tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Lahko bi se poostrila zakonodaja tudi v SI. Anglija, Kanada, Avstralija in še nekatere pa močno kaznujejo taka dejanja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Lahko bi se poostrila zakonodaja tudi v SI.Definitivno. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 To je sadizem. ... "Definicija zoofilije:Zoofilija je neobhodna ljubezen do živali ali ljubezen do živali vključno s spolnim občevanjem med človekom in živaljo. Definicija izključuje nasilje, trpljenje in spolno zlorabo živali. Zoofilija se ne sme enačiti s krutostjo do živali, niti s spolno zlorabo le teh. Resničen zoofil ne bi nikoli ranil, mučil ali spolno zlorabil živali." Zoofilija sadizem izključuje. Sourcehttp://www.zoo-sola.com/School/article3_1.htmlTipičen primer duševno bolnih ljudi, ki racionalizirajo z "lepimi" besedami svoje sprevrženosti. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Jezt sem za 4 forume. Tvoj avatar me vzburja. -)Kako prosim? Kje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Jezt sem res en mal zakisan, ke u podstrešje. ... Priznam. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Se strinjam s tabo.Tipičen primer duševno bolnih ljudi, ki racionalizirajo z "lepimi" besedami svoje sprevrženosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Sprosti se. Tu ne bi nihče kužkov natepaval. -)moti me kako morte bit tko plehki ..pri določenih stvareh evo neoodločni ...(Sam ne mi zdaj nakladat o nesprejemnaju drugačnih... )sprašuje to, če kdo privoli v to ...mislim ..potem clo ene otroke omenjate ...ja otrok ma tud starše rad ..pa sprejme to kot del igre ...kot ljubezni ..ker mu je to to tko predstavljeno ...sam a je to ljubezen ..lepo vas prosim ...sprevrženo dejanje...izkoriščanje otrok zaradi psiho motenj zavrtežev ki nimajo sve pošlihtano ...prav tako je z življo...pa dej te no ... gre mi na bruhanje ja ..pa veš zakaj ..ker enostavno mi gre ...ker se mi zdi to bolano .... :xx!: Po eni strani Tantra tam pri Beričeviču nekaj naklada ..kako živali trpijo , da so packi al kašno besede omenja ...klele spet ene linke popa kako je to ljubezen ...pa kao so kužki zadovoljni...dej no dej tantra ..nehaj provocirat folk tko no zdej sem pa res povedala svoje ...fajn razpravo želim dalje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Tudi zoo je degeneracija. To smo že ugotovil. ...kdo ti brani, da si misliš svoje? in... mi? omenjamo otroke? o čem ti zdaj to?? a da zagovarjam pedofilijo? KJE? ----------majkomila, res nobenmu ne moreš več verjet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Michelle, Tvoja je. -)Ja, potem pa marca ne boš in potem pričakuješ, da te bom nazaj uzela?????Ah, sej te bom res. x:Ix Tud jaz ne razumem.... zame je vse sprevrzeno... otroc, živali...vse to. Rade se mejte. Ne se kregat. Noben man ni tega vreden. -)Sem prepričana v to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Sem prepričana v to. Iiiii!!!!! Kliktantra, vem da je. Tko da se niti ne trudi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Jezt se nč ne trudim. Imam respect pred tabo. ... -)Iiiii!!!!! Kliktantra, vem da je. Tko da se niti ne trudi. Slikca prav simpatična. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Lepo. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Mitch Ti bo kaj lepega zašepetala.Zaspala boš kot dete. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Grem na en sprehodek, pridem nazaj in vidim napisan svašta. Tistemu ki paše brat o tej zadevah naj pač bere, zarad mene lahko tudi seksa z vsako živaljo ki jo vidi. Samo da mi potem ne bo kdo stokal, ko ga bo katera brcnila al pa ugriznila. Da se dobi osnovne informacije o teh zadevah je koristno. Da se pa vsak dan to omenja se mi zdi pa že malo bolano. In kot bi rekli psihiatri to je obsedenost in je potrebno zdravljenje. Kar se pa pedofilov in ostalih tiče, je pa zakon u k...u. Če je pa že ta v redu se pa oglasijo kakšni človečki o človekovih pravicah ipd. V nekaterih državah ki so javno objavili kdo je bil obsojen za pedofilijo, je bil že to hud udarec za njih. Jih je družba skoraj čist izolirala.... In zdaj že cel teden berem po časopisih o bulmastifih, ki so se spravil na lastnika in ostale politične neumnosti, ki se jih grejo plitiki,.....Saj ni čudno da lahko prečitam 10. časopisov v pol ure, če so same gluposti. So pa vsaj priloge časopisov malo bolj berljive. Ne bi bilo slabo če bi moderen človek za vsaj malo duševnega miru in malo manj stresa odpovedal vse časopise. Še ciciban in Mikijev zabavnik al pa kakšen Alan Ford je bolj koristen. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Kdo? [radoveden.com]Zanimiv trio Dve se ''dajeta'' in en ''spremlja''. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Z Michelle, ... smo za švedsko zakonodajo, ..., kjer je sodomija kaznivo dejanje.Grem na en sprehodek, pridem nazaj in vidim napisan svašta. Tistemu ki paše brat o tej zadevah naj pač bere, zarad mene lahko tudi seksa z vsako živaljo ki jo vidi. Samo da mi potem ne bo kdo stokal, ko ga bo katera brcnila al pa ugriznila. Da se dobi osnovne informacije o teh zadevah je koristno. Da se pa vsak dan to omenja se mi zdi pa že malo bolano. In kot bi rekli psihiatri to je obsedenost in je potrebno zdravljenje. Kar se pa pedofilov in ostalih tiče, je pa zakon u k...u. Če je pa že ta v redu se pa oglasijo kakšni človečki o človekovih pravicah ipd. V nekaterih državah ki so javno objavili kdo je bil obsojen za pedofilijo, je bil že to hud udarec za njih. Jih je družba skoraj čist izolirala.... In zdaj že cel teden berem po časopisih o bulmastifih, ki so se spravil na lastnika in ostale politične neumnosti, ki se jih grejo plitiki,.....Saj ni čudno da lahko prečitam 10. časopisov v pol ure, če so same gluposti. So pa vsaj priloge časopisov malo bolj berljive. Ne bi bilo slabo če bi moderen človek za vsaj malo duševnega miru in malo manj stresa odpovedal vse časopise. Še ciciban in Mikijev zabavnik al pa kakšen Alan Ford je bolj koristen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Kle sem pač jaz čist drugačna od Brezota. Ne morem imeti odnosa "zaradi mene naj seksa z živalmi, samo naj se ne pritožuje". Obup.Kakorkoli že, ne bomo več o tem, ker nikamor ne pelje (no, vsaj jaz ne bom). Švedska je v mnogo pogledih odlično pravno urejena država (moje mnenje). Veliko ekonomskih in ekonomskih zadev ter o človekovih pravicah, bi se lahko naučili od njih. Imajo pa tudi luknje... vsekakor je pa ena izmed tistih držav, ki mi je pravno gledano najbolj všeč. Samo to so pač moje kaprice in prepričanja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Švedska ima urejeno kapitalistično ureditev/ razvita stopnja kapitalizma.Socialna država funkcionira na zadovoljivem nivoju.Ljudje, tudi lastniki kapitala dovolj visoko Zavest,da se plačuje davke. Ne seli se kapitala pretirano v države davčnih ugodnosti.Tudi zdajšnjo recesijo so dokaj dober prebredli. ...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 10. februar 2010 Prijavi Deli 10. februar 2010 Švedska ima skoraj najbolj urejene zadeve med evropskimi državami, če ne celo na svetu. Mislim pa da ima nekak model 30% socializma, 70% kapitalizma. Blizu tega razmerja nekje. Medtem ko ZDA ima 95 kapitalizma, 5% socializma. Je pa tam čist drugačna miselnost kot pri nas. Tam je zelo malo takih ki bi živel samo od socialne podpore. Tam naj bi bilo nekaqk tako, če ne daš nič družbi, zakaj bi potem kaj dobil. Čeprav kljub temu dobiš toliko da preživiš. Lenuhe tam ne tolerirajo kaj preveč. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Kdaj si nazadnje ...? -) Jedla palačinke. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Avatar bi lahko bil: Kaj že? Aha, palačinka brez čokoladnega obliva. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Jao, šele zdaj sem ugotovil da je debel četrtek, ko so mi ponudil krofe. Gremo papcat.... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Gre za kontekst! V dolocenem kontekstvu je dobro eno, v drugem drugo. Merila pa si postavljamo tudi glede na nase potrebe.V tem je zafiksiranost v bistvu neprimerna.kaj točno je neumnost? ukvarjanje z npr. pedofilijo? a je neumno to, da prebereš en tak članek in si ne rečeš ej, to se dogaja tam nekje (ne meni), koga briga, se ne bom obremenjeval, grem raj rožce gledat... ? ja eni morajo te neumnosti prenašati, enim jih pa očitno ni treba. prav res da preveč sekirat se človek nima za kaj, hočem rečt, samo sekiranje itak nikamor ne pelje. vendar en tak who-gives-a-fuck odnos je pa druga skrajnost. in ta link, ki ga je dala michelle... a ni spolna zloraba živali pri nas prepovedana? al se to ne šteje za zlorabo? Ce je za nekoga dobro da se bolj ukvarja s samim seboj, to ni njno tudi za koga drugega.Se hocte neki fiksirat ... spet. Tvoji zakljucki so precej sorry na izrazu, ozki! Se definitivno strinjam z mačko. Brezo, če tebe nič ne gane in lahko zapreš oči, potem... jah... nimam besed.Mene pa misel na 5000 uporabnikov na forum, kjer seksajo z živalmi, žalosti, šokira in tako dalje.Nekateri pač ne moremo gledati in reči:"Ah tako pač je"... Potem pa raje nisem pametna. In sem vesela, da so na svetu še ostali "nepametni" ljudje, ki se borijo proti takim sprevržencem.Vi pa pač uživajte. Naj se posiljujejo, ubijajo in mučijo... glavno, da je vam fajn. Ta pametnim. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Raje sem "ozka", kot nesočutna.Pa ne more men ozka nekdo, ki ima vedno "prav" in je samo njegovo pravilno no... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Skoda ker "nismo" opazil ja tako pac je. bom se jaz "malo" pametoval: tako pac je, da zlorabljajo pse! Pametujem, ker sem pametna.Jamram, ker sem razočarana. Tako pač je. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.