Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Najlepša hvala obema (Jeti in Lili Mai) :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

dons je bla luna v konjunkciji s saturnom, to je kr bad polozaj (to kar omenjas pa se kej: tezave s kostmi, hrbtenico, sklepi, zobmi... slaba volja, depresija, crnogledost... ...)

http://www.lunin.net/koledar/slo/danes/

ja. veliko žalosti na ta dan (vsaj pri nas - tale položaj bom doživljensko zapomnila.)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Seveda, vse kaj ti ni všeč razglasiti obsednutim, čarovnicom ali hudičem. Kot kaj Brezo poveda, živel srednji vek. Vse na grmado. xrolleyesx

Mi priskrbimo najboljši lek za vse grehovje. Ni boljše učinkovine od ognja. Človek zbira celo življenje grehe na svoji grbi, mi pa smo zmožni z enim dejanjem odpraviti vse. Je mar še kje kaj lepšega? Sploh pa, ko smo že pri tem, kaj pa ti veš o hudiču in čarovnicah?

Verba vana aut risui apta non loqui.

Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura.

Dolgo Nas ni bilo na spregled, saj smo morali ratificirati kar nekaj EU bul.

kaj prinaša Avignonska pogodba, česar ni bilo v Concilium Tridentinum.

Inkvizicija lahko poslej preganja coprnice po vsej Evropi.

Pridodali smo nekaj novih tipov metel, ki nam jih je moč pripisati silam mraka in demonskega zadaha.

Izdali smo (Mi Torquemada) motu proprio Omnium in mentem pri katerih smo spremenili nekaj kanonov zakonika cerkvenega prava, po volji Gospodovi.

Mimogrede smo pokurili nekaj Manihejcev, in Nazarenov, ter ugotovili, da po Evropi razsaja črna kuga ateizma, vse to in še več smo objavili v Acta Apostolicae sedis. :irs:

AHA

Sta videla, prizna, da je posredno sodelovala v celebriranju črnih ritualov, takoj poklicati kardinala zagrebškega Bozhanicha

Mens sana in Inquisitio hispana

Gloria in excelsis Deo

Glória in excélsis Deo

Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis.

Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te,

Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam,

Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens.

Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe,

Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris:

Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis;

Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram,

Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis.

Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe,

Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen.

Mi priskrbimo najboljši lek za vse grehovje. Ni boljše učinkovine od ognja. Človek zbira celo življenje grehe na svoji grbi, mi pa smo zmožni z enim dejanjem odpraviti vse. Je mar še kje kaj lepšega? Sploh pa, ko smo že pri tem, kaj pa ti veš o hudiču in čarovnicah?

Kaj bi po tebi vse trebala znati o hudiču in čarovnicah?

Kaj bi po tebi vse trebala znati o hudiču in čarovnicah?

kako si drznete na vprašanje odgovoriti s protivprašanjem in to odličniku svete Rimske Ecclesiae!!!!

Zagotovo ste malikovalka vzhodne herezije, ki šteje koledar še po julijansko.

danes viperidae preoblečene v malafemine nimajo nikakršnega spoštovanja do cerkvenih dostojanstvenikov, niti do svojih moških gospodarjev.

Sodoma in Gomora, preberite si poglavje v Svetem pismu v genezi 19: 4-5

On prihaja, z vsakim dnem je vse bližje...

mačja zenica zelene barve in stisnjen palec po tem ga boste prepoznali!

Gloria in excelsis Deo

Glória in excélsis Deo

kako si drznete na vprašanje odgovoriti s protivprašanjem in to odličniku svete Rimske Ecclesiae!!!!

Zagotovo ste malikovalka vzhodne herezije, ki šteje koledar še po julijansko.

danes viperidae preoblečene v malafemine nimajo nikakršnega spoštovanja do cerkvenih dostojanstvenikov, niti do svojih moških gospodarjev.

Sodoma in Gomora, preberite si poglavje v Svetem pismu v genezi 19: 4-5

On prihaja, z vsakim dnem je vse bližje...

mačja zenica zelene barve in stisnjen palec po tem ga boste prepoznali!

Kakšen je S&K odličnik v Cerkvi? Papež osebno? Jaz sem mislila da smo pred Bogom vsi enaki...

Kakšen je S&K odličnik v Cerkvi? Papež osebno? Jaz sem mislila da smo pred Bogom vsi enaki...

Seveda smo vsi enaki, le da so nekateri malo bolj enaki.

:vio:

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

pred bogom smo vsi enaki, le da smo enai bolj enaki od drugih.

redosled enakosti po volji gospodovi

1. Pontifex

2 Inkquisitor

3 Abbatis

4Cardinalis

5 Archiepicsop

6 Episcop

7 Choram monachis

ostali cerkveni redovi

8.Rex

9. nižji plemiški rodovi dux

10. posvetni katoliški vladarji

11. plebs civitas masculinum

12 plebs ruralis masculinum

13 animalia masculinum

14. Femina

Gloria in excelsis Deo

Glória in excélsis Deo

Guest razlika

Kozmično občestvo pozor!

Hrk hrk, hm hm... hrk

Vem, da ste zajebalo in nisem jezna. Vse razumem. Naj se znajde drhal iznajdljiva. Take misli srčne so vas obhajale, ko sem vam dala odvezo. In, evo mene. Poslušajoč kretenske ritme. Nisem jaz neumna. Neumno je vse. Hvala za: mizo, računalmik, tipkovnico, ekran, hladilnik, špargle, muho, službo, delo, sodelavce, posteljo, knjigo, razgled skozi okno, srednjo šolo, sneg, drevo, asvalt, kolo, trgovino, prt, denar, zvočnike, mačko, soseda, sestrično, vrata, ključ, spanec, nahrbtnik, idejo, potrpežljivost, masturbacijo, stopnice, črke, besede, stavki.... jutri ne bo novega dneva, ker časa ni! Je pa prostor na forumu.

Kozmično občestvo pozor!

Hrk hrk, hm hm... hrk

Vem, da ste zajebalo in nisem jezna. Vse razumem. Naj se znajde drhal iznajdljiva. Take misli srčne so vas obhajale, ko sem vam dala odvezo. In, evo mene. Poslušajoč kretenske ritme. Nisem jaz neumna. Neumno je vse. Hvala za: mizo, računalmik, tipkovnico, ekran, hladilnik, špargle, muho, službo, delo, sodelavce, posteljo, knjigo, razgled skozi okno, srednjo šolo, sneg, drevo, asvalt, kolo, trgovino, prt, denar, zvočnike, mačko, soseda, sestrično, vrata, ključ, spanec, nahrbtnik, idejo, potrpežljivost, masturbacijo, stopnice, črke, besede, stavki.... jutri ne bo novega dneva, ker časa ni! Je pa prostor na forumu.

:o|o:

fajn, x:Dx izgleda doziveto ali prisotno in celo izvirno :palec: prozaprou sej, mogoce je pa vsaka resnicna prisotnost doziveta, dozivetje! x8Dx

Kozmično občestvo pozor!

Hrk hrk, hm hm... hrk

Upam, da si na listi kolega iz Valladolida uvidela kakšen razpon lestvice božanske hierarhije prečkava v pogovorih s tebi enakimi, sicer pa je težko posredovati nauk tistim, ki nimajo ne razuma ne bogočastja. Sva vrhovna inkvizitorja Bohemije in Moravske s terenskim delom in izmenjavo kadrov tudi po drugih deželah Starega sveta, kot tudi profesorja univerze v Cologni in člana več komisij in panelov za Uk in bogočastje z mnogo publikacijami vrhunske strokovnosti, iniciata skrivnosti sakralnih obedov in še marsikaj...

Zdaj pa k pomebnim vprašanjem: Mar zanikaš, da se družiš s črno mačko brez ene same svetle dlake?

Verba vana aut risui apta non loqui.

Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura.

Upam, da si na listi kolega iz Valladolida uvidela kakšen razpon lestvice božanske hierarhije prečkava v pogovorih s tebi enakimi, sicer pa je težko posredovati nauk tistim, ki nimajo ne razuma ne bogočastja. Sva vrhovna inkvizitorja Bohemije in Moravske s terenskim delom in izmenjavo kadrov tudi po drugih deželah Starega sveta, kot tudi profesorja univerze v Cologni in člana več komisij in panelov za Uk in bogočastje z mnogo publikacijami vrhunske strokovnosti, iniciata skrivnosti sakralnih obedov in še marsikaj...

Zdaj pa k pomebnim vprašanjem: Mar zanikaš, da se družiš s črno mačko brez ene same svetle dlake?

Če kdo ima pogani jezik, to si ti in to zbog:

1. diskriminacija na temelju spola

2. obrekovanje, ker nikjer na forumu nisem pisala katere mi je mogoče versko prepričanje

Ne želim ti se groziti peklom (tudi ničim drugim). Edino kaj želim od tebe je da mi se več ne obračaš; ti in tvoj prijatelj.

itak. vrhunski ultrastrokovnjaki, ko gre za druge, in kovaceve kobile, ko gre za nas. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ni za dotične muške-či. Za njih imam vsaki dan paket, ostali si lahko tudi postrežete.

Sem na jabolčni dieti, kar pomeni, da imamo gajbo jabolk, pojedla pa sem tudi solato, banane, ipd.

:8):

Drugače pa čistim, zdaj bom vsak dan po ful ur delala, s te, da bom upajmo kombinirala z delom za socialno dobro- ker imam 2 krat po 950 € kazni. Plačala sem skupaj okoli 5000 jurjov kazni v lajfu za storjene napake, kar si štejem kot vračilo. Od koder je prišlo, naj se sranje vrne. Lahko z mano vred. Ko se zabijem z avtom, upam da se bom ubila z njim. Ker jim bom pobrala vse kar so mi kdaj vzeli, ker to kar sem JAZ nardila v lajfu, ... za ta keš, je dovolj, da vem vse kar rabim vedeti o ljudeh. zdaj bom tako zabolkirana, da upam, da se mi mehur zrine iz telesa. Že mesece ga furam gor in dol.

Pa še lovely picture of our dear Valo. Lovelilleies :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src: :2src:

post-8853-1263074705.gif

ker imam 2 krat po 950 € kazni

o fak! :sori: (:switz:)

se ne mores vec pritozit ipd.?

al pa probaj da vsaj na obroke ti dajo!

xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...