Brezo 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Mislim besede znaš tud obračat...najprej kentavri ...zdaj gayi...Obračam besede??? A še nisi dojela da je življenje bajka. Kentavri in gayi so pa samo igralci, eni še živi, drugi že pokojni. No ja, vsaj na Zemljici naj bi bilo tako. Mogoče ima pa kakšen Marsovček kakšnega še doma in ga je rešil pred izumrtjem. Kje ti je sočutje, strpnost.....Če te pa že zanima, jaz ne podpiram seksa z živalmi. Bom raje utihnil da ne boš imela nočnih mor z mano kao v glavni vlogi kot Freddy Krueger. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Iskreno, ne znam uopće na što ciljaš. O kakvim je provokacijama uopće riječ?to su ti samo moralne dileme pojedinaca...koji misle da je samo nihova istina jedina i prava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 to su ti samo moralne dileme pojedinaca...koji misle da je samo nihova istina jedina i prava Ne, ne, pusti. Baj d vej, ja Strelku ne doživljavam tako. Štoviše, super je kad osoba stoji iza svojih stavova. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 No, krasno lili mai. Jaz pa prvič pišem v to temo, ker se ob vsej tej zadevi počutim tako neskončno slabo. Kot da samo še manjšina brani neke osnovne etične standarde. Kot da se vse pogreza ... nekam... Nič. Saj morda v primerjavi s tragedijo na Haitiju ni nič. Ampak tu je nekaj drugega. To vse je že bilo tu. Samo, da nismo videli. Zdaj smo prisiljeni gledati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 dobr ne Evo danes je eno leto odkar z vami klafam tu gor Bilo je ... marsikaj, tudi najlepše Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 ah ja ...zakaj ne greš v temu BLUZENJE ..tam si zlo uspešen pazi na dekl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 Ja hvala...drugač pa da razložim ..jaz sem v svoji vnemi se borila za živali...pač mam pri teh stavreh svoje stališče in ne odstopam.potem pa uletiš ti in daš totlano men čudno izjavo ...in sem mislila pač da se ti tud mal zafrkavaš ..pač.Bilo mal nesporazuma ...evo oprosti Sve je ok. Zapravo, meni je žao - trebala sam se suzdržati od komentiranja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. februar 2010 Prijavi Deli 11. februar 2010 cak i mene. meni je tut full zau, majke mi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. februar 2010 Prijavi Deli 12. februar 2010 Zapravo, meni je žao - trebala sam se suzdržati od komentiranja.Ti samo pričaj. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 12. februar 2010 Prijavi Deli 12. februar 2010 Svoboda govora za vse... grem bluzit...tu ni svobode zgleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 12. februar 2010 Prijavi Deli 12. februar 2010 Ja Brezo ..obračaš besede ..ampak s točnim namenom. kot da jaz ne vem ..da ga ne podpiraš...ampak samo težiš in špikaš ..ko ti pa kdo na žulj stopi pa znaš še prav nesramno žalit..prikrito Oz ..maš ti druge taktiko ..ane Obračam besede z namenom??? Jaz večinoma sploh nimam kakšnega posebnega namena. Napišem spontano, s čim manj razmišljanja. Ah, ti sploh ne razumeš mojega smisla za humor. Malo črnega, malo belega pa se pogliha. A nisi nikoli brala kitajskih pravljic. Nosijo modre nauke v sebi. Žalim??? Mater smo občutljivi, še malo čudnega humorja ne prenesemo. Besede same niso tako pomembne, kot ton v katerem so napisane. Napisano je pa v šaljivem tonu. Če me pa kdo razp.....se pa spremenim v Freddy-ja in potem ima cela ulica nočne more. Se hecam, da ne bo spet nesporazumov. Predpostavljam pa da si šla spat takrat ko si omenila nočkota in te je malo nosila luna ko si to pisala. Če ti pa težim, pa povej direkt, brez ovinkov. No ja, predpostavljam da ti, zato te bom od zdaj naprej probal pustit na miru. Se bom probal vzdržat komentarjev na tvoje izjave. Ne garantiram pa tega za obdobja kakšne lune. Morska živalca- vpliv lune-....- zgodi se lahko svašta. Zdaj se grem pa malo hecat z duhci. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Siddharta 12. februar 2010 Prijavi Deli 12. februar 2010 Pa deeeeeej no!!! Nehi se že enkrat špilat hard to get pa mi povej kar u resnici čutiš !! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 13. februar 2010 Prijavi Deli 13. februar 2010 bom kupila vikend hiško ali staro kmetijoo... ali brunaro, ... v G. Brdih sončnih, kjer me moji ne bodo obiskovali. In bosta tata in mama srečno poročena skupaj. dA SE NI TREBA SPOTIKAT OB MENE IN MOJE PSE. ter obravnavat moje račune. Jaz pa bom jedla češnje in breskve. x!x In uživala v sončnem razledu, burji, ... pogovoru s srečnimi sosedi... poleti bom šla v trgatev... na zavpodu bom dsobila ta prav job... na CSD bom dobila za hrano in obleko... pri veterinarju bom dobila zastonj brikete... v Metulju bom dobila kosti iz juhe... sušila zelišča in prodajala čaje... delala pripravke zdravilne zase... odprla hotel za pse... masaže za pse...in srečne sosede... zajtrkovala pomirjevalni naravni čaj, kosila in večerjala isto,... zdaj sem na posebni hrani brez umetnih dodatkov, olja, ipd... če ne, teran... In mi ne bo treba obupavati na mothers little fathers dick & the band. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. februar 2010 Prijavi Deli 13. februar 2010 http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/vitez.gif http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/em119.gif ha hahaha the best!! ze dolgo nisem prebral stavka ki v nekaj besedah pove tako zelo veliko kot tvoj! bom kupila vikend hiško ali staro kmetijoo... ali brunaro, ... v G. Brdih sončnih, In mi ne bo treba obupavati na mothers little fathers dick & the band. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 13. februar 2010 Prijavi Deli 13. februar 2010 Enmu pošljem en link .. pa ga je po moje pobralo Zanimivo. **anway ... pogrešam mojega mačka. Ma niti ne, po mojem mu je bil link sicer ful , a najbrž ni mel časa odgovort, k dela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. februar 2010 Prijavi Deli 13. februar 2010 bom kupila vikend hiško ali staro kmetijoo... ali brunaro, ... v G. Brdih sončnih, kjer me moji ne bodo obiskovali. In bosta tata in mama srečno poročena skupaj. dA SE NI TREBA SPOTIKAT OB MENE IN MOJE PSE. ter obravnavat moje račune. Jaz pa bom jedla češnje in breskve. x!x In uživala v sončnem razledu, burji, ... pogovoru s srečnimi sosedi... poleti bom šla v trgatev... na zavpodu bom dsobila ta prav job... na CSD bom dobila za hrano in obleko... pri veterinarju bom dobila zastonj brikete... v Metulju bom dobila kosti iz juhe... sušila zelišča in prodajala čaje... delala pripravke zdravilne zase... odprla hotel za pse... masaže za pse...in srečne sosede... zajtrkovala pomirjevalni naravni čaj, kosila in večerjala isto,... zdaj sem na posebni hrani brez umetnih dodatkov, olja, ipd... če ne, teran... In mi ne bo treba obupavati na mothers little fathers dick & the band. škoda, k ne vidiš, da ti je večina tega že tudi ta trenutek dosegljiva Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. februar 2010 Prijavi Deli 13. februar 2010 Enmu pošljem en link .. pa ga je po moje pobralo x:Dx Zanimivo. **anway ... pogrešam mojega mačka. Dobod drugega, takega, ki Ti bo všeč. -) V kolker je kak zanimiv link:coppy & paste. Kar sem z njim. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. februar 2010 Prijavi Deli 13. februar 2010 Humoristka. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 13. februar 2010 Prijavi Deli 13. februar 2010 Lepo to. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 14. februar 2010 Prijavi Deli 14. februar 2010 Jeste li kada imali dojam da gubite tlo pod nogama i da se stvari odvijaju onako kako ne biste htjeli, a da vam pritom nije jasno kako je to uopće moguće? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2010 Prijavi Deli 14. februar 2010 Jeste li kada imali dojam da gubite tlo pod nogama i da se stvari odvijaju onako kako ne biste htjeli, a da vam pritom nije jasno kako je to uopće moguće? minnie... si ti kdaj imela občutek, da se stvari odvijajo tako, kot si si ti želela? in to brez da bi v to sploh podvomila? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 15. februar 2010 Prijavi Deli 15. februar 2010 Jeste li kada imali dojam da gubite tlo pod nogama i da se stvari odvijaju onako kako ne biste htjeli, a da vam pritom nije jasno kako je to uopće moguće? Ne samo da sem izgubil tla pod nami, bil sem celo v zraku, kot duhec. In takrat mi je bilo čisto vseeno kako se stvari odvijajo, ovako ili onako..... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. februar 2010 Prijavi Deli 15. februar 2010 pazi kot "hodis", v pocasnem posnetku...! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 15. februar 2010 Prijavi Deli 15. februar 2010 minnie... si ti kdaj imela občutek, da se stvari odvijajo tako, kot si si ti želela? in to brez da bi v to sploh podvomila? Ja, ipak je to moj život, moje vrijeme, moje... O kome bi drugome trebalo ovisiti? Ne samo da sem izgubil tla pod nami, bil sem celo v zraku, kot duhec. In takrat mi je bilo čisto vseeno kako se stvari odvijajo, ovako ili onako..... To se zove imati perspektivnu budućnost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 videti je, da imam ene čudne svoje dneve: vsi in vse mi gre na jetra, vključno sama s sabo. tečna sem, zajedljiva in nesramna do tistih, ki ...hm..recimo, da me imajo radi. pa nočem biti...(največkrat) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.