Cookie 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 Valda da bo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 A mrkec mene danes trka????????? Zato prstjena za brezveze, brez razloga???????????????? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 Nujno rabim morsko vodo vsaj za 3 dni Bom vidla, če bo kaj drugače bit na morju v času mrka kot pa klasično brez mrknjenosti Upam da bo dobro. nevem, kako bo pri tebi....ampak, ko sem bila js na morju in je bil s. mrk...se je vreme spreminjalo..prvo sonček okoli 25°, potem okoli 10h neurje, je tep padla na 14 v eni uri, pop pa spet tako lepo vreme..ne duha in sluha o kakem neurju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. julij 2009 Prijavi Deli 20. julij 2009 takrat je blo morje že mrzlo....vpliv je pa itak kratkotrajen...in seveda zanimiv fajn se mej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 U, mrk bo (& frka na nebu) - to pa najbrž marsikaj razloži-?! sm čist crkjena, pa sploh ne vem, zakaj.. od vročine-?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. julij 2009 Prijavi Deli 21. julij 2009 strinjam. kaj sploh to pomen super duper Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2009 Prijavi Deli 22. julij 2009 abba ma komad super trooper, pol pa -se mi zdi- je iz tega prislo to oz. vse te izpeljanke Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 22. julij 2009 Prijavi Deli 22. julij 2009 Super Trouper majo Super Dooper A really awesome or amazing thing, usually invovling something or someone supernatural. It is usually very exciting, aka super dooper. As the ABBA Magazine described it in their December 1980 issue, "'Super Trouper' is the name given by lighting crews to the biggest spotlight in the theatre or circus". I don't know the origin of this nickname, but I don't think it actually comes from a brand name "Trouper". The noun TROUPER has 2 senses:1. a person who is reliable and uncomplaining and hard working2. an actor who travels around the country presenting plays (actor; histrion; player, role player; thespian (a theatrical performer) Familiarity information: TROUPER used as a noun is rare. (dolgčas mi je n'mau ) Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. julij 2009 Prijavi Deli 22. julij 2009 (dolgčas mi je n'mau )a dej nehi mentut.press Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. julij 2009 Prijavi Deli 22. julij 2009 Super Trouper majo thanx! heh, nisem bla cist ziher! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. julij 2009 Prijavi Deli 22. julij 2009 aja, sej res http://www.youtube.com/watch?v=SqfhLHJOAnc ce kdo ni gledu, priporocam full lahkoten in simpatico filmcek mama mia! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. julij 2009 Prijavi Deli 22. julij 2009 Sem malo pogledal komentarje tem na strani 24ur. Temni so oblaki na našem nebu, če to odslika stanje večine Slovencev. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. julij 2009 Prijavi Deli 22. julij 2009 Sonček je in ti si skuštrana res je, spet je sonček in spet sem skuštrana pa še kr se valam naokol...čuj js te mam tak rada drugače pa , bi najraje .... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 Sploh se ne pritožujem nad vročino, sam je pa res hot Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 ....mitra, js tud ne...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
peder 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 včeraj sem doživel en malo manj uspešen dan, saj mi je en ljubček ušel kar na vratih. pokvaril se mi je tudi stari avto tako, da je nevozen. samoplačniško so me pripeljali z amzs-ja domov. danes sem začel skrbeti za svoje zdravje, skuhal sem si koprive in jedel solato iz regrata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 23. julij 2009 Prijavi Deli 23. julij 2009 vesela, da te imam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 sem že včer mislila, da ma peder čist enak stil pisanja kot kyllah......no, zdej pa vidim, da je to tud res......se vam pa da....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Pustite punci veselje.Ma pač svoje fore.Jaso je,da pride vse na dan. Za znoret me boli trebuh.Možno,da sem dal v kavo mal pokvarjeno mleko Krompir,zelje,koleraba! Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 abcfree....ma sej ji noben ne oporeka veselja....to je bla zgolj in samo ugotovitev....... ...itak ma tle vsak svoje veselje....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. julij 2009 Prijavi Deli 24. julij 2009 Pustite punci veselje.abcfree....ma sej ji noben ne oporeka veselja....jp. sem glih hotla napisat, amis, da - vec kot ocitno se pusca veselje. (drugac pa, pr 'tle' manjka en 'e' ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 x:Dx ....teh e-jev je še kr neki...... ...zloba.press...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 A vas šekar mrk trka????????? Dejmo mal živlena od sebe......... Muvet, muvet x:o)x x:o)x Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. julij 2009 Prijavi Deli 25. julij 2009 Gorje tistim, ki izgovora ne najdejo.Pol so pa res slabe volje w:Iw Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. avgust 2009 Prijavi Deli 1. avgust 2009 Carica je carica x!x Pred par leti sem jo vidla v centru Lj...se je vozila s kolesom, z dolgimi blond lasmi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.