Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

že nekaj dni tako čudnega razpoloženja. kot da nisem jaz. da se opazujem od zunaj ... pa žalostna. zelo. in nedružabna. skoraj vsi mi gredo na živce ... počutim se, kot da bom vsak hip eksplodirala ...

jp xyesx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

no, meni se zdi fajn energija za delo! za delat.

že nekaj dni tako čudnega razpoloženja. kot da nisem jaz. da se opazujem od zunaj ... pa žalostna. zelo. in nedružabna. skoraj vsi mi gredo na živce ... počutim se, kot da bom vsak hip eksplodirala ...

Mislim, ta svet je čist fucked up. Čist.

Ob prebiranju http://www.zoo-sola.com/School/article2_1.html mi gre na bruhanje, joka se mi in šokirana sem. Ne razumem take sprevrženosti...

Pa na hrvaškem spet en oče pedofil, na Haitiju prodajajo otroke...

Ne morem sploh...

Nisem za ta svet, res...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Bi rekel, da verjetno tako razmislja in se veckrat sprasuje vec kot 2/3 tretjine pebivalstva tega sveta x:Dx :o|o:

Mislim, ta svet je čist fucked up. Čist.

Nisem za ta svet, res...

Zanimivo pa bi bilo slisat revne, uboge ljudi o tem kaj si mislijo o svet in zivljenju!? :eek: :vio:

Priporocam starejsi film "Mother Teresa".

(

)

E Michelle a ti je treba toliko brat razne časopise, članke....Približno 3/4 zadev je brezveznih in človek se mora navadit katerim informacijam bo dal prednost. To pa vidi že po naslovih in če samo od oka preleti tekst. A je tako težko odklopit computer, radio in vse moderne zadevce in biti en dan čist off s temi zadevcami. Boš vidla kako se ti bo drug dan zdelo vse drugače. Sicer pa mediji objavljajo take vsebine kar ljudje radi čitajo. In če so to sprevržene stvari, je to pač znak na kakšnem nivoju so ljudje. Pameten človek bi iz firbca samo preletel te zadevce in bi hitro končal z branjem. Zakaj bi se obremenjeval s takimi neumnostmi, ko je pa toliko lepih stvari ki jih še nismo odkrili. xDDx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

:palec:

E Michelle a ti je treba toliko brat razne časopise, članke....Približno 3/4 zadev je brezveznih in človek se mora navadit katerim informacijam bo dal prednost. To pa vidi že po naslovih in če samo od oka preleti tekst. A je tako težko odklopit computer, radio in vse moderne zadevce in biti en dan čist off s temi zadevcami. Boš vidla kako se ti bo drug dan zdelo vse drugače. Sicer pa mediji objavljajo take vsebine kar ljudje radi čitajo. In če so to sprevržene stvari, je to pač znak na kakšnem nivoju so ljudje. Pameten človek bi iz firbca samo preletel te zadevce in bi hitro končal z branjem. Zakaj bi se obremenjeval s takimi neumnostmi, ko je pa toliko lepih stvari ki jih še nismo odkrili. xDDx

Se definitivno strinjam z mačko.

Brezo, če tebe nič ne gane in lahko zapreš oči, potem... jah... nimam besed.

Mene pa misel na 5000 uporabnikov na forum, kjer seksajo z živalmi, žalosti, šokira in tako dalje.

Nekateri pač ne moremo gledati in reči:"Ah tako pač je"...

Potem pa raje nisem pametna. In sem vesela, da so na svetu še ostali "nepametni" ljudje, ki se borijo proti takim sprevržencem.

Vi pa pač uživajte. Naj se posiljujejo, ubijajo in mučijo... glavno, da je vam fajn. Ta pametnim. xrolleyesx

To je sadizem. ...

Naj se posiljujejo, ubijajo in mučijo...

"Definicija zoofilije:

Zoofilija je neobhodna ljubezen do živali ali ljubezen do živali vključno s spolnim občevanjem med človekom in živaljo. Definicija izključuje nasilje, trpljenje in spolno zlorabo živali. Zoofilija se ne sme enačiti s krutostjo do živali, niti s spolno zlorabo le teh. Resničen zoofil ne bi nikoli ranil, mučil ali spolno zlorabil živali."

Zoofilija sadizem izključuje.

Source

http://www.zoo-sola.com/School/article3_1.html

Tega zgleda ni tako malo

Ekskluzivni intervju: Rada seksava z živalmi!

http://www.intimatemedicine.si/seks-so-lju...sava-z-zivalmi/

Ženske vzburja tudi seks med živalmi!

http://m.24ur.com/index.php?article_id=3188812

http://www.intimatemedicine.si/seks-so-lju...ks-med-zivalmi/

Vsak enajsti moški naj bi seksal z živaljo

http://www.intimatemedicine.si/seks-so-lju...ksal-z-zivaljo/

Po novem bi lahko v zakonodajo družinske skupnosti uvedli tudi: ženska/ moški in domači ljubljenček. ...

Civilizacija propada. Tako se je začel propad Rima, ...

Naj bi bila prekršek. V kolker gre za sadizem, mučenje pa kaznivo dejanje.

Na Švedskem, ... je sodomija kaznivo dejanje. ...

a zoofilija (če rečemo, da to ni spolna zloraba - mučenje) je torej pri nas dovoljena?

Ženskam bo počasi zmanjkalo normalnih moških za zadovoljevanje

njihovih čustvenih, telesnih, Duhovnoih potreb. Narobe Narava & narobe Svet.

a zoofilija (če rečemo, da to ni spolna zloraba - mučenje) je torej pri nas dovoljena?

Jah, jaz sem prebrala skoraj vse na mojem linku in sprevržena Helena piše, da je to nekaj drugega... da oni ne zlorabljajo.

Nas zakon je zelo čuden glede tega.... spolna zloraba je samo...

Anglija, Kanada, Avstralija in še nekatere pa močno kaznujejo taka dejanja...

Na enem izmed tantrinih linkov sem prebrala tole in to je to...

Kljub temu, da nekateri zagovorniki trdijo, da psa ali konja človek ne more prisiliti v nekaj, kar mu ne paše, vemo, da temu ni tako. Živali v veliki meri čutijo do človeka izjemen občutek pripadnosti, podrejenosti. Sploh pes bo lahko hudo zlorabljen, pa ne bo zapustil svojega gospodarja. Prej mu bo slepo sledil. Ampak, ali se lahko to dojema kot prostovoljna privolitev? A otrok, ki se ne upre odraslemu privoli v ta odnos?

Pred leti sem imel kolegico. Le - ta je imela 3 nemške doge.

Znala z njimi. Psi bili normalni. Nobene degeneriranosti opazil.

Punca bila ok, psi bili vsi ok. Kužki igrivi. -)

Enkrat tam prespim kot kolega, brez xxx.

Se vržem v njeni sobi na posteljo zraven.

Mi je rekla, da sem edini, da so to psi mirno gledal. ...

Psi so začutili, da sem ok. -)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...