free 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 jst zase ze vem in sem tudi napisal kar nekaj teksta. sam se tudi meni ne da vec pojasnjevat se bolj, ce ne znas iz obstojecega teksta potegnt nauka. 1 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 jst zase ze vem in sem tudi napisal kar nekaj teksta. sam se tudi meni ne da vec pojasnjevat se bolj, ce ne znas iz obstojecega teksta potegnt nauka. Oki. Mogoče sm pa prezrl, al pa res ne znam potegnt nauka. Hvala vseeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 napisal sem pol vrstice...še to se pol opravičil, da je blo u sanjah...izzivaš, praviš, da me ne...torej...men uredu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 napisal sem pol vrstice...še to se pol opravičil, da je blo u sanjah...izzivaš, praviš, da me ne...torej...men uredu A si se že prpravljal na dvoboj al kako? Lohk tekmujeva kdo več pira spravi dol........ Sm res prašu dns enga uvoznika za kalifornjiske slive, ti pa niti odgovoriš ne. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Cene še ne vem, k bi moral specificirat al v rinfuzi al pakirano, pa kaka kvaliteta pa količina......tk da če mi še to poveš, ti zrihtam najugodnejšo ceno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 A si se že prpravljal na dvoboj al kako? Lohk tekmujeva kdo več pira spravi dol........ Sm res prašu dns enga uvoznika za kalifornjiske slive, ti pa niti odgovoriš ne. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Cene še ne vem, k bi moral specificirat al v rinfuzi al pakirano, pa kaka kvaliteta pa količina......tk da če mi še to poveš, ti zrihtam najugodnejšo ceno. hm...kwa pa je že blo z slivami, da sem jih hotu imet? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 hm...kwa pa je že blo z slivami, da sem jih hotu imet? pecivo? marmelada? slivovi cmoki? slivovo vino? žganje? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 no vidiš...in pol manjka samo še, da kdo reče: sumim, da je nekdo tukaj na forumu o nekom rekel, da misli, da ju ena rekla onemu... ... http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gifin kokošnjak skoči panično u luft in špetir je kle ******************************** kensei je pa težak smotan ker u swoji temi o kurčovem (dobesedno) zdravju ne pusti ircanja, zato moram klele uprašat, če si kdo lahko od ust odtrga in proda eno tono suhih sliv, da bi blo za prwo silo... pol pa še ene dwe tone swežih, k bi jih lahko pa sam počasi posušu do naslednje letine fak d kola fak d picaol aj nid iz šljivowica xsingx xsingx xsingx pecivo? marmelada? slivovi cmoki? slivovo vino? žganje? jeeeeeeeeeeee... a komad poznaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 hm...kwa pa je že blo z slivami, da sem jih hotu imet? , vidim, da bo treba tut neki bilobila nabavt....... pecivo? marmelada? slivovi cmoki? slivovo vino? žganje? Ja, ja, neki od tega ja.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 ali pa česna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 ali pa česna Ma rajš ne, k če bo jedu česnk bo mel tak čuden zadah in pol ne bo pomagalo tut če poje dve toni suhih sliv. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 , vidim, da bo treba tut neki bilobila nabavt....... no... sej tvoje razlage se spomnim, ampak si si jo čist ti izmislu in kot dejstvo naprej govoril. kar ti seweda ne bi smel bit v ponos. pomoje vsaj. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 Vse za zdravje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 Vse za zdravje en fukec na dan...in dohtar gre stran 1 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 no... sej tvoje razlage se spomnim, ampak si si jo čist ti izmislu in kot dejstvo naprej govoril. kar ti seweda ne bi smel bit v ponos. pomoje vsaj. Aja, a tko, zmislu sm si????? In to, kdo je to napisu? dej ti preskoč tele jetra, pa hit powej, kuko se lulčka pomladi Babbo natale? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andreja:) 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 cenzura... Ali za prav ali nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 Aja, a tko, zmislu sm si????? In to, kdo je to napisu? dej ti preskoč tele jetra, pa hit powej, kuko se lulčka pomladi Babbo natale? sori.... za razliko od tebe, jest vem kaj govorim...poglej še naprej, kaj si pa ti pogruntou kot nadaljevanje tega. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. september 2010 Prijavi Deli 13. september 2010 Bebca, se kregata namesto, da bi se Andreji posvetila Fukec ni nič, pravi. Torej, tiča vun pa se potrudit bebec si ti, če misliš, da se jest kregam čeprou....lepih žensk se pa tut bojim, tko da se je mogoč res boljš kr kregat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 15. september 2010 Prijavi Deli 15. september 2010 Čeprav uradno ne vem, da si tam... drži se mislim nate, upam, da bo čim prej bolje škoda te je zdaj boš kmalu imel še en razlog več, da se postaviš na noge... Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 15. september 2010 Prijavi Deli 15. september 2010 Sorčy. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 Vse je za neki dobr. Tko da sem zdajle, ko lnf ne deluje s polno paro, za štos pogledala na bloge (v prepričanju, da če forum deluje okrnjeno, da bodo blogi toliko bolj) in so lepo normalno delovali in sem se mal sprehodila po njih in me zelo veseli, ko vidim kako ste nekateri aktivni in imate eni res super bloge! (za ene sploh nisem vedela da jih imate... in vse... al pa da so tolk dejavni... čist eni svetovčki svoji... ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 hehe... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 jaz mam tud rada četrtke, sam ne današnjega. Ful vas je četrtkovih oz. ful poznam oz. je okol mene teh, ki so rojeni na četrtek (Mitja tud).Pa nedeljskih mam tud velik bližnjih... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 aja secret places ... ko forum deluje, se skoraj nihče z blogi ne ukvarja, imaš prav skor res četrtek je dan za neumnosti Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 sorčy... ? Ja sorčy. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 16. september 2010 Prijavi Deli 16. september 2010 sorčy ampk sorčy? Smotka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.