dbk 20. januar 2010 Prijavi Deli 20. januar 2010 http://www.modreactor.com/forum/images/smilies/506_raising_eyebrow.gif Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 20. januar 2010 Prijavi Deli 20. januar 2010 ni take panike, se pa nabere "neustreznih misli", da ni za živet. ker ne moreš lih umret- pride do "idej"... neko zdravljenje po Brunotu Groeningu...selitev "domov"...bRunu ...kam z energijo "nesrečno"... nimam kam. ne moreš jokat, ne moreš bruhat, ... kričat, nobenega poškodovat. kaj šele kako žival. predmet. brezveze. na tabl. pa sploh nič ne čutiš, ni te, ... ne veš kaj se dogaja, vse kul... izbira je... težka, dejansko vso živčno energijo...predelat v lasten steber nezlomljivi... jutri ponavljamo za cpp. ni panike ker vse znam in sem med samimi našimi. danes nisem nič jedla bla, edino zdaj kupček, pol sem vžgala rač... se je vse lepo sesedlo. razmišljamče še ni dovolj... danes prebrala potrdilo svoje preverjene prakse, k izahteva emeljitost- ...ne drži za vse... npr... če se bojiš, da se boš zredil, si rečeš zdaj se bom šel zredit do maximuma. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 kam z energijo "nesrečno"... O Kyllah Vrni jo tja, kjer si jo dobila. Starši so dober naslov. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Ko človk ne more zaspat kljub uspavalom .. je res neki narobe. fejst narobe. kaj pa štetje zvezdic, k si lih njihou fan? da o refošku ne bi spljoh Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Ko človk ne more zaspat kljub uspavalom .. je res neki narobe.Mujo:"Ja se nesanice brzo rijesim. Uvjek brojim do tri i gotovo." Haso:"Samo do tri??" Mujo:"Pa dobro, pa nekad i do pola cetiri..." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Tudi pri meni vlada nespečnost :xx!: Zaspala ob dveh, vstala ob 5ih, začela delat ob pol 6.Zdaj sem pa že zmatrana. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 kje so tisti lepi časi k sem tut jaz bil nočni ptič Kome je još žao što ga ne muči nesanica? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 oni koje muči nesanica, so dobri sogovorniki v nočnih umirjenih debatah To je onda druga stvar. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Morda je kaj v "zraku" da se tezje zaspi zadnje case kaj konkretno - mislim da tregedija na haitiju. spomnim se da se je zgodilo nekajkrat v ziveljenju, da noc pred kaksno katastrofo ali nehumanim dogodkom (pobijanje delfinov) nisem mogel spat. ne pravim pa, da je to pravilo. mogoce so le moj bluz. citiram:Pomoč počasi, prepočasi''Stradamo. Ne moremo najti hrane. Ne moremo najti vode. Kje je naša pomoč?'' so besede ene izmed Haitijk. Pomoč, tako medicinska kot v hrani in vodi, k obupanim prebivalcem prihaja prepočasi. Nekatera območja še vedno niso dobila nikakršne pomoči. Organizacija združenih narodov (OZN) bo hrano dobavljala, dokler bo to potrebno. Po nekaterih ocenah OZN bo to potrebno še vsaj pol leta. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 jaz se pa "sredi noči" - oz bolj proti jutru, prezgodaj zbujam in težko nazaj zaspim; potem pa, ko zvoni budilka, pa še težje vstanem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Revčki. Potem pa nisem edini, ki ne more spat ponoči, podnevi pa komaj gledam na šihtu. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Revčki. Potem pa nisem edini, ki ne more spat ponoči, podnevi pa komaj gledam na šihtu. Spavaš po danu a ne po noći? U tom slučaju, jesi li ikad razmišljao o promjeni bioritma? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Spavaš po danu a ne po noći? U tom slučaju, jesi li ikad razmišljao o promjeni bioritma? Jaz imam šihte po 12.ur tako da težko zalegnem če delam. Če sem pa frej grem pa popoldne počivat za kakšno urco. Sicer pa jaz rabim okoli 6. ur spanja na dan. Nočne so pa itak zgodba zase. Je pa včasih kriva meditacija da ne morem spat, ker me toliko nafila z energijo. Ampak te probleme ima pa itak skoraj vsak meditant. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Obozujem zimo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Jaz imam šihte po 12.ur tako da težko zalegnem če delam. Če sem pa frej grem pa popoldne počivat za kakšno urco. Sicer pa jaz rabim okoli 6. ur spanja na dan. Nočne so pa itak zgodba zase. Je pa včasih kriva meditacija da ne morem spat, ker me toliko nafila z energijo. Ampak te probleme ima pa itak skoraj vsak meditant. Kad bolje razmislim, koga briga za spavanje (da ne budem prosta). Gubitak vremena... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Kad bolje razmislim, koga briga za spavanje (da ne budem prosta). Gubitak vremena... mene briga samo za...dobitak vremena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 mene briga samo za...dobitak vremena Ajd, bar nešto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Ajd, bar nešto.jao što smo oštri...opet fali nešto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 jao što smo oštri...opet fali nešto Meni ne fali ništa. Nikad nije. Samo konstatiram, jer ima nekih koje zaboli... za sve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Meni ne fali ništa. Nikad nije. Samo konstatiram, jer ima nekih koje zaboli... za sve.pa mene boli...za sve ne trebaš konstatirat...ja sam taj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Whatever... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Obozujem zimo. Čakam na maj. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 pridi k nam, mi imamo sneg čeprav ga včeraj preklinjala, ker nisem mogla nekam z avtommi je pa ful fajn hodit po snegu, takem še nepohojenem najbrž jo danes spet šibnem peš v službo Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 hočeš rečt po nepohojenem? al že pohojenem men je tud ful užitk tole - un še ta deviški uf, se zmotla, očitno že popravla. jp, jp, nepohojenem, seveda Mene v smeh spravljaš ...odrasti punca-ženska --ampak to čist zares.a mogoče jst Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.