Brezo 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 Na Žalah je delo z mrliči zelo dobro plačano...ko si zrihtan in truplo pelješ na sežig...al pa na pogrebu ko nosiš žaro v belih rokavičkah...full cool. Ah ne rabiš ti nobenih optimistov...eno full hudo lekcijo s kakšno hudo boleznijo...da te parkrat oživljajo in na koncu da preživiš pa četudi s pol manj organi...bo takoj drugačen pogled... A te kdo sili da opravljaš ta poklic kjer se dela nega...daj odpoved in čao. Kar se pa smrti tiče je pa vse odvisno od karakterja človečka in njegove miselnosti in čustev glede smrti, življenja...Ljudje ki verjamejo v karmo, reinkarnacijo...to jemljejo bolj na easy...biče bolje u sledečem životu... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 se nikoli. Torej, naj bo po tvoje: lajf je totalno klincev, kurja lojtra, beda, gravz, sranje.a se zdej vsi boljs pocutmo, k smo to razcistl? definitivno boljš jst mam prav, ti pa mir te še poslinim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 A te kdo sili.. misliš ti to, da mi puško v hrbet tišči...ne to ne...si ne upajoker lahko koga vgriznem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 grizes? ma ce komu reces, da mrlice po rokah vlacis, se te bo itak vsak izogibal Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 misliš ti to, da mi puško v hrbet tišči...ne to ne...si ne upajoker lahko koga vgriznem A si slučajno kaj podobna meni...iz rodu vampirčičov...zelo hiter in z lepimi čekančki... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 grizes? ma ce komu reces, da mrlice po rokah vlacis, se te bo itak vsak izogibal x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 no tak , zaj sn pa obupala....pje,ovega jaz nem nikol razvozlala- mislim to, kak se komunicira, pa te še pole kak drugače kontaktira čudno ne , z nektermi se zastopim u nulo brez nič koliko besed, z enimi pa pesnim traktate pa razlage pa nikak ne zastopijo..verjetno zato, ker mi je mama v prvem razredi čitanko v glavo zabrisala, ko mi ni šlo branje od rok, jst pa ne bodi ga treba , sklonim glavo pa dobi maček , ki je ležal na polički za menoj v glavo....v glavnem te , tak se ne komunicira mislem, da vržeš ubožčku čitanko v glavu, al pa dečku pisker z mineštro n glavo,..... **** kaj mi dela Magnifico če bo dež in če bo mrazobjel te bom še bolj močno ljubila se bova še bolj na glas potica se mi žge , mater spet,... še enkerat za slovo... ... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 potica se mi žge , mater spet,... a to je v magnificovem komadu? heh, prec 3 kastrole stran! Valjda, vse mors razlozit, drgac nc ne stekamo.in to vsaj 5 puta. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 ...zelo hiter .. če bi jaz bila ded, se s tem ne bi hvalila Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 če bi jaz bila ded, se s tem ne bi hvalila no ja, vsaj knjige al pa piskra potemtakem verjetno v glavo ne dobi Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 Valjda, vse mors razlozit, ti se hecaš, sam to mi keč d keš......majke mi , piše mi v zvezdah....da me jebe komunikacija potica pa še dolgo ni tako lepo padla z lončevine , to je dober znak, vsaj pečena je smo surovo že tud meli na sred Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 potica pa še dolgo ni tako lepo padla z lončevine , to je dober znak, vsaj pečena je smo surovo že tud meli na sred no vids, vsaj nekaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 mogoce te optimist sploh ne bi prepriceval razen ce ne bi mislu da ti pomaga en tak skorpijonski svet ane... zivljenje je borba. cetudi ni, ga je potrebno taksnega narest.ribe so raj depresivne pa druge krivijo recimo. sicer pa ravijo, da vode majo ponavad tut smisel za humor, ce...ceprou dandanes izgleda, da so se tile planeti res dodobra "premesali" ...who made who! sej res. cudno ob tem je le, kaj nas potem zene da venomer znova in znova nenasitno kot malcek na prsih to pocnemo pje, smotano res....jebeš ti širše pa reinkarnacijo pa duhovno rast pa gnitje.....tisoč optimistov me ne prepriča....me zanima kolikokrat ste imeli mrliča v rokah, kolikokrat ste bli zraven umirajočega ali pa hudo bolnega....kolikokrat ste zrli nemoč v očeh kolikokrat ste bili vi v takem položaju....življenje ni drugega ko kup sranja...na začetku plenice, na sredi pinte, polj pa spet plenice da se ne menimo o tem kak se je brez veze sploh kaj učit, ker na stare dni itak vse pozabiš Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 saj ne tekmujemo menda, komu gre slabs? a se zdej vsi boljs pocutmo, k smo to razcistl? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2010 Prijavi Deli 31. marec 2010 grizes? ma ce komu reces, da mrlice po rokah vlacis, se te bo itak vsak izogibal če bo dež in če bo mrazobjel te bom še bolj močno ljubila se bova še bolj na glas potica se mi žge , mater spet,... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. april 2010 Prijavi Deli 1. april 2010 Hm jaz pa sem držala mrliča v rokah, jo celo pretipala in tak. ajd.. dobila naročilo za moja jajčka - a jaz tolko jajčk potalala, da bom pol noči danes bedela, da zmorem tole Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. april 2010 Prijavi Deli 1. april 2010 Lia : kolikokrat ste bli zraven umirajočega ali pa hudo bolnega....kolikokrat ste zrli nemoč v očeh Vidiš jaz sem poklicno bla zraven...In sem vse to jemala kot del življenja. In si medtem večkrat rekla, kakšno srečo imajo tisti, ki jih zadane srčni infarkt ali možganska kap tako močno, da so mrtvi v trenutku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2010 Prijavi Deli 1. april 2010 x:Dx (sam sicer se pa ne strinjam, irc dostojen Jankota za dosezke ircanja mora bit sam: a tko? haha, blabla... skratka, nc oprijemljivega ne smes napisat, poleg tega pa je irc ponavad [za ostale, vecino] nezanimiv dialog - torej med dvema, tle je bila pa zlo zanimiva debata ) Hm jaz pa sem držala mrliča v rokah, jo celo pretipala in tak. ajd..ja... mene tud najverjetneje se to caka in se niti najmanj ne veselim in nisem niti malo ravnodusna. no a moji dve polsestri sta tud fotra pretipali, ga pedenali itd., ga gledali kako jim usiha pred ocmi...sta pa ga zato imeli ves lajf.Jaz pa sam do 8. leta. In sem bila kasnej prikrajsana za dotikanje na smrt bolnega in potem mrlica, prej pa za fotra. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. april 2010 Prijavi Deli 1. april 2010 Sem se vedno spraševala kako je - dotikati se mrliča in sem vedno mislila, da jaz pa tega že ne bom - ampak ko je prišlo tako daleč, sem si samo tole želela - prijeti jo, stisniti jo za roko.Čeglih mi nikoli ne bo prav jasno kako je s tem - da mi je stisk roke vrnila. in to 2x. in nikoli ne bom prav zares vedela, ali...no baje da je bila mrtva. kaj pa če ni bila?Mrtvi ja ne stiskajo rok hudiča Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. april 2010 Prijavi Deli 1. april 2010 Nat teb se pa dogaja! To je kar mau čudežno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2010 Prijavi Deli 1. april 2010 Sem se vedno spraševala kako je - dotikati se mrliča in sem vedno mislila, da jaz pa tega že ne bom - ampak ko je prišlo tako daleč, sem si samo tole želela - prijeti jo, stisniti jo za roko.Čeglih mi nikoli ne bo prav jasno kako je s tem - da mi je stisk roke vrnila. in to 2x. in nikoli ne bom prav zares vedela, ali...no baje da je bila mrtva. kaj pa če ni bila?Mrtvi ja ne stiskajo rok hudiča mhm, jst sem ga objela, pa lice na lice....lice očeta , ki me je vedno, vse življenje grelo, je bilo ledeno mrzlo...on pa kot da bi spal,spal, spal in menda , da sem čudna, vsak normaln stran stop, ne pa da objema pa šlata.... ampak se spomnim, ko je umrl naš Nero, pa niso pustli, da otroci vidijo mrtvega psa...pa sem vztrajala, sem rekla, bolje da se srečajo s smrtjo prvič tako, res so čudno reagirali, dva sta jokala, pa vila roke, pa sam eden je stopil, k mrtvemu kužku, tiho jokal in ga še zadnjič objel kok sem jst prekleto žalostna sploh se ne morm skopat ven s tega sranja....mulc je šel s sšolo v eno od prestolnic evropskih, in tam po desetletju in še nekaj se zaljubil v bejbo, s katero smo skupaj ležali v porodnišnici, tisti dan smo rodile tri, -bila sta dva fantka in ena punčka....živa sta sam ta dva pa do tega potovanja se ves ta čas nista srečala...ta drugi fantek je umrl v prometnii nesreči star tri mesece...ehhhh Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 1. april 2010 Prijavi Deli 1. april 2010 Lia ...moj stric ima družino čist razseljeno. On je večino časa v Slo, nj. žena je večino časa v Zda, en sin tud (v LA), drugi sin je pa v Londonu. In niso nič nesrečni, pač so sprejel ta način življenja, na vsake tolko se pa dobijo skup. Raje bodi zadovoljna da je srečen... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. april 2010 Prijavi Deli 1. april 2010 svet se obrača, ljudje ne vidijo tega , kar vidijo vaše oči, ne slišijo kar slišite vi, zato se nimate kaj čudit, da vas ne razumejo.... lavju evribadi .. lajf je kratek Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. april 2010 Prijavi Deli 1. april 2010 svet se obrača, ljudje ne vidijo tega , kar vidijo vaše oči, ne slišijo kar slišite vi, zato se nimate kaj čudit, da vas ne razumejo.... lavju evribadi ..drži. kok sem jst prekleto žalostna sploh se ne morm skopat ven s tega sranja....mulc je šel s sšolo v eno od prestolnic evropskih, in tam po desetletju in še nekaj se zaljubil v bejbo, s katero smo skupaj ležali v porodnišnici, tisti dan smo rodile tri, -bila sta dva fantka in ena punčka....živa sta sam ta dva pa do tega potovanja se ves ta čas nista srečala...ta drugi fantek je umrl v prometnii nesreči star tri mesece...ehhhhzdaj vidiš, kak je pestro življenje - na konci boš snaho dobila,ki bo na isti dan kot sina tvoj imela rojstni dan.Ubogi starši od drugega fantka mhm, jst sem ga objela, pa lice na lice....lice očeta , ki me je vedno, vse življenje grelo, je bilo ledeno mrzlo...on pa kot da bi spal,spal, spal in menda , da sem čudna, vsak normaln stran stop, ne pa da objema pa šlata....moja sestra je torej med ta normalnimi - stala zgrožena ob strani, ko jaz po mami plazila (skoraj dobesedo madona), pol pa še tisto: pokrij jo, jaz je ne morem več gledat bemti sem huda, ko se spomnim na to. jaz sem tudi imela občutek, kot da spi. drugi dan pa je bila že druga pesem. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.