Marsa 13. avgust 2010 Prijavi Deli 13. avgust 2010 Kje najdete te razne odštekane stare teme? Ne mi rečt da brskate po forumu in jih iščete...Ali je to morda posledica tega, da so spodaj nanizane še druge teme (po enih odštekanih *sorodnostih*)? Drugače pa ko smo glih pri tem; nekateri forumi imajo na videz samo 1 stran (ali malo strani) tem, vendar jih je recimo veliko več. Če želite videti dejansko število strani oz. tem v posameznem forumu, pa si nastavite to v oranžni pasici tik pod nizom tem na forumu, z gumbkom 'klikni za filtriranje' in boste imeli nekaj možnosti za nastavitev oz. urejanje, med drugim tudi prikaz vseh tem itd.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. avgust 2010 Prijavi Deli 13. avgust 2010 Good, sploh nism vedu! Kje najdete te razne odštekane stare teme? Ne mi rečt da brskate po forumu in jih iščete...Ali je to morda posledica tega, da so spodaj nanizane še druge teme (po enih odštekanih *sorodnostih*)? Drugače pa ko smo glih pri tem; nekateri forumi imajo na videz samo 1 stran (ali malo strani) tem, vendar jih je recimo veliko več. Če želite videti dejansko število strani oz. tem v posameznem forumu, pa si nastavite to v oranžni pasici tik pod nizom tem na forumu, z gumbkom 'klikni za filtriranje' in boste imeli nekaj možnosti za nastavitev oz. urejanje, med drugim tudi prikaz vseh tem itd.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. avgust 2010 Prijavi Deli 13. avgust 2010 Saj sem kao čist kul in prebolela in ne razmišljam o tem ... sam tkole na takih srečanjih me pa vseen mal stisne ko zgleda tko simpl... mah ... grem prespat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. avgust 2010 Prijavi Deli 13. avgust 2010 mah ... grem prespat no pa pejd.pol jutr pa povej, kje imaš kej na kupu poslikana in opisana tela potovanja zadnje cajte. pa lepo sanjej Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 14. avgust 2010 Prijavi Deli 14. avgust 2010 Vidi...dan se dela...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Le kam hitijo vsi ti človečki? Eni delat, drugi spat...tralala...Le kam bi se jaz dal? Mogoče portoroška noč? Ma ne itak napovedujejo dež...grem mal bluzit po LJ...če se uščije dežek lahko še vedno hitro kidnem kuči pevajuči...tralala...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/griny.gif Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. avgust 2010 Prijavi Deli 14. avgust 2010 no pa pejd.pol jutr pa povej, kje imaš kej na kupu poslikana in opisana tela potovanja zadnje cajte. pa lepo sanjej evo jutr hmm.. v bistvu bolj nič, mam fotke na FB in malo teksta zraven .. sem že hotla link sem gor dat pa pol ugotovila, da posredno vključim še kakega lunatka, ki mogoče ne bi bil rad vključen... bi bilo fajn, če bi se lotila, ja .. samo obljubljam moram pogledat, če blog še funkcionira in vsaj kaj malega napisat, dokler se še spomnim .. evo, če mi še ene 3x rečeš, bom že glih prav slabo vest imela, da se bom res lotila Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 14. avgust 2010 Prijavi Deli 14. avgust 2010 glikhar z večernega sprehoda po dežju. love it svežina, tema, vonj & zvok dežja... me je prav pomirilo. taka ena lepa temačna romantika Scorpio romantica..... 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 14. avgust 2010 Prijavi Deli 14. avgust 2010 yeees, but i like it too Sej sploh ni blo mišljeno, da je to kakorkoli slabo, sam zanimivo mi je blo........ In itak da ti je všeč s tako škorpjo noto kot jo maš........... 1 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 14. avgust 2010 Prijavi Deli 14. avgust 2010 Vem, da ni blo ... hotela sem sam rečt, da je všeč tud non-scorpijam, ampak ja maš prav ... ško nota A dns je bil dan D al bo jutri? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 14. avgust 2010 Prijavi Deli 14. avgust 2010 danes Waw, častitke, lupček, hug.........a pošljem en dobr šampanjc po mailu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 14. avgust 2010 Prijavi Deli 14. avgust 2010 x:Dx po mejlu? kaj mi bo po mejlu. ampak ne boš verjel, ga mam že, hvala tenks Ma sej mail je bil sam finta da bi rekla da ti ga rajš osebno prnesem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. avgust 2010 Prijavi Deli 15. avgust 2010 Dons je Marijino nebovzetje. (sicer nisem verna v klasičnem smislu, a imam do vere en svoj odnos, pač skratka eno svojo vero in svojega *Boga* in tud svoje doživljanje tako verskih, kot tud drugih, takšnih in drugačnih praznikov, 'obeležitev', *ritualov/obredov* ipd....Imam sicer pripombe na institucije, manipuliranje in izrabljanje itd., a verjamem pa v verovanje - ne nazadnje gre tudi za nekakšno spoštljivost, dopuščanje... nečesa *višjega*, *širšega*, *globljega*...Včas je treba se dvignit onstran analiz, dognanj, znanstvenih potrditev itd.Itak pa menim da ga ni človeka brez vere - tudi ateisti niso izvzeti.) 1 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 Pol naj pa sam seb govori sej te le ne upa do besede spustit Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 Danes sem se naučila:Kadar hočeš koga dati na ignor se prevarjaš, da je vse kar govori retorično vprašanje.Pol naj pa sam seb govori to če si zlo potrpežljiv. drugač pa če se le da, če se hoče dat nekoga na ignor, se do (njegovega) govorjenja sploh ne pride. Če je to v RL. Če pa recimo na forumu, je pa pol itak včas petinsedemdesetkrat citirano, pa ti kljub ignoru v uč tolče. No ja, ne vem, si mislim, sama še nisem nikol dala nobenga na ignore (mene se pa tud ne da dat ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 jes nimam nobenga na ignor, jebem pa tut nobenga ne če se pa kdo z mano obremenjuje, pa sočustwujem z njim, ker ... čist mem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 kaj to pomen, da nobenga ne jebeš? to pomen, da te ne jebem pizda... stegnem gobec, pol pa morm razlagat čist jasne stvari bebo jest http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gifhotu sem rečt, da itaq zagovarjam stališče, da nej usak dela po swoje, pa nej pol to velja tut zame. ne jebem je mal prostaški izraz, k pa vsi poznamo njegov pomen. torej... ne pustmo si solit pameti od drugih, k so večji bebci za nas kot mi sami. pika. tebe pa sploh ne jebem. pa jebem te tut ne me zanima, če bo moj minus ostal še kr brez opozorila, glede na to, da marse tut ne jebem. pa jebem jo tut ne Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 jah, me je pač zazanimalo, ne. če morda misliš s tem, da se hodiš na forum sam mal prepucavat, provocirat, brez da bi te resnično zanimala debata, kaj folk misli, o čem govori... pa tko. recimo druga varianta bi bla, da nikogar ne jebeš - v smislu, da nikogar ne zajebavaš. pa morda bi se še kej našlo. vidš, k ni (blo) čist jasno in vsak naj dela po svoje... nismo še tam, da bi se lahk tko šli. dobr si me ... prepucala in sprovocirala če komu ni kej prou... nej me pač ne jebe p.s. Tam umes je bil tekst... pa sem ga rajš zkenslou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 res .... sploh so hecni taki *nedojebani komentarji*. Se mi je kaj tacga naprej vrglo že kdaj, ko sem recimo imela divjega ljubimca (ampak RES divjega ), a ker se je sklepalo, da nimam tipa, sem bila seveda nedojebana. Haha! (Kolk je blo smeha na to. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 dobr si me ... prepucala in sprovocirala če komu ni kej prou... nej me pač ne jebe p.s. Tam umes je bil tekst... pa sem ga rajš zkenslou... po bo pa spet problem, ko kaj ne bo enakomerno pa pravično potalano ... 1 Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 pol si mislm, da je blo kej lepga... as usual jup. vse lepe stvari so as usual očem prikrite. žal **********************************************************************************************************************************************************************************zdej bi pa jes rad neki powedou:za popizdit mi je smešen, ko zblojena baba reče, da je bil zarad nje špetir... in še prou pomembna in ušeč se zdi sama seb.ker... resnica je, da je ona ta špetir zrežirala. amen. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 ... po bo pa spet problem, ko kaj ne bo enakomerno pa pravično potalano ... ne kaj...fuk ni prawično potalan. a se teb ne zdi? glede na to, da učasih jezička kažeš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 Pa že ne Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 Pa že ne prosim, da tole pogledaš in pol še enkrat komentiraš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 prosim, da tole pogledaš in pol še enkrat komentiraš Ko se skoncentriram (naspim), pridem pa še pokomentirat Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. avgust 2010 Prijavi Deli 19. avgust 2010 Ko se skoncentriram (naspim), pridem pa še pokomentirat rođer Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.