zalaya 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Potolaži se. Nisi edina. Ko se pojavijo takšni dnevi svojim jasno povej, da "grizeš", in naj te pustijo na miru. Pri meni to kar uspe. Moji so pogruntali, da takšno opozorilo ni kar tako, saj so ob neupoštevanju le-tega čutili posledice mojih "urizov" Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 videti je, da imam ene čudne svoje dneve: vsi in vse mi gre na jetra, vključno sama s sabo. tečna sem, zajedljiva in nesramna do tistih, ki ...hm..recimo, da me imajo radi. pa nočem biti...(največkrat) jaz danes po 3 dneh mrkogledanja končno izdavla, da sori.. pa da sem se zlajala na papir, sama seb, ker je sicer on kriv, kao, ampak nič bolj kot ponavad, sam men gre vse skup grozno na živce.. pa brezveze, da mu razlagam, ker.. mah, itak bom jaz čez 2 dni kul, on bo pa ves zasekiran zdaj gre počas na boljš... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Ja, tole s papirjem bi šlo, tudi da jim povem -pozor hud pes na vidiku, bi šlo.še najraje imam, da me pustijo pri miru...hkrati pa mi spet gre na k. da sem opet sama...sama sebe ne razumem.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 saj če bi črna luknja tlele delovala tko, da bi napisal, pa da ne bi pol 10 folka padlo po teb s pametnimi nasveti, bi se dal tlele ven dat čudni dnevi, očitno.. najboljš, da probamo čim manj škode nardit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 ...najboljš, da probamo čim manj škode nardit Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 eh sploh brez veze karkoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 ja, dihat pa treba ane in ce clovek diha, ponavadi kmalu tudi lacen in zejen postane! Naprej pa mislim, da ti morda nima smisla govort kako gre... Ali pa te ravno to zanima Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 mene misliš?eh to vem da se diha, pa potem je, pa pije....pa kaka pa lula, pa živi:) pa vse še dalje:) hehe:)si to mislo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 ja a ni to ze "velik" prozaprou!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 je je samo nam je vsem samoumevno prevečtorej če bi malo manj dihala, bi manj jedla? hehe:)zdaj pa že mam malo čudne ideje:) si me pa spravo v dobro voljo...hvala ti:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 ja, namesto want_more, si lahko zacnes govort: Life gives me all that I need! Al pa: vedno imam toliko kot potrebujem. ce zelis seveda Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 saj si....sem srečna s tem kar mam:) nick je že stari...iz časov, ko sem hotela vedno več kot sem imela:) je pa iz reklame za neka ličila: Želim več! ...prevod samo...že dosti let nazaj:) tako da zelim, zelimsi pa lepo povedal v enemu stavku bistvo: Life gives me all that I need! To si moram pa napisat Za ozadje dat na računalniku v službi:>hvala hvala:) (hehe...še prav maš...še ti odpisuješ tu gor, in pišeš ravno tisto kar sem najbolj rabila:) ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Me veseli. Jst z veseljem "moraliziram" tule; se posebno takrat, ko govorim o samem sebi Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
want_more 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 ja sem opazila:) hehe:) zdaj si govoril o samem sebi? hmm....ok, čeprav ne kapiram čist ti kar moraliziraj dalje:) tak je na vsakem posamezniku kaj bo od tistega pobral oz. ne pobral:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 da Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 17. februar 2010 Prijavi Deli 17. februar 2010 Sorry, bom bla kar doma, ker je my father omenil, da BO tudi "to"... Dobila vselih eno upanje še dodatno. Haha... je prišla od brata prijateljica zdaj (verjetno se menit o faksu z mojimi tudi..), jaz pa si lih nesla večerjo gor. Mineštra iz zelja in krompirja, zelena solata. Ker ne morem vse- odpirat vrata, obvladat oba psa... LP Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 17. februar 2010 Prijavi Deli 17. februar 2010 No vidiš Kyllah ...sej bo! Počas bo vse! Vesela, vesela ZA Petro!!! Dala velik energije...hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 18. februar 2010 Prijavi Deli 18. februar 2010 DELO - 1000 € + Jaz bi bolj kaj preprostega... s kombijem... v naši ulici je eno podjetje ki polni avtomate s hitro prehrano, ki pomenijo veliko več, kot nas učijo v šolah. Ne menjam en avtomat za celo gimnazijo. ...... Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 18. februar 2010 Prijavi Deli 18. februar 2010 Medtem ko v Monte Cassinu blagoslavljava izbrane mesnine iz opatijske kleti, bi nagovorila Kranjce, naj se po forumih razpravlja o boguvšečnih čeznaravnih stvareh in ne priskutnih zemeljskih nevšečnostih. Amen Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. februar 2010 Prijavi Deli 18. februar 2010 DELO - 1000 € + TREJK d.o.o. Tko za info, da ne bo še kdo "nategnjen". Me je lih mama danes spraševala če lahko pogledam za tole... :xx!: Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. februar 2010 Prijavi Deli 18. februar 2010 Zvuči lepo-1000 evrov. Zas delo po terenu je dobro vedet ali si plačan po uspešnosti ali imaš fiksno plačilo. Še bolj pomembno pa je ali imaš službeni avto ali moraš imet lasten prevoz. Včasih te samo stroški lastnega prevoza pridejo pol plače. :xx!: Automatic servis in podobne zadevce za filanje avtomatov---Večinoma moraš biti registriran kot s.p., dobiš kombi za katerega si odgovoren, potem pa sam urejaš zadeve od nabave do dostave. Če zboliš ali greš na dopust moraš sam poiskat nadomestnega človečka, ki ti bo to opravljal v tvoji odsotnosti. Plačo po vseh odbitih prispevkih za s.p., pokojninsko...je pa 900-1500. Včasih pa delajo tudi več kot po 8 ur/ dan. Seveda je vse odvisno kakšne objekte dobiš. Recimo klinični center se samo prošetaš po nadstropjih in filaš avtomate. Nekateri morajo pa iti na 5. lokacij da nafilajo isto število avtomatov. Dobiš pa delček od prodanega izdelka. In da res dobiš dobro plačilo morajo biti tisti človečki v stavbi kar v redu kofetkarji al pa sladkosnedi....Problem je pa tudi parkiranje kombija pred stavbo pri dostavi...Vse ima svoje pluse in minuse. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 uglawnwm...če se kle gor nč ne četa in irca, je tole čist brezvezn in usem drugim dolgočasnim forumom podobn...res na nivoju :xx!: še jamrat se prepowe, pa smo na horsu... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 potem nas pa zabavaj, da ne bo dolgočasno zanalašč ne, ker se obnašaš ko ena powprečna pi..a, ki misl, da mi je življensko poslanstvo koga oz. njo zabawat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 bom spregledla prvi del, je pa videt, da nis razumel, kaj pravm seweda nism razumu a se mar ti razumeš? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. februar 2010 Prijavi Deli 19. februar 2010 seveda, sej jst nism nič kompliciran človk in če zdej rečem, da sm to vedu, itaq nauš vrjela. ampak veš kwa... pa nč osebnega... sam freeja mal dražim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.