ali varuško!!!!!!!!!!!!!! or sth.... s sabo na job... enga... enga žena na job.... ali žena odpre tak job, kjer ima lahko otroke zraven in varuško.

varuška- nov del. mesto za materialno usmerjen folk, ni res... na ta način se folk odpira... da spoznava nov folk.... sej bo se ok... v tem je fora "itak je vse ok"...

to so froci vse skupaj en in isti narod več al manj.

enkrat sem varvala eno punčko in smo šle marsikam... v 2 tednih so se pritožli, da se punčka obnaša "drugače". xsrcx jaz mislim, da sem ji dala mogoče prekmalu vrnjeno zavest o svoji moči, oni pa so hotli eno smetanco otroka, ki sesa še pri dveh letih pri mami. :o|o:

ok, oni so meli urnik, ob enajstih mora popapat... npr... mi smo ble zunaj ... in je zaspala,,, medtem je malo padla pri eni fontanci sem ji hotla pokazat s tem, da noben zgled ni too much... ta stil.... ipak, da ona pride ven.... sem se trudila, smo zmetale ven moko krekerje ipd.... ni treba ene pesmice non stop ponavljat...

in ker so meli neki proti so nas zgleda zasledovali.... pridemo z vozičkom domov po enajstih, foter za mano ves v pizdi,.... in je doma v stanovanju čakala mama, jo je dala na ses, otrok zadovoljen jaz dobila keš in konc.

pol sem se razjokala na cesti.

tinca, sori ker ti nisem kot vsi drugi. bla.

enkrat je mela vročino al nekaj.... drisko je mela. in sem jo nosila in ujcala tako zaspano da ni jokala, ni hotla met pleničko gor, pa sm laufala za njo s plenico. pokakane plenice so itak fuj....

pa sm šla.... ker nisem jebeni klovn.

btw- ta punčka je že hodila v vrtec in ni znala nič govorit, ker je njena mama govorila za cel blok skupaj.

a bla bla bla kok sem jaz ta glavna....

mislim, da je enkrat rekla ta..da

mene je blo ful strah (hm) da bi kaj narobe nardila, pa vselih..... tko, da ! no comment. smo skupaj se učile, iz knjige ponavljale imena od slikic ipd... ko jih jebe.

glavno, da je vesela bla, tko da fajn da sem šla. pa na ses. vsi skupi. :o|o:

skratka, smo se skupaj učile, tudi govorit.

ampak ji e pašala moja energija, to sto posto. oni so pač hotli drugačnega froca, mama pa itak ......... bog pomagi! trlica, po mojem jo je dojila samo zato, da ma velike bradavice.

jedla pa je eno sladkarijo, od moja mama, ki tudi vsa živčna bila, al sem jo jaz pojedla... vsaj pol. lp

takrat ko sem jo pozabila pripeljat ob določeni uri, mislim kateri norci zasledujejo varuško.

NORCI šmrc... to je bilo kaki 2-3 leta nazaj

zdaj bi po mojem že znala. x^x x^x ma ne bi nikoli ponovila tega sranja. sori jaz mam drugačne nazore, svoje lastne .

v glavnem, kontra njena mama sem bila, cel šit

tko, da ena dora varuška, z izkušnjami ... (jaz sem im rekla da mam enga brata ipd...) snađi se sam .... v glavnem ....se da. vse skupaj, ni treba niti ful keša, samo pristop in dobre misli.

boljše bi šla skozi če bi zmasirala vse skupi.

lp (fuk, ne morem prebolet...da nisem za otroke) :V:

a res ...meni se že tri dni napletajo take sanje ...da samo gledam .... :eek:

mora me sploh ne tlači samo ...nekaj mi ni čist jasno ..no saj bo čas svoje pokazal... x:)x

Madonca, pol nam pa dogaja. Evo opet. Če bo šlo tako naprej, lahko začnem snemat filme po sanjah. Danes je bilo tudi burno. Duhec mrtve prijateljičine sestrice ni dal miru in potem se mi je v sanje vpletala še resničnost, da je ja bilo bolj spuki. :inocent: Pred spanjem pa gledala Družino za umret (Ala Bundyja). x:Dx Zgleda, da sem ubrala napačno taktiko. Bom morala začet grozljivke gledat pred spanjem, če hočem lepo sanjat. x:)x

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

kupila bom ograje v živexu LJ. upam da imajo zraven še stojalo, ker so s koritom predraga. torej kakih 6 pregrad s stojali. x:o)x in rešen problem, ko pride, samo odmaknem stojalo in grem mimo, ko nabavim pravo ograjo, pa jih uporabim za rože ali fižolete, najbolje pa nekaj zimzelenega. zimzelena plezalka.

aja! včeraj sem kar 2 krat šla gor in nazaj, prespala tam... zdaj pa rončota peljat ven, ko bo bolj tema.

kupila bom tudi krtno kosilnico na baterije. ampak o tem samo na 4 oči.

Kyllah, eh, te štorije z varuškami so itak.. svašta.. si brala ono knjigo o varuški? eni starši so čist psycho..

moja sestra bla au pair v tujini enkrat.. tista mama tud bla rahlo čist mim.. vsaj glede nekaterih stvari..

po moje če boš mela svoje otroke (al pa kire druge) je to pol itak čist drgač..

se pa strinjam, se da marsikake rešitve za otroke poiskat.. pr nas v ulici so kake upokojenke al pa sosedove tinejdžerke čist vesele, če mal popazijo na otroke, tud zastonj..

Robertson, ful maš enih reči, ja..

sej pa mogoče določiš prioritete, in kar je res nujno, ostalo pa bolj na izi..?

zadnjič je bila na TV ena oddaja od Mojce Mavec potovanje po Kolumbiji.... me je ful ganil prispevek o eni sirotišnici oz. ustanovi, katero je odprl g Arturo Torro in skrbi za otroke s ceste. otroke, ki bodisi nimajo nikogar, bodisi so zbežali od nevzdržnih domačih razmer. Arturo je bil prav tako otrok ulice. V tej ustanovi jim nudijo hrano, obleko, zavetje in tudi možnost učenja. Fantek katerega je intervjuvala je dobil darilo iz slovenije, mu "gusta mučo" in sicer- mini glinenega pujska. xDDx Da paše v đžep. Lahko ga tudi speče in poje. .. po želji...

Skratka sem potem travmala še ves večer o tem. Otroci ulice. Kolumbija- Mojca Mavec. Arturo Torro....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...