Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

..dal odpoved...

Pih!. :palec:

To je pa kar pogumna odlocitev.

Upam da ti bo uspelo oz. bo bolj po tvojem okusu! xwitchx

~~~

Ja Jeti, sem tud jaz na to pomislila. xDDx

~~~

Kozo sem si odrtgala oz. *mehur* z dlani. :o|o:

no sej je ze lepa koza spodaj, sam me vseeno mal *cufa*. :o|o:

~~~

Dons sem mela smotane sanje... nc dobrega oz. morda se bo nekaj cudnega zgodilo/dogajalo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

jaz tudi, sam mesec dni prej , včer 29.4 je bil tazadnji dan :)

Cool... x:Dx ...Ma mene je tam okrog 10. tega meseca nekaj prijel, da imam enostavno dost...enostavno nimam dost časa za tiste stvari ki me zanimajo... x;)x in sem na hitro nacrtal odpoved, delal do konca meseca da nisem moji vodji zjebal plana, itak ima premal ljudi...za dopust in viška ur sem pa rekel naj kar izplačajo...pa bom imel spet čez 220. ur na plačilni listi...razdužio določene zadevce...uniformo bom pa po praznikih...Pa naj se zdaj drugi zaj...z džankiji, lopovi, roparji... :D

Zdaj pa prvo malo na odmaranje, mal naše turistične kraje pogledat...dokler še ni turistov in dokler kakšen cunami ne odnese primorskih krajev... x:Dx Po parih letih spet šel mal na banko po denar...pa več kot 5000. sploh nisem mogel dvignit...kao varnostni protokol...se bom kar bankomatov držal še naprej...vsak dan po malo... xg:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

fak. :vragec:

spet sm telebajske zaspal :sori:

vsaj 30 x;)x kar je potem lahko tud 40, 50, 60, .... x:o)x

ma jst pa ne verjamem. raje ne x:Dx drugač si grem takoj dat štrik za vrat. in kot praviš, baje....

v bistvu ne štekam sploh - kakšno popolnost se doseže? in kaj je potem? pa zakaj?

sej noben ne we, pa je cel kup pametnih.

in zdej, k so verske lože čist pouhne, so si pa nju ejđ zmislil... in pluvajo po religijah, sami so pa isti pezdetki.

izvirni greh, kesanje, trpljenje... karma, reinkarnacija... dej dej...

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Tale Edgar je sigurno pozabil kakšno nulo še zadaj napisat...bolj verjetno je od 300. dalje...v človeškem življenju...Mogoče je pa slab prevod... x:Dx

Šel pogledat...Edgar Cayce je imel 1,7 planetarno posvečenje...( od petih)...No ja še kakšnih par lifeov pa bo kao popoln za Zemeljske razmere... xg:Dx

Tut ce ne. Smo slisali tudi ze kaj drugega.

Relativno.

Ste slišali vsi :eek:

Edgar Cayce, eminentni jasnovidec svojega in sedanjega časa, je izjavil, da je potrebnih 30 življenj v fizičnem telesu, da pride človek do popolnosti :o|o:

Mantis, dober post!

sam ne stekam, zakaj je tu - ali se ni ravno te dni odprla tema o E. Cayceu?

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

O razsodbi glede nečesa pa največ štejejo končni dokazi, dejanja in REZULTATI .

Mantis, dober post!

jup. zelo dober...

pa nč nism astrologije omenjou x:px

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

aja, kam pa ti to pogledaš?

kakorkoli, god is a sick fuck.

Zrcalce, zrcalce na steni povej...kakšno posvečenje človeček je imel... x:Dx

Bogec je pa moj najljubši prijateljček...me zmeri rešuje iz neprijetnih okoliščin... xg:Dx

eh ja, brezo x:o)x x:Dx

------

ma jst sm pa prou... xrolleyesx nč se mi ne da, nč me ne zanima, nardim sam tisto, kar je glih res mus treba, vse ostalo prestavm na "jutri"

pa tolk dobr mi je že šlo, sm lepo vestno vsak dan terapijo furala pa vse ostalo, pol pa... ma sploh ne vem, zakaj sm nehala? vem, da bi blo dobro nadaljevat, da moram vbistvu, po drugi strani pa mi je čist vseeno in odveč in ne čutm prav nobene želje/potrebe... pfff xzzzx

Kakšne terapije? Nič jasn :eek:

Kaj že pravijo dalmatinci...kar lahko storiš jutri, preloži na jutri, mogoče se pa izkaže da tega dela jutri ne bo treba narediti...Nekaj v tem stilu...po dalmatinsko full dobro zvuči... x:Dx

sej je zame, zato tud ni treba, da ti je jasno x:o)x

sanja svinja kukuruz :vragec:

Aha, znači neka vrsta self-therapy...saj ni treba da mi je jasn...grem raje sanjat popražen kukuruz- pop corn oz. kokice po naše... xg:Dx

Ste slišali vsi :eek:

Edgar Cayce, eminentni jasnovidec svojega in sedanjega časa, je izjavil, da je potrebnih 30 življenj v fizičnem telesu, da pride človek do popolnosti :o|o:

ne vem, v kateri knjigi, ampak baje...

To je v povprečju 1800 let, če je življenjska doba 60 let ? (vsaj pred tisoči in 10 000 let se je živelo 30 let) ...

ne da se mi računat, ampak...

x:Dx

sem mislila, da je dovolj nekaj življenj

kolko, 1500 let življenja, mogoče 2500 let, če bo življenje stalno daljše ???!!!!

si predstavljate, kakšna smola x:o)x

mogoče sem sredi razvoja čustvenega telesa šele, ker imam luno na ascendentu.... zdaj imam torej "samo depresjo"

kje je šele razvoj mentalnega telesa... in takrat bo bila šele shizofrenija, bolezen uma, bolezen brihtnih x:Dx

in kje šele je razvoj duhovnega telesa..... da bom znala biti z duhovnimi močmi istočasno na 2 mestih in znala leteti na preprogi in take stvari.... x:px

ok.

ampak neeeeeee noooooooooooooooo

..

A če preživim vsaj nekaj stoletij kot zadeta, bo kaj bolje, bo prej minilo ...

..

o groza, pa men se že zdej nič ne daaa.

pa prawš, da se sploh ne splača končat kaj prej, ker te ruknejo nazaj xrolleyesx

kako si rekla, da razvijam čustveni mental telesa al kako, če si si z depro na ti :inocent: ma jaz sem skos v depri, sam ne morim ostalih s tem xcivx

provzaprov se na tok low, da lah že ležim :o|o: pa je prow vseen qrtz, če me tut zagrebejo xcivx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

x:Dx

aja, brezo poglej še zame, kakšno posvečenje mam. al to lahk sam za une pogledaš, ki so že umrli?

Žarkovna struktura kamor spada tudi posvečenje se ponavadi pove samo za umrle...Kot zanimivost naj povem da sta Hitler in Stalin imela 2. posvečenje, Lenin 2,2...Tito 2,5...Leonardo da Vinci 4,4...Marija Tereza 1,65...

Skratka visoko posvečenje še ne pomeni da se človek obnaša tudi duhovno...mogoče je to dobil v prejšnjem lifeu...zdaj pa dela piz... x:Dx Šele pri trojki se zmanjšujejo možnosti za padec.

Baje da smo zdaj šele v procesu popolnega izgrajevanja astralnega oz. čustvenega telesa,

Astralno telo smo še predobro razvil že v času Atlantide...zdaj je pa na vrsti mental... x:Dx

Ampak res, še enkrat: kam ti to pogledaš? Iz katerega vira dobiš te "podatke"?

Preplonkam iz plonk listka...preden sem se inkarniral sem jih pač malo napisal, da bom lažje prišel v Zemeljski šoli skozi... x:Dx

Kdaj si me pa prvič vprašal? :eek:

To je iz knjigice Maitreyas mission...v slovenščini valjda... xg:Dx

Žarkovna struktura kamor spada tudi posvečenje se ponavadi pove samo za umrle...Kot zanimivost naj povem da sta Hitler in Stalin imela 2. posvečenje, Lenin 2,2...Tito 2,5...Leonardo da Vinci 4,4...Marija Tereza 1,65...

Skratka visoko posvečenje še ne pomeni da se človek obnaša tudi duhovno...mogoče je to dobil v prejšnjem lifeu...zdaj pa dela piz... x:Dx Šele pri trojki se zmanjšujejo možnosti za padec.

Ja, res zanimivo, kar neke številke brez smisla. Očitno se le da tudi duhovnost meriti. x:Dx

Kdo pa je tista "avtoriteta", ki posvečuje? Kdo pravi "druže Tito, evo vam 2 i po, a vama Marija Terezija Austrijska samo 1,65 i više sreće drugi put..."?

Possible—but highly unlikely.

Ja, res zanimivo, kar neke številke brez smisla. Očitno se le da tudi duhovnost meriti. x:Dx

Kdo pa je tista "avtoriteta", ki posvečuje? Kdo pravi "druže Tito, evo vam 2 i po, a vama Marija Terezija Austrijska samo 1,65 i više sreće drugi put..."?

Če nisi bral knjige in se ti vsaj malo ne sanja o žarkih...je težko razumet...to o žarkovni strukturi pa še jaz ne štekam...razumem samo kakšno stopnjo je človeček dosegel... x:)x ...zadnja tri posvečenja pa podeli Sanat Kumara... x:Dx

Evo ti še mal preplonkan...

Tito (2,5) 1 1 1 4 1 (1892-1980) Predsednik

Marija Tereza (1,65) 4 6 1 6 7 (1717-1780) Cesarica

Cayce Edgar (1,7) 2 2 4 6 7 (1877-1945) Jasnovidec

Pet številk ki sledijo posameznikovi razvojni stopnji, se nanaša na njegove žarke. Od leve proti desni so navedeni žarek duše, osebnosti, mentalnega, astralnega, fizičnega telesa. x:Dx

Ti, Brezo, pa lažeš x:o)x To teorijo je lep čas nazaj ven spravil Benjamin Creme in to je njegova lestvica x:o)x pa jo predstavljaš kot svojo

Kako si pa prišla do tega da jo jaz predstavljam za svojo x?x O žarkih je pa že Alice A. Bailey pisala...Creme je pa ta seznam kao sestavil po nareku svojega mojstra... x:Dx

Bistvo tega je da vidimo kako so slepila in iluzije močne...da ljudje ki meditirajo, se delajo duhovne ipd. ni nujno da so duhovno visoko razviti...lahko je kakšen uradniček ki nikoli ni slišal o duhovnosti na višjem nivoju...Politik lahko igra večjo vlogo v svetu kot nekakšen duhovnež...skratka je kao nek smerokaz, da probamo sami zase ugotovit ali smo res tako visoko kot se nam zdi...dani so bili pa podatki za kakšnih 1000. pokojnih znanih oseb...

In stvari se še preveč lepo skladajo z informacijami, ki sem jih dobil iz drugega vira...in seveda parim izkušnjam, ki nsem jih doživel med meditacijo...Jaz imam pač rad te bajke... xg:Dx

Če nisi bral knjige in se ti vsaj malo ne sanja o žarkih...je težko razumet...

Ja, seveda. Vedno ista zgodba.

to o žarkovni strukturi pa še jaz ne štekam...razumem samo kakšno stopnjo je človeček dosegel... x:)x ...zadnja tri posvečenja pa podeli Sanat Kumara... x:Dx

Ime pove že vse. x:Dx

Evo ti še mal preplonkan...

Tito (2,5) 1 1 1 4 1 (1892-1980) Predsednik

Marija Tereza (1,65) 4 6 1 6 7 (1717-1780) Cesarica

Cayce Edgar (1,7) 2 2 4 6 7 (1877-1945) Jasnovidec

Pet številk ki sledijo posameznikovi razvojni stopnji, se nanaša na njegove žarke. Od leve proti desni so navedeni žarek duše, osebnosti, mentalnega, astralnega, fizičnega telesa. x:Dx

Kako oz. s čim pa se to meri? Ali je to zgolj ocena? Kakšen je kriterij? Predvidevam, da je lestvica od 1 do 10. Kaj pomeni 1 in kaj 10?

P.S.: Lahko bi odprli temo o tem. x:)x

Lenin je bil bolj posvečen kot Marija Terezija, pa so njene reforme bolj uspele.

Mi je pa všeč njegova izjava: Nikoli se ne smemo igrati z vstajo, marveč je treba za trdno vedeti, da se mora, kakor hitro je vstaja začeta, iti do kraja.

To moram poslati Grkom x:px

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Ja če pa na konkretno vprašanje nisi omenjal nobenih virov, ampak praviš, da si to sanjal oz. si si zapomnil iz prejšnjih življenj, češ si kao to znanje že sam spoznal nekoč in take xrolleyesx

Bajke ja, vse so to bajke, Hitler samo zaradi vpliva na druge ljudi ne more imet nikakršne razvite duše, kot si rekel ti in Creme.

Saj se razvita duša meri le po stopnji prebujene ljubezni v njej in spoštovanja do vsega .

Nikakor pa v njeni moči in kaj šele v negovanju nasprotnih naravnavnosti, kot so ljubezen do moči, vpliva, nasilja :lol: - vse to je vendar zgolj znak za nižje bitje

-----

Drugač jaz niti ne verjamem v številna življenja... razen da pa je eno, sedanje, izrednega pomena.

Tega se pa jaz ne spopmnim da bi omenjal da sem si to zapomnil iz prejšnjih lifeov...sem pa omenjal da sem se spomnil določenih zadevic iz preteklosti, zlasti ko sem razrešil kakšne težave v sedanjosti se je včasih pokazal kakšen preblisk iz kje nekak naj bi izviral...skratka malo manj amnezije... xg:Dx

Hitler je pa prišel pod vpliv dark force...Treba je vedet ko človeček dobiva psihičke moči da je skušnjava za uporabo v osebno korist zelo velika...in ni ga človečka v zgodovini ki ne bi padel pri temu...Sem pa napisal da je do 3. posvečenja to zelo velik problem, šele potem začne krivulja spet padat...Človeček ne more padt evolucijsko nižje kot je, lahko samo stagnira dokler ne izniči slabe karme ki si jo je ustvaril, šele potem lahko nadaljuje...

Razvojna stopnja se pa meri koliko se moč duše izraža skozi nižja telesa...v enem življenju se lahko full, v drugem pa zelo mal...Hitler pa ni bil še na tako visoki stopnji...astralna polarizacija traja do 2. posvečenja...skratka res tista resnična ljubezen se začne kazat šele pri 3. dalje, vse ostalo so samo malo prebliski....vsaj jaz sem to tako skapiral. Skratka 3. posvečenje je v bistvu šele tisto tapravo prvo gledano iz višje perspektive... x:Dx

Ja, ce je Caycej reku, pol pa ziher velja! x^x x:o)x

Da, lahko marsikaj.

Zarad mene, ga lahko kamot vzames kot tvoj zakon, za merodajnega, ucitelja, boga, whatever ti srce pozeli... Ti ne branim sploh.

Ne vem v kaj me hoces zdej prepricevat, mi dopovedovat, ceprou zgleda da predvsem sebi dopovedujes in sebi govoris.

ala varianta: mislim, da ti mislis...

Torej ti zelim uspesno, veselo in strastno spoznavanje se naprej :palec:

Slišali ste vi (ne vem koga vse misliš) lahko marsikaj.

toliko o relativnosti.

En prebivalec planeta zburabinutamikurastovaziosix je sick fuck. Samo obstaja pa ne. Niti planet, niti prebivalec.

Zanimiva logika! Uporabna, ce je cloveku dolgcas recimo in je slabe volje x:o)x = neki si zmisls in to postavis, opredelis v najnizjo mozno nulo v okviru lastnega razumevanja in zmoznosti, se "otresen lsstnega mnenja skozi kriticno obarvanost, izpoved, whatevere bruhanje", nato pa si reces, da to itaq ne obstaja. x:Dx Prouzaprou zanimiva samoterapija! x^x x:o)x

to se prav, če bi obstajal x;)x

kakorkoli, god is a sick fuck.

ne zgleda glih. x:Dx x:o)x

... ma jaz sem skos v depri, sam ne morim ostalih s tem xcivx

Sam hvalis se neki ... x:px

Ja, baje, ...

Zakaj zivis sploh? x:px

Zakaj zivis sploh? x:px

Kakšno povezavo ima to vprašanje z mojim spraševanjem, z mojim iskanjem resnice in ne pristajanjam na katero koli neumnost, ki vsaj malo diši (ali smrdi) po ezoteričnem, duhovnem ipd.?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...