nosorog 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Kva s tok zategnen dons? Madona...a b rad, da dam vrat nazaj? ????? Po mojm sm kr standardno zategnjen (spet vrhunska beseda), ne bl, ne manj kot ponavad. Vrat nazaj? Pa zakaj bi se trudila, da zgledaš neprivlačno?zvedavi Nosorog Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ne, nisi zmer. A tud neprivlačna sm lohk. Zmejnenu...3, 4, zdaj... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 kak je fajn, kak je fajn.......pomivat posodo .....z boschkom Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Ne, nisi zmer. A tud neprivlačna sm lohk. Zmejnenu...3, 4, zdaj... Med nama je vsega konec! Vrni mi nakit in pisma. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 Med nama je vsega konec! Vrni mi nakit in pisma. A zdej je že nakit v igri...a to je o družinksih ''draguljih'' govora, k te maš itak ti. No kul, pol ti je ni treba več fehtat, če greš lahko z mano na pir ... no kdaj greva?Lej jo, lej jo, prrec bi mi v zele skočila. Wow wow wow! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 pa nej še kera druga dobi nakit na posojo Te pa naj bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 O, spet moram zgodaj vstat :xx!: , to ni normalno! x!x Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 kak je fajn, kak je fajn.......pomivat posodo .....z boschkom Ti pridem malo zasvinjat! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 evo zdej bom pa prvic v lajfu rekla eni bejbi prasica:Sandra pa ti si res cista prasica! Tok grdo ampak res took grdo pa nisem ni u ludilu prcakvala.bejba a sem ti enkrat samkrat krkol slabga nardila? Zakaj v pm si pa ti mene tok grdo mogla zabost? Zakaj fakin zakaj si ti tok v pizdi?In zakaj matr sem ti dovolila da is v moji druzbi ceprov sem vedla da si spigana cist? fak res rabs psihiatra, kr sibej nazaj na terapije ...ceprov dvomim da ti bojo pomagale TEB NE Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. avgust 2006 Prijavi Deli 30. avgust 2006 No kul, pol ti je ni treba več fehtat, če greš lahko z mano na pir ... no kdaj greva? Kadar čwa. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 klinc te gleda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Vredni smo toliko, kot se cenimo sami, ne kot nas cenijo drugi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Vredni smo toliko, kot se cenimo sami, ne kot nas cenijo drugi! Tocno to sem danes rekel neki zaposleni v nasi firmi... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Blem je k so eni nagnjeni k precenjevanju sebe in podcenjevanju drugih...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Blem je k so eni nagnjeni k precenjevanju sebe in podcenjevanju drugih...... Ne eno ne drugo ni dobro, naceloma pa je lahko slabse podcenjevanje...no ja, v obeh primerih lahko enako izgubis Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 evo vsemogočni obračam se nate... a se ti ne zdi, da bom svoje grehe odplačevala sama ne moja mami in hči... b bil prosim tolk prijazen in če misliš da tko grešim udari mene ne pa tistih ki mi v življenju največ pomenijo... veš kako me prizadet a? veš da če se spraviš name da mi nič ne moreš in da me najbolj udariš na ta način... a se ti ne zdi, da je tale porcija prevelika a? ma dej no... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 Kako zelo zelo zelo pogrešam svojga kužka da bi se imela v tem lepem sončnem vremenčku s kom sprehodit po parku Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 31. avgust 2006 Prijavi Deli 31. avgust 2006 lepo se je bilo pogovarjati s tabo. pa nisva se nič kregala pogrešam te! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Hvala ti za pogovore in ker mi dajes obcutek, da zdaj vem, kaj sem pogresal prej. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Lahko si me samo narišeš in globoko dihaš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 To je za enega, ki se me lahko sam zamišlja, kako bi me, ker me nikoli ne bo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 kak je fajn, kak je fajn.......pomivat posodo .....z boschkom A bi že kdo komentiral ta post, prosm.... ...dela k urica..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Sem ga, samo nisi videl! Lahko ti pridem malo zasvinjat, še enkrat! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 A bi že kdo komentiral ta post, prosm.... ...dela k urica..... sm glih pršla pogledat....se pa ja mick ne pizdi spet zarad posode....se je menda mašinco kupu dbest Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. september 2006 Prijavi Deli 1. september 2006 Sem ga, samo nisi videl! Lahko ti pridem malo zasvinjat, še enkrat! Opiš to malo? sm glih pršla pogledat....se pa ja mick ne pizdi spet zarad posode....se je menda mašinco kupu dbest Hehehe..... Upam, da ne bom zdej temi primerno zaćel bentit čez ljudi.....hm....a začnem raj bluzit o jacuziju? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.