Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

x:Dx tak se pozitivno razmišlja :palec: x:o)x

x:Dx

Jaz bi v taka nebesa raje živ. x:px xDDx

x:Dx x:Dx pametno Polde

x:Xx lupčeka na smrčeka, zaj je tema pa niši nea vidi...bemu bi te tak stisnila , da bi te kuj v trenutki par cm obsega zgubu

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

sam vseeno. sej če lahk ene travmirajo zarad zlomljenega nohta, lahk pa tud jst kdaj zarad kake stvari... x:px

:o|o: :sori: x:(x x:((x x:o)x

vsekakor. žiwimo v času, ko se pičke zelo dobro zavedajo, da si zaslužijo spoštovanje.

popolnoma upravičeno, ko pa je potrebno mnogo poguma, da se prefarba lase. x:o)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

x:o)x

Sn pa pomislu kak bi zgledalo, če bi ženske govorile, pisale v smislu: Živimo v času, ko si kurci domišljajo, da nas lahko pičke kličejo.....al pa.......moj kurc z drugimi tiči gleda fusbal...ipd. xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:o)x

Sn pa pomislu kak bi zgledalo, če bi ženske govorile, pisale v smislu: Živimo v času, ko si kurci domišljajo, da nas lahko pičke kličejo.....al pa.......moj kurc z drugimi tiči gleda fusbal...ipd. xcivx x:Dx

točn tkole pa goworijo fukfehtarji in lauzi adwokati x:px x:Dx

p.s.

sem še mal pod vtisom enega pogreba dons. vedno me iz tira vržejo, ker spustim mal domišliji frej pot...

pa ta žlahtnica... res je bla ženska... k takih že dolgo ne delajo več. pa tko no... da se ne raznežim in ratam teb podoben x:px x:Dx

je. čakam že pol stoletja, da jih bom mela tja nekje do sred riti. zdej pa spet znova treba.

No, fajn al pa nefajn je pri laseh to, da nič ne rabiš delat, pa sami zrastejo. Še potrpežljivosti ne rabiš,..kr zgodi se, da so daljši. x;)x

Guest razlika

Ni res, eni lasje nočejo rast. Jih je treba vzpodbujat, se jim dobrikat in takle.... :OoO:

Moji lasje zrastejo do pol hrbta, pol pa nehajo. Zmenjeni od nekdaj.

točn tkole pa goworijo fukfehtarji in lauzi adwokati x:px x:Dx

p.s.

sem še mal pod vtisom enega pogreba dons. vedno me iz tira vržejo, ker spustim mal domišliji frej pot...

pa ta žlahtnica... res je bla ženska... k takih že dolgo ne delajo več. pa tko no... da se ne raznežim in ratam teb podoben x:px x:Dx

Ja, res......spisek bejb, ki sn jih tuki za fuk fehtal je neznosno dolg, oseb, ki sem jim dal za en qurc pravne nasvete pa minimalno krajši. Sam... taki tud mormo živet, nismo si sami krivi, lej ga x:px x:Dx

Ne morm pomagat, jaz poznam dost vreji žensk, tak da ni šans, da bi postal teb podoben :vragec: x:Dx

res jeba... k moških tud ni več x:o)x kaj pa zdej?

Ni blema.....je dovolj možač x:Dx

K. Čapek

Ja, res......spisek bejb, ki sn jih tuki za fuk fehtal je neznosno dolg, oseb, ki sem jim dal za en qurc pravne nasvete pa minimalno krajši. Sam... taki tud mormo živet, nismo si sami krivi, lej ga x:px x:Dx

Ne morm pomagat, jaz poznam dost vreji žensk, tak da ni šans, da bi postal teb podoben :vragec: x:Dx

Ni blema, je dovolj možač x:Dx

sem mislu, da boš vedu, da se zajebavam x:o)x tko da, sori. ni blo mišljeno tko hudo osebno.

čeprou... odreagirou si pa tko, ko da sem ti dobr na rep stopu x:px x:Dx

sej vem, da bi mogu bit tih, ampak je tkooo faaajjjnnnn x8Dx x^x x:Dx

tisto o vreji ženskah in možačah... so pa lepi parčki si mislu rečt a ne? x:Dx

Jaz sn tud mislu, da boš zajebancijo na zajebancijo zaštekal x;)x x:Dx

Niti te ne dojemam zlobno, niti nisn tvoga posta vzel za nekaj hudga, tak da.....a tak čudno pišem al kaj? :unsure:

K. Čapek

Jaz sn tud mislu, da boš zajebancijo na zajebancijo zaštekal x;)x x:Dx

Niti te ne dojemam zlobno, niti nisn tvoga posta vzel za nekaj hudga, tak da.....a tak čudno pišem al kaj? :unsure:

no ewo...

če se midwa ne razumewa... kuko nej se pol pičke pa qurci? x:o)x

sam res... smešni cajti so veš...

drgač pa... ja, so še vreji ženske... ampak mlajše od 70. pa ni nobene xcivx x:Dx

micmac je vegi x^x x:Dx

Kaj a tudi v Kalčku al pa podobnih trgovinah nimajo vegi whiskasa. :xx!: Pa take vegi trgovine. Miška je pa lahko tudi pohana oz. ocvrta ala krof varianta, ni nič mesa. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Kaj a tudi v Kalčku al pa podobnih trgovinah nimajo vegi whiskasa. :xx!: Pa take vegi trgovine. Miška je pa lahko tudi pohana oz. ocvrta ala krof varianta, ni nič mesa. x:Dx

a ni dost, če je miška vegi?

x:Dx x:Dx

Leva Rukič pa jaz ti oprostiva, Desanka Šakič pa se še mal muli. x:Dx

pih. pa kaj...

dokler imam zdrawe roke, fuka ne bom stradal xcivx x^x

a ni dost, če je miška vegi?

Vegi whiskas naj bi bil glavni obrok, vegi miška pa za desert. Kot češnjica na čokoladni torti. x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Guest razlika
Peteršilj, nikol več! Ves okus unič. Tako res fajn juho sem par dni nazaj naredila. Tak čaroben prerez med menzno hrano in neukimi eksperimenti. Mnjamiii. No, in sem danesa hotela ponovit. In me je zaneslo, peteršilj je ena taka hudo zagatno zelena dominantna začimba. Ne morem verjet. Nikoli več. Pa cel pisker juhe... v maloro.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...