Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Ob smrti mojega očeta je bilo nekaj podobnega. Umrl je po nekajletni bolezni, zadnji mesec je bilo skrajno kruto in boleče. Zadnjih nekaj dni sem, pošteno povedano, molila, da umre in se ta agonija konča.

Od njega se je bilo tako.... hm... lahko posloviti, še posebej, če si opazil njegov izraz na obrazu. Bil je tako miren, spokojen, odleglo mu je... Kljub žalosti in bolečini sem čutila olajšanje tako svojo kot njegovo.

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx

fajn, kam ges?

yes, evribadi lavs evribadi x:Dx

jst grem pa letos verjetn na morje. nemorešdaverjameš, po enih 13ih letih. pa se sploh ne veselim kaj preveč, ker tko al tko ne vem več, kako to vseskup zgleda x:Dx wi wil si... dolga je še do tam.

Ob smrti mojega dedka mi je slo na smeh in sem se rajsi umaknil. x:Dx

vse tiste resne face in resnost mislm.... xrolleyesx

ko je umrla babica pa sem padel v igro okolja. v bistvu sem se neki jokal... ampak zarad sebe, ne pa zaradi babice.

kr neki skratka.

Mater vam je ta polna luna skisala možgane...kar nekaj pričate glede smrti...Kaj je že pomen Velike noči...da je vstal od mrtvih in premagal smrt... x;)x ...No ja, če je bil Jezus tega sposoben zakaj ne bi še mi... x:Dx

Dajte rajš pričat o šunki, jajčkih, potici...Rajš ne, se mi bodo začele sline cedit.... xg:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

sej šunka je tud mrtva ane ... žvau :)

A je...sem že pozabil, sem VEGI. x:Dx Sicer pa kitajčki, pa japončki papcajo tudi surove al pa žive živalce...pa v kakšni džungli človečki papcajo tudi kakšne črvičke, pa ostale žužke. Ah jaz bom pa bolj na potički...spet bo šlo kakšne 2. kilce potičke v moj želodček...potem pa malo sadnih dni, da želodček pride k sebi... xg:Dx

x8Dx

morbidno' a to v smislu , da je bolno?

itak....kje pa je še kak zdravi kje

Drugače je pa danes ta pravi dan za smrt...veliki četrtek...

pa ko sem prebrala zalayo, pa nat-ajde nekak sočutim-....sam ostalo pa glih ne

tak je bila smrt zame pri petih letih, ono kam je šel pa to, dedek, pa otroci smo čokoladni liker pil, ker takrat mrtvih še niso v vežico vozil,,,,,pa kak se bomo oblekl, pa tak...zdaj pa se je vse dogajalo v polsnu...sploh ne vem kako sem preživela, zdaj nazaj gledam pa se sama seb čudim, po eni strani se mi zdi, čudežno da sem preživela....po telefonu so mi povedal jaz pa v avto pa črta, prvih sto km sploh nisem vedela kje vozim, niti koliko....niti ne vem kako sem prišla tja ....

gruntam, a čem še potratno potico pacat, al kr ruknem sladoledno torto....fliknem mal malin pa smetane , pa malo mledtih lešnikov pa smetane , pa v stekleno skledo x8Dx destkrat manj pacarije pa 100 krat več veselja za jedce x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Boljša preventiva kot kurativa x;)x x:)x

Sicer odvisno kaj se ti dogaja. Trebušne bolečine so zame najhujše...pa kakršne koli že so. Če pa ne morem jest ...to sem šele nesrečna.

Moji prazniki bodo pa na prepečencu in čaju - pretežno. Mogoče še kakšna zelenjavna juhca zraven.

Se mi je kar zdel da je želodec vzel malo bolniške...sigurno je zaradi izgorelosti na delovnem mestu...mislim na želodec in delavni čas podnevi in ponoči...mu bo treba drugič kaj dopusta odobrit... x:Dx

Ah kakšen kuhan korenček, rjav rižek, kuhan krompirček... x:px ...si pa lahko privoščiš in seveda na koncu namesto vegete, žlička olivnega olja. xg:Dx

no, fajn se mej vsekakor :palec:

xsmx skoda ker nisi vprasal ce morda vejo kdaj se bo spet inkarniral in v kaj? Potem pa bi se sklonial nad krsto in rekla: ej dedi pliz, dej se reinkarniri u enga tazga prjaznga pudla, k mi ga bo pol ata podaril za NL.

meni se to zdi povsem dobra kvaliteta, ce se tako izrazim. :vio:

hrvaška... kam točno, pa še ne vem.

no jst sm bila zraven, ko je umrl nono. pa se mi je zdelo zlo zanimivo (pa mal tud neprijetno). ta moment je bil tule, živ, naslednji pa... puf, gone. čudež življenja oz. smrti. me je zanimalo, kam je šel, pa ne bi blo primerno vprašanje x:Dx

na praxi nam je 1x prof. prnesla pokazat enega splavljenega otroka. čist en micen micen, morda za dlan velik človeček... se lotm podrobno opazovat, pa mi ga je vsa besna odnesla izpred nosa :vragec: x:Dx no sej zastopm jasno, sam kaj čem, men je zanimivo.

a je morbidno? :inocent: mislm, ne morem se glih "hvalt" da mam izkusnje z mrtvimi ane. se mi zdi pa, da precej racionalno gledam na te zadeve, ker nisem izkusil posebne tovrstne izgube se.

Heeee ... mucy, ti si še bolj morbidna kot jaz x^x

Škorpija, ja sej kaj pa hohoh

x:Dx

Sm ja :o|o:

Pol mi je pa Amis rekla, da sm tud jst škorpijonska, sam da ne vem ... :o|o: sm bla užaljena :vio: heheeh

x8Dx če bi jaz bila ded, se s tem ne bi hvalila :fiju:

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

smrt...poznam.......sam tale cajt je res mal čuden......namest da bi nas pomlad dajala....... xrolleyesx ...hja.....ma ne...drugo pustmo pr miru........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

To je zarad tega, ker pomlad tako dolgo hodi xyesx x:o)x

Zakaj bi pa pustili smrt pri miru? Je ja zanimiva tema, že zarad tega ker je tako skrivnostna in čaka prav vsakega x:)x In če se pogovarjamo o njej, jo ne mistificiramo, ampak jemljemo npr. le kot prehod....je ja lažje.

In tuki imamo temo reinkarnacije, ki je trenutno zelo zanimiva... ( tud zame x;)x )

Ja, na neprostovoljni - spet. xrolleyesx

Želodec si šparam, da me ne rukne do konca.

hja...moj sodelavec (starejsi in moder...tadrugo od bolj kot ne od 4 skatel cigaret na dan, ampak pustimo detajle), bi ti rekel, da si sama kriva, kaj si pa s snopsa sla x:px

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

duhove... no, nekaj pač. izkušnje x;)x že sam filing prostora... pa potem so se pojavljali raznorazni zvoki, trkanja, ropotanja, razbijanja, koraki itd... ne vem, če bi temu rekla, da se je kak duh pojavljal. zihr pa sm, da sam moja domišljija ni bila.

Ma to so sigurno bili duhci...oz. bitja ki jih ne vidiš s prostim očesom...Če je pa v zvezi s smrtjo je pa kakšno astralno telo...Na kratko povedano psihiatri bi dali diagnozo shizofrenija al pa določena travma ki povzroča iluzije... x:Dx

zakaj pa so sploh duhovi? Mislim, to da so sploh? Ali to da so, ima smisel, namen? :inocent:

duhove... no, nekaj pač. izkušnje x;)x že sam filing prostora... pa potem so se pojavljali raznorazni zvoki, trkanja, ropotanja, razbijanja, koraki itd... ne vem, če bi temu rekla, da se je kak duh pojavljal. zihr pa sm, da sam moja domišljija ni bila.

Jst sm bilu neki casa tut precej cudn za ljudi... x:o)x pa sem neko obdobje hotel umret in sem vsak dan pil. pa sploh nikol alkota nism maru.

1x delu tut samomor.

naposled pa videl da je bila to vse igra moje osebnosti, ega. kot da sem prikrito hotel neke zadeve izkusit, da jih bom lahko razumel.

del mene vse skupaj opazoval kaksno "igrico" se grem? ves cas. x:o)x samo takrat tega nisem bil cist zavesten.

bilo pa je zanimivo gledat sebe in svojo psiho, ko sem pouzil full tablet.. kao zdej bom pa vmrl x:o)x in jst cakam in cakam in cakam, potem pa mi je tolk dop. ker mi je postalo dolgcas, da sem sel na urgenco naj me spumpajo. ha ha x:Dx budala, jemal dragocen cas zdravnikov, namesto da bi sel raj kaj koristnega delat x;)x

no in ko sem sel proti urgenci mi je blo super hodit... mmm pa tak svez vetrc je pihal :2src: tko, svobodno sem se pocutil. x^x

no, potem pa so me psihiatru poslali. x:Dx ta je itaq ugotovil da zmano ni nic "narobe", celo cudno se mu ni zdelo, kako sem 10 stevilk ali vec v obratni smeri ponovil za njim. mogoce je skrival presenecenje.

kolkr se spomnim, mi je menda kazal tudi une kartice, k jih v kaksnih filim kazejo psihicnim bolnikom xg:Dx

skratka brezveze, kr neki; boljs blo ce bi sel kak plocnik pomest pred kaksno hiso. mogoce bi se koga srecal in mel fajn pogovor x;)x

nič v zvezi s smrtjo (morda samo 1x, sam nism zihr). ja, vem da bi... zato pa tud nism nikomur pravila x:o)x

Vsi smo psihiči po malem...nekateri bolj...nekateri manj... x:Dx

Duhci so pa dobri sogovorniki, če že človečka ni nobenega...je pa z njimi ta nori svet bolj zanimiv... xg:Dx

da. x:Dx

ne vem. mislm da je tut zato en razlog. za vse je razlog. pa ce je se tolk grozno je vzadaj razlog. pomoje.

sploh ni cheap. sonce je super. clovek takole nekak iz teh samomorilskih zadev zgleda da mal bolj primaren rata xg:Dx

ma sej to je to, da eni ne mislijo, da jim jemljem dragoceni cas; so pa v vcasih tule v vecini

hm, ne vem ce so pustile. ni blo tko zlo dolgo glih. cca. manj kot pol leta bi reku. sm mal ovnovski tip, sm se navelicu.

no, enkrat sm se ustrasu za zdravje, ko sem sel na wc, in je imela voda prevec vonja po alku. pa sm nehu pa je.

nism bil odvisen. oz. odvisnost je predvsem stvar uma in vzgibov, ki pa imajo svoja iztocisca.

odtranis vzgib ali spremenis prioriteto. ce si v tem dovolj trden, odvisnost preide brez tezav. (recimo nehat kadit, nehat karkoli).

aja, se tole: kristalno jasno ni, vemo pa. mislm, jst sem potem vedel in zdej vem, da sem ves cas se nekje zavedal, del mene se je, ki mu nisem dopustil slisati ga bolj kot drugo. nekako tako kot, intuicija je nekako prisotna, zdej ali jo poslusamo ali pa pac ne in se rajsi ukvarjamo s cem drugim.

recimo tebi nekaj rece, da boljs da se z mano ne zapletes spet v dolocen pogovor, pa se kljub temu; pa si potem reces: shit, spet sem se!

Torej recimo da tako nekako..

ni blo istocasno. tablete niso bile prevec hude niti, drgac se potem ne bi sou "sprehajat" ane x:o)x temvec bi verjetn padu vsaj v komo.

na kaksen nacin posledice?

x:Dx mislem. kaj jst vem. to se lahko vprašaš za vse, kar obstaja. za svoje osebne izkušnje mam pač eno teorijo o vsem skup, sam naum tule razlagala.

drugač pa mislim, da sploh ni nobenga posebnega smisla/namena za celotno stvarstvo. pač... je. smisle si sami poiščemo. zanimiva zadeva, tole. če ne najdemo smisla v lajfu, kaj potem? depresija? žile rezat? x:Dx

ha x:o)x zanimiva samomorilska izkušnja x:Dx mene je ene parkrat tud melo, sam potem sm si mislna mater, sej če umrem, pa nikoli več ne bom vidla & čutila sonca... in vsega tega. morda se sliš kot kaka cheap fraza, sam sm res tko razmišljala in si potem zmer rekla, da ene par zblojenim ljudem in zadevam pa že ne bom pustila, da me tega oropajo.

eh dej, kaj brezveze, kaj bi blo bolš? za nazaj smo itak lahko pametni, kaj bi blo boljš nardit, sam ko si pa v situaciji, pa ni vse tko kristalno jasno.

lahk bi pa pač umrl, bi te pokopali, potem pa nobenmu ne bi več jemal dragocenega časa x:o)x xrolleyesx no alko & tablete so ti vsekakor pustile posledice. (sory, i just had to say it :vragec: x:Dx x:o)x )

ja, padel mi je iz zepa, med tem ko sem jedel zajtrk x:o)x

pomen besede alias: aka, z drugim imenov, psevdonim

sicer pa meni kar fajn nadaljevanka (ena redkih), ceprou so zacel raztegovat kr neki in malo dolgocasna postaja.

gledam pa le "sem pa ke" kaksno.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...