janko 1. avgust 2010 Prijavi Deli 1. avgust 2010 oo jebote ti deklišno mel smo jo predvčerajšnim (učer sm šla končn mal prej spat http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif), in verjemi da je blo bolj švoh, če sm mogla bit zjutri 5:30 v službi ... čeprov sem že prakticirala maček+služba ... ampak sm se nekak vseen odločla, da nebom ponovila res čudna pa šwoh deklišna ja.ti si se nekej odločla, zwezda wečera se pa ni premislila Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DuraceLL 1. avgust 2010 Prijavi Deli 1. avgust 2010 res čudna pa šwoh deklišna ja.ti si se nekej odločla, zwezda wečera se pa ni premislila to še ne pomen da je čudna deklišna, če nism pila.... (no.. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif).... Zvezda večera, pa ni imela izbire http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Citiraj Neuspeh ne obstaja,.. so samo ljudje, ki ne vztrajajo dovolj dolgo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. avgust 2010 Prijavi Deli 1. avgust 2010 to še ne pomen da je čudna deklišna, če nism pila.... (no.. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/whistling.gif).... Zvezda večera, pa ni imela izbire http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif ok. maš prou. jes grem pa u miru na kšn kufe Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DuraceLL 1. avgust 2010 Prijavi Deli 1. avgust 2010 (popravljeno) ok. maš prou. jes grem pa u miru na kšn kufe NO supr... lepo pokofetkj... js pa grem, pa grem mal na luft.. grem pešaka udart Popravljeno 1. avgust 2010 -> DuraceLL Citiraj Neuspeh ne obstaja,.. so samo ljudje, ki ne vztrajajo dovolj dolgo.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 to sem ze tudi jaz veckrat vprasal, kljub temu da sem svoj cas tudi sam kaj oglaseval v temu primernih temah seveda.Ce se recimo pogovarjamo o tem ali oni zdravstveni tezavi, je logicno da ljudje povedo da imajo s tem ali onim produktov, izdelkom, preparatom itn dobre ali slabe izkusnje.Drugo pa je, ce oseba konstantno lobira forum s svojim produktom kot to pocne stane ze vrsto let, ker se mu to pac dopusca. Ampak ej, to je pac uredniska politika urednistva, in kle sva ali smo kot uporabniki lahko zgolj samo kriticni.Nekatere moti ce oglasuje nekdo, ki ga ne poznajo, ce stane pa ne, nekatere moti vse, nekatere nic itn. deloma se temu ne da izognit v kolikor so zadeve postavljenje kot so, ker je nacinov oglasevanja veliko, prav tako priktirega oglasevanja.ker je forum privat forum, kljub temu da je javen, o tem pac odloca urednistvo kaj se oglasuje in kaj ne. Zakaj sploh obstaja Lunin oglasnik, če nekateri z odpiranjem "koristnih" tem oglašujejo svoje izdelke povsod ? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Bi mogla delat pa se mi ne da toj pa res štala ej... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Zakaj sploh obstaja Lunin oglasnik, če nekateri z odpiranjem "koristnih" tem oglašujejo svoje izdelke povsod ? sicer ni prava tema za takšne objave, ampak vseeno (ker sem slučajno opazila); Lunin oglasnik je pravzaprav namenjen malim oglasom.Včasih ne opazim (takoj, isti hip) vseh novih oglasov in so vmes tudi taki ki ne sodijo med male oglase, pa tako včasih tudi tiste, ki jih opazim, pustim za kak dan, da je kao pravično... [ker češ - eni so pa lahko bili]... Imajo tako pač recimo en dan ali par dni *bonusa* zarad dobre volje uredništva, kasneje pa take teme izbrišem. Lunin oglasnik (=male oglase na LNF) sem prejšnji teden počistila, pri čemer mi je bil kriterij predvsem starost oglasov, neaktivnost... = neažurnost (če je recimo nekdo oddajal muce: NUJNO! in je bil oglas od leta 2005, sem ga izbrisala, kot tudi vse take teme, ki so bile datumsko določene, pa že zdavnaj potekle, z IZJEMO tem, ki so imele več kot 10 komentarjev in/ali sem presodila, da so koristne, čeprav stare - recimo se je razvila debata ali je bilo notri veliko koristnih infotov ipd.)... Brezplačno oglaševanje svojih dogodkov je možno tudi v forumu Obvestila (do tam še nisem prišla, da bi uredila), kot tudi na LNM (Lunin Magazin), kjer sva popolnoma prepustila dobri volji oglaševalcev, če želijo kot protiuslugo donirati LN ali ne - v vsakem primeru imajo možnost objavljanja. Benereji so pa seveda plačljivi (vkolikor ne gre za razne kompenzacije, se pa strinjamo, da recimo s kozmetičnim preparatom ali katerimkoli izdelkom, ki ga tako dobiš, ne moreš plačat računov). Ostale *reklamne* teme so pa VSE TU (razna obveščanja o plačljivih društvih, vabljenja na sajte [se pravi speljevanja obiska - potencialnih "strank" - Luninemu netu itd. ipd. ...]: tako da imamo tako teme o Herbalife-u [kjer ne samo da uredništvo nima NIČ od tega, si tega -in teh izdelkov- tudi ne želi!], kot tudi GOHu, FHESu, MAPu itd. ali raznih Hauschka kozmetikah, pri čemer je pravzaprav absurdno, da dovoljujem tu reklamo za slednjo, a grem hkrati v lekarno in si kupim kremo za 20€. )...In tako dalje. Obstajajo pa tudi podforumi, ki so nekateri praktično v celoti reklamni in je bilo najprej mišljeno, da bi bili sponzorirani (s strani upravljalcev), pa niso bili (ker "najemniki foruma" niso bili pripravljeni na takšno sponzoriranje), ali pa so donacije bile, a zelo simbolične in minimalne (/enkratne...). So pa (še vedno) tu (in nekateri niso dali niti centa niti enega izdelka). Prav tako imamo cel podforum (x!x) v temi Zdravje (zdravilci/terapevti), ki je pravzaprav VES namenjen reklamam - 4 strani (! - cca 100) reklamnih tem... In tako dalje. Ko je pa taka gonja proti Stanetu, soli, LN in tudi meni osebno, pa povem, da je konkretna sol meni osebno in res ŠTEVILNIM (cifre grejo tudi do 50 ali celo več!) zelo v pomoč in korist in jo tako in kot tAko tudi sama priporočam (x!x)).Nisem pa inšpektor niti kemik (in btw, niti ene Ašičeve gline nisem dobila zastonj, še vse sem kupila, pa jo vendarle priporočam, obstajajo pa tudi taki, ki jim ne leži in imajo pripombe).Prav tako še v lajfu nisem dobila zastonj medexovega apikomplexa, pa ga vsem priporočam (bognedaj torej, da bi kakega dobila džabe). Tako da mislim, da ste močno zapretiravali z vso to gonjo, hkrati pa nekateri tudi pokazali svoje prave *barve*. ...What goes around comes around. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Za denar pac marsikaj.zdaj imaš pa že tako nizke, da: je za denar, da imaš ti tu vse svoje teme, reklamne?Naprej si metal darila uredništvu, a sem zadnje *darilo* (poleg Stanetove reklamne akcije, ki poteka sedaj in se po trepalnicah mečeš zaradi nje) dobila ravno od - tebe. (*ki imaš tu poleg spešl foruma [ki ga Stane recimo NIMA!] odprtih kakih 10-20 ali več reklamnih tem). Tako da ko boš naslednjič metal naprej darila, ki da so mi jih dali kakšni forumovci (in to recimo zadnje pred dvema letoma), se spomni, da bo tebi morda prav tako en "zagnan Free" naprej metal da si podkupoval LN, ker si dal *darila*.Ampak v tolažbo ti bo lahko, da bo s tem osral tudi mene (kot ti počneš zdaj v tej svoji gonji) in ne sam tebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 bi bil tih, pa vidim, da se se o tem govori: To da se pise tule o raznih stvareh je tebi v +, ker tule dogaja. cetudi nimas konkretno casha, imas s tem vecjo moznost oglasevanja. In to tudi vsakemu oglasevalcu jasno. Ce ne ti pa Mitja ve, ki ni od vceraj kar se tega tice.In to da dogaja je tudi najvec vredno ker to pripelje ljudi. Dogaja pa se ve zakaj. a je to o podforumih letelo na GOH forum? Gonja ni na staneta, ampak je stanetova gonja na eventulene kupce tule, na clane foruma! in to ze vrsto let. pa ce bi se vsaj drzal svoje teme, ali imel svoj podforum, bi clovek se razumu., tako pa je pac malce tezje gledat zavajanje. in ker smo pac tule, kjer se POVE, pac povemo, sej je namen foruma da se. v cem je torej problem? ker imamo svoje mnenje drugacno od urednistva? To se sedaj imenuje gonja! Tut prou. Zapretiraval je definitivno stane s svojim fanatizmom. Torej stvar pogleda na zadevo. Jaz od tega da zagovarjam svoje stalisce nimam prav nicesar. Obratno pa je seveda drugace.In ja, ob vseh moralnih debatah, se je res pokazala prava luc! zal. ... kot tudi GOHu, FHESu, MAPu itd. ali raznih Hauschka kozmetikah, pri čemer je pravzaprav absurdno, da dovoljujem tu reklamo za slednjo, a grem hkrati v lekarno in si kupim kremo za 20€. )... Obstajajo pa tudi podforumi, ki so nekateri praktično v celoti reklamni in je bilo najprej mišljeno, da bi bili sponzorirani ... Ko je pa taka gonja proti Stanetu, soli, LN in tudi meni osebno, Tako da mislim, da ste močno zapretiravali z vso to gonjo, hkrati pa nekateri tudi pokazali svoje prave *barve*. ...What goes around comes around. 3 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 To da se pise tule o raznih stvareh je tebi v +ja, hvala za ta tvoj doprinos k mojemu 'plusu'. a je to o podforumih letelo na GOH forum?Moje mnenje poznaš, govor pa je bil o VSEM, kar se TUDI oglašuje, uporabila pa sem v nadaljevanju besedno zvezo 'reklamo za SLEDNJO' (kar vsak ki obvlada slovenščino, razume), a ti si to prevedel nase oz. na svoje lobiranje. Tud prav. Če pa bi bral natančno, bi videl, da nima neposredne zveze in da s tem tako nisem napeljevala na to, na kar namiguješ, saj od Hauschke nisem dobila nič, od tebe pa veliko izdelkov (zaradi česar sem tudi zaktivirala bener za MAP, katerega rolanje pa si prekinil sam - ker kao ni šlo v tvoj sistem pravičnosti in vrednot [ker se bi rolal istočasno z enim drugim benerjem ], a hkrati si še vedno tu, vse tvoje reklame so tu, podforum GOH je še tu ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 nizke v primerjavi niti ne, sploh ne pravzaprav. nakladas. pokazi mi eno temo odprto kot reklamno za moje produkte razen foruma, ki pa sem ga skoraj v celoti umaknil? ti je sel cel cas v nos ta forum ane forum goh je bil najprej v celoti namenjen nepromoviranju temvec informativno, s cimer ste se menda strinjali. ljudje so sprasevali. veckrat sem takrat po kaksni temi povedal za produkte, nakar je iz tvoje strani prislo navodilo da se to ne pocne, pa tudi firumasi so bili mnenja, da ne reklamiranja po temah. in jaz tega v vecini ne pocnem z razliko od staneta nad katerim pocetjem so se nekateri pritozili.brezveze ka je bilo za nazaj, ampak ker ze glih placljivost omenjas, moj forum tule ne prinasa ravno denarja kaj dosti. Imam statistiko vpogleda obiska, tko da okvirno vem.Ampak me to ni zelo motilo, ker je bil namen foruma jasen. In meni totalno vseeno za njegovo oglasevanje in sol, in mi je celo fajn, da lunin net dobi del financ, ampak zavajanje ljudi s strani staneta mi gre pa pac na K. in to tu jasno in glasno povem, in se ne pustim kupit! Ce stane nima foruma mene to nic ne briga. jaz z njim ne tekmujem in tudi nikoli nisem. In tudi ne vem zakaj bi, ker itaq od tega ne bi imel prav nic. in ponavljam; ker sem pac tule in vidim da nekdo za moje pojme pac zavaja ljudi to povem naglas. To kar pocnemo vsi, ce mislimo da se godi krivica. V cem je torej problem? Stane je clovek tako kot ti in jaz. A to se ne pomeni da se strinjam z njegovim nacinom in pocetjem.Torej ne gre za nobeno gonjo. Ker potem bi prav tako bi lahko rekli da je bila gonja ker so eni glasovali proti in drugi za referendum recimo in se prerekali okol bulmastifov itn. Samo tam ni blo nobenih poslovnih interesov vzadaj ane. Kar se daril tice.. hm... se bom vzdrzal komentarja za tvoje dobro, ker te tolk vseen cenim. Sicer pa ti sama ves ali so bila darila podkupovanje ali zares darila.Metanje naprej.... v tem primeru ja. Torej v stanetovem primeru je to pac moj pogled na njegovo pocetje.Tule se kosat s tabo kjer si ti boss nima kaj dosti smisla. tvoj plac od katrega zivis in ti privoscim in celo pomagam ce je treba. Z razliko da zame obstajajo meje! Mislim predvsem kar se tice staneta in njegovega bombardiranja foruma in zavajanja ljudi. V glavnem pa, sem okvirno povedal kar sem mel povedat. ti sama pa ves je res in kaj ne. zdaj imaš pa že tako nizke, da: je za denar, da imaš ti tu vse svoje teme, reklamne?Naprej si metal darila uredništvu, a sem zadnje *darilo* (poleg Stanetove reklamne akcije, ki poteka sedaj in se po trepalnicah mečeš zaradi nje) dobila ravno od - tebe. (*ki imaš tu poleg spešl foruma [ki ga Stane recimo NIMA!] odprtih kakih 10-20 ali več reklamnih tem). Tako da ko boš naslednjič metal naprej darila, ki da so mi jih dali kakšni forumovci (in to recimo zadnje pred dvema letoma), se spomni, da bo tebi morda prav tako en "zagnan Free" naprej metal da si podkupoval LN, ker si dal *darila*.Ampak v tolažbo ti bo lahko, da bo s tem osral tudi mene (kot ti počneš zdaj v tej svoji gonji) in ne sam tebe. 4 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 No ja, si pa omenla direkt produkte, kar tut ni blo nenamensko glih ane medtem ko bi lahko zgolj samo forum kot celoto. Sem prebral 2x. in tudi dojel da je eventuelno lahko pisano diplomatsko in sem zato tut vprasal, ne trdil. kar se bannreja tice ima to da se je zraven stanetovga rolal malo pri tem. so druge stvari in ti ves sama zakaj gre, da ne bi javno vec.sicer ne vem ce je ravno tvoja krivda ampak vseeno. je kar je. podforum je ja. kolkr je viden. glih tolk kt en fajn citat v podpisu uporabnika ki si je ustvaril dobro ime. objavo pa sm zbrisu, ker je bla res prenizka ceprav je bila prva na tej strani . Moje mnenje poznaš, govor pa je bil o VSEM, kar se TUDI oglašuje, uporabila pa sem v nadaljevanju besedno zvezo 'reklamo za SLEDNJO' (kar vsak ki obvlada slovenščino, razume), a ti si to prevedel nase oz. na svoje lobiranje. Tud prav. Če pa bi bral natančno, bi videl, da nima neposredne zveze in da s tem tako nisem napeljevala na to, na kar namiguješ, saj od Hauschke nisem dobila nič, od tebe pa veliko izdelkov (zaradi česar sem tudi zaktivirala bener za MAP, katerega rolanje pa si prekinil sam - ker kao ni šlo v tvoj sistem pravičnosti in vrednot [ker se bi rolal istočasno z enim drugim benerjem ], a hkrati si še vedno tu, vse tvoje reklame so tu, podforum GOH je še tu ). 2 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Jao ljudi pa kje vi živite...Tist ki da večji "donatorski" prispevek tist je večji angelček...resnica nima kaj iskat tukaj...važna je debelina kuverte in cifre bankovcev...Dober primer je farmacija...donirajo en aparatek za KC in takoj postanejo boljši v očeh pacientov, njihova zdravila so takoj bolj učinkovita, z manj stranskimi učinki...tralala...money, money money...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Kar se pa Staneta tiče so pa nekatere njegove izjave in trditve prav smešne...smeh pa koristi srčni čakri...to pa koristi celemu telesu...in na koncu se lahko celo izkaže da Stane celo pozitivno vpliva na forumce...kot klovn za otroke v bolnici...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif 1 2 Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 Jao ljudi pa kje vi živite...Tist ki da večji "donatorski" prispevek tist je večji angelček...resnica nima kaj iskat tukaj...važna je debelina kuverte in cifre bankovcev...kakšne nesramne, žaljive (in tudi lažnive) trditve. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 kakšne nesramne, žaljive (in tudi lažnive) trditve. marsa...za dobrim konjem se zmeri mal pokadi jest se neb sekirou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 kakšne nesramne, žaljive (in tudi lažnive) trditve. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon21.gif E Marsica saj veš da mene včasih ne smeš jemat resno...mogoče sem pa kdaj v preteklem življenju bil patološki lažnivec pa je še zdaj vidnih mal posledic...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif lahko mi je pa sonce mal skisal možgane...pa lunca in klorirana voda imata tudi svojo moč...Lahko sem pa pod vplivom kakšnih čudnih substanc pa dajem full čudne izjave...Skratka nič novega, se bo treba le navadit name pa ohranit mirne živčke...stres škoduje zdravju...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. avgust 2010 Prijavi Deli 2. avgust 2010 E Marsica saj veš da mene včasih ne smeš jemat resno...mogoče sem pa kdaj v preteklem življenju bil patološki lažnivec pa je še zdaj vidnih mal posledic... lahko mi je pa sonce mal skisal možgane...pa lunca in klorirana voda imata tudi svojo moč...Lahko sem pa pod vplivom kakšnih čudnih substanc pa dajem full čudne izjave...Skratka nič novega, se bo treba le navadit name pa ohranit mirne živčke...stres škoduje zdravju...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif kwa se zdej wadiš. sej načeloma je res, kr si reku, ampak prawilo pa ni in če lih unmu očitaš, k ne pada na te fore, si mu naredu kriwico in se mu pol toplt bl naumn zdi. das pa mal prfuknen, je pa verjetn marsa itaq že prej vedla in zihr ni preweč jezna, tko da se ti ni treba preweč oprawičwat,heheheheeh 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 ah... ja, bom šla pogledat v temo aids (ne vem, če sem sploh že bila kdaj notri).Če opazim kaj takega in presodim da je moteče, pa itak izbrišem (včeraj sem zbrisala recimo dve sliki v postu -Stanetovem, v trenutno najbolj vroči temi-, ker sem to opazila in me je zmotilo, vendar tega niste opazili, jasno, ker ju ni bilo več). Ne sledim vsaki objavi, največkrat pa niti celotnim temam ne - od njihovega začetnega posta (v zdravilce grem samo ko dobim prijave ). ... Vse pustim, pa so redki doniral, tako da tvoj "argument" ne drži vode. Tudi tebe prenašam, pa imaš zelo nadležno, nestrpno in zoprno energijo in si poleg tega nesramen, žaljiv in lažniv ne samo do članov foruma, pač pa tudi do LN in mene osebno in glede na to, da imam vse vzvode za to da lohk to hitro prekinem, bodi vesel, da eni doniramo, da se lohk tudi ti in tebi podobni tu izpucavate. 4 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 Dober dan Ce se clovek cuti ogrozenega mu ne bos preprecil, da bi ne snemal; pa ce se tak zakon naredijo Itaq pa se dans vse zivo snema ze.celo na mobitelu mas lahko tajnico, na kateri klicoci LAHKO pusti sporocilo. Pomeni, da po pisku SE snema in to JE ocitno zakonsko dovoljeno.Kaj menis? Problem je da ne smeš snemat s kamero magnetofonom, diktafonom in mobilcem... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 Najprej se je free vpičil na ocenjevanje, zdaj nas Kensei svari pred Stanetovo soljo ... Kdo je naslednji? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 Zgleda da vpliv lune mal prehiteva tiste slikce lunce na koledarju...Kaj bo šele ko bo polna luna...bo Stane moral začet propagirat česen ne pa sol...Ma on bo sigurno trdil, da je sveta vodica s soljo bolj učinkovita proti vampirčkom al pa česen prepojen s soljo kot pa zadevce brez soli...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Čeprav se pa res spomnim, da so v nekih grozljivkah naredil krog iz soli...narisal neke simbole in so bili človečki v tistem krogu kao zaščiteni pred evil force...seveda dokler se ni kakšen delček kroga prekinil...potem je bil pa masaker...zgleda da tudi kvazi magi radi uporabljajo sol...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 zdej pa se ti v naju kar je bilo najprej, pa je razlicno vedeno. Najprej se je free vpičil na ocenjevanje, zdaj nas Kensei svari pred Stanetovo soljo ... Kdo je naslednji? A stanetu pravis da naj neha? ej, a nisi ti zadnjic rekla da nic ne dogaja tule - evo, pa ste zakuhale kar ste strinjam, da je mal morece ze. pa tudi utrujajoce precej.Zdaj je pa že čas, da počasi nehate. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 zdej pa se ti v naju Ma ne, samo dušo si lajšam v črni luknji. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. avgust 2010 Prijavi Deli 4. avgust 2010 uf, ka si se hitr nasla zraven a jih boš naspankala? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. avgust 2010 Prijavi Deli 5. avgust 2010 ma daj, mi gre na živce tole. rečem modelu, da nimam časa, ker se UČIM. pol me je hotel še nadmudriti, kako pridem iz Bežigrada do Kotnikove. ma zaleti se. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.