Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

sicer se čist strinjam z napisanim.....spotaknila sem se sam čez to, da k temu pozivaš ti, ki običajno popljuvaš po dolgem in počez vse kar leze in gre...oz. vse kar sploh obstaja....zato je bil komentar namenjen temu, da si drugič, preden začneš spet v vseh temah kritizirat vse po vrsti, prebereš svoj lasten post....pa ga lohk uporabiš tud pri drugih temah in ne samo pri poklicih....sej ne, da bi to moral nardit...je samo v razmislek......

:palec:

srce, ne bo šlo...sicer maš zlo lepe in čist pravniško obarvane ideje...sam jih zato js nimam...še manj pa cajta, da bi zdej tle za nekaj strani citatov nalimala.....zato čist nakratko.....razburjal si se čez turiste na obali, čez družboslovne poklice, čez folk, ki je po tvojem menju trapast, čez slovenceljne, politike, športnike, duhovnost, nevegetarijance...brez veze vse naštevat.....komur se da lohk gre pa sam iskat ...sem zihr, da je v vsaki temi vsaj nekaj.......škoda se mi pa zdi zato, ker je očitno, da včasih tud kakšen čist kul post napišeš....

da cenimo sebe in druge, spoštujemo sebe in druge je treba kaj več od včasih izrečene/napisane besede......

:palec: :palec:

Aha no pol začnimo

1.

2. ...

hjao! x:o)x x:Dx

(nikad kraja x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Se pardoniram. Učim se z opcijami foruma, začetnica sem.Upam, da nisem nabasala na leglo ljudi,ki te pohodijo preden piskneš :vragec:

Ne jemlji si k srcu x:Dx

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

mmmm, kako ima prijeten pogled :wub:

pa kaj če še ni pomlad

xokx xsrcx

P.s. Tako sem bla napizdena zadnje dva, ajde tri, dni, da je blo že čist preveč. Nič jasno. xnckrivx Me zanima, kakšni vplivi so botrovali tokrat. :inocent: x:Dx

P.p.s. Pogrešam svoje mačke. :o|o:

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

Ni fajn nobena bolečina, osebno so mi najhujše, ko me boli glava in trebuh, ko je pa oboje skupaj je pa itak veselica.

Tako da upam, da ti kmalu popusti Strelka :) (vsaj do nedelje x8Dx , ker ni fajn po pokopališčih hodit tak)

Drugač sem pa srečna in vesela. Se to leto izredno lepo obrača, sta se mi zgodila 2! izjemno čudovita dogodka :onfire: xDDx

JUTRI, JUTRI xDDx

Bliža se praznik morbidalij, ko je vsemu živemu zaukazano iti na pokopališče.

Kreativno poimenovanje :palec:

Je pa lepo it mimo pokopališča... ponoč.

Je fajn it na pokopališča v tujini, so mi mnogo bolj všeč. Npr. dunajsko centralno pokopališče je res lepo, s parki, ogromnimi drevesi in zanimivi nagrobniki :palec:

Guest VilaSonca

z veseljem bi šla obiskat dedka in babici + prababico in pradedka, pa mi zamori vsa tista gužva in fijakanje avtov. tako da bom ostala doma, bom vsaj imela mir v bajti. bom spekla štrudelj.

ne vem, kako bom preživela vikend brez xsrcx. :sori: po 2. strani pa že dolgo nisem bila doma čist sama in mela uživaškega wikenda alone. sam mislim, da bo dolgcajt. edino, če bom šla iz kuće v naravo.

čez 14 dni pa Svenči..... x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...