Trudi 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 he he he ne bo šlo ...mislim, tko da bi jest zgubu ....sicer pa se kr neki obotavlajte ....toreg grem v mižule Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. september 2006 Prijavi Deli 14. september 2006 Stvari so velikokrat videti drugačne kot so v resnici. Ko se naučimo "videti" tudi razumemo. Kaj je močnejše razum ali logika, kaj je tisto kar prevlada našim čutom in nas usmeri v pravo smer? Odgovor je v nas samih, samo poiskati ga je potrebno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 mačona veš kwa? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Errare humanum est, in errore perservare stultum. Faber est suae quisque fortunae. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 zaupam vate, v tvoje znanje... zmoreš vse! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Za sestrco ceprav si dalec, velikokrat mislim nate. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 zdej pa že zmigaj svojo rit..........pa poklič..madonca, a si dec al ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 mačona veš kwa? UUUIIIIIIII, hvala za rožco! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Celo življenje bom obžalovala...... .....vsaka šola nekaj stane.... tale je bila draga! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Celo življenje bom obžalovala...... .....vsaka šola nekaj stane....tale je bila draga! božica Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 zdej pa že zmigaj svojo rit..........pa poklič..madonca, a si dec al ne Lohk bi, ja aj, je tole otročje ... se izogibat namest soočit pa je mir Binch Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Ma dej baba glupa ne bit tolk občutljiva :xx!: Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Če pizdiš sicr nč ne pomaga, sam morm rečt, da sem ful slabe volje, k mam ene par partnerjev/strank, ki ne plačujejo računov. Fej in fuj!!! :xx!: :xx!: Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Lohk bi, ja aj, je tole otročje ... se izogibat namest soočit pa je mir ali sprejeti njegovo odločitev zdi se mi, da je to bolj pravi pogled Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 zdej pa že zmigaj svojo rit..........pa poklič..madonca, a si dec al ne ja tole je vprašanje na mestu... lejo kuga je zdej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ja tole je vprašanje na mestu... lejo kuga je zdej mah..............sprejeti to kar je in ljubiti tako kot je a je težko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ne vem ka si ti sicer misliš....ampak ni panike zarad dons res ne.........sej veš da sm fajn djekle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Za sestrco ceprav si dalec, velikokrat mislim nate. Tudi jaz! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 bemubogara samoše enkratreči da trpištam..hudado onemoglosti.....naj že klinc mine vse skup :xx!: pa ne vem zakaj se sploh obremenjujem s temosamljenost kriva Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Je blo boleče, ampak cenim iskrenost. Pa v bistvu je obema kamen dol s srca padel, tko da...move on. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 daj nehaj me skoz nehaj spraševat in prosit in in ... pizda, zresni se že ... v nedogled ne maram tega prosjačenja. misliš, da sem kaj na boljšem? in skoz ene usluge ... rit lena. lenobe NE podpiram!!! vse, lahko me v končni fazi skoz neki sprašuješ, sam zate pa ne bom hodila skoraj vsak dan po neke stvari, ker se tebi ne da zganiti nikamor. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Mogoč bi blo učinoviteje, da ji (mu) to v faco poveš....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 ne. pol bom tepena. ne, nimam jajc. ne, tok sem znervirana, da bi to osebo ..... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :xx!: pa zakaj glih mene? kaj sem prfukjena, da pustim pijavkam, da mi pijejo kri in me izkoriščajo. počutim se kot mama tej osebi. otroka mam. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. september 2006 Prijavi Deli 15. september 2006 Sn si mislo, da boš odgovorila odkrito....da nimaš jajc ........heh, sam to bi ti še falilo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.