Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

OK če si lahko dovolim x:Ix : pri vsaki odvisnosti je na začetku intenzivnejše :inocent: x:)x

Pri se tebi morda kaže, da na zvezo gledaš resno ...

Bez brige x:Ix

Ne mogu drugačije, ako se radi o osobi koju poznajem pola svog života. x:Ix

Deli na socialnih omrežjih

Mystica in Janko, prijatelji ipak ostaju prijatelji gdje god bili. Nije da se napuštamo pa da više ne želimo čuti jedni za druge. Samo mi nedostaju one sitnice koje smo imali kad smo si fizički bili blizu. x:Ix

Mystica in Janko, prijatelji ipak ostaju prijatelji gdje god bili. Nije da se napuštamo pa da više ne želimo čuti jedni za druge. Samo mi nedostaju one sitnice koje smo imali kad smo si fizički bili blizu. x:Ix

ko nekdo gre...

s tem naredi prostor nekomu drugemu...

sliši se kruto, ampak to ne spremeni dejstva.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

ko nekdo gre...

s tem naredi prostor nekomu drugemu...

sliši se kruto, ampak to ne spremeni dejstva.

Pa, nije baš da se i prije nismo družili s drugima. Za nova poznanstva i prijateljstva uvijek je bilo vremena i prostora. x:o)x

S ovim podebljanim se ne bih složila ni za ljubavnu vezu. Ako je dovoljno stalo jednome drugome čini mi se mogućom i ljubavna veza na daljinu (koliko god bilo zahtjevno i teško). Baš zbog tog ne postoji mogućnost da se otvara prostor nekomu drugomu.

Kot da bi gledal mehiške ali španske limonade. Mi že grejo solze na oči. Že hitim po robčke. A je že konec serije. Kdaj je pa nadaljevanje.... x:Dx

Pa ne me jemat resno. x:px

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Brezo, kaj ćeš. Život je kot meksička sapunica. Kamo sreće da sve te serije imaju happy end. :)

I, Brezo, ne možeš sve saznati odmah. Stanka uvijek ide kad je najnapetije. :P

E baš tako. :palec: x:px

Razposejan te dni Brezo... x:)x x;)x

Ja ...

in najhuje pri tem je, da take ljudi spustimo iz življenja. :C:

a ne? namest da bi jih z lisicami priklenili! x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Prav smotani časi so spet...

Men je vse tako mimo.

Nič mi ni prav... bit med ljudmi, mi ni.... sama doma mi pa tudi nekaj manjka...

Pa vsi so tako napičeni...

Pa delat bi mogla... do jutri ene pogodbe... ne vem če ne bom raje spet vstajala ob 4 zjutri... no, sej zadn teden tja do 3h sploh zaspim ne.

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Teb že mal na Jankota vleče x:px x:Dx

Mogoče sem se pa kakšnega čudnega viruska nalezel od njega. Saj pravijo da je polno virusov na pohodu. Od prašičjega...norega....lunatičnega.... x:Dx

Mogoče sem se pa kakšnega čudnega viruska nalezel od njega. Saj pravijo da je polno virusov na pohodu. Od prašičjega...norega....lunatičnega.... x:Dx

Je li to na programu neka nova meksička sapunica? :) Brezo, moraš se paziti, ponestalo mi je maramica. :P

:sad:

včeraj sem bila v cerkvi.

...

v bistvu je vse ok, edino - dobim včasih (ne vem kje so me dobili) zamenjala telefonsko , ... ponudbe čudne za job. :C: že dvakrat u podnu. ne vem, če se splača sploh karkoli operirat na tem področju več. tarot je za. če se ne "odpišem", folk ne šteka, kako to boli. kje lih mene dobili za živet na tem svetu. pa jaz tolko da sploh zadiham kot normalen človek, nimaš me kam dat. x^x x:)x

:sad:

včeraj sem bila v cerkvi.

...

v bistvu je vse ok, edino - dobim včasih (ne vem kje so me dobili) zamenjala telefonsko , ... ponudbe čudne za job. :C: že dvakrat u podnu. ne vem, če se splača sploh karkoli operirat na tem področju več. tarot je za. če se ne "odpišem", folk ne šteka, kako to boli. kje lih mene dobili za živet na tem svetu. pa jaz tolko da sploh zadiham kot normalen človek, nimaš me kam dat. x^x x:)x

če kdo loh tole sfolga, pol si to ti :palec: x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

če kdo najde kod kakega smeškota z eno dvignjeno obrvjo, naj ga prosim nalepi sem

ker je faconar in ga bi blo kar za dodat med seznam, yes please x:)x

lahko edino svojo fotko gor nalimam...mene tak po eni strani malo vleče..če me daš pa še na svoj seznam...pa tolko boljše x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...