Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

:palec: Valkira

Jst imam Ksantipo tut na sumu že neki časa... včasih je bila dosti bolj "bitching" v komentarjih x:Dx veliko manj o seksu govori in je nasplošno bolj nežna v izražanju, slikce lima gor, opravičuje se in sporoča lepe misli ... mislim neki se spreminja definitivno xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Hehe...sej jst se tud neb...dej, ni variante, da obstaja tip, k bi ga cew lajf gledala...že za krajši čas se ne da nbenga pametnga dobit. xrolleyesx x:Dx x:px

Pa sej v bistvu sploh nism jezna, sam tko, že dolg se nism na nbenga drla, pa morm mal popravt vtis, da nov kdo mislu, da sm se raznežla. :inocent: x:Dx

Hehe...sej jst se tud neb...dej, ni variante, da obstaja tip, k bi ga cew lajf gledala. : ..že za krajši čas se ne da nbenga pametnga dobit. xrolleyesx x:Dx x:px

Pa sej v bistvu sploh nism jezna, sam tko, že dolg se nism na nbenga drla, pa morm mal popravt vtis, da nov kdo mislu, da sm se raznežla. :inocent: x:Dx

:wOOt: :wOOt: :cry:

zarečenga kruha se največ poje x:)x

boš dobla enga takega, ki te bo mel naketn..in to čist kratki x:Dx

:vragec: beri Pikin post :vragec:

Hm...Skoraj ne verjamem, da je letelo name xrolleyesx :o|o:

A ne no, Valkira....porka duš, pol pa skoz poslušam Kok si ti fejst Pika, pa take oslarije....če sm tok fejst, me pa ožen, jebemo. :vragec: :vragec: :vragec:

Zbila bom te tipe frdamane....ratatatatatata (uf, že dolg nism strelala...paše. :vragec: )

Hm...pa sej ne moreš brez njih x:Dx x;)x

Sicer pa niso vsi taki x:Xx x;)x

da nov kdo mislu, da sm se raznežla. :inocent: x:Dx

Pa to ja ni nč slabga x:px x:px ...sploh če želiš ....... x:px x:Dx x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Nemogoče. x:Ix

Hm...pa sej ne moreš brez njih x:Dx x;)x

Sicer pa niso vsi taki x:Xx x;)x

Pa to ja ni nč slabga x:px x:px ...sploh če želiš ....... x:px x:Dx x;)x

1. Lahko brez njih.

2. Vsi so taki.

3. Vem, da ni. x;)x

Ugotovitvi pod 1. in 2. bazirata na podlagi izkušenj. Če povedano ne drži za tipa, je pa zaseden. :vragec:

1. Lahko brez njih.

2. Vsi so taki.

3. Vem, da ni. x;)x

Ugotovitvi pod 1. in 2. bazirata na podlagi izkušenj. Če povedano ne drži za tipa, je pa zaseden. :vragec:

NI RES x!x x!x x!x ......iz izkušenj tudi

pod 1., je možno, če imaš rajši beybike, potem ja

Bla, bla. x:Ix

Nisi v moji koži, tako da ne veš, kakšne primere sem doživela. Nikol ne lažem in si ne zmišljujem. Pač, na take sem naletela. Jebat ga. Sej sm verjetno sama kriva. Samo...vseeno. Poznam še hujše primerke od mene, pa majo fejst tipe.... :o|o:

Ok, konc debate, grem damu, se beremo čez pol ure. x:)x

no, Piki, na napačne padaš..zihr vsi niso taki...

jest poznam kar nekaj primerkov, ki niti pod razno niso taki...samo, če jih sama nočeš, pa nič...ti pač ne potegnejo x;)x

očitno ti neodgovorni tipi zaradi nekih lastnosti potegnejo...tisti, ki bi bili pa primerni za daljše zveze, ti pa ne...mogoče zato, ker so preodgovorni in preresni, al kaj?

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Ne, ni tko, glih išče nekoga, ki bo odgovoren in resen. v bistvu lažem. Ne iščem več, ker se mi ne da. Samo, obdajajo me pa tipi, ki jim zdaleč n do tega. Problem je pa v tem, da ko jih spoznam, vsi igrajo neke svetnike in so oh in sploh popolni, ko pa zagrabim, se pa vse obrne. :xx!:

Ma, sej pravim, nima smisla debatirat o tem, enkrat bom že dojela, zakaj je tko. x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...