Uriella 3. december 2009 Prijavi Deli 3. december 2009 No, ce ti je zlo muka pa nuja, pa men poslji da ti nardim PDF.Je pa na netu kr neki brezplacnih programckov za izdelavo PDF-ja tut iz worda. Oj, hvala za ponujeno pomoč! :palec: Šele zdaj sem vidla. V bistvu mi je potem ratalo. Problem je bil v tabelci. Saj drgač nimam težav s pretvarjanjem dokumentov v PDF, samo pri cv-ju. Ehh. Poslala sem vseeno še enkrat, pa bo, kar bo. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. december 2009 Prijavi Deli 3. december 2009 Potrpežljivost sem že dodobra natrenirala. ojoj...ojoj... ojoj... miiiissslllmmmmm....samozavesti ker... kera ni jankota probala, res ne more vedet, kwa je t prawa travma Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. december 2009 Prijavi Deli 3. december 2009 no ja ... se najd še kakšen ... k je podoben Jankotu pa je menda res bil nekdo. v kanadi. ampak mu je strop padel na glavo, medtem, ko je iz bideja pil vodo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. december 2009 Prijavi Deli 3. december 2009 moram tole hitro preverit imam bratranca Jankota v Kanadi ... brez heca kjer je janko itaq ni heca.čeprou... kaj moraš pa prewerit? sori... nekdo mi stoji na kablu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. december 2009 Prijavi Deli 3. december 2009 strop mu ni padel na glavo pa... si prewerla? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 3. december 2009 Prijavi Deli 3. december 2009 ojoj...ojoj... ojoj... miiiissslllmmmmm....samozavesti ker... kera ni jankota probala, res ne more vedet, kwa je t prawa travma ... tud kakšna trawma s kakšnim jankotom je kdaj bla ... za potrpežljivost v tako zelo ozkem pomenu in kontekstu si upam suvereno trdit, da jo mam ... za ostala področja pa nič ne garantiram Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. december 2009 Prijavi Deli 3. december 2009 ... tud kakšna trawma s kakšnim jankotom je kdaj bla ... za potrpežljivost v tako zelo ozkem pomenu in kontekstu si upam suvereno trdit, da jo mam ... za ostala področja pa nič ne garantiram ni wsak janko t praw janko . un twoj je bil soft izvedba btw. fajn da si zrihtala in to brez free-ja. ni lahko delati družinsko drevo pol pa ne wem, zakaj se matraš?itaq ne weš, če ti je babico res un naredu, k jo je tut h kruhu sprawu. sori če se grdo sliš, ampak takle mamo, pa že učas so imel Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. december 2009 Prijavi Deli 3. december 2009 in takle mamo na konc jup. mal poircamo in smo veseli, da nismo žalostni Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmešnjavca 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 kdorkoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmešnjavca 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 kdorkoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 kaj se kisaš zmešnjavca? (haha, kak hecen stavek) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 this world is mad.prevec je samoumevnega. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmešnjavca 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 (popravljeno) kaj se kisaš zmešnjavca? (haha, kak hecen stavek) jaz vem zase ... ti zase x!x samota ubija Popravljeno 12. december 2009 -> zmešnjavca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 jaz vem zase ... ti zase x!x samota ubija Uh,.sploh nisem mislil nič slabega. Škoda, da se počutiš osamljena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmešnjavca 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 Uh,.sploh nisem mislil nič slabega. Škoda, da se počutiš osamljena. zakaj misliš , da sem ženska ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 zakaj misliš , da sem ženska ? hja,.sem pač ugibal,..že sama beseda Zmešnjavca je pač ženskega spola. Jebi ga, sem se pač zmotu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmešnjavca 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 hja,.sem pač ugibal,..že sama beseda Zmešnjavca je pač ženskega spola. Jebi ga, sem se pač zmotu. se zgodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 jaz vem zase ... ti zase x!x samota ubija Upam se da ni vse tako črno - tudi samota ima svoje prednosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmešnjavca 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 Upam se da ni vse tako črno - tudi samota ima svoje prednosti. kako bo ukvarjanje s samim seboj črno cela mavrica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 kako bo ukvarjanje s samim seboj črno cela mavrica Poplnoma se strinjam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmešnjavca 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 (popravljeno) vsaj eden, ki misli podobnopotem le še ni vse izgubljeno Popravljeno 12. december 2009 -> zmešnjavca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 vsaj eden, ki misli podobnopotem le še ni vse izgubljeno Misliš da sem edina ki misli podobno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zmešnjavca 12. december 2009 Prijavi Deli 12. december 2009 vesel, da misliš podobno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 V vesolju nismo sami.Sam to Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. december 2009 Prijavi Deli 14. december 2009 he he true. vec casa smo si vzeli, pa manj avtov je blo. mater kaj folk jamra o snegu ko sem jaz bila mlada ga je zapadlo še pa još (da o babicah in dedkih ne govorimo... peš so hodili par kilometrov v šolo, pa je bilo še ohoho več snega). a zdej zapade 1, 2 cm pa cel jok in stok da je mene sram, ko berem. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.