Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Jutri bom že bolj pametna kot danes x^x x8Dx

j...

a daj tko?

0x110=0

pa predn si spet kšno resnično zgodbo izmisliš... nč, ama nč ne namigujem. samo u vednost, da 110x0=0...

pa tut 560x0=0

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

nč, men je ruščina tud simpatična..

sem tud 1x eno Russian Grammar nabavila..

/sicer zdaj počiva na polici, a mam namen še kdaj jo vzet v roke, če ne prej pa na III. življenjski univerzi.. x:Dx/

Mantis, GO for it!

Mogoče pa kdaj kakega fejst Rusa spoznaš?

Janko, a ni bolš da se človek uči ruščino kot pa da sam v luft gleda pa ne ve, kaj bi s sabo? x:Dx al pa računa x0 na forumih? x:Dx

x:Dx in vsa sreca je bla misljena macki, k jih je kar nastevala...

sicer pa ja, tudi tebi vso sreco in obilo uzitkov v ruscini, itaq! :palec:

ce te veseli, bo vse lazje, zato ne pustit, da kaksni prfoksi zamorijo prevec s teorijo.

sicer pa se tut teorije da veselit pri ucenju jezikov. :vio:

Ja, Free x:Dx , rabim jo.

Dajmo butli x:Dx x:o)x Jutri bom že bolj pametna kot danes x^x x8Dx

Priznam, da je tak srčkano in zanimivo, sem šele pri prvih besedah, da kar stran ne morem in če bi imela veliko časa, bi odprla temo Tečaj ruščine v forumu Misli. Bom mogoče odprla kasneje in težila s temi spasibami tukaj...

x:Dx :palec: huda.

No, tolk nujno tut ni da je boljs. odvisn ane. :8):

...

Janko, a ni bolš da se človek uči ruščino kot pa da sam v luft gleda pa ne ve, kaj bi s sabo? x:Dx al pa računa x0 na forumih? x:Dx

Oho mantis - ruščina :palec:

Meni so Ptujske tudi fajn, samo nekam po žepu udari vse skup - 4x odrasle vstopnice..pol pa se že raje nekam na obalo odpeljemo.. (danes me gospodič glih snubil, da bi v Ptujske šla, pa sem recesijo uvedla..že pa..tak, da namesto Ptujskih v čisto druge namene keš zapravili)

Spogledujem se s Turistico. Nekaj se jezim okoli jezikov...čisto zakrnela, deca me dol dajo v šprehanju in v vsem..bomo videli, (doma me celo vsi podpirajo si moreš mislit)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Uu!! x:)x

Ja, verjamem da znajo kaki Rusi bit tud zelo postavni! x:Dx

Mi smo se tud smejali, ko so v naših hribih Skandinavci v kratkih hlačah okol skakali, nas je pa v jopcah zeblo x:)x

Mantis, kaj ti moreš, če si fatalna ženska? x:)x Jankota pa itak skoz neki meče pa more ženske po forumih osvajat pa to... x:Dx sej veš, da ma zdravstvene probleme... (kr poglej temo o noni soku od Mariota x:)x )

ga je po moje piknil tvoj opis iz Ptujskih.. x:)x

Kak pa ti kaj gre z ruščino? a greš po lekcijah al kako?

Neki malega sem se učil ruščine,.in zanimivo, da sem med učenjem ugotovil, da če bi bila ruščina slovensko narečje, bi bila štajerščina,..bolj natančno nekje izpod Pohorja. x:Dx x:Dx (če se že učiš, poglej kako se izgovarjajo osebni zaimki in ti bo že malo jasno)

4 x odrasle vstopnice, kdaj pa hodite?

Če greš po 15. uri, vročina je še nora, je 11 eu za enega, če pa greš ob 18.uri, ko je zame osebno ravno prav, pa 9 e. Ob 20. uri se prestavim v notranjega in še tam odplavam do 21. ure. Fajn je za postavo, za noge, če greš vsaj 2 x tedensko. Sprva mi je bil napor. Ležat pa se mi ne da tam... pa muzika je bla fajn.

Kot da mi tečejo zadnji dnevi raja, letos nekak ful doživljam to poletje in spet skoraj celo leto do tega.. :vio:

No, celodnevno sem imela v mislih. S sosedo se odpravljava sicer na to popoldansko, ampak mi vedno zmanjka časa, ali pa kaj druga vmes.

Turistica je kaj?

Turistična visoka šola?

tole ja.

(in ne govori mi še ti, da sem prestara :vragec: ), ker sodelavka že uporabila ta argument :vragec:

Ne ti men obljubit, pol pa zajebeš vso situacijo

:vragec: :vragec: :vragec:

x:px x:px tudi tebi x;)x x;)x ??

:vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nič nismo prestari za šolo. Tudi jaz že eno leto gulim srednješolske klopi, (pa sem že babica :P ), dokončujem stare dolgove in sem prav zadovoljna sama s seboj. Predvsem ob spoznanju da zmorem. xyesx

Od začetka se je mal težje učiti, ko pa možgančki zalaufajo, pa gre kot po maslu. xbookx

Tak da... veselo in pogumno v šolske klopi novim izzivom naproti xokkx

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

(pa sem že babica :P ),

x?x :eek:

--- res je: nikol ni prepozn za se kej vedet in znat, sploh je pa vedno (pa se posebej ko se blizas starejsim letom) fajn mozgancke trenirat... xyesx

... mors bit odprt...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, prav super je. Že sam občutek, da upaš, da zmoreš. Jaz sem pa že tako "mahnjena" na to, da moram zmeraj nekaj na novo odkrivat, se naučit. In ne da se hvalim, res znam ogromno stvari, a slaba stran pri tem pa je, da nobene ne obvladam v nulo. S čimerkoli se že srečam v življenju raziščem tiste osnovne prvine, da razumem, vem, spoznam... in potem spet novim spoznanjem naproti.

Po eni strani mi dostikrat prav pride, da vsaj približno poznam zadeve, po drugi strani me pa tepe. Prvič, ker ne znam v redu, drugič ker si moram potem sama pomagat oziroma naredit. Se ne morem izgovarjat, da ne znam, sploh doma. So me kar naštudiral, da nimam "dveh levih rok", pa se naredijo kar francoze... in mi prepustijo raznorazna opravila in popravila. Bi lahko rekla sem deklica za vse. (škoda, da za vse skupaj ne dobim plačila, znesek niti ne bi bil mali)

CITAT(zalaya @ 13. Aug 2009, 19:17)

(pa sem že babica ),

Ja, res. Moj vnuček ima dve leti in pol, je pravi cuker in navihanec. Rodil se je pol leta pred mojim 40 rojstnim dnem. :inlove:

Ja.. tak je to... če imaš sam mlad otroke, se lahko zelo, da imaš mlad tudi vnuke w:Iw

Meni se ni nekaj bistveno spremenilo življenej, dočim sinu se je pa čisto postavilo na glavo. Uh, je šel čez kar konkretno lekcijo, z veliko buškami in odrgninami. A je zmogel :palec: Danes je prava skala in moški, ki zmore, predvsem pa je zelo ljubeč ata in upam, da bo tak tudi ostal.

dbest, to je pa lepo 'slisat'. :palec:

a takle mas pravs... xDDx

pestro.

ja, sej si mlajsa kot jaz, pa babica.

uh. :switz: x;)x

js ne shizim glih na ta *status* x:Dx, pa tud za razliko od vecine ne shizim tolk na dojencke.

ne da niso srckani in vse to in da se ne raznezim... sam pac. ena faza, pol so pa se druge. vse so fajn (pol k jih nazaj gledas x;)x)

a tko? pol bi te tud js ponucala dobr. x:o)x

k sem med tistimi, k 'nc ne znajo'. x:px :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

No saj jaz bi se statusu babice čist kamot odpovedala (pred tremi leti in mal, danes ne več), me niso "nič vprašali" x:Dx Tudi jaz ne shizdim več na dojenčke po mojem tretjem mulcu, a tole detece je samo za "pocukrat", požulit, pocartat... potem pa reče "dijo babi, gem domov". Živijo v najetem stanovanju v bloku.

Kar se pa ostalih spretnosti tiče... to pač imam v krvi. Pa še življenje se mi je tako sukalo, da sem morala in še moram poprijeti za to in ono, da preživim/o. O prednostih in slabostih sem pa že... :madpro:

No saj jaz bi se statusu babice čist kamot odpovedala (pred tremi leti in mal, danes ne več), me niso "nič vprašali" x:Dx Tudi jaz ne shizdim več na dojenčke po mojem tretjem mulcu, a tole detece je samo za "pocukrat", požulit, pocartat... potem pa reče "dijo babi, gem domov". Živijo v najetem stanovanju v bloku.

Imam že toliko velikega otroka, da cartanje ni ravno na dnevnem redu.

Paše pa pocrkljat nečaka in ga lepo vrnit staršem (naj oni ponoči vstajajo, crkljajo, se pregovarjajo..........)

Ni pa izuzeto, da se še kdaj ne znajdem v vlogi skrbne mamice neke cortkane nebogljene štručke.

Raje to, kot pa da v naslednjih desetih letih pridobim naziv babice.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

nobenga odgovora ....za candle :) v tem je point skrivanja...

je takšen mir danes, da sploh nisem navajena. dobro da bo 2. teden ob tem času akcija na akcijo :palec:

baje da se bom spravla likat zdejle :eek: :inocent: to bo že kar čudež x:o)x pol pa knjigo brat Čarovnico iz Portobella od Coelha... xDDx

k reki Piedri ..a to knjigo si tud bral... :8):

jup. ampak ni bla moja. je pa mela poswetilo. x:)x

jes pa jo nekje pozabu x:o)x zdej pa že kr nekej let... kao če jo bo kdo nazaj prnesu x:Ix

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...