Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

2. stopnja za Hitlerja ... Ampak on je ja imel ene ljudi za manj vredne od drugih ljudi, torej je bil SLABŠI OD VEČINE LJUDI ! Kako bi torej imela mati Tereza, požrtovalna aktivna dobričina brez ego želja zase, nižjo dušno razvitost od njega ? On je bil egocentrik - ki ga ne sme bit, če je duša visoko razvita. In kako bi oni slikar imel kar 4. stopnjo ? Je bil umetnik, vendar je Tereza Z ROKAMI POMAGALA IZ TRPLJENJA VEN, drugi nikomur, kot je Jezus učil pomagat.

Brezo je omenil Marijo Terezijo in ne matere Tereze. Razen, če je kje omenil tudi njo in sem spregledal.

Marija Terezija (1717 - 1780) --> vladarica habsburških dežel

Mati Tereza (1910 - 1997) --> albansko-indijska redovnica, ustanoviteljica reda misijonark ljubezni

Possible—but highly unlikely.
Deli na socialnih omrežjih

Jaz sem omenil Marija terezija- avstrijska vladarica, ne tista bela nuna...

Sem pa omenil da so te razvojne stopnje omenjene glih zato da nam pomagajo razblinjat slepila...nekdo je visoko posvečen pa tega ne izraža navzven, ker se je recimo kao inkarniral kot vladar...takrat njegov razvoj stagnira...deluje pa iz mentala in lahko naredi veliko koristnega v svetu ali slabega...

Kdo jih je več pobil Hitler ali Stalin x?x Šele zadnje čase so prišle na dan informacije da je komunistična partija pobila več prebivalcev kot nemci med celo vojno...ali misliš da je Hitler deloval sam...mogoče je imel glavno besedo, imel je pa podporo vodilnih in večine nemškega prebivalstva...Je pa zanimivo da Hitler ni pokasiral preveč slabe karme, Stalin se je pa zaradi tega celo inkarniral spet kot žival, kar se zgodi zelo poredkoma, da je hitro izravnal karmo.....v ozadju so še druge stvari o katerih mi ne vemo nič...zato je brez veze posploševat...Sicer pa v preteklosti so padal tudi največji svetniki, posebno zaradi žensk... x:Dx

Če dam primerjavo z bivšim Bushem, a misliš da je imel on glavno besedo pri odločanju...on je bil samo lutka v javnosti, moč so imeli pa ljudje v ozadju...kot so razne multinacionalke, top secret agencije o katerih javnost sploh nič ne ve in tudi vodilni v Ameriki ne...so kot država znotraj države...imajo svoje organizacije, black budget ipd.

Skratka do trojke pomeni da človek dela na mentalu...to se pravi da je zelo pameten, inteligenten...za svoje dobro ali za narodov blagor....Drugače si pa vzemi knjigico in jo prelistaj, je v obliki vprašanj in odgovorov ki so jih postavljali različni človečki, dotika se pa različnih področji...Jo imajo celo v knjižnicah. xokkx Zakaj pa misliš da pravijo da lahko modrec živi glih zraven tebe in tega ne opaziš...Zato ker lahko zgleda kot običen človeček...Ti si si pač naredila neko predstavo kako naj bi zgledal duhoven človeček...to je res, ampak lahko pokažejo tudi obratno stran. Nekateri svetniki so svoje učenci tudi nadrl, kao udaril s palico...zato ker so kao njihovi privrženci samo na tak način lahko spoznal svojo arogantnost, zmote, svoje slabosti.... xg:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Je pa zanimivo da Hitler ni pokasiral preveč slabe karme, Stalin se je pa zaradi tega celo inkarniral spet kot žival, kar se zgodi zelo poredkoma, da je hitro izravnal karmo.....v ozadju so še druge stvari o katerih mi ne vemo nič...zato je brez veze posploševat...Sicer pa v preteklosti so padal tudi največji svetniki, posebno zaradi žensk... x:Dx

Kako pa veš, da se je Stalin inkarniral kot žival? Iz katerega vira je ta "podatek"? Kako se to "ugotovi"?

Ocitno se hoces kregat. Bos mogla koga drugega najdet, da izlijes tvojo temo. xppx ...tko da tvojga posta niti preberem raj ne, ker kar vre iz njega tvojih negativnih emocij in furstracij. :P

čas ...

x:px

? x:o)x

ne, ne obstaja. če pa bi obstajal, bi bil sick fuck, ok, razumljivo zdej? x:Dx napišem, da tak je, za vse une, ki vanj verjamejo. in v njegovo brezmejno dobroto & ostale traparije.

Zeleno vezo.

Kakšno povezavo ima to vprašanje z mojim spraševanjem, z mojim iskanjem resnice in ne pristajanjam na katero koli neumnost, ki vsaj malo diši (ali smrdi) po ezoteričnem, duhovnem ipd.?

Kako karkoli ves?

Kako pa veš, da se je Stalin inkarniral kot žival? Iz katerega vira je ta "podatek"? Kako se to "ugotovi"?

Tako kot lahko zveš oz. preveriš vsako stvar...če si sposoben prebereš iz Akaša zapisov...ker pa mi pač tega nismo sposobni obstajajo različne igračke--- tabla ouija, nihalo, blinkanje, različne vrste meditacij.... x:Dx

Jaz sem pa to enostavno prečital, pa se ne spomnim več kje, vem pa da je podatek dal eden od mojstrov...Sem si pa zapomnil, ker je bilo govora o evoluciji in da se človek ne more inkarnirat v žival ko doseže neko stopnjo človečka, razen če res ne naredi zelo hudo piz...recimo pobije kakšnih 100. milijončkov ljudi ali več...Skratka jaz pamtim samo zanimive gluposti.... xg:Dx

Zeleno vezo.

Ne razumem, kaj hočeš povedat. Po moje, se niti tebi ne sanja. Če pa je kako drugače, se potrudi in obrazloži; že ker rad pišeš dolge poste in si sploh naše zrcalo ...

Kako karkoli ves?

In kaj hočeš povedat s tem vprašanjem? Mene trenutno ne zanima filozofsko vprašanje, kako karkoli vemo, temveč me zanima izvor "védenja" konkretne trditve, da je bil Stalin ponovno inkraniran v žival in še vseh ostalih trditev, ki jih tako vehementno stresa Brezo. Brez filozofiranja in duhovičenja -- zanimajo me čisti fakti, da lahko tudi sam to preverim.

Stalin se je pa zaradi tega celo inkarniral spet kot žival

x:o)x

Po katerem viru?

in v katero zival?

(mislim da se skoraj govoto ni v rumenoglavega kraljicka x:)x)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Tako kot lahko zveš oz. preveriš vsako stvar...če si sposoben prebereš iz Akaša zapisov...ker pa mi pač tega nismo sposobni obstajajo različne igračke--- tabla ouija, nihalo, blinkanje, različne vrste meditacij.... x:Dx

Eh ...

Kaj pa če domnevnih akaša zapisov ni? Lepo si je izmišljat zgodbice. x:)x

Jaz sem pa to enostavno prečital, pa se ne spomnim več kje, vem pa da je podatek dal eden od mojstrov...Sem si pa zapomnil, ker je bilo govora o evoluciji in da se človek ne more inkarnirat v žival ko doseže neko stopnjo človečka, razen če res ne naredi zelo hudo piz...recimo pobije kakšnih 100. milijončkov ljudi ali več...Skratka jaz pamtim samo zanimive gluposti.... xg:Dx

Jaz pa sem prebral v Bhagavad-giti, da se ljude kadarkoli lahko inkarnirajo v živali, če delajo pizdarije ... In da si ne drzneš kontrirat, ker to je fakt, ki ga je Krišna zaupal Arjuni na Kurukšetri in kakor o tem verodostojno po liniji priznanih duhovnih učiteljev poroča Abhay Charanaravinda Bhaktivedanta Swami Prabhupada! :vragec:

Eh ...

Kaj pa če domnevnih akaša zapisov ni? Lepo si je izmišljat zgodbice. x:)x

Jaz pa sem prebral v Bhagavad-giti, da se ljude kadarkoli lahko inkarnirajo v živali, če delajo pizdarije ... In da si ne drzneš kontrirat, ker to je fakt, ki ga je Krišna zaupal Arjuni na Kurukšetri in kakor o tem verodostojno po liniji priznanih duhovnih učiteljev poroča Abhay Charanaravinda Bhaktivedanta Swami Prabhupada! :vragec:

Kateri verz, spev...kaj pa če Krišna sploh ni živel in je le izmišljena oseba...a je bil res plave barve...??? Kaj pa če so tudi to zgodbice za djeca? A u svakoj priči ima neke istine... x:Dx

OK mal zares...pri razumevanju Bhagavadgite je tako kot pri razumevanju Biblije...vsak tolmači zadeve glede na svoje znanje in razumevanje...zakaj pa imaš kao v Indiji človečke, guruje...ki trdijo da se lahko inkarniraš v žival in seveda tudi gurudžije in ostale človečke ki trdijo kontra... x?x

Oboji se pa naslanjajo na Bhagavadgito in ostale svete spise...

Prabhupada je pa učil da ni drugega načina v današnjem času kot petje Maha mantre in da naj bi kali juga trajala še ne vem koliko tisočletij....Novejše informacije pa pravijo, da je zlata doba glih pred začetkom in da obstajajo neke meditacije s katerimi lahko dosežeš več v krajšem času kot z mahamantro...skratka za tiste bolj napredne inkarnirane človečke... xg:Dx

Iz enega kafiča ki je bil pred Maxijem...na WC-ju na steni je pisalo "Tukaj so se usrali tudi najbolj pogumni"... x:Dx

zaključla z enim jobom, kjer mi ni blo "znosno". je družinska hierarhija posredi, z otroki ki pridejo zraven še v barček, medtem ko starši furajo bussiness (1 zadi, drugi spredi in en vmes)... potem se vključiš (če gre) in meni ni uspelo nikoli lih prav pozdravit, problem je bil tudi small talk za blagajno dokler ne greš na živce (verjetno)... dober dan, hvala , hfuji, hhs, aha, nasvidenje,... če je kaj vmes pa pride njen možžž...

x:px zdaj je konc, fjuuu...

če se selim na mansardo čez par mesecev, bom mogoče mela Tango buzz... gor, če ne bo koga preveč motilo. x8Dx (ker včasih ne gre skozi, razen če poprimeš vse konce...)

T-buzz...

- bo sestavljen iz klasične mesaže (osnovna Olja)

- aromamasaže (za sproščanje, pomiritev, proti depresiji)

- shujševalna masaža

- masaža na domu (za starejše ljudi)

(cena izjemno ugodna)

...

do zdaj je blo bolj tako, nisem masirala. zadnjič sem mas. teto, ki ima zdravstv. probleme, ... verjetno

je bilo dobro :) :(... (toja, toja...) x8Dx

mela tudi en izlet v hosto, ... x;)x lušten. okoli so bili kmetje na njivah, v opoju trave in sveže zemlje, ... in parkrat sem se ga malo nažgala sama od sebe, tako, da se ni več nič treslo. in me je bilo strah kar tako (od žrtja).

mah ... dost mam tega skrivanja xrolleyesx ... prakticirila zato, ker dosti časa zabijem na luni ... konec koncev, koga le briga čemu, saj zapravljam svoj čas ... sicer za branje samo ni potrebno, da se prijaviš x:Dx ... sam kaj, ko potem ne moreš firbcat po profilih :ph34r: ... da ne boste mislili, da sem sam jst firbčna :0: :P

Joj Jeti, ti ga tud pihneš xsmx

... Say what you mean

And mean what you say ...

jaz se pa ob nedeljah kopam x^x

x:Dx x:Dx x;)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

jaz se pa ob nedeljah kopam x^x

x:Dx x:Dx x;)x

Strogo prepovedujeva.

Prvič - voda pronica v telo in redči kri, kar naredi duha slabotnega ter dojemljivega za slabe izparine ter hudičevo sapo.

drugič - človek po pomoti lahko ugleda lastno nepokrito meso in brezsramno stori še kaj hujšega.

amen

Verba vana aut risui apta non loqui.

Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura.

OOooo Sprengerov Kramer - smo vas pogrešali malo - ste opazili, da obstaja spešeli tema, da pokažete nevernikom kar jim gre?

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

js pa ne vem, zakaj je cel forum nasmeten s članki jennifer, ki v temah pretežno nimajo ne repa ne glave.......??........ :vragec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

zoprno, ja xrolleyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

neke vrste virus al kaj? :o|o:

bo spet imela šefica dela s pospravljanjem ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

xDDx je ze urejeno. :vragec: x;)x

ma vcer sem eno pustila za stos, k je bila glih v cebelarskem forumu, pa se mi je zabavno zdelo.. xDDx

dons sem tud hotla pustit eno temo z green teajem oz. jo prikljucit Cajem..

ampak sem kar bris bris pol na konc, ze zato: kaj se pa to pravi! xrolleyesx

ce ne bi bil oranzen in moder, bi mislila da sem na en drug forum prisla.

modelsko, kok smo internacionalni.

ampak lohk pisejo svasta, sam reklam pa res ne bi (sploh pa ne 20 v enem shusu), razen ce jih placajo (pa se v tem primeru bi moral razmislit), kar jih ne bodo. x:)x

Tako da se nisem nic sekirala pa slabe vesti imela, ker nisem green caja in sploh nic pustila. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...