Michelle 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 Ne vem, kaj je pričakovala, da bom rekla. Da naj ga prepriča, da naj gre študirat na pravno ali pa FDV? A ni bolje, da je kuhar? Mah, saj sem ji to tudi rekla, janko in je potem hitro zaključila pogovor... Na živce mi grejo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 Na živce mi grejo... maš še srečo. men se pa le že počas smiljo. jest pa najbrž njim u bistvu smo pa vsi na istem. mah... teško je bit pametn.pa takle mamo pa pika pa konc Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 10. oktober 2009 Prijavi Deli 10. oktober 2009 maš še srečo. men se pa le že počas smiljo. jest pa najbrž njim u bistvu smo pa vsi na istem. mah... teško je bit pametn.pa takle mamo pa pika pa konc Najbolj žalostno je to, da je potem klicala naslednjega, ki bi se strinjal z njo, da gre sin na pravni faks. asociacija hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2009 Prijavi Deli 11. oktober 2009 Najbolj žalostno je to, da je potem klicala naslednjega, ki bi se strinjal z njo, da gre sin na pravni faks. Ma sigurno. Pa zraven še dodala, kako grdo sem jo odslovila in kako nesočutna sem. Povedala je namreč, se bo zato njen sin životaril in bo težko dobil službo... Zares sem pa slišala le:"Kaj bodo pa drugi rekli?" Realnost je namreč taka, da ko imaš pa ti dipomo, se ti pa svet odpre, postaneš bogat in vsi te cenijo x:o)x Ne razumem ljudi. kuhar zakaj pa ne ....saj to so največji maherji ...lahko je prav donosen poklic ....saj ni treba sam posodo pomivat ne ...seveda pomita posoda tudi zraven paše..Itak. Ne vem no, meni je že ogomen plus, da ima tako veliko željo nekaj biti. Prav pohvalno. si ji mela rečt, da si čist šokirana in da je to naravnost grozno, pa da naj za božjo voljo nikomur tega ne omenja, da je ona kriva, ker ga je nepravilno vzgajala, da lahk to jemlje kot osebni poraz, vsi se bodo posmehovali, blabla bla x:Dx x:Dx Daj nehi, ona bi to uzela resno... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2009 Prijavi Deli 11. oktober 2009 hehe, jaz sem se vedno hecala, da bom tamalga podpirala, 'tud ce bo policaj' al pa *kaj tacga* Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robertson 11. oktober 2009 Prijavi Deli 11. oktober 2009 Včeraj sem bil prav sit tašče in tasta.. .......cel dan delal, pa poslušal same kritike. Če bi to vedel pred nekaj leti, se vsekakor ne bi odločil, da živiva pri njih in vlagava denar v hišo za ureditev najinega dela stanovanja-širitev hiše. Tast ne zna pohvalit, samo vse pokritizira....tašča je pa vsiljiva, ki mora biti povsod zraven. Tašča nima najboljšega odnosa s tastom, zato visi ob vsaki priložnosti na svoji hčerki (edinki).Dostikrat....pri enem ušesu not, pri drugem pa ven....ampak včasih pa tudi ne gre. Očitno to ne pelje nikamor, ko jima skušam ugoditi v njunih željah-pričakovanjih, saj pričakujeta vedno več. Citiraj Prisluhnimo Naravi, saj smo del Nje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 verjamem, socustvujem. (*zato pa sama rajs gagam, kot pa da sprejmem kaksne nevsecne deale... in se dozivotno zavezem nekje oz. nekam). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 Jaz sem pa ful srečen, hvala tebi, pa tebi... no me veseli da si kdaj po nesreči tud srečen tud jaz sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 Ja, odnosi... zivljenje nas tudi uci, da mormo kdaj postavt meje. zal ni pa to vedno in ne nujno slabo. veckrat je povezano s samospostovanjem, vrednotami, razumevanjem... Veckrat se zgodi, da nepisano pravilo (mladi in stari ne gre skupaj) velja. Vsaj dokler mladi in izkusijo malo samostojnosti, zivljenja...no, sej potem pa se itaq postarajo/mo f..sht"#)&(%#Včeraj sem bil prav sit tašče in tasta.. .......cel dan delal, pa poslušal same kritike. Če bi to vedel pred nekaj leti, se vsekakor ne bi odločil, da živiva pri njih in vlagava denar v hišo za ureditev najinega dela stanovanja-širitev hiše. Tast ne zna pohvalit, samo vse pokritizira....tašča je pa vsiljiva, ki mora biti povsod zraven. Tašča nima najboljšega odnosa s tastom, zato visi ob vsaki priložnosti na svoji hčerki (edinki).Dostikrat....pri enem ušesu not, pri drugem pa ven....ampak včasih pa tudi ne gre. Očitno to ne pelje nikamor, ko jima skušam ugoditi v njunih željah-pričakovanjih, saj pričakujeta vedno več. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 ja, res res. Ni vedno fajn delat kompromisov. Izbire prinasajo svoje prednosti in slabosti. Izbiramo med razlicnimi privilegiji, vrednotami, prioritetami... ce le in sploh imamo moznost, pogum in se kaj. Pogumno je bit sam. Pogumno je bit v paru. Pogumno imeti druzino. Vse zahteva svoj pogum, doloceno odrekanje, prilagajanje, dolocene kompromise.Ce clovek ne izkusi, tesko izve in razume. ..(*zato pa sama rajs gagam, kot pa da sprejmem kaksne nevsecne deale... in se dozivotno zavezem nekje oz. nekam). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 ja, res res. Ni vedno fajn delat kompromisov. Izbire prinasajo svoje prednosti in slabosti. Izbiramo med razlicnimi privilegiji, vrednotami, prioritetami... ce le in sploh imamo moznost, pogum in se kaj. Pogumno je bit sam. Pogumno je bit v paru. Pogumno imeti druzino. Vse zahteva svoj pogum, doloceno odrekanje, prilagajanje, dolocene kompromise.Ce clovek ne izkusi, tesko izve in razume. bulšit.neumno je biti sam... če imaš nekoga rad in on tebeneumno je biti v paru... če si z nekom samo zato, da nisi samitd... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 no, jst pa lah povem free-ju, da sem vesela zanga, da ima punco, ker ta res blagodejno vpliva nanj pa da napiše še kej, kar ni eko, bio in tko in je nam ostalim bolj domače, poznano (in men tut razumljivo). Pa se strinjam z njim o tistem o pogumu. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 Sorry, sam res bulshitat zdej ti. Realnost (moja):Imamo rado veliko ljudi, pa ne moremo bit z vsemi - pomeni da delamo kompromise s kom bomo in kdaj bomo ter kako bomo. Tudi zato ker smo odvisni od druzbe v kateri zivimo. ni nujno neumno bit v paru samo zato, da nisi sam, ker je morda dobro da clovek to sploh v resnici spozna. obenem pa vedno obstaja moznost da cloveka vzljubis, odnos poglobis itn. Ves koliko je ljudi, ki jim "imeti rad" sploh ni prioroteta; temvec se odrece lastnim osebnostnim potrebam in se ukvarja s tistim kar menijo, da je realno koristnejse. In to celo vzljubijo. Sploh pa, razumevanje defenicji imeti nekoga rad je precej razlicno razumljen. In predvsem kaj to pomeni v praksi. Nekomu pomeni partnerstvo in imeti rad to, da s partnerko prezivi en dan v tednu. Nekdo drug pa zeli vsakodnevno druzenje in sodelovanje. Vsi mi (izkljucno s teboj) delamo kompromise med nasimi potrebami in tem kar imamo radi. Pravzaprav se odlocamo in izbiramo konstantno. Zavedanje gradi nase priorotete in na podlagi teh se odlocamo tudi med koliko in kaj imeti rad. Ce celok nima denarja za hrano, si naceloma mora poiskati sluzbo. Po moznosti taksno ki ga vsaj malo veseli. Ce te ni, pomeni da je primoran delati kar je na voljo. Najvec od njega pa je odvisno kako bom to delo opravljal. Slabovoljno in nesprejemljivo, ali pa vanj vnasal pozitivne energije. Torej kompromisi. Lahko nekaj pocnemo kar nimam radi; a scasoma to vzljubimo. To vecina ljudi konstantno pocne. Recimo na delavnem mestu v odnosu z drugimi ljudi. Samim delom itn. Spet, veliko ljudi povedo, da je bolje biti skupaj z nekom ki ga ne maramo, kakor v preveliki samoti. Bolj dusno. Je pa to stvar okoliscin in potreb posameznika, ne pa stereotipnih izjav, kot so tvoje.Namrec razumeti to, da imamo nekoga radi, ceprav se z njim ne strinjamo ni neumno.Veliko ljudi je osamljenih in delajo celo samomore. To pa ne pomeni, da ljudi nimajo radi. Kolikokrat smo ze izkusili slabovoljnost ljudi (velikokrat tudi tule na forumu), ki se rajsi kregajo kakor da so recimo temu osamljeni. Druzenje, taksno ali drugacno. Samo da dogaja, se "zivi". To je sedaj ocitno dosti vecja potreba cloveka v splosnem kakor biti v samoti. Spet, realno se ima veliko parov rado med seboj, a v praksi ne znajo furat laifa skupaj bodisi zaradi osebnostnih razlicnosti, custvene nezrelosti, premalo predanosti oz. nerazumevanja prioritet ali zavedanja. Hocem rect, v praksi marsikaj ne stima tako kot v teoriji, ker se se ucimo. In ce se ponavljam.. v realnosti izbiramo med tem kar je, kar je lahko oz. menimo da smo sposobni furat. Pa ne samo kar se tice odnosov. Torej delamo kompromise. Kdor v tej druzbi pravi da jih ne, laze.Lajf ni cb. So pa stereotipi! Tudi taki, ki si jih napisal. In povzdigovanja teh v celo neke moralne drze in vzgojo, so ljudje preveckrat nesrecni. Prej bi rekel, da je neumno je rect cloveku, ki potrebuje mir zase in urejanje samega sebe, da je neumen ker zeli biti v samoti; ceprav ima rad ljudi. Si vzeti cas zase ni nujno ovira. Vcasih je ravno odmik tisti ki povzroci da imamo se vec zelje po "imeti rad". Ko nekatere situacije lahko pogledamo s strani, se od njih odmaknemo ali pa jih predelamo, itn, se lahko vrnemo v odnos bolj optimisticni in z voljo po kreativnem vzdusju in poglabljanju ljubezni. V tem primeru torej ni neumno biti sam ane, ker imamo nekoga radi, temvec je celo dobrodoslo.In ce ti po domace povem; vcasih se mora clovk "pobrat", da bo lahko kaj od sebe dal. Ravno zato, ker ima druge rad in zeli da se odnosi gradijo. Torej, v tvojem zivljenju pa ni kompromisov ane. Tvojo zeno, punco, whatever, imas vedno enako rad in nikoli ne delas kompromispov med tabo, njo, vama ipd. aha, zihr Taki tipi smo najveckrat po forumih in full velik vemo povedat kot hudi znalci. Zal predvsem teoreticnih Ko kompromisov ne bos vec delal, tudi partnerke ne bos vec potreboval, saj bo tvoje zivljenje v celoti predano sluzenju. Do takrat bos in bomo se bolj ali manj veselo ziveli v iluzijah crnobelih pogledov na svet. bulšit.neumno je biti sam... če imaš nekoga rad in on tebeneumno je biti v paru... če si z nekom samo zato, da nisi samitd... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. oktober 2009 Prijavi Deli 12. oktober 2009 Da. Saj ce malo razmislimo od kje nam pogum, nam je lahko razumljivo tudi to v cemer se strinjava. Kar pa bi morda janko povedal oziroma je poenostavil so pomoje nase odlocitve.Torej slediti lastnim odlocitvam je lahko tudi pogum. In ne nujno vedno. Je spet stvar zavedanja, med realnimi potrebami posameznika in slepili s katerimi in v katerih zivimo. mogoce ...Pa se strinjam z njim o tistem o pogumu. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. oktober 2009 Prijavi Deli 14. oktober 2009 Ne spomnim se, kakšna je razlika med dorskimi in ionskimi stebri. Pa nič zato, sonce je tu...jaz pa en mal prehlajen.Že dvakrat sem gledal Kmetijo :xx!: V tretje gre rado in domnevam, da mi bo uspelo negledati.Tako je, če človeka oči pečejo... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 14. oktober 2009 Prijavi Deli 14. oktober 2009 Ne spomnim se, kakšna je razlika med dorskimi in ionskimi stebri. poglavitna značilnost je, da so jonski stebri okrašeni z venčki listja zgoraj ali z spiralami, so vitkejši kot dorski, jonsko svetišče deluje bolj elegantno in predstavlja žensko komponento v stavbarstvu... Joj Jeti kaj ne veš Kmetija "slavnih" !? na Pop tv... Mam srečo da nisem prehlajena niti alergična... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 14. oktober 2009 Prijavi Deli 14. oktober 2009 svoje fantazije že poznam, pa čem slišat še kake druge khm, bi tud drugi radi kej slišal lahko kr oboje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 Ne spomnim se, kakšna je razlika med dorskimi in ionskimi stebri. To poglavje pa mene čaka v seminarski nalogi.Nimam blage veze (še) o teh zadevah, pa se bo treba v knjižnico spokat pa kaj poiskat. Pa tistih obsežnih bukel še domov ne smem nesti.Za navadno srednjo šolo, bi bili lahko malo manj zahtevni. Kaj mi pa bo poznavanje (natančno- v nulo) enih stebrov??????????So zanimivi, ampak toliko pa spet ne, da zabijen nekaj deset ur na njih Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. oktober 2009 Prijavi Deli 15. oktober 2009 sam res, ključnega pomena za slovenskega prebivalca je to da loči med korintskimi dorskimi in ionskimi stebri, nihče pa mu nikjer ne pove, da je postavljanje levov pred duri dovoza k bajti totalen znak pomanjkanja okusa. Se pa hitr opravičujem vsem, ki imate orle, leve, in palčke okol bajte,kajti le stvarnik lahko sodi, mi lahko dajemo zgolj pripombe.Trenutno imam (že cev lajf) okol hiše, predvsem pa na praagu hiše kužije, mucije ............... poleti prevladujejo muhe........... ( a komarji štejejo) x:Dx Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. oktober 2009 Prijavi Deli 17. oktober 2009 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 Jamr jamr jamr xcivx Naletela sem na prfoksa, ki je sam sebi zadosti in se temu primerno obnaša do nas slušateljev Ma, da dol padeš Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 pa ste mu to tut povedal? Jamr jamr jamr Naletela sem na prfoksa, ki je sam sebi zadosti in se temu primerno obnaša do nas slušateljev Ma, da dol padeš Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 Pri tem pa ne pozabit, da so nekateri slušatelji tudi navajeni, da se lahko pritožijo za vsak mišji drek, kultura komuniciranja je šla itak si mater iskat. dejansko lahko vsak po nas hodi. Pa kaj se pritožujem ane ... naj grem delat druga. Večina vas vidi samo študentske pravice, obveznosti pa bi radi vsi spregledali.Prvič v življenju je padel v tako delo.Bolj ko mu razlagam kakšen je način, potek............... dela, bolj sva v navzkrižnih vodah. Na koncu pa še slišim, da so mu to že nadrejeni pravili, pa da ga to ne zanima preveč. Ker je čas močno omejen, je potrebno koncentrat od snovi, ne pa da se bo to potegnilo v nedogled. (izpit pa seveda obsega vse, tudi tisto kar po takem načinu ne bomo uspeli predelati) Ne moreš začeti razlagat da poznamo soda in lihe števila, če so na sporedu intergrali (primer dajem)Po vrhu vsega, pa mene ne zanima kaj se je njemu prejšni dan dogajalo, če pa ma da razlaga snov Toliko učiteljev sem že dala skozi, da pa ravno nekaj vem, kakšne so moje pravice in katerega programa se mora on držati. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 Prvič v življenju je padel v tako delo.Bolj ko mu razlagam kakšen je način, potek............... dela, bolj sva v navzkrižnih vodah. Na koncu pa še slišim, da so mu to že nadrejeni pravili, pa da ga to ne zanima preveč. Ker je čas močno omejen, je potrebno koncentrat od snovi, ne pa da se bo to potegnilo v nedogled. (izpit pa seveda obsega vse, tudi tisto kar po takem načinu ne bomo uspeli predelati) Ne moreš začeti razlagat da poznamo soda in lihe števila, če so na sporedu intergrali (primer dajem)Po vrhu vsega, pa mene ne zanima kaj se je njemu prejšni dan dogajalo, če pa ma da razlaga snov Toliko učiteljev sem že dala skozi, da pa ravno nekaj vem, kakšne so moje pravice in katerega programa se mora on držati.Lahko zahtevate drugega učitelja če se vsi zberete skupaj. Sej vi plačujete šolanje. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 LOL V našem primeru smo napravili tako. Se pač ni dalo drugače. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.