Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

:8): eh pr mer jih puste ne :vio: ajnfoh ko pasulj

:o|o: men se pa čustva zmeraj bolj zdijo nepotrebna navlaka....

ki moti normalne procese dela , izobraževanja, počitka in zabave x;)x x:o)x :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Se mi zdi nemogoče. :o|o: Pa ne da se mi. Sej je v kloštru še plac. Ne da se mi mamice špilat odraslemu moškemu, res nimam moči še za to, ob vseh stvareh, ki jih počnem. x:Ix

ko tip odraste, ne potrebuje več mamice :eek: samo še kako fajno parterko...ljubimko xsrcx x:Xx

tudi tvoj še pride x:)x

Ja, sam zgleda, da mu let/vlak/ladja zamuja. :o|o: x;)x

AH, sej, čez pol leta se bom pa smejala temu in rekla HVALA BOGU. x;)x :palec:

:palec: :palec:

brez veze se sekirat za nekoga, ki te ni vreden

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Melody... daj prepusti se mu xsrcx nesreča je tam kjer si jo ustvariš in zakaj le bi bila nesrečna celo oba, če sta lahko srečna skupaj x:)x

Pikica... mame pa res ne rabi odrasel moški, jo bo pa zato potreboval tvoj otrok (!!!) no zato pač zmeri rečem da ne rabim dva otroka v življenju, tip more bit dec ki bo oče nekega dne, ne pa da bom iz enega otroka delala očeta in nato pestvala drugega :o|o: :palec:

Mysti xrolleyesx o tem pa res ne mislit! Sej vem kako je ampak boš vidla da bo boljše, sploh ko jih boš vsak dan za kako urico dlje odgnala, nekako tko kot zamujanje x:)x se boš odločila zamudit na urici lepih misli zato ker te preplavljajo slabe xcrossfingx xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Tu v črni luknji bi nekaj pustila ...

svoje misli o samomoru ... že zanjih nekaj dni me spet prevzemajo. Ne vidim več izhoda, niti resničnega smisla v življenju .... ne vem zakaj bi, če bi bilo tako enostavno ... Odganjam jih, pa nazaj pridejo, uro za uro, minuto za minuto.

MOrda mi uspe.

Ni potrebno ničesar komentirat.

Mysti, glavo gor :vtz:

Nič ni izgubljeno xcivx

Pred sabo maš še cel lajf, kar misliš, da je narobe, je proti Univerzumu kaplja v morje :vragec: NIČ ni tako pomembnega, kot si ti sama! NIČ ni bolj posebnega, unikatnega, kot si ti sama!! Maš nalogo, opravi jo!

Si sfalila? Si padla? Si sama? NIČ hudega. Se dogaja. Vsak dan. Vsakemu. Vstani! Pejt naprej! Naredi še enkrat! Znova in znova!

Lah pišeš na OS xsrcx

...

Pikica... mame pa res ne rabi odrasel moški, jo bo pa zato potreboval tvoj otrok (!!!) no zato pač zmeri rečem da ne rabim dva otroka v življenju, tip more bit dec ki bo oče nekega dne, ne pa da bom iz enega otroka delala očeta in nato pestvala drugega :o|o: :palec:

Joj, Petrička, sm mislila, da sam jst tko mislim xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Mysti! :O: :sori: Pa ne noooo....lej, tok si fejst bejba....pa vsi te mamo radi, k te človek preprosto MORA imeti rad. Vem, da pridejo dnevi, ko je vse tok v podnu, da bolj ne more biti in da se začneš spraševati, v čem je smisel...tud jst mam velikrat take dneve, zadnje čase sploh, samo, se mi zdi, da je življenje vseeno en tak dar, ki ga ne smemo kar tako zavreči...lažje se je vdat in nehat živet in se trudit, kot pa it naprej in ŽIVET. Sej, če bi nam bilo v življenju samo z rožcami postlano, bi nas hit vse minil, pa bi bli tud nesrečni in hotl vsi po spisku samomore delat...tko je pa malo pestro...malo sreče, malo nesreče, malo žalosti, malo veselja, eni majo denar, eni so revni, eni so lepi, eni mal manj :inocent: , eni debeli, eni suhi....pestrost je tista, ki lepša svet.

A veš, kok bi blo grozn, če bi bil svet sestaajen iz samih Pik, ki ble vse zadovljne, oblinaste, črne, z obupnim smehom, ogromnim apetitom in željo po čokoladi? :OO:! More bit vmes še kaka Mystica, da je fajn. xsrcx

Zdej sm tok zabluzila, da ne vem, če ti bo sploh jasn, kaj sm misnla. x:Ix

No, sam to...rada te mam, pa fajn si ful. xsrcx x:Xx

Mislim isto, kot Pika glede Mysti...res si fejst punca, ne se pustit x;)x poskusi najti radost življenja v sebi xsrcx

isto mislim kot Cookie glede moških x:Dx x:o)x

ne mislim pa zatreti otroka v sebi, ki me bo vzdrževal neobremenjenega, nestresnega, nenehnega radovedneža, preizkušanja novih stvari, neustrašnosti - včasih na račun naivnosti, ter iskalca drobnih radosti v življenju.....čisto kot otrok xyesx

ob tem, da sem odgovoren oče ter ljubeč in pozoren mož x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Tu v črni luknji bi nekaj pustila ...

svoje misli o samomoru ... že zanjih nekaj dni me spet prevzemajo. Ne vidim več izhoda, niti resničnega smisla v življenju .... ne vem zakaj bi, če bi bilo tako enostavno ... Odganjam jih, pa nazaj pridejo, uro za uro, minuto za minuto.

MOrda mi uspe.

Ni potrebno ničesar komentirat.

Mysti hojla

Jst sem samo en butl, a me vseeno nekaj zanima.

Mislm, eee, recimo:

A bi bila bolj srečna potem, ko bi storila samomor?

Bi potem lažje rešila probleme, ki jih moraš rešiti, mislm, po samomoru?

Bi bil odnos med teboj in starši potem pristnejši, bolj ljubeč, manj obremenjujoč /ali odnos s fantom/?

Bi tvojo mamo to osrečilo /očeta, brate, sestre, fanta, prijatelje/?

Bi potem lažje uresničila svoje cilje, želje?

Bi potem lažje našla nove izzive, nove možnosti, nova zadovoljstva, nove ljubezni?

V razmislek.

Odgovori mi, prosim, a iskreno. Vzemi si čas, ne hiti, mislm, z odgovori. Premisli.

butl

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Toti Telekom treba takoj v luft spustit....... :vragec: Pismo, račun čez 10 jurjev, klicev pa niti za jurja, prenos, naročnina pa tako. Me že ma, da se odjavim.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona

bemu dečwe s temi tipci! xrolleyesx

1. ne da se jih spremeniti.

2. če se izmikajo pogovoru, čeprav čutite, da je nekaj narobe in jim to tudi poveste, to že ni to.

3. če obljubljajo nekaj (sami od sebe seveda, ne tisto, kar same izsilite ali namignete), pa potem ne izpolnijo iz smešnih, čudnih, sumljivih razlogov, to ni to.

4. če se sam pričkata in pičita, ker bejbika hoče spremeniti, kar se spremeniti ne da, ker tipo pač tak je in tudi, če bi to bilo dobro spremeniti (zaradi njega samega, da ne bi trpel v svoji koži), kadar on noče, ne bo!

......

ne da se jih spremeniti!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...