Marsa 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Čakam na maj. kako lahko ne maras zime, ko je pa tko pravljicna in carobna in mirna in lepa? Js pa nc ne cakam...Meseci se se tko prehitr obracajo in *2x grem spat*, pa se bom morala ze selit pa bit v stresih zarad raznih varscin, predujmov in ostalega, tako da bi mi za kako minutkico v lajfu blo cist kul, ce bi se cas clo malce ustavil. To sm tamalemu razlagala, ko je skoz "komaj cakal" na nekaj.sem rekla da nej proba da ne bo tko razmisljal, ker sicer vse tisto vmesno *zamudimo*, pa tud potem ko *tisto* cimprej pride, se tega ne more vec veselit (ker je ze mimo).no cele debate sva imela okol tega, najprej me ni cisto dobro razumel, potem pa kar kmalu in se zdaj kdaj sam rece, se spomnis, ko sem tolk komaj cakal vedno? Drugac sem bla pa jaz ista.Sploh nisem mogla docakat nic. Bognedaj da bi mi kej obljubljal ali celo samo malo namignil! Konc! Tolk casa sem sekirala pa se ob tla metala al karkol pocela, samo da sem dobila, v glavnem: i didn't take no for an answer!Se zdaj se smejeva z mamo in pravi da sem bla taka kot Jdran Krt (ki je med drugim tudi skril racun za telefon ).Pa dala je kljucavnico na telefon, jaz pa vseeno klicala na vse mogoce konce - clo v Beograd. (k sem se do konca zaljubla v enga beograjcana, cel schtraufenpacht je bil in cele slo/sr *vojne* )Mat je zraven stala, pa rekla, ja ja, kot da ti verjamem da klices, jaz sem se ji pa v faco smejala. Boga mat. Zadnjic sem jo poklicala, k sem ji hotla povedat, kok jo imam rada in kolk sem ponosna nanjo in da sori za vse schtraufenpachte.. pa sva se tolk lustno menili in smejali.Moja mama nima NIC v sco in ribi in NIC umetniske zilice, tako da se dobro, da imava podoben smisel za humor, smo se velik prehecal pa presmejal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 kaj ucit? (pa zamudil bos, sem vidla da mas se cas se z mano v Politikih pregovarjat ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 kako lahko ne maras zime, ko je pa tko pravljicna in carobna in mirna in lepa? Simpl. Kratek dan /k grem na šiht je tema, k pridem iz šihta je tema/ Ker mi termostat še dela, ne morem hodit okol v šlapcah. Vse je mrtvo /sej ni, počiva, ampak mene spominja na smrt in opominja na minljivost in to mi glih ne dvigne razpoloženja/ Ma, sej mam rad zimo in njeno čarobnost.... samo ne okol sebe. Fajn bi blo, da bi bla nekje drugje in ko bi si zaželel njene čarobnosti, bi jo že obiskal. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 V rit naj gre vse skupi. Res.Sama sebe mučim. Psihično tako zelo, zelo, da se vidi že fizično.Kako si grem na živce! Dons bom po dolgem času sprejela vabilo in grem ven... kva vem kam... na visokokalorično večerjo (sita sem tega, da gledam na vse...)... magar na burek v Nobel... še najboljš... pa na Metelkovo.Pa bom žvela kot vsi večina mojih vrstnikov... Pa da vidimo. Mogoče mi pa ta faking lajfstajl bolj ustreza. Fak. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 V rit naj gre vse skupi. Res.Sama sebe mučim. Psihično tako zelo, zelo, da se vidi že fizično.Kako si grem na živce! Dons bom po dolgem času sprejela vabilo in grem ven... kva vem kam... na visokokalorično večerjo (sita sem tega, da gledam na vse...)... magar na burek v Nobel... še najboljš... pa na Metelkovo.Pa bom žvela kot vsi večina mojih vrstnikov... Pa da vidimo. Mogoče mi pa ta faking lajfstajl bolj ustreza. Fak. Kje je smajli "bogi, bogi", ko ga rabiš. No, dobiš pa tega: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 ajajaj ... nisem mislila, da bom kdaj prišla do točke, da tudi jokat ne bom zmogla več. boli. Pa dobro punce no.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 OMG! Js tud mela insomnio skor cel tedn! A je res kej 'v luftu'? (Obupala in pač kej delala do žnj zjutraj lol. Sam na dolgi rok to ne more laufat.Misnla, da sam overexcited/fabrika bliz nas dela 6-22h, pa se vse trese oz. možgani zalaufajo/relax ko neha) Michelle, poročaj, če boš rešla situacijo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 jebeš tele sodnike Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 ZA BOLJŠE RAZPOLOŽENJE--- Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 ZA BOLJŠE RAZPOLOŽENJE--- Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 minni a veš kako se to pleše ..tist bi se še bolj smejala Ne vem. Obstaja li video z plesom? Rad bi ga videla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Ne vem. Obstaja li video z plesom? Rad bi ga videla cel film obstaja. dirty dancing Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Najbolj podobno plesu račk. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 cel film obstaja. dirty dancing Skupa s nastavkom. Najbolj podobno plesu račk. Zabavno je vama Slovencima. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 sej ..je smešno prav blesavo ... ne gowor... dokler ne vidiš labodjega jezera Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 ne gowor... dokler ne vidiš labodjega jezera Kaj ima i toga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 ima svega i svašta... Uf, moram se potruditi priti na neko slovensko veselje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 sam Minnie tam sigurno ne bodo labodje jezero plesali ... to je bil štos-hec... no razen če ga Janko prakticira ... to je tud hec . ..to more sam povedat Vem jaz da se ne pleše. Ampak verjetno se Janko želi pohvaliti. Plesati balet ni mala stvar. Zdaj mudro šuti. Ali morda ima neka improvizirana verzija Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Ali morda ima neka improvizirana verzija Tchaikovsky - Swan Lake [Trip Hip Hop Remix] Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Tchaikovsky - Swan Lake [Trip Hip Hop Remix] Tchaikovsky - Swan Lake [Remix]http://www.youtube.com/watch?v=LMtsM34Qtm8&fmt=18 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2010 Prijavi Deli 26. januar 2010 ja fino. in to naj bi koristilo NAM? al komu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 26. januar 2010 Prijavi Deli 26. januar 2010 Zdej prebiram tole psihologijo varnostno policijske smeri in ugotavljam v bistvu kok sem (smo) polni obrambnih mehanizmov, ki jih naš Jaz uporablja v borbi proti nezavednemu.. :xx!: Prepoznal sem kompenzacijo, premestitveni obrambni mehanizem, preusmeritveni obrambni mehanizem, zanikanje in regresijo... Ma nekaj podobnega so kao nam razlagal na nekem seminarju, ampak v praksi ti to ne koristi dost. Mislim na policaje in razne varnostnike. Če te napade kakšen osebek ala džanki, kaj ti koristi ta teorija, bolje bi bilo učenje kakšne samoobrambe. Soočanje s svojo psiho je pa tudi namen vseh dobrih borilnih veščin. Sem glih včeraj okol polnoči videl v bližini postaje, tam ko je konj Rudolfa Maistra v LJ in tisti lokalčki, par policajčkov ki so tekal sem in tja, neko vpitje in seveda marico. So pa moral malo bolj počas tečt zaradi snega in poledice, na koncu so šli pa v smeri Metelkove....... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 26. januar 2010 Prijavi Deli 26. januar 2010 Vam, meni...evo premestitev, kaj piše, Neprimerna čustva preusmerimo na objekt ki ni ogorožajoč, npr. šef se zdere nate, ti pa pol v avtu na drugega voznika ker vozi prepočas preusmeritev; spolna energija se preusmerja v nespolno dejavnost prevedeno, bolj se jebeš z drugimi neseksualno manj se seksualno. Racionalizacija pa prav, da razumsko opravičuješ svoja dejanja, npr, ker so te v mladosti tepli zdaj ti mlatiš druge.projekcijo izvajamo kadar se tolažimo s tem da tudi drugi počnejo to kar smo naredili a družbeno ni sprejemljivoreakcijska formacija, je to da se vedemo nasprotno kot nam narekujejo prepovedane želje, primer mulci v puberteti dražijo in nagajajo ta boljšim pič...Zanikanje npr alkoholik zanika da pijekompenzacija, nadomestiti skušamo občutke manjvrednosti, npr fantje šibke postave pogosto trenirajo body buildingregresija; zaradi nezmožnosti soočanja s konfliktom in stresom se posameznik začne vesti nezrelo, preide na primitivnejše ravnanje, ki se kaže v pretirani cmizdravosti, apatičnosti, agresivnem vedenju, pretiravanju, nesmiselnem govorjenju... tole berem .....a ste se že kej prepoznal? Pretpostvaljam da nastavak slijedi. Kaj poslije kad se čovjek prepozna u nečemu od ovoga? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 26. januar 2010 Prijavi Deli 26. januar 2010 Tražiti uzroke vlastitim manama je besmisleno, ako je potraga svrha samome sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.