Minnie 3. januar 2010 Prijavi Deli 3. januar 2010 AyayayKaj jamrate o postnovoletni utrujenosti in ste lahko doma. Kaj pa tisti, ki že delamo?... V glavnem ne bo vam hudega Oh, čeprav sam doma pa vseeno imam posla. Zato mi je muka kdaj moram a ne da mi se. na silvesrta je blo bolj na izi... samo do 6h zvečer. prjatlu pomagu hišico gradit Če sam dobro razumela, to kdaj si delal je lepo od tebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 Nehite me že spraševat, a sem ok. Kufer je poln! Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 Nehite me že spraševat, a sem ok. Kufer je poln! A je kufer OK? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 A je kufer OK? Ne, kufer ni ok, ker se je zadrga strgala in se ga ne da več zapret. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 Nehite me že spraševat, a sem ok. Kufer je poln! Zakaj pa nisi ok.? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 kufr se ji je strgu no a je to hujš kt če kondom poč? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 SOVRAŽIM TE, SOVRAŽIM TE, SOVRAŽIM TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SOVRAŽIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 Nehaj obstajat, zgini iz mojega življenja. Pusti me že enkrat na miru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 Nehaj obstajat, zgini iz mojega življenja. Pusti me že enkrat na miru.Obrni drugače.Ti izgini iz njegovega x:Dx Kako? Hm? Tega pa jest ne vem, moraš ti xrolleyesx Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 ne vem kak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 ne vem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 ne vem.... Vendar ode samo od sebe. Samo treba vremena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. januar 2010 Prijavi Deli 5. januar 2010 aja, a ne znas hodit al kako? al si financno odvisna? ne vem.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 Zakaj pa nisi ok.? Raje ti prišepnem, da šparam za nov komplet kufrov. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 Kaj je za ena porka madona luna zdej????????????A vsem na slabo volo seka in na slabe živce????????????? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 Kaj je za ena porka madona luna zdej????????????Vpliv lune se ne bi glih pokazal na tak način. Bi se pa znalo zgodit da bi se ob polni luni in določeni poziciji ostalih zvezd tudi pobili med sabo. Mogoče pa še prihajajo k sebi od praznikov ali pa kakšen stres v službi. Ups, pozabil sem da praznikov še ni konec, danes imajo pravoslavci Božični večer.Spet izgovor za fešto. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 Kaj je za ena porka madona luna zdej????????????A vsem na slabo volo seka in na slabe živce?????????????dons je bla luna v konjunkciji s saturnom, to je kr bad polozaj (to kar omenjas pa se kej: tezave s kostmi, hrbtenico, sklepi, zobmi... slaba volja, depresija, crnogledost... ...) http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/ Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 6. januar 2010 Prijavi Deli 6. januar 2010 Nehaj obstajat, zgini iz mojega življenja. Pusti me že enkrat na miru. Potreben bo eksorcizem. Na voljo sva med malico in kosilom do konca tedna. Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 smo cutili ja ampak je ze bolje! prou carsk je. se posebej, ko sem se najdel sicer pa, take dneve je vcasih najboljs prespat, al pa se poglabljat predvsem vase. dons je bla luna v konjunkciji s saturnom, to je kr bad polozaj (to kar omenjas pa se kej: tezave s kostmi, hrbtenico, sklepi, zobmi... slaba volja, depresija, crnogledost... ...) http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/ pa molitev tudi. Potreben bo eksorcizem. Na voljo sva med malico in kosilom do konca tedna. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 Potreben bo eksorcizem. Na voljo sva med malico in kosilom do konca tedna. Seveda, vse kaj ti ni všeč razglasiti obsednutim, čarovnicom ali hudičem. Kot kaj Brezo poveda, živel srednji vek. Vse na grmado. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 al pa se poglabljat predvsem vase.hehe, ko je kak tak saturn (ali pluton ipd.), se je tezko NE poglabljat (vase). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 a kaka dobra duša ve za link Večernega gosta Sandija Čolnika (oddaja o dr. Miri Omerzel Mirit - 3.1.2010 na SLO1 ob 21,25), pa tak, k deluje, k tam na rtvslo mi že cel dan po živcu brenkajo s svojo nedelujočo povezavo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 ja, nisem se primerno izrazil, poglabljat vase v smeri kritike usmerjen vase in razresevanej le te, v kolikro je prisotna. hehe, ko je kak tak saturn (ali pluton ipd.), se je tezko NE poglabljat (vase). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. januar 2010 Prijavi Deli 7. januar 2010 dons je bla luna v konjunkciji s saturnom, to je kr bad polozaj (to kar omenjas pa se kej: tezave s kostmi, hrbtenico, sklepi, zobmi... slaba volja, depresija, crnogledost... ...) http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/Se je rešilo Prišlo kot strela iz jasnega, pa nič kriva, nič dolžna Hvala za link Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.