Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

no še to sm pršla povedat - očitno se staram :o|o: nič več mi ne prisojajo 17 let... zdej že kar 18 :inocent:

prasci potrebni :vragec:

ti pa 16 ane? drug teden seweda x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

spet cele štale s cunjami. nč mi ni všeč, če pa že, je preveliko/premajhno (no to že bolj težko x:Dx ). pa shujšat morm... oh joj x:o)x

kolk mi gre na jetra, če kdo je na vlaku/busu (vonjave raznorazne). da o mlaskanju ne govorimo xrolleyesx

lajf is hard xcivx

ohhh jaa.... se strinjam...predvsem ono o hujšanju:)

heh....zakaj stres ne vpliva na tak način da hujšam? :S

glede na to da je tema: Če bi kdo komu rad kaj povedal...

tisti, ki bu mi rada, ma prekleto srečo, da ga danes ni bilo blizu!!!! bo že naletel na mino! grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

x^x najhujša pi***** v življenju je to, da ima človek premalo in pomanjkljive podatke, na podlagi slabih podatkov je popolnoma razumljivo , se odloča temu primerno.....

itak, neka ide sve u tri..... :sick:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Včeraj prvi pošten topel sončen dan x8Dx

Veselo vzamem motikco in hajd na vrt malo plet (ob taki količini dežja plevel neverjetno dobro uspeva :vragec: ), seveda bolj malo oblečena...

Čist osmojena in rdeča kot kuhan rak... :switz: :fiju:

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Ravno o tem sem vceraj razmisljal x;)x :palec:

x^x najhujša pi***** v življenju je to, da ima človek premalo in pomanjkljive podatke, na podlagi slabih podatkov je popolnoma razumljivo , se odloča temu primerno.....

itak, neka ide sve u tri..... :sick:

x:Ix

v bolnici

prvi teden še ni za mano

vse ok, razen Tijice (je živa in okreva počasi) jo je udaril avto, odbila blatnik.

jutri delam sama 7 ur na dan, v soboto bo baje final countdown. na jobu samo nekaj momljam in upam da oddelam še to zadnjo kazen.

v lajfu.

prejšnjo soboto :8): nažgala in zgubila spomin.

:cry: :cry: :cry:

sej je mogoče res neumno,

ampak celo leto sem komaj čakala na točno teh par dni aktivnega dopusta

po mi pa ena oseba zamučka

in danes gredo brez mene

:C:

(aja, drugače nimam nikomur nič za povedat,

samo cmizdarim pač)

... Say what you mean

And mean what you say ...

Bom še jaz... cmizdrial namreč.... :OO!:

Tečen, zoprn dan... Nič se mi ne da...

Potem še grem za piko na i brskat po najdi.si novicah... Razpoloženje še bolj na tleh...

In se mi posveti xideax

Za vse moje težave, takšne in drugačne, sem odkrila krivca... Pahor je tisti...

Sem že boljše... :vragec: , grešnega kozla sem odkrila... jaz sem pa čista, nedolžna in brezmadežna... w:Iw x8Dx :vragec:

Videl full nekih policijskih specialcev okol sodišča, nekih reporterjev...in to ob 22.00...ma to je sigurn v zvezi s tistim lovom na narko mafijaše, ki se ga gredo po Evropi...Če bi še za obične človečke delalo sodišče ponoči bi imel full mal sodnih zaostankov...ne pa da se primeri vlečejo leta in leta.... x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Pregon je sprožila DEA [uSA]. ...

http://www.zurnal24.si/crna-kronika/sloven...a-172035/clanek

Drug Enforcement Administration [DEA]

http://en.wikipedia.org/wiki/Drug_Enforcement_Administration

Videl full nekih policijskih specialcev okol sodišča, nekih reporterjev...in to ob 22.00...ma to je sigurn v zvezi s tistim lovom na narko mafijaše, ki se ga gredo po Evropi...Če bi še za obične človečke delalo sodišče ponoči bi imel full mal sodnih zaostankov...ne pa da se primeri vlečejo leta in leta.... x:Dx

Pošljem mail na Zavod za zaposlovanje s konkretnim vprašanjem in dobim nazaj copy/paste iz njihove spletne strani.. kao, prijazen odgovor.

Ja, sem si prebrala vse to že na spletu. A mi lahko zdaj še odgovorite na vprašanje? :vragec:

Birokracija na vseh koncih me čaka danes ... vso srečo pa mirne živce si želim x:Dx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Pošljem mail na Zavod za zaposlovanje s konkretnim vprašanjem in dobim nazaj copy/paste iz njihove spletne strani.. kao, prijazen odgovor.

Ja to radi delajo. No, z zavodom za poslovanje nimam izkušenj, sem pa dobila copy paste odgovore iz Triglava, faksa, Telemacha in tako dalje...

Moj problem je, da mirnih živcev nimam... oz. me hitro minijo.

Good luck!

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Birokracija na vseh koncih me čaka danes ... vso srečo pa mirne živce si želim x:Dx

Veliko sreče, mirnih živčkov...pa vesela bodi, če ti rata vse v enem dnevu uredit.... xg:Dx

Za eno stvar ugotovila, da se ne da, tko da se bom za eno leto nehala z njo ukvarjat (na drugi mail so celo konkretno odgovorili),

drugo stvar uspela zrihtat spotoma ... :palec:

loesje

Spet nazaj -

Kar glava bolela, ko sem včeraj preveril in videl, da ima avtek še zmeraj zimske copatke z narisanimi snežinkami...sem mu danes nabavil poletno obutev...že lažje šiba... x:Dx

Vse ok...

me zafrkavajo v zvezi z avtom... ne morem registrirat, ker niso spremenili status v fizično osebo na summitu... zdaj si dopisujemo, gre mama za poroka in lahko pišem kar vse na njo, če ne... ... rihtala zdaj ločeno gospodinjstvo... vsaj... in CSD...na upravni enoti...

rihtam prispevke na obroke na dursu... 166 plus obresti ki se bojo nabirale do konca (ma kar nekaj), zdravstveno pride posebej... posebej pa invalidsko in upokojensko... (za počit)...

avto je zaplenjen od staršev, ker sem se parkrat nažgala in poslušala Proeskija :( pol sem se še nažrla in ostala brez benzina v Bukovici...

vsako jutro na job...danes sem morala odpreti pipe za 5 minut v dobro tega sveta, da teče... da ne bo salmonele... je teklo... poplava in ne veš kaj bi sam s saboj

they hate me (sestre, osebje in ostli)... če ne je kriza...me zasrbijo vsi brki in druge dlake... še zdaj ne vem koliko je ura ob tem času ko me ni...tam in delam medtem...ko me sploh ni tam. sem brez keša, itak. ...

tko, da... se že veselim, da bomo dali vse skozi in se na koncu vedno podpišem, da bo kazen uradno oddelana...

:) NAUK... vsega tega je... 600 ur za dvakrat preveč pive... za enga maturantka. ki še ni nič doživel tazga konkretnega v lajfu, pa ga wozi.

lp

nauk 2 - :D alkohol ni za javnost.

x:Dx kaki velki hribi in globine so na cesti med trgovinami na rudniku v ljubljani (od leclerka do rutarja) . grem drugic tja raj v gojzerjih in s pohodnimi palcami x:o)x

A ni lepo...Sem pred par dnevi vozil tam po shoppingu, sem samo čakal da bo kakšen amortizer šel rakom žvižgat...Full cool s cliotom vozit nagnjeno, prava terenska vožnja, x:px je pa priporočljiva vožnja 20 km/h pri več se že lahko zabiješ v kakšen hribček oz. greš lahko kar pobirat kakšne delčke od avta, ki lahko pod vplivom višje sile frčijo na vse strani... x:Dx

Drži, da ne maram poletne vročine, še manj sparine...

Ampak tole je pa le mal preveč... :vio:

Noge so mi zaledenele, oblečeno imam majico z dolgimi rokavi in debelo jopo, zvečer moram zakurit v centralno, da se lahko umijemo... Pijem vroč bezgov čaj, da se ogrejem.... in to junija :blink: :!:

Malo sončka prosim noooo B)

Noge so mi zaledenele, oblečeno imam majico z dolgimi rokavi in debelo jopo, zvečer moram zakurit v centralno, da se lahko umijemo... Pijem vroč bezgov čaj, da se ogrejem.... in to junija :blink: :!:

Malo sončka prosim noooo B)

podpišem!

to ni za nikamor :vragec:

loesje

Spet nazaj -

x:Dx kaki velki hribi in globine so na cesti med trgovinami na rudniku v ljubljani (od leclerka do rutarja) . grem drugic tja raj v gojzerjih in s pohodnimi palcami x:o)x

:D

xyesx

(glej kaj podpisujes, Aliana x;)x x:px)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...