tantra 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Zoofilija z zakonom prepovedana:http://dnevnik.si/novice/slovenija/1042336558 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Lahko bi se. Sem sicer za. Toda a mislis da bi bilo kaj drugace? Razen da se javno ne bi o tem pisalo. ne da je to malo, toda vseeno.Sam sem mnenaj da je potrebno ljudi primerno izobrazevat. Sele genraije bodo potem menjale neke ustaljene vzorce.Hkrati pa, ce se nekdo noce spreminjat se pac ne bo. Zato se dogajajo tezave, in imamo "slabe" izkusnje, da spoznamo. Kazen ne omogoca nujno tudi spoznanja! Lahko pa omili proces nastajanja neprimernosti. Toda, lahko ga v nekih primerih celo poveca. Lahko bi se poostrila zakonodaja tudi v SI. Najbolsj da kr na garmado, pa uzakinit da je to prepovedan M. ne morem verjet, da z drugimi flitraš. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 mislim da si napacno prebrala kaj so pisali. moti me kako morte bit tko ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Skoda ker "nismo" opazil ja tako pac je. bom se jaz "malo" pametoval: tako pac je, da zlorabljajo pse! A trpiš zaradi mojega jamranja in pametovanja? Če trpiš, potem me blokiraj. KAKO LAHKO TO PRIMERJAŠ Z NADLEGOVANJEM PSOV????????? MA, NEKI NI V REDU S TABO, ČE NAJDEŠ TUKAJ PRIMERJAVO. Pa če ne razumeš, kdaj se z Mysti hecava, potem pač...bogi. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 ja sej res.nas kao skrbi, pa potem se ukvarjamo, pa vsi bolani in sesuti sploh vec ne vidimo kako pademo v iste igre. komu s tem pomagamo - nikomur pravzaprav. .... Ne bi bilo slabo če bi moderen človek za vsaj malo duševnega miru in malo manj stresa odpovedal vse časopise. Še ciciban in Mikijev zabavnik al pa kakšen Alan Ford je bolj koristen. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Ti res NIKOMUR ne pomagaš. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 tvoej razumevanje mojega pisanja. ne realnost. ozkost je posledica nerazumevanja, nerazumevanje pa lahko pozvroca pomanjkaje socutja, tam kjer bi bilo morda primernejse. Raje sem "ozka", kot nesočutna.Pa ne more men ozka nekdo, ki ima vedno "prav" in je samo njegovo pravilno no... ne.lahko sej vids.ja in? ne, sploh ne stekam. A trpiš zaradi mojega jamranja in pametovanja? Če trpiš, potem me blokiraj. KAKO LAHKO TO PRIMERJAŠ Z NADLEGOVANJEM PSOV????????? MA, NEKI NI V REDU S TABO, ČE NAJDEŠ TUKAJ PRIMERJAVO. Pa če ne razumeš, kdaj se z Mysti hecava, potem pač...bogi. kaj cmo ane. sm egoist. Ti res NIKOMUR ne pomagaš. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Jap si. xzzzx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 ja no, sej pa si hotla da se ukvarjamo s tvojim pocutjem Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 free postaja prav prijetna & zabavna oseba. -)Humor naredi človeka prijetnega. -)mislim da si napacno prebrala kaj so pisali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 free je rad opozicija. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 ha hahah kaj me ti nasmejes! prou kul ste vsi, ma cist res! Tolk se naucim od vas, da lahko recem samo HVALA no, sicer pa da se malo pokomentiram ker mogoce pa vseeno cakas kaj bom povedal torej... ja, mogoce pa zdej ne vec. in kaj zdej? lahko se ti pa opravicim ce zdaj drugace mislim kot vceraj ali nekoc, ali jutri, ce ti bo kej boljs!? Ves, ljudje smo veckrat bli taksni da radi ljudi nekam postavimo, v nek okvir... kot tale je za leve, oni rdece, ta je skinhead, oni je metalc, tretji je novinar, peti kapitalist itn.... in vcasih jih prou znervira, ce pa se nekdo nekaj premisli ali pa ima do neke okoliscine nasprotne si poglede kot do neke podobne.Sam pa vidim to tako kot, en dan beracu cutim dat denar, kaksen drugi pa pac ne. On ce mu enkrat nisem dal denarja, se se me pomeni da sem med unimi ki ne daje beracem denarja ane.Torej ce sem za akcijo glede ene okolisicne, se ne pomeni da moram bit vedno za akcijo v vseh okoliscinah. Ni mi glih fajn bit vezan na prepricanja, se posebej ce se mislim, da se zavedam, da vem dost manj kot mislim da vem. no, kar se tvojih obcutkov tice, pa so predvsem tvoji in imas vso pravico imeti jih no kako se stvari obrnejo ko sm nek razmišljala v stilu (začelo se je pa, ko sm se nek menda norca delala iz mistra al gore-a), da včasih je boljš ne delovat in pustit, da se zadeve same odvijejo do konca, je bil oh in sploh joj. pa free cel zagret za delovanje.zdej pa ne več? in bi se špilalo neke wannabe jezuščke. nikakor nikoli nobenga sodit. oziroma sam unih na višjih položajih ne, očitno. vsaj tak občutek imam, ti (free) hitr zagovarjaš, ko se enmu elitnežu, pač osebi na položaju nekaj sprdne in ves kvazičlovekoljuben mahedra okoli, tule smo pa očitno premajhni zate. (pa g. tapata politik.. in ga. tainuna ministrica... ja dej pliz mene zdej naslavljaj z gdč. mačkarežalka) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 ma ti si mi tut neki manj naporen ratu kot vcasih tko, da sej se premikamo pocasi vsi po malem humorja res manjka tadnje case! free postaja prav prijetna & zabavna oseba. -)Humor naredi človeka prijetnega. -) jst sm enga iz meckatorja, znizano, pa se slab ni biu kot ponavadi Jao, šele zdaj sem ugotovil da je debel četrtek, ko so mi ponudil krofe. Gremo papcat.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 no vredu. potem sem pa jaz narobe prebral. ni panike v glavnem kakor jaz razumem nihce tukaj ne podpira nekih dejanj, ne tantra in ne macka.aja, no, ocitno res nisem vega bral. ja, ani fajn da "dogaja" pa da ljudje malo ven pomecejo slabo voljo. itaq. meni ne gre na zivce. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Jao kolk ste eni proti seksu z živalmi. Živalim vsaj ni treba plačat tako kot kurbici. Zadovoljna je že z dnevnim obrokom in sprehodom. Seksaš s kobilo in rodi se otrok kentaver (pol človek- pol konj). Kako pa mislite da je nastala podoba sfinge. Prihranite si visok pritisk in kakšen infarkt in me ne jemat preveč resno. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 ne bi vedel. ne free premal si med vrsticami bral ...tam se marsikaj skriva... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 ne vem. mislim si da ti ves da se skriva. ne vem pa ali ves kaj in ce se res. to pa je skor tolk ko nic.no zdaj veš ..a ni fino... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 vau...tu pa si poveste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Jao kolk ste eni proti seksu z živalmi. Živalim vsaj ni treba plačat tako kot kurbici. Zadovoljna je že z dnevnim obrokom in sprehodom. Seksaš s kobilo in rodi se otrok kentaver (pol človek- pol konj). Kako pa mislite da je nastala podoba sfinge. Prihranite si visok pritisk in kakšen infarkt in me ne jemat preveč resno. Ja, seks sa životinjama je uobičajena pojava od kad je svijeta. Stari Grci su već imali mitove o tome. Ljudi moji, ako vam se priča o tome, dajte si otvorite temu. Ne ovako... ovo je tema za ljude u banani. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Pa lih na kentavra si se spomnil sigurno slučajno...a ne brezić Sem se glih spomnil na serijo Xena pa kentavrčke. Malo grških bajk pa ja ne škoduje. Nekaterim bodo te zadeve pomagale pri zgodovini al pa kakšni slovenščini--- Eneida, Homer, Odisej....Drugače pa tudi v tem je zrno resnice. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Zgodbice so znane, kaj pa pomen in stvari ki naj bi jih kao opisoval. Kar se tiče grških bajk imajo veze z genskim inženiringom in z znanjem Atlantide. Križaš gene človečka in leva in dobiš sfingo. Simpl a ne. Kar se pa tiče seksa z živalmi je bil pa začetek tega v Lemuriji. Vzroke sem pa enkrat že napisal. In navade je težko spremenit, ker ima vsak človeček to že v krvi. Vprašanje je samo ali bo presegel te vzorce ali ne. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 sicer pa tko je ...bodte vi razsvetljeni al pa odsvetljeni ...zame ste odpileni...tisti ki vam je to spremenljivo... samo če bom jaz v vladi vam za take packarije gre "glava" Pazi na pritisk, čutim da ti narašča. A potem bi ti tako kot v Iranu ko uradno ni nobenih homoseksualcev....Tam takoj ode glava, če vsaj malo ličiš na gaya. No ja vsak tretji ki so ga ljudje sami linčal je bil itak nedolžen. You pervert. Što si ti to točno radio u ZOO od neki dan? Pričao bajke "Planet majmuna" i igrao tarok sa majmunima. So mi še postregli s desertom--- banane na 101. način. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 sicer pa ja res ....jaz tud čutim, da vsi, ki se tukaj oglašate provocirate predvsem ti...clo minnie...me preseneča ..zgleda da ni tko švoh v razumevanju slovenščine... Kakve veze ima moj nadimak s provociranjem ikoga? I kad sam ja to rekla da ne razumijem slovenski u smislu u kojem ti upravo govoriš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 prav.in pika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 aha pol ne ...potem ti to resno?prav. Iskreno, ne znam uopće na što ciljaš. O kakvim je provokacijama uopće riječ?Ako se netko našao uvrijeđen mojim komentarima (ili crnim humorom) mogao mi je to sam reći. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.