Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Eh, sej se navadiš, ko otrokom (če jih maš več enega za drugim) leto za letom po večkrat na dan umivaš posrane ritke je to tko, kot da bi si umival zobe - no big deal. x:)x In z večino neizogibnega sranja v življenju je podobno. Takle mamo. Pa sej je lajf kljub sranju čist fajn, a ni? Drevesa šumijo in dišijo v spomladanskem vetru, ptiči nažigajo svoje pesmi ... you name it. x:)x
Deli na socialnih omrežjih

Drek je naravno gnojilo za zemeljsko prst...rožice bolj uspevajo in seveda tudi dišijo... x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Drek je naravno gnojilo za zemeljsko prst...rožice bolj uspevajo in seveda tudi dišijo... x:Dx

:palec: x:)x

Kako bi blo fajn, če bi znal tud ljudje še preostalo sranje v življenju takole spreminjati!

Ena taka "zanimiva" lastnost cloveka je, da mu je "lazje", ko vidi, da je z njim se nekdo drug v "sranju" x:o)x potem pa se na vse kriplje trudi/jo, da bi se koga potegnili v "svoje sranje". Kot da bi za vso" sranje" bila kriva osamljenost...

x:px

Ena taka "zanimiva" lastnost cloveka je, da mu je "lazje", ko vidi, da je z njim se nekdo drug v "sranju" x:o)x potem pa se na vse kriplje trudi/jo, da bi se koga potegnili v "svoje sranje". Kot da bi za vso" sranje" bila kriva osamljenost...

x:px

Ja, mogoče je pa osamljenost za človeka res nadsranje, vsekakor je pa sranje lažje prenašati v družbi x;)x.

Ja, mogoče je pa osamljenost za človeka res nadsranje, vsekakor je pa sranje lažje prenašati v družbi x;)x .

jup. :palec:

ni jo čez osamljenost v družbi oz. še boljše v "vezi" x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Kako lepe so naše ceste ko se voziš, čakaš v koloni, opazuješ okolico...Iz Primorske do Vrhnike sem prišel v eni uri...od Vrhnike do Brezovice pa v 2. urah in to na avtocesti. x:Dx Je bilo pa zanimivo opazovat konjičke, ovce, brat kaj piše po tovornjakih, gledat policajčke in DARS-ovce kako šibajo gor in dol, še celo POP TV se je namalal...in kar je najbolj pomembno sem dobil celo malo barve, xg:Dx vsaj dehidriral nisem v tisti vročini, ker sem imel pijačo s sabo. Bi pa takrat res pasalo hladno pivo. x:px

In na koncu se je izkazalo da je neki kamionček zaneslo v ograjo...tovor se je pa razsul po obeh straneh...baje naj bi bila počena guma. Whatever, danes je bil res športni dan na avtocesti, me je še polž prehitel. x:Dx Prejšni dan sem pa po DURS-u skakal...celo dobim nekaj dinarčkov od dohodnine nazaj...pa niso napisal pravega računčka...Pa naj še kdo reče da življenje ne zna biti zabavno in zanimivo... xg:Dx

Kako lepe so naše ceste ko se voziš, čakaš v koloni, opazuješ okolico...

mah..zadnjic se mi se pizdit ni dalo, ko sem slabe dve uri v koloni pred CE stal...lep doncen dan...sem se raje socializiral s sotrpini (hudica, se starega kangooja smo s porivanjem spet vzgali :D)

Sometimes I wish

my face wouldn't use its freedom of expression

http://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif

Zberimo skupino za skupno tuljenje :C: .... v družbi je lepše....

Ko se začne eden smejat iz obupa, potegne še vse ostale za sabo ;) , zabava zagotovljena... x:o)x

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Jaz znam tud tulit...iz srca. x:Dx Nasmešek je pa itak dost prisoten pri meni...pa kaj potem če se cel trop zgrne name...malo magijskih besedic, psiho pogled, kakšna čarobna palčka ala bejzbol palca in bum....če pa zagusti pa pokličem še bele duhce na pomoč... xg:Dx

AAAAAAAAUUUUUUUUUUUUUUUUUU :lol:

Meni se trenutno total meša...PIŠEM ODPOVED... x:Dx ...pa vidim odpovedni rok en mesec...ma to je vse stvar dogovora. x;)x Sem iz šihta domov znosil že tolk zlatih palic, da lahko začnem malo zabušavat...mal manj v trezorju...who cares... xg:Dx Ups, to se ne govori v javnosti... x:Dx

Kyllah xokx

ČE rabiš voznika za avtodom....Ker sm vidu,da rada razbijaš avte.... x:Dx Joke.HUdo....ja to bi blo fajn met....pa en kros motor zadi na prtlažniku.... x^x

I miss those lips....those fresh breath....the power of your mind....aura.......

Darling,stand by me

with all my heart.... fuck you x:Xx

xsmx ...ta je huda....tud podpis maš u slogu, mačka...... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ane :vragec: x;)x

sicer pa. bemti sunac, da se s človekom neki resnega zmeniš in potem izpuhti nekam v tri krasne. in ostaneš na suhem. to si morm jst nekam zapisat pa s sabo nosit, da se ne gre nikoli na nikogar zanašat; če čš, da je narejeno, naredi sam in kar je še takih modrosti :vragec:

bitch.

na un listek ne pozabit napisat tut: fuck you x:px

pa če ne gre drgač loh občasno tut wihtout heart x:Ix

je pa tko:

če se meniš karkoli z komerkoli, ki ni resen...

in če ti prčakuješ, da on bo resen...

se pol še prtožuj swojim pričakowanjem, da druge prčakuješ drugačne, kot u bistwu so.

toj k da bi od mene kdo ircanje prčakwou x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...